Wpisy 1 147 582 – 1 147 681
4 października 2012 18:06 → 4 października 2012 19:46, 100 wpisów
HARTGE dosyc fajne te ulotki
ceny gry systemowej sa do mini i lotto
HARTGE dokaldanie a tam wszystko ladnie opisne
HARTGE dzisiaj cos wyslales na wieczor?
Albin lotto plusa i mini znowu wyjątkowo we wtorek miałem 3/5 a mówię jeszcze pociągnę w mini zobaczę
HARTGE
agatkaa po prawej stronie masz taelke co w danym dniu jest losowane
agatkaa ja nie zartuje zobacz po prawej stornie u gory ponizej wynikow jest taka tabelka
Agatka z tego co wiem to losują MM, lotto, lotto +, mini i kaskadę
Agatka a tak serio to wiem że pytałaś o liczby no ale cóż trzeba trochę przyświrowac
unhappy
tak
a Tobie nie chodzi o wywieszki "macie małe szanse", jak rozumiem, tylko o te fiku miku - "najlepsza gra", "najczęstsze trafienia", "możecie nawet", podwyżki w ramach obniżki, bo gracze żądają kumulacji, itd itd ? tak ?
tak
a Tobie nie chodzi o wywieszki "macie małe szanse", jak rozumiem, tylko o te fiku miku - "najlepsza gra", "najczęstsze trafienia", "możecie nawet", podwyżki w ramach obniżki, bo gracze żądają kumulacji, itd itd ? tak ?
ja dzis nie gram w lotto piszac o wywieszkach nawiazujesz do wczorajszej rozmowy? chodzi mi o to, ze w kazdej kolekturze powinny wisiec tabele z prawdopodobienstwem wygranej w kazdej grze... to jest niezbedne minimum, by mozna bylo powiedziec, ze ts nie namawia do niekorzystnego rozporzadzania wlasnym mieniem, ze sie tak wyraze
ja nikomu nie kaze tego czytac... ja tylko stwierdzam, ze brak takich informacji jest kolejnym przejawem nieuczciwego podejscia ts-a do wlasnych klientow... czy idac do sklepu, w ktorym sa wylacznie produkty bez opisu skladu na etykiecie, dokonalbys zakupow? prawdopodobienstwo wygranej to podstawowy parametr kazdej gry...
gram tylko w mini i mm, ale w mm bez przekonania, bo znow nie mam pomyslu na liczby
Robal czasami prawdopodobieństwo trzeba odstawic na bok ono jest jakie jest ale...
wiekszosc osob i tak by tych tabelek nie rozumiala doslownie... tzn. nie potrafilaby sobie wyobrazic, ile to jest 1 do 9 mln... ale ludzie ode mnie madrzejsi (ekonomisci i statystycy) juz dawno zauwazyli, ze do wizualizacji pewnej cechy wystarczy zestawic obok siebie prawdopodobienstwo zdarzen elementarnych... juz samo porownanie kilku liczb napisanych pod soba ta sama czcionka daje odpowiedni przekaz
Robal a centralnie ma a raczej miało bo coś się nie dobrego porobiło
ja naprawde nie chce, by spowodowalo to, ze mniej ludzi bedzie gralo w gry ts-a, bo ostatecznie m.in. moja wygrana zalezy od tego, czy bedzie ich wiecej, czy mniej... uwazam jedynie, ze elementarna uczciwosc wymaga, by takie informacje w kolekturach byly... nie na zyczenie, bo wiadomo, ze zyczyc sobie ich moze ten, kto i tak jakies pojecie o ich znaczeniu ma...
oczywiście są to kombinacje ale dlaczego masz nie miec np.w 5 zakładach tej 6 wszystko jest możliwe
szpiegami sobie glowy nie zawracam... i tak z ich - potencjalnej - tutaj obecnosci nic nie wynika...
ts we wszystkich raportach nt. spolecznej odpowiedzialnosci biznesu trabi o tym, jak to dba o to, by grac swiadomie... ale tej podstawowej informacji nt. szans na wygrana nie przekazuje... ba... smiem twierdzic, ze ja swiadomie ukrywa ale dosc juz o tym
wracajac do dyskusji sprzed kilku dni o tortach, polecam ci robal sklep przy pl. konstytucji
więcej, czy mniej graczy , hmmm
- są gry z gwarantowaną, kwotą niezależną od ilości zawartych zakładów... teoretycznie ... jest zapewne jakaś bariera, nie do wyobrażenia prawie - nie wiem ? - może szansa 1: 8 mln ?
"centralnie" - to 'greps' dotyczący lokalizacji - wysłanych,
wygranych
- są gry z gwarantowaną, kwotą niezależną od ilości zawartych zakładów... teoretycznie ... jest zapewne jakaś bariera, nie do wyobrażenia prawie - nie wiem ? - może szansa 1: 8 mln ?
"centralnie" - to 'greps' dotyczący lokalizacji - wysłanych,
wygranych
robal, obecnie chyba tylko kaskada... nawet w mm jest bonus, ktory stanowi 1 proc. od wplaconych stawek... a wiec im ich wiecej, tym szybciej bonusik przyrasta a w kaskade i tak praktycznie nie gram
no na mdm-ie jest taka cukiernia, tylko jak na zlosc zapomnialem teraz nazwy... prawie vis a vis teatru polonia, po drugiej stronie marszalkowskiej
ojojoj - 'maniakiem' ? ojojoj
kolega tu od niedawna ?
bo bywali tu tacy, co rozpintalali
ojojoj
kolega tu od niedawna ?
bo bywali tu tacy, co rozpintalali
ojojoj
wyniki sondy sa dla mnie interesujace, poniewaz zawsze myslalem, ze wydaje stosunkowo malo na gry ts-a... a tu sie okazuje, ze jestem dopiero na trzeciej pozycji nie wiem jeszcze, jak ten fakt interpretowac
Hartge
ale w jednym, to w zasadzie tylko 6/6 w lotto, albo tylko 6/6 w plusie - dopiero dwa trochę zwiększają szansę na i tu i tu
unhappy
no - czaskali, ale psssss
wesołości też PO
ale w jednym, to w zasadzie tylko 6/6 w lotto, albo tylko 6/6 w plusie - dopiero dwa trochę zwiększają szansę na i tu i tu
unhappy
no - czaskali, ale psssss
wesołości też PO
90 sledzikow i pustki na czacie ja tez zaraz spadam cosik poczytac
unhappy
a jaka jest kolejność, która, to jest pozycja pierwsza ? przed głosowaniem - zero, czy po ? inaczej - te Twoje mało, to ...?
a jaka jest kolejność, która, to jest pozycja pierwsza ? przed głosowaniem - zero, czy po ? inaczej - te Twoje mało, to ...?
mam na mysli obecna kolejnosc... czyli ja jestem w klasie 100-200
witam
unhappy
cóż - nie do końca dawałbym wiarę we wszystko, co zobaczę, przeczytam
znikam
znikam
nic się nie stało
robal, tak jak napisalem - sam nie wiem, jak to interpretowac... moze mamy tu samych sympatykow bukow?
co tam dzisiaj obstawiacie
ja obstawiam 13 21 28
green, no wlasnie ja dzis nie mam pomyslu na pukony mm 10/10 wyslalem te, co w profilu, a mini zupelnie losowe... w ogole jakos ostatnio nie mam weny
ja weny również nie mam ale czas przerwać tą złą passę
bolek więc uchyl rąbka tajemnicy co masz
green, moze jak sobie na jakis czas dam spokoj, pozniej wena wroci?
jesień gdy pogodna to nawet fajna pora roku