Wpisy 114 589 – 114 688
28 maja 2010 14:40 → 28 maja 2010 18:26, 100 wpisów
kocio... ja jeszcze nie wysłałam... wyślę na pewno... tylko muszę przewidzieć jakiego dziś wylosują
kocio...z tego co widzę to madzia samym pojawieniem się na czacie wzbudza agresję niektórych, to samo zresztą hipcio i inni
aż się człowiek boi odezwać bo nie wiadomo czy w łeb nie oberwie
aż się człowiek boi odezwać bo nie wiadomo czy w łeb nie oberwie
Masz rację Kathy,że łobuzy czatują,aż pojawi się hipcio by swoimi brudnymi łapami psuć maskotki.
hipcio...witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gała...witaj...to już mam 3 jokery na dziś :-)
Gała...witaj...to już mam 3 jokery na dziś :-)
kathy nigdy nieój się odezwac to pierwsza zasada kocia.Może jej czegoś brakuje że taka agresywna itp
Witam Cie Hipcio i Was wszystkich - miło,ze zdecydowałeś się pisać jednak,nimi się nie przejmuj bo to tylko banda łobuzów,która z nadmiaru złych emocji wyładowuje się w necie :)
pozdrawiam
KOCIO >>> jeszcze nic nie przeskrobałam, co nie znaczy,że nie mam takiego zamiaru :):)))
życzę trafnych i celnych :PPP
pozdrawiam
KOCIO >>> jeszcze nic nie przeskrobałam, co nie znaczy,że nie mam takiego zamiaru :):)))
życzę trafnych i celnych :PPP
RafSaw30 a przydało by się kaski bo prawie goly jestem kupiłemsiostrze prezent ślubny
Witaj Kathy> to jakieś zawsze masz, ale czy to te,mysle że nad dwudziestkami sie możesz zastanowić.
TRELE MORELE
Musiałem dożywiać doradcę,bo chcieli go zagłodzić:podstępny Edi8 i DanteV.
kocio...zrozumiałam...dla mnie nie musisz poprawiać, bo każdemu literówka się może przydarzyć
Gała... dzięki za sugestie...skorzystam
Gała... dzięki za sugestie...skorzystam
Hipcio>>> Ja ostatnio wysłałem na ch/t i miałem 4/5
Nie było mi pisane wygrać! :-)
Nie było mi pisane wygrać! :-)
A obłędny wyczyn DanteV,który jak napisał,wszedł na portal religijny z wpisem o liczbach,co spowodowało,że zniknął,świadczy tylko o nim,że chciał robić tam bałagan.I szybko takiego osobnika usunięto.
kathy> to skorzystaj z tego jeszcze mm-17,23,38,44,45,66,79,80 i joker 28 lub 24 sam już nie wiem jaki:-)Pozdro
Rafał to masz dobrze,bo mi chybiki nie wychodzą.Jak zdam się na maszynę to zawsze przegrywam.
Wydaje mi się,że jak podliczył doradca wczoraj poszło po dwie powtórki w lotto i w mini.Widać Ulryk von Lotto robi sobie kawały i trudno z nim wygrać.
Na wieczór daję przewagę liczb parzystych.Zauważyłem,że doradca powoduje,że zawsze jakoś wychodzi mi na kuponach więcej liczb parzystych.
Witam wszystkich :)
Pozdrawiam Hipcia :)
Widzę ,że na forum jest bardziej gorąco, niż u Mnie na śląsku :)))
Pozdrawiam Hipcia :)
Widzę ,że na forum jest bardziej gorąco, niż u Mnie na śląsku :)))
Na mojej ostatniej zdrapce liczby,kupionej za 1zeta,trafiłem 2zeta.Zysk,1zeta obniżył moją wczorajszą przegraną do 4,5zeta.
Dobrze,że jest ładna pogoda,lepiej,żeby tak pozostało.Bo spece od pogody nie potrafią przewidzieć jej nawet na kilka dni.
Ricardos,na razie muszę grać po swojemu,bo Ty masz większe inwestycje w grę,a hipcio na razie nic nie potrafi trafić,by zapełnić skarbonki.
Kocio warunki pogodowe są ważne,żeby idąc do kolektury nie zmoknąć.
A zauważyłeś Xelom,że zaginął mój giermek.Był co prawda nieobliczalny,ale chyba nikogo nie atakował.
Pewniak na wieczór > 35 <
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Gała... tak jest...a jak wygram to będziesz musiał z tej gdyni do gdańska na kawkę podjechać :-)
Ja na razie boję się grać w jokera,bo to gra trudniejsza niż multi.Dopiero gdybym coś trafił w multi wtedy bym zainwestował w jokera.
