Wpisy 1 147 182 – 1 147 281
4 października 2012 12:39 → 4 października 2012 13:35, 100 wpisów
lubie rowerem jezdzic i ja
ja se kupię takie mak mają w holand i se siary narobie w całym mieście,a jak
cze lila
17
31
45
73
1
31
45
73
1
lila, to jak będizesz hurtem kupować, to weź jeden dla mnie, tylko obowiązkowo czerwony
senna...albo elektryczny mercedes-benz to już lepiej niż te holendreskie
senna
minolta ma chyba tańsze szkła
a tak naprawdę różnice między aparatem, to chyba tylko - przyzwyczajenie, marketing, jakieś przekonanie - ale jasne - sam wiesz lepiej, co Ci jet potrzebne
minolta ma chyba tańsze szkła
a tak naprawdę różnice między aparatem, to chyba tylko - przyzwyczajenie, marketing, jakieś przekonanie - ale jasne - sam wiesz lepiej, co Ci jet potrzebne
senna..no ja też nie,przeca żartujęw życiu bym na taki nie siadła,to już kolażówka byłaby lepsza
kondziu a idź kuźwa byłam tam,w ogóle mi sie nie podoba.Woda mi się podoba,morze,te kanały w mieście a tak to lipa,ludzie wiecznie najarani,pojebusów nie brakuje,te ich domki to masakranie chciałabym tam mieszkać
ja tam nie byłem, ale rodzicom się podobało wszystko, prócz niudaczności ludzi i drożyzny niesamowitej
robal
trochę poczytałem w necie, i jednak nikony mają najlepsze opinie,
poza rym mam starego nikona colpixa i robi dobrze zdjęcia, wytrzymał kilka upadków, a ma już 10 lat i nadal działa
więc zbieram fundusze na lustrzankę nikona
trochę poczytałem w necie, i jednak nikony mają najlepsze opinie,
poza rym mam starego nikona colpixa i robi dobrze zdjęcia, wytrzymał kilka upadków, a ma już 10 lat i nadal działa
więc zbieram fundusze na lustrzankę nikona
kondziu..ja wiem czy drogo,ceny jak w szkopach.No chyba że rodzice przeliczali na złotówki
kondziu...a w Polsce co? wszystko gratis dostajesz? Też płacisz za wszystko
senna...w Holandii te domki to wyglądają jak w Anglii wszystko jakieś małe kwadratowe a idźcie mi w cholerę.Mam gdzieś nagrane foty z holandii
będąc u drugiej siostry w Paris, nie podobało im się, ale mogliby tam mieszkać
jakbym miała wybierać mieszkanie we Francji to chciałabym mieszkać w La ciotate
kondi1, lila, senna
Bo nigdzie nie jest tak dobrze jak w domu i to niezależnie gdzie ów dom się znajduje w geograficznym sensie
Bo nigdzie nie jest tak dobrze jak w domu i to niezależnie gdzie ów dom się znajduje w geograficznym sensie
senna
a po cichu Ci powiem, że sam mam 'sentyment' do nikona co prawda n.i.c nie zastąpi porządnego analoga, no, ale czasy takie mamy
a po cichu Ci powiem, że sam mam 'sentyment' do nikona co prawda n.i.c nie zastąpi porządnego analoga, no, ale czasy takie mamy
kondi1
Bo miejsca tak na nas działają szczególnie jeśli wiążą się jakieś ważne dla nas wspomnienia lub mocniejsze przeżycia
Bo miejsca tak na nas działają szczególnie jeśli wiążą się jakieś ważne dla nas wspomnienia lub mocniejsze przeżycia
robal i senna
A ja uwielbiam aparaty w komórkach a służbowego to nie chcą mi dawac do rąk, bo powinnam fotografować ludzi jak to za pieniądze UE świetnie się integrują a mnie właśnie zachwycił jakiś widoczek, roślinka itp. itd. Ostatnio sama siebie zaskoczyłam gdy zobaczyłam jak fajnie uchwyciłam pewną biedronkę
A ja uwielbiam aparaty w komórkach a służbowego to nie chcą mi dawac do rąk, bo powinnam fotografować ludzi jak to za pieniądze UE świetnie się integrują a mnie właśnie zachwycił jakiś widoczek, roślinka itp. itd. Ostatnio sama siebie zaskoczyłam gdy zobaczyłam jak fajnie uchwyciłam pewną biedronkę
senna
Ja swój też także
robal
No mój Elmo Sonny Ericssona nie był taki najgorszy, choć oczywiście parametrami technicznymi do prawdziwego aparatu się nie umywał.
