Wpisy 114 689 – 114 799
28 maja 2010 18:27 → 28 maja 2010 22:01, 100 wpisów
Pikpok111,musiałem naprawiać popsute maskotki.A już niebawem idę wysłać zakłady.
Monet>>> to nasze podkręcanie bębenka coś mi przypomniało:
opowiadał mi kiedyś taki weteran , który uczestniczył w pochodach 1-majowych w latach 50/60-tych , że przed pochodem na stercie leżały nie tylko szturmówki ale i szarfy: 200 , 300 , 500 , 650% normy... i on wziął sobie tę 650% , bo ich było najmniej i nazajutrz w "Trybunie Ludu" była jego fotka z tą szarfą , przez co stał się pośmiewiskiem w swojej pracy...
Więc może ja poza Wszechświat - w trosce o powagę - wychodził nie będę :)
Pzdr.
edi8
opowiadał mi kiedyś taki weteran , który uczestniczył w pochodach 1-majowych w latach 50/60-tych , że przed pochodem na stercie leżały nie tylko szturmówki ale i szarfy: 200 , 300 , 500 , 650% normy... i on wziął sobie tę 650% , bo ich było najmniej i nazajutrz w "Trybunie Ludu" była jego fotka z tą szarfą , przez co stał się pośmiewiskiem w swojej pracy...
Więc może ja poza Wszechświat - w trosce o powagę - wychodził nie będę :)
Pzdr.
edi8
Zapraszam do dyskusji na temat wyznaczania charakterystyk maszyny losujące http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3029
charakterystyka maszyn losujących:
1/wredne
2/złośliwe
3/uparte
4/bezduszne
5/najczęściej losujące "oboki".
Jakieś inne charakterystyki macie?
1/wredne
2/złośliwe
3/uparte
4/bezduszne
5/najczęściej losujące "oboki".
Jakieś inne charakterystyki macie?
kochani jutro wraca nasz przyjaciel kogucik19 przywitajmy go z nalezytym szacunkiem i godnosciom
Czy ktoś wybiera się jutro na walkę Dragona ?
Mamy dwa miejsca w busie
Mamy dwa miejsca w busie
annamaria--------ryzykować czego?
I co w związku z tym?
Poznasz jak coś poprostu moja luzna propozycja z punktu kibica Polski i Polaków gdzie cos dzieje się fajnego i cikawego z punktu widzenia kibicowskiego tam trza jechać!
Pozdro
Poznasz jak coś poprostu moja luzna propozycja z punktu kibica Polski i Polaków gdzie cos dzieje się fajnego i cikawego z punktu widzenia kibicowskiego tam trza jechać!
Pozdro
I słusznie aniumarysiu-zamiast na mordobicie jechać ,pisownię polską nieco potrenować warto.
hej hej hej na buka jutro kogutek wraca i do dzwi twych zastuka
Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))) ... „Śmiejesz się gdy jest Ci wesoło, gdy odczuwasz radość"
No nie ma "naszego" kogucika19 :( :(
mam nadzieję,że wróci na stronkę.
kogucik19 >>> pozdrawiam serdecznie :)
mam nadzieję,że wróci na stronkę.
kogucik19 >>> pozdrawiam serdecznie :)
madzia >>>Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))) ... „Śmiejesz się gdy jest Ci wesoło, gdy odczuwasz radość" jutro , na pewno się odezwie:)))))))))
mag.. >>> witam,smutno tu jakoś bez niego :(
wróci,na pewno wróci :)
wróci,na pewno wróci :)
kulkomaniak vel...>>> czub jesteś pisałam już,a jak jesteś ciekawy to kogucik żaden frajer tylko dobry człowiek bo znajdzie nam miejsce w którym będzie można spokojnie odpocząć.
A co do finansów jak rozumiem pijesz to stać mnie z rodziną na wakacje,których Ty mieć nie będziesz,bo zajęty będziesz wyszukiwaniem kartoteki przy Broniewskiego lub śledzeniem wpisów innych użytkowników i złośliwym odpisywaniem.
