Wpisy 1 143 162 – 1 143 261
2 października 2012 00:00 → 2 października 2012 00:36, 100 wpisów
to co sie tak naprawde dzieje to ludzie jeszcze nie wiedza i nikt o tym nie pisze
banki? Kiedyś ludzie byli niewolnikami "panów" dziś jesteśmy niewolnikami pieniądza, niewolnikami zaciągniętych kredytów i banków... ale tak naprawdę to to samo niewolnictwo
lottomat pisza niezalezne media a nie te ktore sa podporzadkowane wladzy
nie scolls Ty mi tak tego nie pisz bo juz CI to kiedys opisywalem dlaczego
miszel...
Bardzo ciekawe Spiskowe Teorie HistoriiBrak tylko Żydów i masonów
niezalezne media owszem dotykaja tych tematow ale ... sami tez maca w glowie
kazdy temat ktory poruszymy z mediow niezaleznych jest warty rozmowy
miszel ..do szkoły od zerówka ..pisz jeszcze raz loottooomaaaattmaaan
gonzaga a Twoje zdanie jakie jest moze sie pochwal?masz dzieci dasz je jak by cos przymusowo zaszczepic?
bo jesli sluchasz sie nawet tych mediow i slepo wierzysz to jestes ich niewolnikiem i to oni za Ciebie mysla ... a moze inaczej robia tak zebys Ty powtarzal to co oni ... jak dzisiejsza masa i tlum
nikt mi..nawet nie odpowiedzial na dobranoc(oprocz Michele)..juz nie napisze tez do was...bay
lottomat wyciagam wnioski z tego co mowia zobacz sobie na przykladzie katastrofy smolenskiej co wychodzi po 2 latach
polecam link, krótki warto obejrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=-gRZC8s-Obk
http://www.youtube.com/watch?v=-gRZC8s-Obk
scolls wiesz bo mnie to lekka bawi jedna rzecz .. jesli chodzi o spiski ...
Scols..ty chyba zartujesz?...myslisz ze ja tu bede zebrac o dobranoc..czesc milej nocy
lottomat a dlaczego nie?wiesz ze w UK jak pogadasz z angolami to conajmniej polowa mowi ze to byl zamach tylko nikt tego nie powie glosno
uleexxa...ja nie wiem ..ty teraz idziesz juz spać czy nie ...ja tak pintol wystarczy
ludzie gadaja o szczepionkach ... o kontrolowaniu ludzi ... o gmo ... o c*** wie czym jeszcze co jest powiedzmy dopiero zapowiadane ze bedzie akcja ale to co juz JEST WPROWADZONE JEST OLEWANE I LUDZIE Z TYM NIC NIE ROBIA ... Czemu ludzie pozwalaja sobie fluor wciskac do pasty ? albo czemu pozwalaja fluorowac wode ponad norme ? a czemu pozwalaja i w***alaja tak nedzna zywnosc ... a czemu te glupie chemtrailsy lataja i nic sie nie dzieje, a po c*** kupuja fony z androidem czy iosem ... a po c*** konta na fejsie zakladaja ?
ulexa bo niepotrzebnie ognia do rozmowy wnioslac z Krzysiem a pozniej na sile nie wiem po co za nim stawalas w jakiejs dziwnej obrobie jak nikt go nie atakowal
lottomat no zgadzam sie z Toba ale taka jest juz natura ludzka czlowiek wbrew pozorom nie jest tak inteligentny jak sie wydaje bo pod pewnymi wzgledami jest duzo glupszy od zwierzat
dobrej nocy życzę wszystkim
Ulexxa ten:żyjący w piekle jest smutny i zły,zazdrości ludziom i chce ich zarazić smutkiem:
ale wiesz dlaczego tak jest:bo to robia ci na gorze a Ci na dole maja *** do powiedzenia no chyba ze nastepuje jakies pospolite ruszenie ale nawet wtedy nastepuje nowa wladza ktora psuje nawet tych najbardziej uczciwe jednostki i tak to sie kreci,zobacz sobie na przykladzie solidarnosci z lat 80 z ktorej wywyodzi sie obecna wladza w pl
Oglądałem spotkanie Pasko z Wojtkiem i mam mały rozum i nie wiem o co chodzi z sieciami neuronowymi jak to wykorzystać do typowania liczb i co to jest.A Wojtek ma duży rozum:mądrze mówił:
i po co tu dzis znowu..wlazlam..ten
mnie pokusil chyba
ide sobie wypic lampke winka
(chociaz wiem ze to odchoruje)
na zdrowie Wszystkim
mnie pokusil chyba
ide sobie wypic lampke winka
(chociaz wiem ze to odchoruje)
na zdrowie Wszystkim
hipcioo no tak skybe ..tylko młody jeden powozny nic nie wtydzi mały rozum tak troche gadał z paskoo
zajrze do Was moze za tydzien..zobacze jak sie uporam ze wszystkim...
Panowie na zdrowko..ale ja naprawde teraz pije..
Panowie na zdrowko..ale ja naprawde teraz pije..
:losowania są jak mówią na żywo,ale nie wiadomo czy kulki maja czipy:
hipcioo..tak dokładnie wiesz to on młody ziuta na skybe ...ja nic nie znałem 13maxa tłumaczył mi
no nic mam pewne watpliwosci czy tych spraw nie rozumiem ale niech Ci bedzie ze wiesz
Dobranoc Panowie..do kiedys tam..
wdepne Was odwiedzic jak zawsze z..doskoku
wdepne Was odwiedzic jak zawsze z..doskoku
hipcioo ..ziuta podobne jak ja mam złe oczy a na głowie jeszcze nie mam włosy
lottomat prawda jest taka ze jestesmy za malutcy zeby to wszystko rozwiklac i dojsc prawdy dlatego proponuje
Krzysio ale fajne były efekty specjalne,aby się zamaskować na żywo:
hipcioo ..przestaj gdzie cchesz schowaj ..ludzie chce popatrzeć na miło na zywo