Wpisy 114 374 – 114 479
27 maja 2010 16:19 → 27 maja 2010 22:54, 100 wpisów
danteV >>> dalej bijesz pianę?
Ogarnij się lepiej,a moderacja to nie głuptaki - tego tez nie rozumiesz?
Ogarnij się lepiej,a moderacja to nie głuptaki - tego tez nie rozumiesz?
Allo.Widzę,że znowu jest jakieś "ekszyn" :) może jakieś numery ciekawe do MM na wieczorek?
pięknaja > nawet nie śmiem się z Tobą przywitać, bo znowu będzie wojna, że piszę do kogoś.
Ale podejmę ryzyko - Cześć :)
Ale podejmę ryzyko - Cześć :)
krzysiek2783 >>> jak ktoś lubi tak to nic na to nie poradzisz.
Ludzie mają rożne "hobby".
Zresztą tutaj na stronce można się o tym przekonać dobitnie.
pozdrawiam
Ludzie mają rożne "hobby".
Zresztą tutaj na stronce można się o tym przekonać dobitnie.
pozdrawiam
Monet>>
Nie, nie w ciula...
dzisiejszą "zagadką" chciałem dać szansę tym, którzy lubią hm hm podrapać
i wypisałem słowa z losów pustych
Nie, nie w ciula...
dzisiejszą "zagadką" chciałem dać szansę tym, którzy lubią hm hm podrapać
i wypisałem słowa z losów pustych
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
moja propozycja mm na 2 zmiane ??????
oczywiscie kazda z +
9
8
7
6
5
4
3
2
1
moja propozycja mm na 2 zmiane ??????
oczywiscie kazda z +
Właśnie gdzie "nasz" Hipcio,kogucik19,Talizman?
Jakoś tak smutno bez nich :(
pozdrowienia - jeżeli czytają.
Jakoś tak smutno bez nich :(
pozdrowienia - jeżeli czytają.
kathy >>> podejrzewam,że Hipcia przez dłuższy okres raczej nie będzie.
Wysłuchał na swój temat tylu przykrych rzeczy,że odechciało mu się pisać :(
Wysłuchał na swój temat tylu przykrych rzeczy,że odechciało mu się pisać :(
witam wszystkich w los milionos lipa ale na pocieszenie w mm parka trafiona
Tu są zawarte informacje o "hipopotanie":
http://www.multipasko.pl/typowania/hipopotan/multi-lotek/
i dowodzą jego stałej - choć ostatnio biernej - obecności na multipasko.pl ...
http://www.multipasko.pl/typowania/hipopotan/multi-lotek/
i dowodzą jego stałej - choć ostatnio biernej - obecności na multipasko.pl ...
Witam korn748 czy te twoje 4 liczby to super pewniaki.
Ja na wieczorek proponuję
15-36-42-79
Pozdrawiam
Ja na wieczorek proponuję
15-36-42-79
Pozdrawiam
Witam, Ricardos zapodaj ten sen jeśli jeszcze go pamiętasz
pozdr. Szczery
pozdr. Szczery
siemka!!!
jestem tu nowy i od paru dni gram w multi multi. Na dziś postawiłem takie liczby 18,27,30,45,68,80.
Mam pytanko może ktoś mi napisze jak to jest z tymi stawkami w MM np jak mam stawkę 1 to wiadomo ile wygram tyle co w tabeli jest napisane a np. 2 liczby za stawkę 4 to ile wygram 4x16zł czyli 64zł czy inczej to się liczy???
Pozdrawiam
jestem tu nowy i od paru dni gram w multi multi. Na dziś postawiłem takie liczby 18,27,30,45,68,80.
Mam pytanko może ktoś mi napisze jak to jest z tymi stawkami w MM np jak mam stawkę 1 to wiadomo ile wygram tyle co w tabeli jest napisane a np. 2 liczby za stawkę 4 to ile wygram 4x16zł czyli 64zł czy inczej to się liczy???
Pozdrawiam
Cenzura>>
Panowie/Panie - może przy wykasowywaniu wpisów dałoby się chociaż zostawić autora ? Bo przecież niektóre wpisy wyglądają dość idiotycznie, jak są tak ""zawieszone w powietrzu ? vide 114386 - umieszczam odpowiedź na nie istniejące pytanie...W miejscu wykasowanego ewentualnie taka fraza:"ze względu na obyczajność", albo "wypowiedź zawiera elementy nieobyczajne", czy jakoś tak ;)
RafSaw>>
Twój pewniak - ok, mój to zdecydowanie "8"
Hipopotan>>
wyłaź ze skorupy
Panowie/Panie - może przy wykasowywaniu wpisów dałoby się chociaż zostawić autora ? Bo przecież niektóre wpisy wyglądają dość idiotycznie, jak są tak ""zawieszone w powietrzu ? vide 114386 - umieszczam odpowiedź na nie istniejące pytanie...W miejscu wykasowanego ewentualnie taka fraza:"ze względu na obyczajność", albo "wypowiedź zawiera elementy nieobyczajne", czy jakoś tak ;)
RafSaw>>
Twój pewniak - ok, mój to zdecydowanie "8"
Hipopotan>>
wyłaź ze skorupy
http://www.eporady24.pl/wypowiedz_na_forum_a_znamiona_pomowienia,pytania,6,80,2205.html
Ciekawe, czy Cenzor usuwa autora, czy konkretny wpis ?
