Wpisy 114 348 – 114 464
27 maja 2010 14:13 → 27 maja 2010 21:12, 100 wpisów
http://www.gadu-gadu.pl/ramka?url=http://jaramsie.pl/2iifs65_5mspzb#postbox
Madzia77>>
witaj
No nie,Ludzie kurde, ale Wam się kojarzy :)
Wszystko Wam się kojarzy ?
witaj
No nie,Ludzie kurde, ale Wam się kojarzy :)
Wszystko Wam się kojarzy ?
Żeby jasne było - żaba to osoba, która mi się o 14-ej na ekranie pojawiła
Robal_36>>>> chyba na ekranie monitora o 14.10 - tuż po zrobieniu wpisu.... :)
o widzę,że ta lepsza część śmietanki się zbiera wspólnie ze swoimi klonami.
No nic miłej zabawy - wszystkim tym z "perfumerii" :PPPP
ps.może jeszcze się kto trafi prócz mnie i emeryta życzę z całego serca ustrzelenia jakiego"nicka"
No nic miłej zabawy - wszystkim tym z "perfumerii" :PPPP
ps.może jeszcze się kto trafi prócz mnie i emeryta życzę z całego serca ustrzelenia jakiego"nicka"
a potem będzie 1000 maili do Admina "jaki ja to biedny i nieszczęśliwy" bo madzia77 mi to,a madzia77 mi tamto.
Żenada - nie dość,że stare to i jeszcze głupie.
Żenada - nie dość,że stare to i jeszcze głupie.
danteV >>> aż dziw bierze,ze w takim "szambie" się chce komuś tarzać.
od około 15 losowań 0/10 czasami 1/10. "wspaniale" jest dziennie oddawać gdzieś kasę i mieć z tego wielkie g....
danteV >>> dowody człowieku dowody.
Ktoś kto ma wykształcenie wyższe,a co za tym idzie inteligencję - nie wdaje się w dyskusję z "szambem" - ja gdybym takowe posiadała to z pewnością bym tak zrobiła,ale całe szczęście mnie wykształcenie do tego nie zobowiązuje.
Spokój to tutaj był jak nie było Ciebie i Tobie podobnym, wcześniej temat kręcił się w okół bratiszka,kogucik19,Hipcia,Talizmana,teraz emeryta no i mnie.
Jakież to godne politowania żeby wyszukiwać sobie "wrogów" i "sympatii" na necie, na stronce zgoła o innej tematyce jak "szukam sympatii lub wroga".
Powodzenia życzę - może trafi się jeszcze jakaś "sympatia" lub "wróg" w razie wysokiego testosteronu.
Ktoś kto ma wykształcenie wyższe,a co za tym idzie inteligencję - nie wdaje się w dyskusję z "szambem" - ja gdybym takowe posiadała to z pewnością bym tak zrobiła,ale całe szczęście mnie wykształcenie do tego nie zobowiązuje.
Spokój to tutaj był jak nie było Ciebie i Tobie podobnym, wcześniej temat kręcił się w okół bratiszka,kogucik19,Hipcia,Talizmana,teraz emeryta no i mnie.
Jakież to godne politowania żeby wyszukiwać sobie "wrogów" i "sympatii" na necie, na stronce zgoła o innej tematyce jak "szukam sympatii lub wroga".
Powodzenia życzę - może trafi się jeszcze jakaś "sympatia" lub "wróg" w razie wysokiego testosteronu.
a "*dymaj się" to powiedz swojej starej jak Ci na to pozwoli "inteligentny" człowieku.
danteV >>> pofantazjuj jeszcze trochę.
I nie pisz za wszystkich "inteligencie"
Już Ci raz Pasko napisał - jak chcesz coś udowadniać odnoście mojej osoby to osobny portal.
I nie pisz za wszystkich "inteligencie"
Już Ci raz Pasko napisał - jak chcesz coś udowadniać odnoście mojej osoby to osobny portal.
Admin sobie nie życzy prywaty na swojej stronce "rozumiesz" Ty to czy nie?
Przecież inteligentny jesteś.
Przecież inteligentny jesteś.
To nie koncert życzeń bałwanie.
Więc bastuj z tekstami odnośnie mojego "nicka" bo za każdym razem będzie beka.
Jesteś taki mądrala,a tak prostego faktu od tylu miesięcy nie możesz zaskoczyć.
Więc bastuj z tekstami odnośnie mojego "nicka" bo za każdym razem będzie beka.
Jesteś taki mądrala,a tak prostego faktu od tylu miesięcy nie możesz zaskoczyć.
