Wpisy 1 140 377 – 1 140 476
1 października 2012 00:07 → 1 października 2012 00:27, 100 wpisów
teraz robie pelny miesiac losowania z dupy programem ktory sam za mnie wszystko robi
krzysio, z tylkiem jako zdjecie, ale nie film p..orno
scolls
Ja uwodzę wyłącznie śliczne,z wykształceniem,i mądre{nie mylić proszę wiedzy z wykształceniem )
majorka..i nooo tak było ..
scol ..widzisz i co ja nie kłamczuchuu
scol ..widzisz i co ja nie kłamczuchuu
ksings, a uwazasz, ze ktos tu nie jest wyksztalcony? po pozorach sie nie ocenia
torsan... do przodu, w zadne gry TS nie gram i jest OK
lottomat wiesz ze majoreczka to jedna z najladniejszych jesli nie najladniejsza multusia
krzysio no i spoko.
scolls wypraszam sobie...
tadzia
sambiana jest blondynka, ja jestem czarna
MAJORECZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
WIDZIALAS MOJ PROFIL I OPIS ?
WIDZIALAS MOJ PROFIL I OPIS ?
sambiana jest tez sliczna popros majoreczke to moze wrzuci fotke
torsan... mam jak, jestem w PL, ale szkoda mi kasy juz na to... chlop sie klocil ze mna o TS, ze wydatki duze, a wygranych brak... i w koncu przestalam grac
ksings... a czego oczekujesz?
lottomat... jestem zajeta
lottomat... jestem zajeta
tadzia, tak trzymac, szkoda, ze dzisiaj pasko nie nadaje, nie?
torsan... ale same plusy... kasa w portfelu, a nie stracona
torsan... ale same plusy... kasa w portfelu, a nie stracona
majorka...yy pamietam jeszcze ..ze scols sam mówił nie widział jak masz wyglądać twoje foto ..ja niczego nie dałem email scols
lottomat...
krzysio... scolls widzial tutaj fote
lottomat... patrzec to sobie mozna, po to są oczy
tadzia... napatrzylysmy sie z przerwami na pana W. ...
torsan, polecam... TS to zabieracz kasy...
lottomat.... takie do lozka na jeden raz to w klubach, za drinka sa chetne, nawet malolaty... taki swiat chory... ja to inna klasa, mam swoj wiek i swoje zasady... takie wychowanie, taka kultura... jaki dom, takie zabawki
ksings...
w PL duzo, a nawet wiele Pań samotnych, wiec problemu pewnie nie bedzie
w PL duzo, a nawet wiele Pań samotnych, wiec problemu pewnie nie bedzie
dobra ide tam..
no przeciez ja o tym majoreczka nie mowie , chodizlo mi o te slowa co wyzej napisalem zeby bylo zabawniej
torsan
scolls
scolls
lottomat... spoko
krzysio nie uciekaj... rura zaczekac moze....
krzysio nie uciekaj... rura zaczekac moze....
szukam pieknych kobiet bo lubie zdjecia ogladac
i swoje labumy tworze
i swoje labumy tworze
ostatnio robilam sobie kulturalne zakupy jesienne w pewnym centrum handlowym... tam rowniez pelno pan... kochajacych... ale portfel sponsora... swiat na psy schodzi... nie widzialam czegos takiego 5 lat temu...
tadzia
tadzia
scolls... wyglad to jeszcze nie miara czlowieka/kobiety... sa tez inne wartosci, bo wyglad przeciez kiedys zniknie... kazdy sie starzeje...
oj bo majoreczka jeszcze pomysli ze jakis lewy jestem i wogole bla bla
lottomat... e tam
scolls... byc moze, byc moze....
doloz jeszcze do tego ze dzis poniedzialek i rnao trzeba isc do pracy co ?
lottomat jak bys zobaczyl majoreczke na fotce to bys ta swoja myjnie i wszystkie czesci oddal za taka kobitke
lottomat ..ty tak szukasz kobiety ..jak juz było slubu ..pózniej ty nie wiadomo człowiek moze fałszywy morduje dziecko i co wtedy strach w koncuu tak jak czytałem gazecie super express idobra juz ide
ze jesli w swoim wieku bym musial kobiecie placic za seks tzn ze pizda jestem a nie facet
scolls
krzysio... oj tam, nie zakladaj z gory takiej wersji
krzysio... oj tam, nie zakladaj z gory takiej wersji
poniedzialek... ble... na 8-ma w robocie, o 6-tej musze wstac
ja nie szukam zadnej do zwiazku a tymbardziej nie mysle o slubie czy tam dzieciach jeszcze
lottomat i dobrze, najpierw trzeba sie wyszalec ze mna odwrotnie, chcialabym zeby moj ........ sie oswiadczyl, ale zwkleka
lottomat Ty juz stary kon jestes i nie myslisz10 lat temu to co innego a nie jak 30 na karku
majoreczka ja bym Ci sie chetnie oswiadczyl dupe mas a nie faceta sorki ale tak mysle
no trzeba, ale trzeba tez miec jaja, a nie bujac w oblokach