Wpisy 1 146 882 – 1 146 981
4 października 2012 00:00 → 4 października 2012 09:43, 100 wpisów
> 1000 zl miesiecznie to mozna lepiej inwestowac niz w Lotto ;]
witajcie astrolog i bolek i reszta
Dzień dobry
słyszeliście ? podobno wczoraj było dla Koziorożców, i tak sobie tylko myślę, która odpowiedź jest prawidłowa:
- przesunięcie
- wróżka, jak wystawiała wróżbę była w gorszej dyspozycji
- co będzie, jak to będzie zły okres dla Koziorożców
- za bardzo się napinałem
- podmienili mnie w szpitalu
- jasne, że dobre były, ale wszystko podmienili
- powinienem zmienić lekarza
można wybrać jedną
słyszeliście ? podobno wczoraj było dla Koziorożców, i tak sobie tylko myślę, która odpowiedź jest prawidłowa:
- przesunięcie
- wróżka, jak wystawiała wróżbę była w gorszej dyspozycji
- co będzie, jak to będzie zły okres dla Koziorożców
- za bardzo się napinałem
- podmienili mnie w szpitalu
- jasne, że dobre były, ale wszystko podmienili
- powinienem zmienić lekarza
można wybrać jedną
czesc senna i robal
pewniak 17 ? 18 ? ... Oto jest pytanie
jeśli dobrze rozumiem -
4 mln funciaków w tym dżemojadowym lotto, za grę funt, a dodatkowy funt, to kilka losowań... No, chyba że powiększenie "puli" ... raczej to pierwsze...
I uwaga - można zaznaczyć - gram jedno losowanie, gram drugie, gram dwa wot technika
franek
4 mln funciaków w tym dżemojadowym lotto, za grę funt, a dodatkowy funt, to kilka losowań... No, chyba że powiększenie "puli" ... raczej to pierwsze...
I uwaga - można zaznaczyć - gram jedno losowanie, gram drugie, gram dwa wot technika
franek
robak
dodatkowy funt, nie 33 pensy,
ale za pięć losowań w inne dni niż losowania podstawowe
o skubańce
franek
siedemnaście - bez gwarancji, bez działy i współudziału
to był impuls
dodatkowy funt, nie 33 pensy,
ale za pięć losowań w inne dni niż losowania podstawowe
o skubańce
franek
siedemnaście - bez gwarancji, bez działy i współudziału
to był impuls
.
Jak Sciagac Filmy z YouTube z Pomoca Google Chrome - HD
http://www.youtube.com/watch?v=-dq35pG_Y9A&feature=related
.
Jak Sciagac Filmy z YouTube z Pomoca Google Chrome - HD
http://www.youtube.com/watch?v=-dq35pG_Y9A&feature=related
.
Dzień dobry.Miłego dnia.
Wysokich wygranych.
Wysokich wygranych.
Robalku.
Ale masz dzisiaj problemów do rozwiązania.
Moim zdaniem przesunięcie
Ale masz dzisiaj problemów do rozwiązania.
Moim zdaniem przesunięcie
ja zagrałem koziorożca, przesunięcie popołudniu
nie wiadomo co wejdzie
nie wiadomo co wejdzie
MrPaweł, bolek31
pod te wszystkie przesunięcia
wszystkim wysokich wysłanych
i znikam
pod te wszystkie przesunięcia
wszystkim wysokich wysłanych
i znikam
Witam wszystkich z samego acz słonecznego u mnie rana
robal
bolek
emerytka
edi8
jeśli ktoś mi umknął to
robal
bolek
emerytka
edi8
jeśli ktoś mi umknął to
bolek31
A ja wczoraj po pracy w kolekturze pokusiłam się na Koziorożca w Zodiaku no i 10 złotych zwrotu za wczorajsze zakłady było
Z liczbami trochę przekombinowałam i wieczorem było 2x3/10, ale za to rodzinka puściła na 14-sta zapomniamy przeze mnie przed wyjściem do pracy kupon z liczbami ze snu no i 4/6 jest
A ja wczoraj po pracy w kolekturze pokusiłam się na Koziorożca w Zodiaku no i 10 złotych zwrotu za wczorajsze zakłady było
Z liczbami trochę przekombinowałam i wieczorem było 2x3/10, ale za to rodzinka puściła na 14-sta zapomniamy przeze mnie przed wyjściem do pracy kupon z liczbami ze snu no i 4/6 jest
Medea.Witaj
medea patrze z cyferek ktore ci podałam ze snu miałabys 3/4 na wieczorek a a g...