Bo przyznam, że nie rozumiem niektórych usunięć.
A czytałam zanim zniknęły.
Bo przyznam, że nie rozumiem niektórych usunięć.
A czytałam zanim zniknęły.
Cześć szczery.Oczywiście,że pamietam.Jak tu nie pamiętać jak stałem w kolejce do dentystki,która kiedyś była moją dyrektorką w pracy.Kolejka była długa do gabinetu i dużo ludzi stało w środku aby się zapisać to i ja wszedłem do środka.Chciałem się zapisać na 1 czerwiec ale ta franca bo jej nie lubiałem nigdy powiedziała,że najwcześniej 7 czerwca.W dodatku miała okulary w czarne oprawki.
Pięknaja>>
Pewne rzeczy, dzieją się poza naszymi oczami.No i potem są jazdy...
RafSaw, Kocio>>
o "urlopowanej" myślałem
TOTO>>
Twój wpis do czegoś konkretnego się odnosi ?
Pewne rzeczy, dzieją się poza naszymi oczami.No i potem są jazdy...
RafSaw, Kocio>>
o "urlopowanej" myślałem
TOTO>>
Twój wpis do czegoś konkretnego się odnosi ?
RasSaw30>>
ponownie przepraszam
30 (może to kwota "Twojej" kumulacji...)zeżarło mi niechcący
ponownie przepraszam
30 (może to kwota "Twojej" kumulacji...)zeżarło mi niechcący
Dzięki ;) tak właśnie myślałem heh ;) gracie jakimiś systemami czy sobie tak skreślacie po prostu??? wygrywacie?? ;)
romeczek72 witam te moje 4 liczby to takie że 73 to najbardziej chodliwa liczba w tym m-cu, 80 to została na końcu jako ostatnia a 60,61 to parka ostatnia która została do wypadnięcia. Ps. te liczby są oparte na mojej statystyce według której obstawiam i wszystko oparte jest na zasadzie trafień i rozliczania w danym miesiącu.
Błagam....ja się nie czepiam...... tylko aż oczy bolę
czasami.
Piszemy DWÓCH
czasami.
Piszemy DWÓCH
- Tato, kto to jest alkoholik? - pyta Jasiu.
- Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
- Ale tato... Tam są tylko dwa drzewa...
:)))
- Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
- Ale tato... Tam są tylko dwa drzewa...
Pewnego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
- Graliśmy z szefem w lotto i wygraliśmy. Kupiłam z mojej części wygranej.
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łazienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył się Twój kupon?
- Skąd to masz?
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łazienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył się Twój kupon?
podaję prezent na dzień dziecka 1,2,25,26,36,39,46,56,70,72,74,76,78.Niestety aż 13 .Na walentynki podałem 8/10 ale niestety weszło dopiero w kwietniu.
Moderatorze,który usunąłeś mój post-zwracam się do Ciebie, abyś uświadomił mi który punkt regulaminu złamałem.
stać mnie już tylko na gupie docinki póki w piaskownicy same grzeczne dzieci.
RafSaw30 >>> wiesz za co Kain zabił Abla?
Za to , że mu wciąż opowiadał stare kawały , po wielokroć tu już prezentowane...
Za to , że mu wciąż opowiadał stare kawały , po wielokroć tu już prezentowane...
Ciekawe,czy to ten sam "geniusz",który wykropkował KOCIOwi wyraz "leniuc***e"?
Czekam mądralo.
Czekam mądralo.
analizowałem naszego wodza w parkach MARTIANA I JEGO PARKI 19,39 byłem pewny na dziś i nie zagrałem w realu z braku czasu i wtopa
edi przesadzasz ja tam codziennie w pracy poznaję nowych ludzi ,a kawały słucham zawsze po raz pierwszy.Dobra pamięć czasami bywa przekleństwem.
maniek118>>> wraz ze wzrostem stawki odpowiednio rośnie wygrana , czyli stawka 4 za trafienie 2/2 to 4x16=64 , a co do systemów to wejdź na forum i masz tam wiele wątków do wyboru.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
BOGUŚ2 napisał:
"114440. status BOGUŚ2 2010-05-27 (19:47)home wrocław
edi przesadzasz ja tam codziennie w pracy poznaję nowych ludzi ,a kawały słucham zawsze po raz pierwszy.Dobra pamięć czasami bywa przekleństwem."
BOGUŚ2 >>> zła pamięć jest znacznie większym przekleństwem , więc uważaj abyś za jej przyczyną własnej teściowej nie "wydupcył" :)
"114440. status BOGUŚ2 2010-05-27 (19:47)home wrocław
edi przesadzasz ja tam codziennie w pracy poznaję nowych ludzi ,a kawały słucham zawsze po raz pierwszy.Dobra pamięć czasami bywa przekleństwem."