Wstyd - matka schorowana,a on całymi dniami na stronce siedzi.
Matką się lepiej zaopiekuj,a knuj intryg jak mnie do "poziomu" zniżyć.
Bałwan i imbecyl.
Matką się lepiej zaopiekuj,a knuj intryg jak mnie do "poziomu" zniżyć.
Bałwan i imbecyl.
danteV >>> dalej bijesz pianę?
Ogarnij się lepiej,a moderacja to nie głuptaki - tego tez nie rozumiesz?
Ogarnij się lepiej,a moderacja to nie głuptaki - tego tez nie rozumiesz?
Allo.Widzę,że znowu jest jakieś "ekszyn" :) może jakieś numery ciekawe do MM na wieczorek?
pięknaja > nawet nie śmiem się z Tobą przywitać, bo znowu będzie wojna, że piszę do kogoś.
Ale podejmę ryzyko - Cześć :)
Ale podejmę ryzyko - Cześć :)
krzysiek2783 >>> jak ktoś lubi tak to nic na to nie poradzisz.
Ludzie mają rożne "hobby".
Zresztą tutaj na stronce można się o tym przekonać dobitnie.
pozdrawiam
Ludzie mają rożne "hobby".
Zresztą tutaj na stronce można się o tym przekonać dobitnie.
pozdrawiam
Monet>>
Nie, nie w ciula...
dzisiejszą "zagadką" chciałem dać szansę tym, którzy lubią hm hm podrapać
i wypisałem słowa z losów pustych
Nie, nie w ciula...
dzisiejszą "zagadką" chciałem dać szansę tym, którzy lubią hm hm podrapać
i wypisałem słowa z losów pustych
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
moja propozycja mm na 2 zmiane ??????
oczywiscie kazda z +
9
8
7
6
5
4
3
2
1
moja propozycja mm na 2 zmiane ??????
oczywiscie kazda z +
Właśnie gdzie "nasz" Hipcio,kogucik19,Talizman?
Jakoś tak smutno bez nich :(
pozdrowienia - jeżeli czytają.
Jakoś tak smutno bez nich :(
pozdrowienia - jeżeli czytają.
kathy >>> podejrzewam,że Hipcia przez dłuższy okres raczej nie będzie.
Wysłuchał na swój temat tylu przykrych rzeczy,że odechciało mu się pisać :(
Wysłuchał na swój temat tylu przykrych rzeczy,że odechciało mu się pisać :(
witam wszystkich w los milionos lipa ale na pocieszenie w mm parka trafiona
Tu są zawarte informacje o "hipopotanie":
http://www.multipasko.pl/typowania/hipopotan/multi-lotek/
i dowodzą jego stałej - choć ostatnio biernej - obecności na multipasko.pl ...
http://www.multipasko.pl/typowania/hipopotan/multi-lotek/
i dowodzą jego stałej - choć ostatnio biernej - obecności na multipasko.pl ...
Witam korn748 czy te twoje 4 liczby to super pewniaki.
Ja na wieczorek proponuję
15-36-42-79
Pozdrawiam
Ja na wieczorek proponuję
15-36-42-79
Pozdrawiam
Witam, Ricardos zapodaj ten sen jeśli jeszcze go pamiętasz
pozdr. Szczery
pozdr. Szczery
siemka!!!
jestem tu nowy i od paru dni gram w multi multi. Na dziś postawiłem takie liczby 18,27,30,45,68,80.
Mam pytanko może ktoś mi napisze jak to jest z tymi stawkami w MM np jak mam stawkę 1 to wiadomo ile wygram tyle co w tabeli jest napisane a np. 2 liczby za stawkę 4 to ile wygram 4x16zł czyli 64zł czy inczej to się liczy???
Pozdrawiam
jestem tu nowy i od paru dni gram w multi multi. Na dziś postawiłem takie liczby 18,27,30,45,68,80.
Mam pytanko może ktoś mi napisze jak to jest z tymi stawkami w MM np jak mam stawkę 1 to wiadomo ile wygram tyle co w tabeli jest napisane a np. 2 liczby za stawkę 4 to ile wygram 4x16zł czyli 64zł czy inczej to się liczy???