Dziękuje Kathy :)
Pozdrawiam Cię.
Pozdrawiam Cię.
Ostatnio zagrałem na jeden zakład keno i chociaż grałem na 30 sekund przed końcem,nie trafiłem żadnej liczby.Wydaje mi się,że o tej porze,było mało zawieranych zakładów i maszyna zaśmiała się z hipcia:0z6.
I stopień
(JOKER + 4/4) 0 0.00
II stopień
(4/4) 8 0.00
III stopień
(JOKER + 3/4) 0 0.00
IV stopień
(JOKER + 2/4) 0 4.72
V stopień
(3/4) 0 4 575 860.00
VI stopień
(JOKER + 1/4) 0 0.12
VII stopień
(JOKER + 0/4) 2 45.80
(JOKER + 4/4) 0 0.00
II stopień
(4/4) 8 0.00
III stopień
(JOKER + 3/4) 0 0.00
IV stopień
(JOKER + 2/4) 0 4.72
V stopień
(3/4) 0 4 575 860.00
VI stopień
(JOKER + 1/4) 0 0.12
VII stopień
(JOKER + 0/4) 2 45.80
hipopotan napisał:
"114623. status hipopotan 2010-05-28 (15:29)
A obłędny wyczyn DanteV,który jak napisał,wszedł na portal religijny z wpisem o liczbach,co spowodowało,że zniknął,świadczy tylko o nim,że chciał robić tam bałagan.I szybko takiego osobnika usunięto."
Ty "hipopotan" zacznij myśleć swoją głową , a nie bałwana - bo "danteV" napisał to do Ciebie , żebyś to Ty wszedł na portal religijny i spróbował tam podawać liczby...
Bo obecnie wchodzisz na portal multipasko.pl o grach losowych a piszesz tu o swoich impresjach z lektury "Żywotów świętych" ....
Tak więc nie oszukuj i nie odwracaj kota ogonem - panie sprytny inaczej!
"114623. status hipopotan 2010-05-28 (15:29)
A obłędny wyczyn DanteV,który jak napisał,wszedł na portal religijny z wpisem o liczbach,co spowodowało,że zniknął,świadczy tylko o nim,że chciał robić tam bałagan.I szybko takiego osobnika usunięto."
Ty "hipopotan" zacznij myśleć swoją głową , a nie bałwana - bo "danteV" napisał to do Ciebie , żebyś to Ty wszedł na portal religijny i spróbował tam podawać liczby...
Bo obecnie wchodzisz na portal multipasko.pl o grach losowych a piszesz tu o swoich impresjach z lektury "Żywotów świętych" ....
Tak więc nie oszukuj i nie odwracaj kota ogonem - panie sprytny inaczej!
Wiele kolektur wystawia za szybka wygrane zdrapki,by zachęcić do gry.Ale jak ktoś wygrał na danej serii jakąś wygraną,to szanse,że następne losy będą wygrane maleją.Najgorsze jest,że w wielu miejscach nie pozwalają wybierać zdrapki z całego wachlarza a oddzierają pierwsze z brzegu.
Pamiętam jeszcze stare dobre czasy,gdy kupowałem zdrapki psy,i mogłem wybierać w niektórych punktach z kilkudziesięciu losów.
Edi8,przejrzałem niektóre twoje wpisy i wiem,że lubisz dokuczać innym.
kathy> wiedziałem że z ciebie jest fajna miła zgrabna i do wzięcia dziewczyna :-))
A jak sobie spokojnie pisałem z Pauliną,to Dantev zaczął wypisywać durnoty i nagle przestała pisać.
Kathy >>> Gratuluję osiągnięcia tytułu VIP-a :)))
Przypomnijmy, że sprzedaż kolejnej, czwartej już edycji tej loterii, ruszyła 26 kwietnia. Łącznie sprzedano 324 371 z 500 000 losów (prawie 64,9%). Podobnie jak w poprzedniej edycji do wygrania był 1 000 000 złotych, trzy razy po 100 000 złotych oraz dwanaście tysięcy wygranych po 100 złotych. Z puli 12004 padło 7777 wygranych, co stanowi blisko 64,8% liczby wszystkich wygranych. Wśród zakupionych losów nie znalazł się ten wart milion złotych, mimo to suma wszystkich wygranych wyniosła pokaźne 877 600 zł.
To cytat z komunikatu T.S
Wynika z tego, że statystyczny Kowalski płacąc 10 złotych otrzymał 2 złote 70 groszy!!
a gdzie obiecany milion?
czyżby i tu były kumulacje??????
