Wpisy 1 142 962 – 1 143 061
1 października 2012 23:07 → 1 października 2012 23:27, 100 wpisów
naukowcy juz dowiedli ze modyfikowane genetycznie jedzenie podnosi zachorowalnosc na nowotwory
michellex kiedyś widziałem w telewizji gdzie zaopatrują się posłowie to nie na nasze kieszenie
Trzeba sie nauczyc piec chlebus samemu bez konserwatow na zakwasie
ulexxa jeżeli nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodzi o kasę
multi...ja mówie o 1kg., ale wiem, że jak cos jest w miare dobre to też kosztujeprzy naszych zarobkach to ceny kosmiczne
ulala z tym jest problem bo ja nie umiem
scolloc nie chce sie chwalić
ale potafie posiać ziarno i mieć swoje zboże
ale potafie posiać ziarno i mieć swoje zboże
Ulexxa nie ma potrzeby grzebac przy naturze,niech kobieta pozostanie taka jak została stworzona:
Kobiecie zepsul sie samochod w gorach. Przejezdzala obok furmanka a na niej 2 bacowie. Zatrzymali sie, pani poprosila o pomoc, bacowie z radoscia jej udzielili. Pani sie pyta:
- Jak moglabym sie zrewanzowac?
- Baca mowi: Sex... my jeszcze miastowej nie dupczyli.
- Dobrze, ale zeby z tego nie bylo dzieci - zalozcie prezerwatywy...
Spotkali sie ci sami bacowie po miesiacu, jeden pyta drugiego:
- Kumie bardzo wam zalezy zeby tamta paniusia nie miala dzieci?
- Iiiiiiiiiiiiiiiii, cheba niiiiiiiiiiiii....
- To moze zdejmiemy te..... prezerwatywy..........
- Jak moglabym sie zrewanzowac?
- Baca mowi: Sex... my jeszcze miastowej nie dupczyli.
- Dobrze, ale zeby z tego nie bylo dzieci - zalozcie prezerwatywy...
Spotkali sie ci sami bacowie po miesiacu, jeden pyta drugiego:
- Kumie bardzo wam zalezy zeby tamta paniusia nie miala dzieci?
- Iiiiiiiiiiiiiiiii, cheba niiiiiiiiiiiii....
- To moze zdejmiemy te..... prezerwatywy..........
podam Wam roznice kurczak w Tesco taka masowka kosztuje 2 funty smakuje jak trociny i jak sie gotuje to smierdzi w calym domy a taki jak dawniej jadalo sie na wsi u babci 8 funtow i z tego jest rosolek mniam
ulala tylko ze ziarno ktore jest na naszym rynku jest kontrolowane przez unie i wszystkie pola sa obsiewane ziarnem genetycznie modyfikowanym
Agatkaa masoni i iluminaci mają telewizję w garści,nadają programy aby ogłupić i manipulować ludzmi:
ulexxa nie bo pisałaś o jedzeniu takie zdanie 1142947. ulexxa 2012-10-01 (23:03)
ii po co to robia?...bleee
a ja odpowiedziałem
ii po co to robia?...bleee
a ja odpowiedziałem
Mąż długo nie wraca do domu. Żona się bardzo niepokoi:
- Gdzież on może być? Może sobie jakąś babę znalazł? - mówi do sąsiadki.
- Ty zaraz myślisz o najgorszym - uspokaja ją sąsiadka - może po prostu wpadł pod samochód.
Rozmowa małżeństwa:
- Czy koty są naprawdę takie wredne i fałszywe?
- Tak kotku.
Solidarność męska:
Żona do męża (podpitego i spóźnionego)
- Gdzie byłeś tyle czasu?
- U Janka na brydżu.
Żona dzwoni do Janka i pyta:
- Był u ciebie mój mąż?
- Jak to był?!! Siedzi i właśnie rozdaje
Solidarność kobieca:
Mąż do żony (mocno spóźnionej)
- Gdzie byłaś tyle czasu?
- U Ewy na brydżu.
Mąż dzwoni do Ewy i pyta:
- Była u ciebie moja żona?
- Nie
- Dlaczego nie wyszłaś jeszcze za mąż?
- A po co? Mam psa, który warczy, papugę, która klnie i kota, który włóczy się ciągle po nocach
Pewien facet leży na łożu śmierci, przy nim czuwa żona.
- Skarbie ... - szepce facet.
- Cicho kochanie, nic nie mów.
- Skarbie, ja muszę ci coś wyznać.
- Kochanie, nic nie musisz, nic nie mów. Wszystko w porządku.
- Nie, nie, chce umrzeć w pokoju. Muszę ci wyznać skarbie, że cię zdradziłem.
- Nie martw się kochanie, ja wszystko wiem. Gdybym nie wiedziała, to przecież bym cię nie otruła
- Gdzież on może być? Może sobie jakąś babę znalazł? - mówi do sąsiadki.
- Ty zaraz myślisz o najgorszym - uspokaja ją sąsiadka - może po prostu wpadł pod samochód.