na 14 tez mogłas trafic 5 gdybys wzieła moje 15,,,ale nie słuchasz kolezanki...
miało by c a ja g....
chwalcie sie co puszczacie...
islandorka
Bo to nie był mój dzień dlatego tak słabo
bolek31
Dlatego w takie dni gram teraz wyłącznie symbolicznie tzn. testuję metodę liczbami znaku na góra dwa zakłady w mm
Bo to nie był mój dzień dlatego tak słabo
bolek31
Dlatego w takie dni gram teraz wyłącznie symbolicznie tzn. testuję metodę liczbami znaku na góra dwa zakłady w mm
Witam
Zaawansowany kalkulator wygranych został dostosowany do gry Lotto Plus:
http://www.multipasko.pl/kalkulator/duzy-lotek/
Pozdrawiam
Zaawansowany kalkulator wygranych został dostosowany do gry Lotto Plus:
http://www.multipasko.pl/kalkulator/duzy-lotek/
Pozdrawiam
Użytkownik pafty dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
medea76
ja jeszcze patrze na liczby z danego znaku
jeżeli część pasuje do moich wytypowanych
to nimi gram
ja jeszcze patrze na liczby z danego znaku
jeżeli część pasuje do moich wytypowanych
to nimi gram
cos wam sie sniło??? to poprosze...bo ja nie pamietam swojego...
islandorka
No ja postanowiłam postawić na przyjaźniejsze mojemu znaki czyli Wagę i Wodnika i to ich liczby puściłam na 14-stą. W kolekturze uznałam, że mogą być przecież te moje liczby z profilu dla znaków no i z liczb dzisiejszego wieczornego faworyta stworzyłam taką dziesiąteczkę : 1,8,10,31,44,45,54,63,80
Zastanawiałam się także po zobaczeniu liczb z horoskopfree dla wybranych znaków czy nie postawić na liczby Koziorożca i Panny czyli 2,10,15,22,30 no i nawet wykombinowałam dziesiątkę 2,10,15,18,22,35,28,32,33, ale portfel pokazał dno
No ja postanowiłam postawić na przyjaźniejsze mojemu znaki czyli Wagę i Wodnika i to ich liczby puściłam na 14-stą. W kolekturze uznałam, że mogą być przecież te moje liczby z profilu dla znaków no i z liczb dzisiejszego wieczornego faworyta stworzyłam taką dziesiąteczkę : 1,8,10,31,44,45,54,63,80
Zastanawiałam się także po zobaczeniu liczb z horoskopfree dla wybranych znaków czy nie postawić na liczby Koziorożca i Panny czyli 2,10,15,22,30 no i nawet wykombinowałam dziesiątkę 2,10,15,18,22,35,28,32,33, ale portfel pokazał dno
Monet Dzień Dobry
Pasko nasz gospodarzu Dzień Dobry i miłego dnia
Pasko nasz gospodarzu Dzień Dobry i miłego dnia
Monet
islandorka
No wiem czy ci mój sen pomoże, bo zapamiętałam z niego tylko trzy słowa więzienie, mądrość i jakieś bajdurzenie o wszechświecie
No wiem czy ci mój sen pomoże, bo zapamiętałam z niego tylko trzy słowa więzienie, mądrość i jakieś bajdurzenie o wszechświecie
medea a co ja mam mówic, u mnie ciągle dno widac
, dzieki za cyferki...
, dzieki za cyferki...