A co do finansów jak rozumiem pijesz to stać mnie z rodziną na wakacje,których Ty mieć nie będziesz,bo zajęty będziesz wyszukiwaniem kartoteki przy Broniewskiego lub śledzeniem wpisów innych użytkowników i złośliwym odpisywaniem.
kulkomaniak >>> ale Ci musiałam dopiec,bo pienisz się jak mydło w w trakcie.... PPPP
Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))
Przed chwilą dostałem pocztą zobaczcie UPD@TE 081 - sieciowy donosiciel zaraz prześle drugi filmik tylko go obejrze
http://wp.tv/i,UPDTE-081-sieciowy-donosiciel,mid,574084,catid,39060,klip.html?ticaid=6a3f4
http://wp.tv/i,UPDTE-081-sieciowy-donosiciel,mid,574084,catid,39060,klip.html?ticaid=6a3f4
Witasy KOCIO:)))) ciasto swojego wypieku serniczek:)korn748 >>> na kawę i ciacha zaprasza:))))
Pierwszy temat na forum gdzie naprawdę się wygrywa:
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
GRATIS!!!
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
GRATIS!!!
mag.. >>> dokładnie nie ma to jak ciasto własnej roboty,jeżeli mogę coś podpowiedzieć to kathy ma fajny przepis.
pozdrawiam
pozdrawiam
Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))
hipciu:)) witaski:)
hipciu:)) witaski:)
Wczoraj miałem farta i wygrałem 10 centów zawsze to dobry początek nowej zabawy
korn748>> nie rozdrabniaj się na "centy" gadaj jakie masz ciacha:)))
>>>buki drzom ryglujom<<< litosci dla jezyka polskiego a moze po prostu zamiast sie tu udzielac, to slownik j.polskiego w rece ..... milej by sie czytalo (bez obrazy).Pozdrawiam.
Kupony nadane.Warunki:pogoda dobra,na dworze wyszła tęcza.Miejsce nadania:stacja benzynowa.Koszta:5zeta.Przyjmujący zakład:mężczyzna.Obsługa:w normie.
Jak zobaczyłem w sklepie słodycze,to oczy zapłonęły mi jak pochodnie i uległem inwestując w karmę dla doradcy.
Nie grałem na liczbę 69,bo widzę,że wieczorem jest często obstawiana.
Zdradzę,że mam inne liczby niż prowadzący w dziesiątkach:piwko.
Czyli grasz o najwyższą kwotę,bo ja tylko na siedem skreśleń i na trzy.
A Lila jak szybko zmieniła się pogoda,jak wychodziłem wysłać kupony czarne chmury,ciemności i zwiastuny burzy,a po niedługim czasie tęcza i błękitne niebo.Tak,że niepotrzebnie targałem parasolkę.
Widać Lila Twoja skarbonka na pieniążki jest pełna,a moja pusta,dlatego gram o mniejsze kwoty.
Hipcio>>> Lepiej nosić niż się prosić:)))
Na Śląsku cały dzień piękna pogoda, ale woda po powodziach bardzo wolno opada .
Pozdrawiam wszystkich :)
Na Śląsku cały dzień piękna pogoda, ale woda po powodziach bardzo wolno opada .
Pozdrawiam wszystkich :)
czarne chmury na niebie to znak,
że porwie Cię diabelski wiatr.
że porwie Cię diabelski wiatr.
Życzę wszystkim zadowalających wygranych :)
Trzeba uważać bo jak się dopuści do przeziębienia pózniej w aptece porwą pieniążki.
Witam cieplutko ;) Właśnie wróciłam z Mazur ;) Komarry po byku. Liposukcja gratis ;(((
Zatypowalam coś z marszu 2,17,28,,,,2,17,21,27,28
Idę pod prysznic. Narka ;)))
Zatypowalam coś z marszu 2,17,28,,,,2,17,21,27,28
Idę pod prysznic. Narka ;)))
Siemka Lilka:-)
Coraz bliżej losowania,więc zdradzę,że jedną z moich liczb jest52.
Widzę,że Hosię pokąsały komary gratis.Teraz może będzie lepiej typować liczby.