Wpisy 1 143 062 – 1 143 161
1 października 2012 23:27 → 1 października 2012 23:59, 100 wpisów
michellex mnie to też przeraza mój znajomy był przy transporcie kur szkoda gadać krótko mówiąc nie zazdroszczę tym kurom
jeszcze 15 lat temu świnia do masy ubojowej dorastała 1 rok dziś 5 miesięcy tak szybko bo tak jest faszerowana chemią, ale rolnik nie może dziś produkować po staropolsku żywca wieprzowego bo w obecnych warunkach rynkowych od razu by splajtował...
a w sklepie jakis kał mlekovita ludzie kupuja za 3.5 zl no to hmm ...
Rozmowa dwu przjaćiółek:
-Słyszałam,że wyszłaś zamąż?
-Tak i nie żałuję tego kroku.
-Ja też nie żałuję tego KROKU,a zamąż nie wyszłam!
-Słyszałam,że wyszłaś zamąż?
-Tak i nie żałuję tego kroku.
-Ja też nie żałuję tego KROKU,a zamąż nie wyszłam!
prezes adrew to prawda tak jak mówisz
lottomat jak jest tani to kupia bo zjedza i zatkaja glod a ze to nic nie warte jesli chodzi o wartosci odzywcze to juz inna bajka
przecie mlekovita miala ostatnio afere ze oszukuje z reszta wiekszosc masel w sklepie maslami nie jest i nawet kolo nich nie stalo
prezes andrew oczywiscie masz racje tylko jak zmienic ludzka swiadomosc i postepowanie jak w portfelu pusto
jajka ze wsi mam niewiele drozsze ... mleko tylko kozie jak cos zalatwiam, mieso mam od rzeznika a sery importuje przez znajomego
Hipeczku..no to rozumiem ze chodzi Tobie oo gry Lotto..dziekuje moze szczescie dopisze..
to nie o kasę się sprawa rozbija... żyjemy w erze społeczeństwa konsumpcyjnego i każdy chce żreć dużo i tanio... nie musimy kupować kilograma plastikowej szynki można kupić 100g DOBREJ wędliny do kanapek... głosujemy naszymi portfelami na to co chcemy jeść i jak chcemy żyć
lottomat tylko zapytaj Twoich pracownikow czy tez tak robia za te swoje 1500pln
no wlasnie, jedni kupuja cole za ktora daja bez mrugania 6 zl ... fajki za 13 zl
przesadzacie z tym syfem z biedronki
kiedyś tak sie utarło, bo rzeczywiście kiedyś tak było michellex
ale dlaczego ?
bo kiedys biedronka KUPOWAŁA u rzeźnika i myła - masz rację
ale nie teraz
teraz bierze w KOMIS i jak nie idzie to oddaje producentowi
a nie myje
nie obchodzi ja to ile sprzeda
a jak producent zawali, to jego wina i w kolejce stoi rząd producentów, a to każdy sobie z tego zdaje sprawę, że to są nie kg, lecz tysiące ton
najwyżej przecenia, jak zbliża się koniec gwarancji producenta
i nie mylcie biedronki dawniej i dziś
a auchan ?? przecież oni mają tak samo nawet swoje rzeźnictwo
od 5 lat nie spotkałem przeterminowanego mięsa czy wędlin
nie znaczy to, że tam tylko kupuję
mam oczywiście swoich ulubionych producentów, także w marketach
i TYLE
kiedyś tak sie utarło, bo rzeczywiście kiedyś tak było michellex
ale dlaczego ?
