Wpisy 1 147 882 – 1 147 981
4 października 2012 21:33 → 4 października 2012 21:45, 100 wpisów
lila....lepiej nie bierz 5 ..albo albo albo C#### jestem leniem nie mam siły szukam 1/1...i dobra teraz tam ide
hipopotan
Lila czyli wysyłasz liczby które w 20 ostatnich losowaniach wypadały najczęściej? Bo już nie rozumiem.
sambiana
chyba tak zrobię, ale nie wiem czy w ogóle otworzą bo właściciel w wypadku zginął
chyba tak zrobię, ale nie wiem czy w ogóle otworzą bo właściciel w wypadku zginął
Paweł..nie,ja mam mapki 20 licz i do każdej 40 i patrzę liczba po liczbie bo jakbym miała do 80 to nie wiem czy dnia by mi starczyłomusiałbyś zobaczyć bo do napisania to raczej trudne
sambiana
a nastepna kolektura około 4 kilometry dalej i nie moge puścic po drodze z pracy
a nastepna kolektura około 4 kilometry dalej i nie moge puścic po drodze z pracy
torsan...już mi trochę tęskno szczególnie za tym spokojem bo tu wieczny ruch i szum
lila a nic, chyba źle zrozumiałam
13max...Ty będziesz się wgryzał w kisiel czy ja bo już się karwa pogubiłam
torsan...moje miastko koachne taka cisza była a tu samoloty latają tramwaje hałasują
no wesoło to tu jestfakt
lila mam juz waszystkie skladniki na chili-czekoladę, a o maści zapomniałem
lila...
dziś pierwszy raz puściłam się na miasto, kupiłam kojec dla córki i dzwonie do teścia żeby mi pomógl zanieść na mieszkanie a teściowa już się śmiała że się zgubiłam
dziś pierwszy raz puściłam się na miasto, kupiłam kojec dla córki i dzwonie do teścia żeby mi pomógl zanieść na mieszkanie a teściowa już się śmiała że się zgubiłam
Max... czy ubijasz ten kisiel?czy ,że tak sie wyraże mięszasz?
kondi1
Masaż jeszcze nikomu nie zaszkodził nawet jeśli robiony jest wałkiem
Masaż jeszcze nikomu nie zaszkodził nawet jeśli robiony jest wałkiem