Wpisy 1 147 282 – 1 147 381
4 października 2012 13:35 → 4 października 2012 14:13, 100 wpisów
sambiana mój brat z 20 grudnia wydawał mi się dotąd osobą, która najbardziej ucierpi na końcu świata bo mu coroczna balanga przepadnie
sambiana
to nie koniec świata, tylko koniec okresu w kalendarzu Majów
to nie koniec świata, tylko koniec okresu w kalendarzu Majów
Ale fajnie byłoby wiedzieć, że konkretnego dnia świat zakończy swoją przydatność do życia. Biorę kredyty tak z miesiąc przed tą datą i odchodzę w niebyt pełna niezdrowej i absolutnie politycznie niepoprawnej radochy na myśl o minach bankierów gdy się zorientują, że już im kasy nie oddam
Co prawda potem pod Bramami Niebios trochę kijowo byłoby się kryć w chmurkach przed wierzycielami, ale oni chyba dostaną inną miejscówkę
medea...z tego co pamiętam to jakiś gość właśnie tak zrobił,nabrał kasy a końca świata nie było i biedny się wkopałbo spłaca pewnie długi do dzisiaj
21 ?
jasna cholera - piątek - będę musiał puścić na kilka losowań
jasna cholera - piątek - będę musiał puścić na kilka losowań
sambiana
Nie bardzo bo ta balanga tradycyjnie jest w weekend, bo biedaczek cały tydzień zapiernicza od późnego popołudnia do bladego świtu jak to jest w dobrym guście wśród informatyków
Nie bardzo bo ta balanga tradycyjnie jest w weekend, bo biedaczek cały tydzień zapiernicza od późnego popołudnia do bladego świtu jak to jest w dobrym guście wśród informatyków
robal
A co myślisz, że w pensjonacie Paradise będą mieli transmisje na żywo
A co myślisz, że w pensjonacie Paradise będą mieli transmisje na żywo
sambiana
Przekażę zawsze to raźniej we dwójkę
senna
Tsunami to był pikuś tam chodziło zdaje się o przebiegunowanie Ziemi
Przekażę zawsze to raźniej we dwójkę
senna
Tsunami to był pikuś tam chodziło zdaje się o przebiegunowanie Ziemi
jeszcze nowa sprawa ..wy jeszcze nie wiadomo płaci podatek za deszcz ..i zobacz www...
---------
http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Mieszkancy-placa-za-deszcz-Jak-to,wid,14976180,wiadomosc.html?ticaid=1f48d&_ticrsn=3
-----
---------
http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Mieszkancy-placa-za-deszcz-Jak-to,wid,14976180,wiadomosc.html?ticaid=1f48d&_ticrsn=3
-----
jak Paradise, to może nie zgubił ? i wszyscy będą mieli swoje losowane - takie jakieś projekcje lepsiejsze
to pod to
to pod to
krzysio
robal
W tym lokalu hazard będzie zabroniony, ale nie odmówię
robal
W tym lokalu hazard będzie zabroniony, ale nie odmówię
robal...nie pisz tak sambiana ..pisz ładniejsza imionka sabryna xxx..jak słuchałeś miuza
medea..
medea..
senna
I zaczniemy kolejny etap gry jak wykończyć swoje miejsce do życia w dziesięciu prostych krokach nie tylko dla orłów
I zaczniemy kolejny etap gry jak wykończyć swoje miejsce do życia w dziesięciu prostych krokach nie tylko dla orłów
senna...za 100 lat to już jakby nawet był koniec świata to wiara wsiądzie w statek i na marsa se poleci
lila....
Lila
sambiana
medea76
senna
Robal_36
sambiana
medea76
senna
Robal_36
Majowie to był mądry naród, kalendarz do tej pory ułożyli, a nawet koła nie znali
albin
Lila
A za 105 lat prasa doniesie, że Marsjanie pryśli z rezerwatu i wkroczyli na wojenną ścieżkę z dwunożnymi cudakami
Lila
A za 105 lat prasa doniesie, że Marsjanie pryśli z rezerwatu i wkroczyli na wojenną ścieżkę z dwunożnymi cudakami
medea
tam też zabroniony mówisz ? to muszę to
panie Krzysiuniu
senna albinlotto
tam też zabroniony mówisz ? to muszę to
panie Krzysiuniu
senna albinlotto
witam wszystkich przed losowaniem
robal
No na taryfę ulgową w Paradise to bym ze strony pewnego gościa od regulaminów porządkowych z punktami w stylu nie pożądaj żony bliźniego twego nawet jak to gwiazda *** to bym nie liczyła
No na taryfę ulgową w Paradise to bym ze strony pewnego gościa od regulaminów porządkowych z punktami w stylu nie pożądaj żony bliźniego twego nawet jak to gwiazda *** to bym nie liczyła
czesc sambiana
senna
Koło oni znali, bo ich kalendarz ma nawet taki kształt tylko nie znaleźli dla niego praktycznego sposobu wykorzystania z uwagi na brak czegoś do ciągnięcia wózków
Koło oni znali, bo ich kalendarz ma nawet taki kształt tylko nie znaleźli dla niego praktycznego sposobu wykorzystania z uwagi na brak czegoś do ciągnięcia wózków
o, przepraszam bardzo - przesadzone są czasem pewne informacje
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,02,03,04,08,11,12,13,19,26,33,36,37,40,61,66,71,73,74,80
Plusem jest liczba: 03
01,02,03,04,08,11,12,13,19,26,33,36,37,40,61,66,71,73,74,80
Plusem jest liczba: 03
Użytkownik Fenix trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik zbigniew g trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik misław trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik magdalenamat trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik zbigniew g trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik misław trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik magdalenamat trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
lila, na szczęście niemsze szukac tasaka, jest 13
za pewniaka w grupie
za pewniaka w grupie
l'o boze l'o boze
kondi1
No i masz swoje 13 to pewnie 31 wieczorem pytanie tylko w której grze
No i masz swoje 13 to pewnie 31 wieczorem pytanie tylko w której grze
tzn. wiem, bo ruda losowała, wiec zabrała kulki dla dzidka do zabawy
senna..będzie ale jeszcze mam 8 z 18 ale tylko na sucho,ciekawe ile by wpadło
medea jeszcze tylko brakuje do wpadnięcia 30 z zestawu strzelca i koziorożca
Właśnie znowu sobie skasowałam kupon z 4/10 bo mi się z emocji nie zauważyło, że mam 1,8,80,ale i 4/10
lila...
lepiej nie, bo jak żonę klepnę w tyłek to zaraz mam gdzieś siniaka na ciałku