bo kiedys biedronka KUPOWAŁA u rzeźnika i myła - masz rację
ale nie teraz
teraz bierze w KOMIS i jak nie idzie to oddaje producentowi
a nie myje
nie obchodzi ja to ile sprzeda
a jak producent zawali, to jego wina i w kolejce stoi rząd producentów, a to każdy sobie z tego zdaje sprawę, że to są nie kg, lecz tysiące ton
najwyżej przecenia, jak zbliża się koniec gwarancji producenta
i nie mylcie biedronki dawniej i dziś
a auchan ?? przecież oni mają tak samo nawet swoje rzeźnictwo
od 5 lat nie spotkałem przeterminowanego mięsa czy wędlin
nie znaczy to, że tam tylko kupuję
mam oczywiście swoich ulubionych producentów, także w marketach
i TYLE
scolls ale czemus zes sie tak uwzial tej mojej probnej pensji jakiej daje ludziom na start ?
nie moge dac wiecej zwyklemu pracownikowi x wiecej bo kazdy moze go zastapic, moze Ty zaloz swoja dziallnosc i zobaczysz
michellex dawniej ludzie dłużej żyli bo jedli naturalne produkty no i takiej pogoni za pieniędzmi nie było a dziś 50 60 lat i na górce mój kolega 1,5 roku też zmarł na zawał serca miał 28 lat
Hipeczku i a te Twoje mile i serdeczne zyczenia wygranej..
wysylam Tobie szczery usmiech od..tam w moim prof.
wysylam Tobie szczery usmiech od..tam w moim prof.
koles ktory pracuje ze mna 8 lat w rowerowym ma ponad 3k w Szczecinie i nie gadaj ze to slabo
sambiana dobranoc
idz w Szczecinie poszukaj ofert pracy na programiste na staz albo probny jak dostaniesz 1700 zl to masz farta
a Ty mowisz ze 1500 za siedzenie w cieplej budzie i pilnowanie 1500 zl to malo to moze nie wiem ...
biedronka to pseudo polski sklep, należy on do portugalskiego kapitału i tam wędrują zyski wypracowane przez polaków za marne pęsje
dookola jest milion innych zakladow od fabryk okien po markety sklepy fast foody i 1200 zl nie maja
Szczecin jest slabym miastem jesli chodzi o rozwoj zarobki i biznesy
prezes andrew to prawda biedronka jest portugalska a nie polska jak ludzie mylą
ja kazdemu daje umowe o prace i wiesz jak mnie jebany ZUS okrada ? te ***olone ***y
co do miesa z supermarketów to moja mama raz kupiła gulaszowe z indyka w tesko z promocji blee śmierdziało i guma i dziekuje bardzo
wiecie ze do pl ma wejsc mega market ICELAND ktory sprzedaje mrozonki wszelkiego typu aha i jeszcze ogromna siec z ciuchami PRIMARK
lottomat zaloz firme w UK i bedziesz placil grosze na ubzepieczenie
lottomat to prawda 1000 złotych składek zus i innych to stanowczo za dużo by wystarczyło góra 500, 600 złotych razem wszystko a póżniej wyrób to nieraz nie jesteś wstanie i szerzy się bezrobocie
proste zakladasz firme w UK a odzial robisz w pl i placisz wszystko w UK
Micheli..nie jedzcie tego..swinstwa...bleee
nauczylam sie w de.kupowac mrozonki...mieso warzywa..itd..
wiecie cooo??..szok po sprawdzeniu wartosci odzywczych....
ponoc przewyzszaja..swiezyzne...
nauczylam sie w de.kupowac mrozonki...mieso warzywa..itd..
wiecie cooo??..szok po sprawdzeniu wartosci odzywczych....
ponoc przewyzszaja..swiezyzne...
emeryt...ja jak potzrebuje kawałek wedliny to też kupie w Polo, przecież mają różnych producentów i można wybrać
wiele razy wypowiadałem się na tym forum w podobnym tonie, i wiele razy spotykałem się z krytyką (nie chowam urazu) wiem że to o czym piszę wydaje się być nierealne ale zastanówcie się nad tym... bo według mnie koniec świata nie nastąpi 21 grudnia 2012 tyko trochę puźniej kiedy ludzie zaczną topić się we własnym szambie jakie robią z tej planety
ulexxa ja za to jeszcze warzywa mam swoje to choć to takie jedzenie mam zdrowe
prezes dokladnie masz racje
przy okazji zapodam link
www.niezaleznatelewizja.pl poogladajcie sobie jak ludzie robia szambo z naszej planety
przy okazji zapodam link
www.niezaleznatelewizja.pl poogladajcie sobie jak ludzie robia szambo z naszej planety
...wytrujemy się wzajemnie przez ludzką chciwość i głupotę...
