Wpisy 1 147 082 – 1 147 181
4 października 2012 11:46 → 4 października 2012 12:39, 100 wpisów
kondi1
Ewentualnie walnij sobie dodatkowo kakao z chili by działać od zewnątrz i od środka. Grunt to kompleksowe rozwiązywanie problemów
Ewentualnie walnij sobie dodatkowo kakao z chili by działać od zewnątrz i od środka. Grunt to kompleksowe rozwiązywanie problemów
a że niemal wszystko na "c" jest afrodyzjakiem, to jest szansa...
senna..nic nie 5/6 bo to gówno a nie kasa jakieś 5 tyś albo więcej,od razu 6/6 i żyjesz jak lord
kondi1
Moją czyli jest szansa na wejście do Waszego stałego menu ?
Moją czyli jest szansa na wejście do Waszego stałego menu ?
jak córka wczoraj opędzlowała, to znaczy że jest dobra, lub...to ja takim dobrym kucharzem jestem
kondi1
Władcy z kultur mezoamerykańskich uważali napój robiony z wody, kakao i chili za silny afrodyzjak pomagający zaspokoić wszystkie małżonki podnoszący płodność
Władcy z kultur mezoamerykańskich uważali napój robiony z wody, kakao i chili za silny afrodyzjak pomagający zaspokoić wszystkie małżonki podnoszący płodność
kondi1
A to mnie Twoja córuś zaskoczyła, bo dzieciaki nie lubią zazwyczaj takich przypraw jak curry
A to mnie Twoja córuś zaskoczyła, bo dzieciaki nie lubią zazwyczaj takich przypraw jak curry
medea, zawsze i tak pozostaje 1 problem...jak zmusić małżonkę do konsumpcji?
kondi1
Zrób wersję dla łasucha czyli rozpuść porządną czekoladę w mleku dużo miodu i chili w rozsądnych ilościach no i fajny deserek będzie z niedopowiedzianą wkładką
Zrób wersję dla łasucha czyli rozpuść porządną czekoladę w mleku dużo miodu i chili w rozsądnych ilościach no i fajny deserek będzie z niedopowiedzianą wkładką
kondi1
Jak calafiora nie dogotujesz i dasz za mało koperku to kołderka może fruwać zmuszając do ewakuacji
Jak calafiora nie dogotujesz i dasz za mało koperku to kołderka może fruwać zmuszając do ewakuacji
no właśnie to mnie medea zaskoczyło, ze po tym wiaterków nie było
senna....zajmujesz się fotografią czy tylko tak chcesz kupić bo ci się podoba?
no bo ja ten napój wolałbym na siebie wylać i niech zona się trochę namęczy , ale widzę, że to zbyt bardzo by paliło
kondziu..mam fajny przepis na czekoladę z chilli.Sprawdzony,pychota
lila
nie fotografią się nie zajmuje, podoba mi się, poza tym cyfrówka jest już w kiepskim stanie i 10 lat
fotki dzieciom będę pstykał
nie fotografią się nie zajmuje, podoba mi się, poza tym cyfrówka jest już w kiepskim stanie i 10 lat
fotki dzieciom będę pstykał
kondi1
Nie miało prawa bo koperek i curry zawierają składniki eliminujące koniecznośc zażywania czegoś na wiaterki
Nie miało prawa bo koperek i curry zawierają składniki eliminujące koniecznośc zażywania czegoś na wiaterki
kondi1
Ja swój przepis na tę leczniczą miksturę rozgrzewającą mogę podac tylko w domu, bo tam mam mój skarbczyk przepisów
Ja swój przepis na tę leczniczą miksturę rozgrzewającą mogę podac tylko w domu, bo tam mam mój skarbczyk przepisów
kondi1
To jest tak jak cząbrem, którego od zawsze obowiązkowo dodaję do wszelkich dań z fasoli bo tak doradzała świętej pamięci babcia. Jeszcze dziś pamiętam ogłupiałe miny sprzedawczyń za komuny jak mama mnie po niego wysyłała mając idiotyczną nadzieję, że będzie. No i okazało się, że babcia miała rację bo cząber działa w daniach z roślinami strączkowymi jak te apteczne cuda
To jest tak jak cząbrem, którego od zawsze obowiązkowo dodaję do wszelkich dań z fasoli bo tak doradzała świętej pamięci babcia. Jeszcze dziś pamiętam ogłupiałe miny sprzedawczyń za komuny jak mama mnie po niego wysyłała mając idiotyczną nadzieję, że będzie. No i okazało się, że babcia miała rację bo cząber działa w daniach z roślinami strączkowymi jak te apteczne cuda
kondziu....to przepis na 2 filiżanki.
1 szklanka mleka,1/2 opakowania śmietanki kremówki,tabliczka czekolady,2 łyżki cukru pudru,szczypta chilli,szczypta cynamonu.