Rozmowa małżeństwa:
- Czy koty są naprawdę takie wredne i fałszywe?
- Tak kotku.
Solidarność męska:
Żona do męża (podpitego i spóźnionego)
- Gdzie byłeś tyle czasu?
- U Janka na brydżu.
Żona dzwoni do Janka i pyta:
- Był u ciebie mój mąż?
- Jak to był?!! Siedzi i właśnie rozdaje
Solidarność kobieca:
Mąż do żony (mocno spóźnionej)
- Gdzie byłaś tyle czasu?
- U Ewy na brydżu.
Mąż dzwoni do Ewy i pyta:
- Była u ciebie moja żona?
- Nie
- Dlaczego nie wyszłaś jeszcze za mąż?
- A po co? Mam psa, który warczy, papugę, która klnie i kota, który włóczy się ciągle po nocach
Pewien facet leży na łożu śmierci, przy nim czuwa żona.
- Skarbie ... - szepce facet.
- Cicho kochanie, nic nie mów.
- Skarbie, ja muszę ci coś wyznać.
- Kochanie, nic nie musisz, nic nie mów. Wszystko w porządku.
- Nie, nie, chce umrzeć w pokoju. Muszę ci wyznać skarbie, że cię zdradziłem.
- Nie martw się kochanie, ja wszystko wiem. Gdybym nie wiedziała, to przecież bym cię nie otruła
scolsuu ..ty mówisz bez witamim chleb z chemia ..albo masz iść jesć na trawa zdrowoooo
Scoli..ha ha trza sie ciute pochichrowac..ale tu wszyscy pisza o wszystkim..aa jak ktos ciekawy to mam..75-e(czasami przelom d)..i kuniec temata..kurde coo?
piszecie o rurach i dobrze heeee?...
piszecie o rurach i dobrze heeee?...
emeryt
michellex ja wole w marketach niz u ciapakow bo strach tam zagladac co sie dzieje w tych sklepach syf i brud
michellex rozumiem też tak myślałem ale to prawdę mówisz za dobrą jakość trzeba płacić słono a nasze pensję tego nie wytrzymują i wtedy człowiek kupuje a la szynkę
bo teraz byle dużo, byle tanio, a reszta to nieważneprzy produkcjach krzywdzą i nas i te biedne zwierzaki, przy tych masówkach
ulala oj ciężko będzie kuchnia raczej nie dla mnie
ta ala szynka to jest mielone miecho a pozniej sklejane specjalną substancja zeby wygladala jak szynka
ulala
scolsuu ...markecie są afery np zepsute mieśo np stara data 2001 i sprzedaje ..klient nic nie wiedzą ..tak jest było
michellex ja zawsze mówię to raczej się nie udało panu bogu szynka powinna być na drzewie tak jak jabłko
scolls...w tesko, ani w biedronce miesa nie kupie, ja mam zaufanego rzeźnika i tylko od niego
Dwóch starszawych jegomościów gawędzi o seksie:
- Nadal mogę dwukrotnie!!!
- A który raz sprawia ci większą przyjemność?
- Myślę, że ten zimą.
Para w łóżku:
-To twoje piersi, czy gęsia skorka?
-A ty się kochałeś, czy trząsłeś z zimna?
Żona do męża:
- Kochanie, a wiesz, że moja mamusia była wczoraj u tego słynnego dentysty?
- Taak? A co, kanały jadowe jej udrażniał?
- Nadal mogę dwukrotnie!!!
- A który raz sprawia ci większą przyjemność?
- Myślę, że ten zimą.
Para w łóżku:
-To twoje piersi, czy gęsia skorka?
-A ty się kochałeś, czy trząsłeś z zimna?
Żona do męża:
- Kochanie, a wiesz, że moja mamusia była wczoraj u tego słynnego dentysty?
- Taak? A co, kanały jadowe jej udrażniał?
Scolls łobuzy mają szczykawki i pompują w szynki wodę i chemię,a prosiaki są w stresie i jak sie je takie mięsko to zołądek siada:
michellex a to inna sprawa to masz dobre mięso
krzysio...było jak w supermarketach myli kiełbase oslizgła w Ludwiku
michellex bez solanki
Przychodzi pijany maz do domu.
Zona wita go z tluczkiem i walac w leb pyta:
- Bedziesz pic?
- Nieee niee beedee... odpowiada maz
Ta go jeszcze raz i dla pewnosci:
- Ostatni raz pytam, nie bedziesz?
- No dobra, dobra ... nalej.
Zona wita go z tluczkiem i walac w leb pyta:
- Bedziesz pic?
- Nieee niee beedee... odpowiada maz
Ta go jeszcze raz i dla pewnosci:
- Ostatni raz pytam, nie bedziesz?