Cosik mi to śmierdzi przekrętem.
BBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
To cytat z komunikatu T.S
Wynika z tego, że statystyczny Kowalski płacąc 10 złotych otrzymał 2 złote 70 groszy!!
a gdzie obiecany milion?
czyżby i tu były kumulacje??????
Cosik mi to śmierdzi przekrętem.
BBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hipcio >>> można też wygraną zdrapkę odebrać w innej kolekturze i wtedy tam wywieszą !!! :)
hipopotan a co do pogody to ja do kolektury jeżdzę bo mam z 10km a to jest w centrum miasta bo gram tylko w jednej kolekturze w innej mnie nie zobaczą
rico - witaj.
Mój zbawco.
A pisałem, że państwo potrzebuje kasy? - PISAŁEM.
I co?
Miało zarobić tyle ile dało na wygrana, a sam policz.
Jeśli miałby TS twarz, to zrobiłby kumulacje na kolejna edycję.
A czy zrobi?
Trzeba dać tę kasę co się obiecało...a skąd wziąć jak nie od graczy.
I pisałem o tym kilka dni temu.
Dobre.
Ps. Przypominam, że Mini miał więcej kosztować tak koło końca roku, a czy przypadkiem nie przyspieszą?
Mój zbawco.
A pisałem, że państwo potrzebuje kasy? - PISAŁEM.
I co?
Miało zarobić tyle ile dało na wygrana, a sam policz.
Jeśli miałby TS twarz, to zrobiłby kumulacje na kolejna edycję.
A czy zrobi?
Trzeba dać tę kasę co się obiecało...a skąd wziąć jak nie od graczy.
I pisałem o tym kilka dni temu.
Dobre.
Ps. Przypominam, że Mini miał więcej kosztować tak koło końca roku, a czy przypadkiem nie przyspieszą?
" 114653. status hipopotan 2010-05-28 (16:22)
Edi8,przejrzałem niektóre twoje wpisy i wiem,że lubisz dokuczać innym."
hipopotan >>> tym co Ty tu wyprawiasz swoimi wpisami , które nie odpowiadają charakterowi tego portalu , obrzydzasz życie prawie wszystkim jego użytkownikom , którzy szukają tu metod , systemów , liczb itp. itd. , ale na 100% nie Twoich produkcji o charakterze religijnym!
I właśnie dlatego kilka dni temu , nastąpiła ta kumulacja do Ciebie kierowanych wpisów od użytkowników - że sobie nie życzą aby dalej trwało to przeginanie , w formie traktowania tego czatu jako swój prywatny pamiętnik-blog i zamieszczania tu tego , co Cię danego dnia spotkało: od pogody , po obsługę kolektury aż po menu i lektury dzieł religijnych...
O tym , abyś otworzył swój wątek na forum i TAM lokował sobie co chcesz - pisałem Ci od samego Twojego tu się pojawienia , gdy zacząłeś walić po kilkadziesiąt wpisów , w tym seriami jeden za drugim...
Więc sam sobie na tę reakcję użytkowników - oddaną wpisami na Twój temat - zarobiłeś...
Mam nadzieję , że zrozumiałeś i dotarło w końcu do Ciebie , że jesteś na portalu o grach i tylko ta tematyka będzie już obecna w Twoich wpisach.
Edi8,przejrzałem niektóre twoje wpisy i wiem,że lubisz dokuczać innym."
hipopotan >>> tym co Ty tu wyprawiasz swoimi wpisami , które nie odpowiadają charakterowi tego portalu , obrzydzasz życie prawie wszystkim jego użytkownikom , którzy szukają tu metod , systemów , liczb itp. itd. , ale na 100% nie Twoich produkcji o charakterze religijnym!
I właśnie dlatego kilka dni temu , nastąpiła ta kumulacja do Ciebie kierowanych wpisów od użytkowników - że sobie nie życzą aby dalej trwało to przeginanie , w formie traktowania tego czatu jako swój prywatny pamiętnik-blog i zamieszczania tu tego , co Cię danego dnia spotkało: od pogody , po obsługę kolektury aż po menu i lektury dzieł religijnych...
O tym , abyś otworzył swój wątek na forum i TAM lokował sobie co chcesz - pisałem Ci od samego Twojego tu się pojawienia , gdy zacząłeś walić po kilkadziesiąt wpisów , w tym seriami jeden za drugim...
Więc sam sobie na tę reakcję użytkowników - oddaną wpisami na Twój temat - zarobiłeś...