prezes koniec swiata napewno nadejdzie ale nie wtedy kiedy Ty go tak oczekujesz
ulexxa...ja mrożonki to zimą wcinam, jak nie ma świeżych warzyw
ale ale ludzie potrzebuję tyle gruba kasa niz kto ..przestajcie tak głupku ludzie chodzi kasa jak kto ma firrma np ty lotomat albo moje chce być afera obchodzi sprzedają ..widzisz ludzie nazywają chore sprawy
bo Ty lubisz takie rzeczy to Ci dam do poczytania ciekawe jak to ocenisz bo jestes za alexem jones ; )
http://nwonews.pl/drukuj,3870
http://nwonews.pl/drukuj,3870
nie chcę być odbierany jako zły prorok, koniec świata mi nie na rękę, po prostu widzę co się dzieje wokół mnie i mam tego dość bo to do niczego dobrego nas nie zaprowadzi
dobra to ja uciekam bo trochę póżno się zrobiło ale jeszcze kilka stron muszę odwiedzić i za typować na jutro liczby
nie mowie o NWO tylko ten artykul bo ja ich traktuje z przymruzeniem oka
nie bede teraz czytal calosci ale roznie moze sie zdarzyc wedlug mnie wydarzenia 9/11 byly zaplanowane przez CIA a teraz robia wszystko aby sprowokowac wielki konflikt na wschodzie po to aby ukryc ogromny kryzys ktory nadchodzi
życzę wszystkim grającym wysokich wygranych jutro o godzinie 14:00 oraz godzinie 22:15 i w ogóle spokojnej nocy i kolorowych snów dobranoc wszystkim do poklikania .
Prezes..hmm moze byc tak ze jutro wielki asteroid..
uderzy w nasz glob...iiii kuniec..
wiec po co sie zabijac za kasa,tym i tamtym....
i tak koniec jest nieunikniony...dla Nas wszystkich..
ale wiem ze chociaz te krotka chwile trwania Nas..
przeliczajac wedlug..zwierzat..zyjemy tylko ok. 72 godz.
dluzej..liczac zycie i czas...(to tylko porownanie czasowe)
.....i tak jest warta istnienia
uderzy w nasz glob...iiii kuniec..
wiec po co sie zabijac za kasa,tym i tamtym....
i tak koniec jest nieunikniony...dla Nas wszystkich..
ale wiem ze chociaz te krotka chwile trwania Nas..
przeliczajac wedlug..zwierzat..zyjemy tylko ok. 72 godz.
dluzej..liczac zycie i czas...(to tylko porownanie czasowe)
.....i tak jest warta istnienia
i tak wedlug mnie cud ze nic sie nie wydarzylo an euro ani na olimpiadzie co byloby pretekstem do dzialan wojennych
ja na kazdym kroku widze jakies spiski szczerze mowiac i widze co sie zle dzieje i co jest nie tak
lottomat banki przegiely z emitowaniem elektronicznego pieniadza i kredytow i bedzie kryzys na 100% albo wojna lub jesli ludzie sie zorienyuja co sie szykuje rewolucja na skale globalna
zobacz co sie dzieje w grecji a oni tam maja srednia place cos kolo 100 ojro potem bedzie portugalia i wlochy a dalej reszta krajow UE
a to ze spekulacje sa i rozne instrumenty finansowe to inna bajka
premier UK juz zapowiedzial ze w przyszlym parlamencie bedzie ustawa i referendum na temat wyjscia UK z EU