Pozdrawiam
Cenzura>>
Panowie/Panie - może przy wykasowywaniu wpisów dałoby się chociaż zostawić autora ? Bo przecież niektóre wpisy wyglądają dość idiotycznie, jak są tak ""zawieszone w powietrzu ? vide 114386 - umieszczam odpowiedź na nie istniejące pytanie...W miejscu wykasowanego ewentualnie taka fraza:"ze względu na obyczajność", albo "wypowiedź zawiera elementy nieobyczajne", czy jakoś tak ;)
RafSaw>>
Twój pewniak - ok, mój to zdecydowanie "8"
Hipopotan>>
wyłaź ze skorupy
Panowie/Panie - może przy wykasowywaniu wpisów dałoby się chociaż zostawić autora ? Bo przecież niektóre wpisy wyglądają dość idiotycznie, jak są tak ""zawieszone w powietrzu ? vide 114386 - umieszczam odpowiedź na nie istniejące pytanie...W miejscu wykasowanego ewentualnie taka fraza:"ze względu na obyczajność", albo "wypowiedź zawiera elementy nieobyczajne", czy jakoś tak ;)
RafSaw>>
Twój pewniak - ok, mój to zdecydowanie "8"
Hipopotan>>
wyłaź ze skorupy
http://www.eporady24.pl/wypowiedz_na_forum_a_znamiona_pomowienia,pytania,6,80,2205.html
Ciekawe, czy Cenzor usuwa autora, czy konkretny wpis ?
Bo przyznam, że nie rozumiem niektórych usunięć.
A czytałam zanim zniknęły.
Bo przyznam, że nie rozumiem niektórych usunięć.
A czytałam zanim zniknęły.
Cześć szczery.Oczywiście,że pamietam.Jak tu nie pamiętać jak stałem w kolejce do dentystki,która kiedyś była moją dyrektorką w pracy.Kolejka była długa do gabinetu i dużo ludzi stało w środku aby się zapisać to i ja wszedłem do środka.Chciałem się zapisać na 1 czerwiec ale ta franca bo jej nie lubiałem nigdy powiedziała,że najwcześniej 7 czerwca.W dodatku miała okulary w czarne oprawki.
Pięknaja>>
Pewne rzeczy, dzieją się poza naszymi oczami.No i potem są jazdy...
RafSaw, Kocio>>
o "urlopowanej" myślałem
TOTO>>
Twój wpis do czegoś konkretnego się odnosi ?
Pewne rzeczy, dzieją się poza naszymi oczami.No i potem są jazdy...
RafSaw, Kocio>>
o "urlopowanej" myślałem
TOTO>>
Twój wpis do czegoś konkretnego się odnosi ?
RasSaw30>>
ponownie przepraszam
30 (może to kwota "Twojej" kumulacji...)zeżarło mi niechcący
ponownie przepraszam
30 (może to kwota "Twojej" kumulacji...)zeżarło mi niechcący
Dzięki ;) tak właśnie myślałem heh ;) gracie jakimiś systemami czy sobie tak skreślacie po prostu??? wygrywacie?? ;)
romeczek72 witam te moje 4 liczby to takie że 73 to najbardziej chodliwa liczba w tym m-cu, 80 to została na końcu jako ostatnia a 60,61 to parka ostatnia która została do wypadnięcia. Ps. te liczby są oparte na mojej statystyce według której obstawiam i wszystko oparte jest na zasadzie trafień i rozliczania w danym miesiącu.
Błagam....ja się nie czepiam...... tylko aż oczy bolę
czasami.
Piszemy DWÓCH
czasami.
Piszemy DWÓCH
- Tato, kto to jest alkoholik? - pyta Jasiu.
- Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
- Ale tato... Tam są tylko dwa drzewa...
:)))
- Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
- Ale tato... Tam są tylko dwa drzewa...
Pewnego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
- Graliśmy z szefem w lotto i wygraliśmy. Kupiłam z mojej części wygranej.
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łazienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył się Twój kupon?
- Skąd to masz?
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łazienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył się Twój kupon?
podaję prezent na dzień dziecka 1,2,25,26,36,39,46,56,70,72,74,76,78.Niestety aż 13 .Na walentynki podałem 8/10 ale niestety weszło dopiero w kwietniu.
Moderatorze,który usunąłeś mój post-zwracam się do Ciebie, abyś uświadomił mi który punkt regulaminu złamałem.
stać mnie już tylko na gupie docinki póki w piaskownicy same grzeczne dzieci.
RafSaw30 >>> wiesz za co Kain zabił Abla?
Za to , że mu wciąż opowiadał stare kawały , po wielokroć tu już prezentowane...
Za to , że mu wciąż opowiadał stare kawały , po wielokroć tu już prezentowane...
Ciekawe,czy to ten sam "geniusz",który wykropkował KOCIOwi wyraz "leniuc***e"?
Czekam mądralo.
