Wpisy 1 140 438 – 1 140 537
1 października 2012 00:18 → 1 października 2012 00:47, 100 wpisów
ostatnio robilam sobie kulturalne zakupy jesienne w pewnym centrum handlowym... tam rowniez pelno pan... kochajacych... ale portfel sponsora... swiat na psy schodzi... nie widzialam czegos takiego 5 lat temu...
tadzia
tadzia
scolls... wyglad to jeszcze nie miara czlowieka/kobiety... sa tez inne wartosci, bo wyglad przeciez kiedys zniknie... kazdy sie starzeje...
oj bo majoreczka jeszcze pomysli ze jakis lewy jestem i wogole bla bla
lottomat... e tam
scolls... byc moze, byc moze....
doloz jeszcze do tego ze dzis poniedzialek i rnao trzeba isc do pracy co ?
lottomat jak bys zobaczyl majoreczke na fotce to bys ta swoja myjnie i wszystkie czesci oddal za taka kobitke
lottomat ..ty tak szukasz kobiety ..jak juz było slubu ..pózniej ty nie wiadomo człowiek moze fałszywy morduje dziecko i co wtedy strach w koncuu tak jak czytałem gazecie super express idobra juz ide
ze jesli w swoim wieku bym musial kobiecie placic za seks tzn ze pizda jestem a nie facet
scolls
krzysio... oj tam, nie zakladaj z gory takiej wersji
krzysio... oj tam, nie zakladaj z gory takiej wersji
poniedzialek... ble... na 8-ma w robocie, o 6-tej musze wstac
ja nie szukam zadnej do zwiazku a tymbardziej nie mysle o slubie czy tam dzieciach jeszcze
lottomat i dobrze, najpierw trzeba sie wyszalec ze mna odwrotnie, chcialabym zeby moj ........ sie oswiadczyl, ale zwkleka
lottomat Ty juz stary kon jestes i nie myslisz10 lat temu to co innego a nie jak 30 na karku
majoreczka ja bym Ci sie chetnie oswiadczyl dupe mas a nie faceta sorki ale tak mysle
no trzeba, ale trzeba tez miec jaja, a nie bujac w oblokach
Pasko
ciągle moim ideałem mężczyzny,jest kobieta.może jednak na wczorajszy dzień chłopca-
ciągle moim ideałem mężczyzny,jest kobieta.może jednak na wczorajszy dzień chłopca-
torsan... no niestety
majoreczka a moze binzes mocno rozkreca jakis i sie upewnia ze wyjdzie ?
wiecie znalezc dziewczyne ozenic sie miec dzieciaka to banalne sprawy ...
lottomat, nie, nie rozkreca, on pracuje w firmie, nie swojej wiec raczej nic nie rozkreca
ale jesli obydwoje zarabiamy przyzwoicie... dlaczego nie wejsc w powazny zwiazek, dla mnie takie "chodzenie" bycie para to juz naprawde malo dorosle, chce czegos wiecej
raczej juz dawno uzbieral...
skoro skols mowi ze jestes super chruper wiec cos jest nie tak
ksings... to dopiero poczatek
scolls, kazdy ma wady, to chyba normalne... ja pracuje dosc dlugo... on wraca dosc pozno, ale nigdy mu to nie przeszkadzalo
scolls, kazdy ma wady, to chyba normalne... ja pracuje dosc dlugo... on wraca dosc pozno, ale nigdy mu to nie przeszkadzalo
ja tez zwiazkow nie stworzylem z paru roznych dziwnych powodow
scolls... mam dobre duze i wrazliwe serducho, kto zna wie
wredna to rude raczej
wredna to rude raczej
ksings... nie sadze, ze jest az tak zle
majoreczka postaw sprawe jasno jak sie nie zdecyduje to napisz mi na @ a polece po pierscionek do pierwszego jubilera
ksings... nikt nie jest rudy, pisze apropo wrednosci... rude=wredne
scolls
scolls
zartuje oczywiscie nigdy bym tak nie zrobil nie poznajac wczesniej dobrze swojej partnerki
scolls...
wypadalby isc spac, ale jak mam wstac o 6... to sie chyba nie oplaca
majoreczka a tak na serio to dziwie sie Twojemu facetowi ,oby nie stracil szansy i oby nie bylo za pozno
jak zwykle musze wstac o 8 obleciec punkty posprawdzac pomo obsluzyc wyplacic zaplacic zamowic zadzwonic pow***iac ludzi i wrocic do domu
lottomat... jestem przyzwyczajona, czasami mam na II zmiane
scolls... jak straci to bedzie zalowal
ja wstaje o 6... o 8 zaczynam.... troche sie poobijam... jestem niezastapiona... i wracam do domu
ksings... oj nie przesadzajmy
majoreczka no pewnie ze bedzie ale nie rozumiem takich facetow co maja takie super dziewczyny obok siebie i zwlekaja ...sadza ze warto czekac na moze lepsza??
lottomat... apteka, ale raczej bardziej z tylu sobie siedze... ,co prawda narazie nie stac mnie na swoja apteke, ale in progress...
Scolls im ludzie inteligentniejsi tymbardziej moze to byc ciezka sprawa
scolls... sprawa wyglada inaczej... ale sama nie wiem jak... ja prosic sie nie bede, ani nie zamierzam sama sie oswiadczac, sa jakies zasady... zobaczymy co bedzie dalej... jeszcze troche czasu daje...a pozniej koniec zabawy...
1) PH
2) Bankowcy
3) Apteki
4) Fastfoody
znajduja sie z mojej czarnej liscie
2) Bankowcy
3) Apteki
4) Fastfoody
znajduja sie z mojej czarnej liscie
lottomat... dobra
lottomat... czarna lista pod wzgledem czego?
scolls...
a to niby dlaczego? ktos Ci tam ublizyl? ja nie cierpie lekarzy... to sa dopiero w wiekszosci nastawieni na kase "ludzie"
majoreczka no serio pisze zadko sie zdarza taka naprawde piekna kobieta ktora zrobi na mnie takie wrazenie jak Ty
a ja uwazam, ze to slabo doceniany zawod..5 lat studiow + 3 lata specjalizacji...z pensja nieadekwatna do pelnionych obowiazkow