Wpisy 1 146 982 – 1 147 081
4 października 2012 09:48 → 4 października 2012 11:45, 100 wpisów
kondi1
I to jest największy ból jak grasz tak jak ja trójką dla jakiegoś znaku o 14-stej i zero a potem sobie odpuszczasz a o 22 jest 3/3 i to z plusem
I to jest największy ból jak grasz tak jak ja trójką dla jakiegoś znaku o 14-stej i zero a potem sobie odpuszczasz a o 22 jest 3/3 i to z plusem
W mojej kombinowanej z liczb Wagi dziesiątce jest 31 więc też mi zależy by wylazła z bębna
.
http://natropie.onet.pl/crimestory/smutny-koniec-zycia-miss-agnieszki-kotlarskiej,1,5264618,artykul.html
...........
Kilka lat temu media przedstawiały jako "dzieci szczęścia", małżeństwo z Niemiec spędzające urlop w Brazylii - i ludzie Ci cudem uniknęli śmierci, gdyż z powodu korku ulicznego spóźnili się na samolot, który rozbił się kilka minut po starcie.
Parę tygodni po powrocie do Niemiec, małżeństwo to zginęło w wypadku samochodowym.
..................................
Te dwie historie są wg mnie jednymi z bardzo wielu przykładów na to, że ludzkie losy - w odniesieniu do kluczowych zdarzeń - są zdeterminowane i naszym udziałem mogą być jedynie wybory dróg, i tak nieuchronnie prowadzących do tych zdarzeń, nie zaś samo ich uniknięcie...
.
http://natropie.onet.pl/crimestory/smutny-koniec-zycia-miss-agnieszki-kotlarskiej,1,5264618,artykul.html
...........
Kilka lat temu media przedstawiały jako "dzieci szczęścia", małżeństwo z Niemiec spędzające urlop w Brazylii - i ludzie Ci cudem uniknęli śmierci, gdyż z powodu korku ulicznego spóźnili się na samolot, który rozbił się kilka minut po starcie.
Parę tygodni po powrocie do Niemiec, małżeństwo to zginęło w wypadku samochodowym.
..................................
Te dwie historie są wg mnie jednymi z bardzo wielu przykładów na to, że ludzkie losy - w odniesieniu do kluczowych zdarzeń - są zdeterminowane i naszym udziałem mogą być jedynie wybory dróg, i tak nieuchronnie prowadzących do tych zdarzeń, nie zaś samo ich uniknięcie...
.
suma godzin wschodu i zachodu słońca dla m.W-wy jest bardzo skuteczna
medea, znając Ciebie powiem Ci, że wśród faworytów jest także jej odwrotnosć
trisetum dziekuję za kwiatki ni i za twórcze wykorzystanie kominiarza
ludzie pomuszcie! przewiało mnie i szyja (kark) tak mnie boli, że zawet nie mogę za siebie zerknąć, ani nagłych ruchów robić a jakbym miał udać to chyba padłbym z bólu
maść końska, herbata z prądem i leżeć w łóżku i w czapce chodzić
maścią końską nie sparować okolicy oczu i innych wrażliwych miejsc
Kondi 5 dni wyjetych z zyciorysu, bo tyle to trwa, smaruj jadem żmii albo cos przeciw zapalnego zastosuj
coś rozgrzewającego, dla mnie ta maść najlepsza mój sposób to jest tu już polecany dawno dawno, możesz spirytusem się natrzeć jak maści nie masz
no nic, poszukam tej maści - będzie w aptece czy lepiej w zielarskim jakimś?
z doświadczenia wiem, ze najlepsza była czeska, na bazarku kupiona, ale jak nie masz tam u siebie czegoś takiego to może być z apteki
tylko z dala od dzieci z Tą maścią, bo grzeje jak diabli wręcz pali
Miłego dnia{{calus}
pilnuje dzieciaczka kolezanki bo chore i do przedszkola nie chodzi, dopiero jeden dzien a juz jestem wykonczona
pilnuje dzieciaczka kolezanki bo chore i do przedszkola nie chodzi, dopiero jeden dzien a juz jestem wykonczona
no lila, mam pytac o maść końską, ale nic z tego, bo całą wykupiłaś jak ci strzyknęło
kondziu..pogięło Cię chyba,ja kupiłam jedno pudełkoweź Ty się nasmaruj maścią rozgrzewającą i owiń szyję szalikiem
jandzia
babcia moich małych ma dosyć po dwóch godzinach pilnowania
babcia moich małych ma dosyć po dwóch godzinach pilnowania
lila
granie w lotto+ to jednak lipa jest
bo od ponad miesiąca nic i nic
granie w lotto+ to jednak lipa jest
bo od ponad miesiąca nic i nic
kondi pisałąm Ci wyzej ze 5 dni masz z głowy wiec sie moze przyzwyczaj z tym bóle zyc
senna mi siadło już 4/6 i 3/6 gram tylko 1 zakład na losowanie
--------
--------
jandzia..ja wysłałam i nic w lotto nie miałam,prawie trójkę jak wszyscy chyba
lila
jak lotto+ się pojawiło to się wydawało że że lepiej będzie, a tu lipa
jak lotto+ się pojawiło to się wydawało że że lepiej będzie, a tu lipa
senna...bo każdy myślał że ma dwie szanse bo dwa losowania a tu dupa z tego a nie szansa
hehehe ja w lotto wygrywam srednio raz do roku trójczynę
wiec raczej nie gram chyba ze są duze kumulacje
al wtedy tez nie wygrywam
wiec raczej nie gram chyba ze są duze kumulacje
al wtedy tez nie wygrywam
trisetum
ja na początku sierpnia też 4/6 w lotto trafiłem ale kasa słaba była
ja na początku sierpnia też 4/6 w lotto trafiłem ale kasa słaba była
gdyby jeszcze te same numerki wpadały by było lepiej a tak zawsze inne no jak oni losują
senna no ja tez 100zł za ta czwórkę jak wiadomo ale uciecha bo człowiek nie wydał 150 zł na zakłady tylko 4
jandzia..właśnie dlatego też nie gram w lotto,no chyba że jest kumululka 50 baniek
jandzia
ja od początku roku gram regularnie, puszczam od 1 do 3 zakładów
i tylko 3 x 3/6 oraz 1 x 4/6
po policzenie straty mam
ja od początku roku gram regularnie, puszczam od 1 do 3 zakładów
i tylko 3 x 3/6 oraz 1 x 4/6
po policzenie straty mam
wiadomo 91 zł na drodze nie lezy za to idzie już kupić prawie 10 litrów vody z Czech
senna...nie martw się,następnym razem rąbniesz 6/6 i będziesz zadowolony