Czekam mądralo.
analizowałem naszego wodza w parkach MARTIANA I JEGO PARKI 19,39 byłem pewny na dziś i nie zagrałem w realu z braku czasu i wtopa
edi przesadzasz ja tam codziennie w pracy poznaję nowych ludzi ,a kawały słucham zawsze po raz pierwszy.Dobra pamięć czasami bywa przekleństwem.
maniek118>>> wraz ze wzrostem stawki odpowiednio rośnie wygrana , czyli stawka 4 za trafienie 2/2 to 4x16=64 , a co do systemów to wejdź na forum i masz tam wiele wątków do wyboru.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
BOGUŚ2 napisał:
"114440. status BOGUŚ2 2010-05-27 (19:47)home wrocław
edi przesadzasz ja tam codziennie w pracy poznaję nowych ludzi ,a kawały słucham zawsze po raz pierwszy.Dobra pamięć czasami bywa przekleństwem."
BOGUŚ2 >>> zła pamięć jest znacznie większym przekleństwem , więc uważaj abyś za jej przyczyną własnej teściowej nie "wydupcył" :)
"114440. status BOGUŚ2 2010-05-27 (19:47)home wrocław
edi przesadzasz ja tam codziennie w pracy poznaję nowych ludzi ,a kawały słucham zawsze po raz pierwszy.Dobra pamięć czasami bywa przekleństwem."
BOGUŚ2 >>> zła pamięć jest znacznie większym przekleństwem , więc uważaj abyś za jej przyczyną własnej teściowej nie "wydupcył" :)
maniek118 opcja na 6 jest najgorszą opcją .Trafić to cholernie trudno a płacą kiepsko.
Kocio>>
może, że tak napiszę (na wszelki wypadek) ODPOCZYWAĆ, skromny pełny system wysłałem ;)
Monet>>
żadne mody nie byłyby aż tak beznadziejne, w wypadku, o którym piszesz, jestem pewien, że to automat
edi8>>
Za kawały ?
Jesteś tego pewny ?
o rety, rety
wielu
celnych trafień
może, że tak napiszę (na wszelki wypadek) ODPOCZYWAĆ, skromny pełny system wysłałem ;)
Monet>>
żadne mody nie byłyby aż tak beznadziejne, w wypadku, o którym piszesz, jestem pewien, że to automat
edi8>>
Za kawały ?
Jesteś tego pewny ?
o rety, rety
wielu
celnych trafień
KOCIO,wiesz literki ułożone w odpowiedniej kolejności ,chyba się automatycznie kropkują. Obojętne, czy jako osobne słowo ,czy jego fragment.
edi8> wszedłeś na piękne pole ,aczkolwiek osoby tam występujące nie koniecznie .Roztkliwiłem się do łez ,piękne wspomnienia.Dzięki.
Ricardos proponuję coś takiego
64,20,30,28,7,70,6,46,10,
powodzenia
64,20,30,28,7,70,6,46,10,
powodzenia
BOGUŚ2>>> na forum jest wątek "over 18" i tam możesz anonimowo nieco więcej napisać :) a czuję , że MASZ kolego o czym pisać!
Więc zapraszam Cię tam , a po Twoich wspomnieniach frekwencja wątku wzrośnie o 100%...
Pzdr.
edi8
Więc zapraszam Cię tam , a po Twoich wspomnieniach frekwencja wątku wzrośnie o 100%...
Pzdr.
edi8
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Szok-Ma-2-lata-i-wypala-40-papierosow-dziennie-Zobacz-film,wid,12312084,wiadomosc.html?ticaid=6a3dc
Kocio to jest chore co ten malec wyprawia :) ja tyle nie palę co on :)
mam pytanko czy ktoś kożysta z systemów lottosekret? czy to jakiś chwyt reklamowy by nabić kasę?
witam jeszcze raz
czy wie ktoś z was ile zarabia
prezes NBP
i jaką może dostac ewentualną odprawe,
taki nie musi grać w totka.żeby czasami za belki totek
nie podrożał ? :)
czy wie ktoś z was ile zarabia
prezes NBP
i jaką może dostac ewentualną odprawe,
taki nie musi grać w totka.żeby czasami za belki totek
nie podrożał ? :)
Coś około 8 000 000 na rok.
Kocio ja korzystam z tego i tak komp chodzi mi prawie całymi dniami to co mi zależy że wyświetla mi się baner z reklamami za który mi punkty idą a potem na kasę zamieniają za darmo ? czemu nie a kiedyś się uzbiera :) polecam
http://www.kasa.websole.net/
http://www.kasa.websole.net/
korn748 dziś niemam zbtnio czasu bo zaraz pora do pracy się zbierać.Ale dzięki za link