Mam nadzieję , że zrozumiałeś i dotarło w końcu do Ciebie , że jesteś na portalu o grach i tylko ta tematyka będzie już obecna w Twoich wpisach.
I tak na rozluźnienie
Siedzi trzech pe-dałów w wannie.
który ***nął?
Ten, który nie ma zatkanej du-py.
Siedzi trzech pe-dałów w wannie.
który ***nął?
Ten, który nie ma zatkanej du-py.
A to dla lubiących łamać sobie język.
Pourquoi pulchra pulchna prukwa prukła?
Ps. Mam nadzieję, że ci bardziej rozgarnięci pojmą.
Pourquoi pulchra pulchna prukwa prukła?
Ps. Mam nadzieję, że ci bardziej rozgarnięci pojmą.
Edi8 nie zdołasz mnie zahipnotyzować tak jak Hosię,która pod twoim wpływem przestaje typować.
Na multipasko wchodzą tysiące osób i nie wiesz co myślą o hipcio.
hipopotan >>> bardzo słuszna uwaga ;)
Na forum coś nawet o prostytutkach pisał :(
Widzisz jaki łobuz z niego :PPP
Na forum coś nawet o prostytutkach pisał :(
Widzisz jaki łobuz z niego :PPP
Coś nie chcą napisać, kto wygrał ten milion w Los Milionos. Sądząc po mizernej sprzedaży losów, największe szanse miał Totalizator i to pewnie tam została wygrana.
Rafał jak obliczył doradca,o 1400 przewaga nieparzystych.A skoro Edi8 zna się na matematyce to powinien codziennie obliczać parzyste i nieparzyste liczby,bo nie chcę męczyć bałwana do obliczeń.
"114668. status hipopotan 2010-05-28 (17:38)
A masz dużo wpisów brzydkich,nie związanych z tematyką gier."
hipopotan>>> gdybyś ty miał tylko tyle wpisów nie związanych z tematyką gier co ja mam...to nikt nie miałby tu ciebie dość!
Dobrze to sobie "hipopotan" zapamiętaj i przyklej kartkę na monitorze:
Portal multipasko.pl poświęcony jest tematyce gier.
A masz dużo wpisów brzydkich,nie związanych z tematyką gier."
hipopotan>>> gdybyś ty miał tylko tyle wpisów nie związanych z tematyką gier co ja mam...to nikt nie miałby tu ciebie dość!
Dobrze to sobie "hipopotan" zapamiętaj i przyklej kartkę na monitorze:
Portal multipasko.pl poświęcony jest tematyce gier.
edi8 > Jest fucha do zrobienia.
Potrzebuję ,żebyś mi taką jedną zahipnotyzował na odległość.
Co Ci potrzeba do tej roboty?
Fotka?
Włos łonowy?
Nazwisko panieńskie matki?
Pesel?
A to,jak masz mi ją "przemodelować",to w szczegółach Ci opiszę w mailu ,jak się co do ceny dogadamy.
Potrzebuję ,żebyś mi taką jedną zahipnotyzował na odległość.
Co Ci potrzeba do tej roboty?
Fotka?
Włos łonowy?
Nazwisko panieńskie matki?
Pesel?
A to,jak masz mi ją "przemodelować",to w szczegółach Ci opiszę w mailu ,jak się co do ceny dogadamy.
Czy ktoś wybiera sie jutro na walkę Dragona bo mamy 2 miejsca w busie?
Teraz widać,że Edi8 zarabia nie tylko na buchmakach ale i na hipnozie.
Monet>>> to krowy w Twoim powiecie mają pesel?
I rozumiem , że w konia mam Ci ją "przemodelować"...
Da się zrobić!
I rozumiem , że w konia mam Ci ją "przemodelować"...
Da się zrobić!
hipcio >> Ja jestem w trakcie ustaleń z Moim doradcą a póżniej ruszam do kolektury :)
edi8> W lot wszystko chwytasz!
Twój powiat pewnie dumny jest,że ma Ciebie ?
Co tam powiat! RP jest dumna!
Twój powiat pewnie dumny jest,że ma Ciebie ?
Co tam powiat! RP jest dumna!
Rafał mnie podkusiło,żeby jeszcze postawić zakład na trzy liczby.Teraz pozostaje wybrać szczęśliwą kolekturę.A dla ciekawostki powiem Ci,że zniknął z jednej kolektury jeden złośliwiec a na jego miejsce pojawiło się dwoje spokojnych ludzi.
Edi8 nie patrz tylko w oczy bałwanowi,bo on ma większe zdolności hipnozy od ciebie.