BOGUŚ2 >>> zła pamięć jest znacznie większym przekleństwem , więc uważaj abyś za jej przyczyną własnej teściowej nie "wydupcył" :)
maniek118 opcja na 6 jest najgorszą opcją .Trafić to cholernie trudno a płacą kiepsko.
Kocio>>
może, że tak napiszę (na wszelki wypadek) ODPOCZYWAĆ, skromny pełny system wysłałem ;)
Monet>>
żadne mody nie byłyby aż tak beznadziejne, w wypadku, o którym piszesz, jestem pewien, że to automat
edi8>>
Za kawały ?
Jesteś tego pewny ?
o rety, rety
wielu
celnych trafień
może, że tak napiszę (na wszelki wypadek) ODPOCZYWAĆ, skromny pełny system wysłałem ;)
Monet>>
żadne mody nie byłyby aż tak beznadziejne, w wypadku, o którym piszesz, jestem pewien, że to automat
edi8>>
Za kawały ?
Jesteś tego pewny ?
o rety, rety
wielu
celnych trafień
KOCIO,wiesz literki ułożone w odpowiedniej kolejności ,chyba się automatycznie kropkują. Obojętne, czy jako osobne słowo ,czy jego fragment.
edi8> wszedłeś na piękne pole ,aczkolwiek osoby tam występujące nie koniecznie .Roztkliwiłem się do łez ,piękne wspomnienia.Dzięki.
Ricardos proponuję coś takiego
64,20,30,28,7,70,6,46,10,
powodzenia
64,20,30,28,7,70,6,46,10,
powodzenia
BOGUŚ2>>> na forum jest wątek "over 18" i tam możesz anonimowo nieco więcej napisać :) a czuję , że MASZ kolego o czym pisać!
Więc zapraszam Cię tam , a po Twoich wspomnieniach frekwencja wątku wzrośnie o 100%...
Pzdr.
edi8
Więc zapraszam Cię tam , a po Twoich wspomnieniach frekwencja wątku wzrośnie o 100%...
Pzdr.
edi8
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Szok-Ma-2-lata-i-wypala-40-papierosow-dziennie-Zobacz-film,wid,12312084,wiadomosc.html?ticaid=6a3dc
Kocio to jest chore co ten malec wyprawia :) ja tyle nie palę co on :)
mam pytanko czy ktoś kożysta z systemów lottosekret? czy to jakiś chwyt reklamowy by nabić kasę?
witam jeszcze raz
czy wie ktoś z was ile zarabia
prezes NBP
i jaką może dostac ewentualną odprawe,
taki nie musi grać w totka.żeby czasami za belki totek
nie podrożał ? :)
czy wie ktoś z was ile zarabia
prezes NBP
i jaką może dostac ewentualną odprawe,
taki nie musi grać w totka.żeby czasami za belki totek
nie podrożał ? :)
Coś około 8 000 000 na rok.
Kocio ja korzystam z tego i tak komp chodzi mi prawie całymi dniami to co mi zależy że wyświetla mi się baner z reklamami za który mi punkty idą a potem na kasę zamieniają za darmo ? czemu nie a kiedyś się uzbiera :) polecam
http://www.kasa.websole.net/
http://www.kasa.websole.net/
korn748 dziś niemam zbtnio czasu bo zaraz pora do pracy się zbierać.Ale dzięki za link
:)
Uwaga ktoś obraża użytkownika we wpisie 114450, do usunięcia wpis
fajną sukienke miała prowadząca znow trudno sie było skupić na losowaniu
torsan - nie na sukience, nie na losowaniu, a na prowadzącej trzeba było się skupić. Tez fajna.
PASKO,jak możesz to zrób przewijak tej części stronki zajmującej minichat,bo jak się weźmie np.wyniki to nie można sobie sprawdzić z bieżącymi losowaniami-na górze...
BEM, drugi wyraz - PROM = 6zł (minus 3zł, koszt)
8 dalej na zesłaniu :(
1 i 21, oraz 9,29,39 i 33- stawiam, że będą gwarantować 5
Nadal bile z nadrukiem "7" ?
Ma większą lewą albo puszapa źle ustawionego
8 dalej na zesłaniu :(
1 i 21, oraz 9,29,39 i 33- stawiam, że będą gwarantować 5
Nadal bile z nadrukiem "7" ?
Ma większą lewą albo puszapa źle ustawionego
Kto jedzie na wycieczkę oferowaną przez prowadzącą?Ja mam z chybił trafił jak najbardziej trafił 5/6 i póki co wycieczka rowerowa mi pozostała.:)
ricardos>>
nie pisz na głos, bo możesz zebrać... ;)
ale może przyszalałes i choć x10 ?
nie pisz na głos, bo możesz zebrać... ;)
ale może przyszalałes i choć x10 ?
Robal przyszalałem tylko za pojedynczą stawkę ale jutro możesz liczyć na szaleństwo z mojej strony.Jest za co :)
Oni są znani z "oboków" ale dać mi szóstą liczbę pomiędzy bo dali 29 to już jest hardcore.....poszło 1.300zeta na stadion