- No dobra, dobra ... nalej.
hopcio a kiedys ludzie sie buntowali ze pomodory zeby szybciej dojzewaly szprycuja konskim moczem przynajmniej naturalne to bylo a nie chemia
W normalnej hodowli to prosiaki powinny mieć komfortowe warunki:basen,dobra paszę,telewizję kablową i lekarza weterynarza:
zywnosc ekologiczna wcale drozsza nie jest od tego gowna co w sklepach
ulala dobranoc
ale ta ekologiczna co lansuja to c*** nie ekologiczna tylko akse zbijaja
agatkaa
miszel..ja tam markecie byłem i nie kupiłem ..tylko u rzeznika na zywo ..nie mieszkam w mieście
wywale prowianty..chce miec maly balast
dziwie sie kobietom ktore powiekszaja..mleczarnie
dziwie sie kobietom ktore powiekszaja..mleczarnie
Na weselu fotograf zwraca się do panny młodej:
- A teraz chciałbym zrobić zdjęcie dwu najszczęśliwszym dziś osobom: pani i pani matce!
Młody zięć dostał od teściowej na gwiazdkę dwa krawaty. Aby się jej przypodobać, następnego dnia, na świąteczny obiad założyl jeden z nich.
Kiedy uśmiechnięty wszedł z żoną do teściów, usłyszał:
- Co, drugi krawacik się nie podobał?
Teściowa leży na łożu śmierci, powoli, ale miarowo oddycha, a przy łożu czuwa zięć. Nagle do pokoju wpada mucha, zaczyna sobie fruwać i brzęczeć, teściowa zaczyna wodzić wzrokiem za tą muchą, na co zięć mówi:
- Niech mamusia się nie rozprasza...
- A teraz chciałbym zrobić zdjęcie dwu najszczęśliwszym dziś osobom: pani i pani matce!
Młody zięć dostał od teściowej na gwiazdkę dwa krawaty. Aby się jej przypodobać, następnego dnia, na świąteczny obiad założyl jeden z nich.
Kiedy uśmiechnięty wszedł z żoną do teściów, usłyszał:
- Co, drugi krawacik się nie podobał?
Teściowa leży na łożu śmierci, powoli, ale miarowo oddycha, a przy łożu czuwa zięć. Nagle do pokoju wpada mucha, zaczyna sobie fruwać i brzęczeć, teściowa zaczyna wodzić wzrokiem za tą muchą, na co zięć mówi:
- Niech mamusia się nie rozprasza...
witajcie Wybaczcie że się wtrącę do dyskusji na temat żywności ale nie mogę pozostać bierny czytając to co wypisujecie... macie rację to co jemy to nie jedzenie tylko śmieci! A wiem wiele o produkcji gdyż od lat jestem związany z branżą rolną. JEST NA TO SPOSÓB... zacznijcie świadomie robić zakupy, kupujcie od dobrych polskich producentów i trzymajcie się tego a produkty które tylko udają żywność znikną z rynku... bądźcie świadomi swoich działań i tego w jakiej rzeczywistości żyjecie
lottomat nie do konca po prostu za grosze jest scierwo a zeby kupic cos dobrego musisz zaplacic x razy tyle
z reszta wsyztskiemu winni sa ludzie ze daja sobie takie rzeczy wciskac
multi...ja miesa dużo nie jem, ale jak widze te masowe produkcje świn i kur to serce sie kraje nie jestem wegankom, jem mieso, rozumiem, że są zwierzęta na ubój ale bez przesady czasami przeginają, jak świnia obrócić sie nie może, albo 3 kury w klatce jak karta A4
wchodza ludzie kupuja byle co byle co zlazi i byle co sie pojawia
ja z doskoku..boo mam Obowiazek..hmm oby noc dzisiejsza byla dla mnie spokojna...
tylko wytlumacz komus co zarabia 1000 zl zeby kupowal prawdziwa szynke za 50 pln a nie syf z biedronki na zatkanie zoladka
ludzie wolna kupic 3 kilo szynki z promocji niz samemu pasztet upiec ...
prezes andrew ( dobrze piszesz ale obawiam się że raczej wszyscy nie pójdą tą drogą nie chodzi mi żeby nie chcieli ale chodzi mi strefę biedy które w naszym kraju jest
michellex
przesadzasz
a Ty myślisz, że gdzie biedronka i tesco kupują / jak nie u rzeźnika ?
produkują w fabryce ?
przesadzasz
a Ty myślisz, że gdzie biedronka i tesco kupują / jak nie u rzeźnika ?
produkują w fabryce ?
zobaczcie sobie ile sie sprzedaje gazowanych napojow a to jest sama chemia to samo energy drink
Micheli...miesa to ja wogole prawie nie jadam..chociaz przyzadzam je ponos gucio
emeryt biedronka to zupelnie inna bajka, biedronka ogolnie jest droga a robi ludzi w balona na nieswiadomosci klientow
emeryt...są dobrzy polscy producenci jak pisze prezes andrew, ale to wiąze sie z cena, a biedronka jak ma kurczaka w promocji za 50% normalnej ceny to jakim cudem?
nie dosc ze portugalskie podatkow nie placi zyski transferuje do siebie to oszukuje wizualnie
scolls...i tu sie kończy jakośc to cena, a niestety w pl wiekszości na to nie stać
przeliczcie sobie ceny na rzeczywiste jednostki wagi np kg czy litry i porownajcie ceny