Monet.
Veni,vidi,vici ??
Veni,vidi,vici ??
medea
to cos o tobie...mówie o tym wszechswiecie, wszak cały czas mozna rzec siedzisz w gwiazdach...
to cos o tobie...mówie o tym wszechswiecie, wszak cały czas mozna rzec siedzisz w gwiazdach...
zaraz zerkne co atis mowi...
islandorka
Przy czym to więzienie to widziałam jako budynek pod którym coś robiłam i ktoś zaczął mówic ze mną właśnie o wszechświecie i mądrości
Przy czym to więzienie to widziałam jako budynek pod którym coś robiłam i ktoś zaczął mówic ze mną właśnie o wszechświecie i mądrości
Monet
Rozumiem, że w typowaniach sportowych wróciłeś na tarczy a nie z tarczą
Rozumiem, że w typowaniach sportowych wróciłeś na tarczy a nie z tarczą
Monet.
krysienka
medea
wiezienie 10,74 (zysk)
budynek 14
rozmowa 27 i znów 14
a wszechswiat jako kosmos 12,27
bo słowo wszechswiat 2 ew.(11.47)
medea
wiezienie 10,74 (zysk)
budynek 14
rozmowa 27 i znów 14
a wszechswiat jako kosmos 12,27
bo słowo wszechswiat 2 ew.(11.47)
krysieńka
Dostałam i bo dopiero dzisiaj po południu będę miała chwilę czasu by wrzucić to do programu astrologicznego i znaleźć w moim podręczniku informacje na temat tego czego możecie się spodziewać jeśli chodzi o szczęście w waszej rodzinie
Dostałam i bo dopiero dzisiaj po południu będę miała chwilę czasu by wrzucić to do programu astrologicznego i znaleźć w moim podręczniku informacje na temat tego czego możecie się spodziewać jeśli chodzi o szczęście w waszej rodzinie
islandorka opisałam swój sen na obróbce..może jakieś cyferki...
Krysieńka
medea do kosmosu 22 nie 27...
krysiuchna zaraz zerkne...
islandorka
Dziękuję. Kurczę nie ma teraz za co i jak wysłać, więc wpadną pewnie jak nic
Dziękuję. Kurczę nie ma teraz za co i jak wysłać, więc wpadną pewnie jak nic
Medea>> no na tarczy... nie jestem tak doskonały jak jeden z kolegów podających tutaj swoje typy i zdarza mi się wpadka.
Zabrakło 0,5 bramki.I zawiodła mnie moja ulubiona drużyna Porto.
Kryśieńka
Zabrakło 0,5 bramki.I zawiodła mnie moja ulubiona drużyna Porto.
Kryśieńka
krysienka moje wypociny na obróbce...
Monet następnym razem będzie lepiej
Wiesz jak jest niektórzy lubią mówić wyłącznie o sukcesach na porażki spuszczając zasłonę zapomnienia
Wiesz jak jest niektórzy lubią mówić wyłącznie o sukcesach na porażki spuszczając zasłonę zapomnienia
ja tak z doskoku
islandorka nie dziękuję ale za chwilkę tam zajrzę
islandorka nie dziękuję ale za chwilkę tam zajrzę
kondi1
Wiesz dopiero wczoraj dokładnie przeczytałam sobie e-maila w sprawie astrologii Majów. No i muszę powiedzieć, że to naprawdę ciekawe
Wiesz dopiero wczoraj dokładnie przeczytałam sobie e-maila w sprawie astrologii Majów. No i muszę powiedzieć, że to naprawdę ciekawe
dzisiaj kobitki mają zarezerwowane moje pewniaczki, wiec "utarg" z grupy moze być dobry
medea, z punktu widzenia lotto jest to najmniej ciekawe, ale zawsze swoje 3 grosze dorzuci.
Dzisiaj typ ze sumy wsch i zach Słońca dla m. W-wy to 31=4
Dzisiaj typ ze sumy wsch i zach Słońca dla m. W-wy to 31=4