Ja swój też także
robal
No mój Elmo Sonny Ericssona nie był taki najgorszy, choć oczywiście parametrami technicznymi do prawdziwego aparatu się nie umywał.
lila
w zasadzie tak
ale jeszcze będę słał dwie stałe pozycje repertuaru
w zasadzie tak
ale jeszcze będę słał dwie stałe pozycje repertuaru
senna
najlepszy mówisz ?
a słyszałęś o takich - mamiya ? linhoff ?
najlepszy mówisz ?
a słyszałęś o takich - mamiya ? linhoff ?
robal
sa jeszcze aparaty Leica ale cholernie drogie
nikony z tych popularnych są dobre, canony mi nie podchodzą a sony są słabe
sa jeszcze aparaty Leica ale cholernie drogie
nikony z tych popularnych są dobre, canony mi nie podchodzą a sony są słabe
taaa i pentax, yashica, fuji, tfu olumpus , ale
- teraz, to wszystko jeden ...
- teraz, to wszystko jeden ...
albo, z tych aparatów z wyższej półki np jakiś samsung w komórce
robal
ja potrzebuje lustrzankę do rodzinnych fotografi imprez rodzinnych na wycieczki, przyrodę czasami fotografować
a nie jakieś wynalazkowe drogie sprzęty
ja potrzebuje lustrzankę do rodzinnych fotografi imprez rodzinnych na wycieczki, przyrodę czasami fotografować
a nie jakieś wynalazkowe drogie sprzęty
sambiana
Dzisiaj według mojej metody jest dzień niespodzianek więc pewniaczka brak
Albo coś z tych 2,15,30,10,22
Albo coś z tych 1,8,44,3,28,42
Dzisiaj według mojej metody jest dzień niespodzianek więc pewniaczka brak
Albo coś z tych 2,15,30,10,22
Albo coś z tych 1,8,44,3,28,42
senna - no nie mówiłem, że wiesz ?
zgadza się - lustrzanka, jaka by nie była, to raz bateria, dwa czas reakcji, już pomijając inne kwestie ...
to - na ile skreśleń wysłałeś ?
zgadza się - lustrzanka, jaka by nie była, to raz bateria, dwa czas reakcji, już pomijając inne kwestie ...
to - na ile skreśleń wysłałeś ?
lila
jak mi się większa wygrana trafi to... nikon d600 fx od razu
jak mi się większa wygrana trafi to... nikon d600 fx od razu
medea widzę, że wczoraj od strzelca wpadły dwie z tych co masz w profilu
medea myślisz że jak jestem końcówką strzelca to liczby od koziorożca też mają dla mnie jakieś znaczenie ?
sambiana
Bo dzisiaj ksieżyc wchodzi w znak Bliźniąt czyli fajny czas dla Wag i Wodników oraz w mniejszym stopniu Strzelców,Lwów i Baranów bo to są znaki przyjazne sobie. Ja na przykład w dni szczęśliwe dla Strzelca kilka razy jakieś tam 5/10 miałam
Bo dzisiaj ksieżyc wchodzi w znak Bliźniąt czyli fajny czas dla Wag i Wodników oraz w mniejszym stopniu Strzelców,Lwów i Baranów bo to są znaki przyjazne sobie. Ja na przykład w dni szczęśliwe dla Strzelca kilka razy jakieś tam 5/10 miałam
sambiana
A jak jesteś z przełomu Strzelca i Koziorożca to rzeczywiście może fart tego drugiego ci pomoże w tym losowaniu
A jak jesteś z przełomu Strzelca i Koziorożca to rzeczywiście może fart tego drugiego ci pomoże w tym losowaniu
Myślałam, że umrę ze śmiechu jak wczoraj wzięłam zgodnie z księżycową rozpiską zdrapkę Zodiak Koziorożec ( Panny już nie było) no i po raz pierwszy w tej zdrapce wydrapałam coś więcej niż 2 zł czyli całe 10 złotych