Do głębokiego rondelka wlej mleko i śmietankę.Dodaj cukier puder i podgrzewaj ciągle mieszając.Uważaj żeby tej zawiesiny nie zagotować.Czekoladę zetrzyj na tarce o grubych oczkach.Garść odłóż do dekoracji,resztę wrzuć do zawiesiny.Dodaj chilli i cynamon.Mieszankę doprowadź do wrzenia i natychmiast zdejmij z ognia.Wlej do filiżanek ogrzanych gorącą wodą.Posyp tartą czekoladą i chloj aż ci szelki pękną
1 szklanka mleka,1/2 opakowania śmietanki kremówki,tabliczka czekolady,2 łyżki cukru pudru,szczypta chilli,szczypta cynamonu.
Do głębokiego rondelka wlej mleko i śmietankę.Dodaj cukier puder i podgrzewaj ciągle mieszając.Uważaj żeby tej zawiesiny nie zagotować.Czekoladę zetrzyj na tarce o grubych oczkach.Garść odłóż do dekoracji,resztę wrzuć do zawiesiny.Dodaj chilli i cynamon.Mieszankę doprowadź do wrzenia i natychmiast zdejmij z ognia.Wlej do filiżanek ogrzanych gorącą wodą.Posyp tartą czekoladą i chloj aż ci szelki pękną
Dzisiaj-światowy dzień dobroci dla zwierząt.
Proszę swoim pupilom dać extra porcję łakoci.
Proszę swoim pupilom dać extra porcję łakoci.
Moja dopiero dostanie.
lila, ja zeszyty ma w głowie, a resztę robię "na czuja". Z reguły wychodzi
kondziu...ja też gotuję z pamięci ale chilli nie piłam więc robiłam z zeszytu a teraz spoko,robię to często już ez zeszytu,chyba mam zajebistą papmięc,szkoda że krótką
u mnie w domu tata nie toleruje innych przypraw jak pieprz i sól + maga, więc teraz szalejemy z żoną na maksa w przy garach i otwarci jesteśmy na wszystkie przepisy, ale...krupnik i tak musi być dla małej (choć kalafiorową zaakceptowała)
Lila.
To chyba merdał ogonem z radości.
To chyba merdał ogonem z radości.
lila
nie masz reklam na stronie?
ostatnio trochę staniały d5100 to około 2600 zł
nie masz reklam na stronie?
ostatnio trochę staniały d5100 to około 2600 zł
dzisiaj historyczna chwila - wyrzucam moje amerykańskie buty NIKE do kosza, bo się rozeszły... Mała zmusiła mnie do wyrzucenia wszystkich dziurawych skarpetek, bo gdziekolwiek człowiek się pojawił, to mówiła wszystkim: "a wiesz, tata ma dziurkę w skarpecie". Żona wyczyściła mi szafy z leciutko poddziurawionych koszulek...sajgon normalnie
senna, ale jak ja chcę choćby wyprać przytulaka mojej małej, ktory jest obśliniony przez wszystkie psy koleżanek na wsi, przewalony przez wszystkie podłogi i chodniki i jedzie mi pod nosem , to jest wojna
senna
A to musi być nikon ? owszem jest debeściak, ale czy nie ma
trochę za drogiej optyki ?
A to musi być nikon ? owszem jest debeściak, ale czy nie ma
trochę za drogiej optyki ?
ja swoją żone zawsze o***ziełam jak mi coś w garażu chce posprzątać
senna, moja jak po tygodniu wraca do odmu i przejdzie przez chate, to niczego niemogę znaleźć na swoim miejscu. A jak pojedzie, to szukam tego przez tydzień, ale,...wtedy znowu przyjeżdża
lila
można w podstawowym kitem 18-55 kupić, coś tańszy jest
ale mnie interesuje 18-105
można w podstawowym kitem 18-55 kupić, coś tańszy jest
ale mnie interesuje 18-105
lila, bo ja cyklista jestem, więc często się brudzę przy rowerach, a wtedy taka s.z.mata jest niezastąpiona
kondziu....a co mopa nie masz,po kiego ci ścieryto kuźwa nie stan wojenny
dlatego, jak coś dla niej kupowałem, to baby pytały się, po co mi sukienki w przymierzalni
senna, dla mnie wazne, żeby jeździł a fajność jest na ostatnim miejscu, bo te fajne szybko z ulic znikają - na mój nawet nikt nie patrzy, chyba, że...właśnie wymieniłem w nim jakąś większą część
senna
ale mi nie chodzi o wybór dowolnego ogniska do body, tylko o porównanie podobnych parametrami obiektywów ale do różnych aparatów
I bez przejściówek typu zenith - nikuś
czesc wszystkim
witam
witam
17 pewniak ?
ja właśnie uciekam od górskich, bo już mam dosyć jazdy przygarbionej
senna....odśwież stronę to reklama zniknie i nie będzie cię wkierwiać