Wpisy 113 441 – 113 541
23 maja 2010 14:51 → 24 maja 2010 08:35, 100 wpisów
hipopotan>>>> widzę, że u Ciebie w typowaniach same "zerówki" tak jeszcze nie miałeś ? :)
No nie tylko Was, chyba wiekszośc z nas bo ja też znowu nic
i nawet moj pewniak poległ a niech to...
Miłej reszty dnia życzę
i nawet moj pewniak poległ a niech to...
Miłej reszty dnia życzę
Hipciu mozesz powiedzieć dlaczego akurat te liczby są pewniakiem?
hipcio >>> jeżeli masz problem z zalogowaniem się na forum i oddaniem wpisu i nie wiesz jak się zakłada własny wątek to poproś Pasko o pomoc.
pozd
pozd
Również witam ;) Pasko, dlaczego nie można obejrzeć poprzednich typowań poszczególnych graczy ? ;( Mam nadzieję, że to tylko przejściowe trudności ;(
Pozdrawiam cieplutko całą " paskową" społecznosć :)
Pozdrawiam cieplutko całą " paskową" społecznosć :)
będąc dziś w kolekturze
przeczytałem taką informacje
> wyprzedaż zdrapek <
o szczegóły nie pytałem
bo w zdrapki nie gram !
przeczytałem taką informacje
> wyprzedaż zdrapek <
o szczegóły nie pytałem
bo w zdrapki nie gram !
wyprzedaz zdrapek to chyba kolektura sie konczy i bedziesz musial niedlugo chodzic do innej
przed chwilą na tefałenie
pokazywali przerwany wał koło
płocka. a na wale dwa spacerujące pieski
uciekajcie pieski, bo przyjedzie POLICJA
i wam wlepi wysokie mandaty??? :) :)
pokazywali przerwany wał koło
płocka. a na wale dwa spacerujące pieski
uciekajcie pieski, bo przyjedzie POLICJA
i wam wlepi wysokie mandaty??? :) :)
Pasko,ja do Ciebie kieruję zapytanie,czy istnieje możliwość,aby ten bajerek w który wpisuje się dziesiątki w typowaniach tak poprawić,żeby w razie jakiejkolwiek omyłki została zasygnalizowana konieczność korekty a nie tak jak jest obecnie,potwierdzenie przyjęcia z automatycznym odrzuceniem typowania?
Przez durny przecinek,znowu poza 400 wypadnę. :(
Przez durny przecinek,znowu poza 400 wypadnę. :(
Dzięki monet> Kawałem mam do pokonania nie wiem czy warto i tak pewnie pudło będzie i darmowe chodzenie :)
Potraktuj to jako spacerek dla zdrowia.
Ale,skoro z góry zakładasz,że pudło,to może faktycznie lepiej odpuścić sobie?
Ja tam ,zawsze przed losowaniem mam te wygrywające. :)
Ale,skoro z góry zakładasz,że pudło,to może faktycznie lepiej odpuścić sobie?
Ja tam ,zawsze przed losowaniem mam te wygrywające. :)
17 maja przed południem,pierwszy raz na czacie podałem parę.Weszła i w południe i wieczorem.Ja od tej pory,to mam problem cokolwiek sensownego trafić.
Może to śmieszne,może nawet głupie ,ale to fakt! :)
Może to śmieszne,może nawet głupie ,ale to fakt! :)
zgadza sie fakty sa straszne jesli nie mozna sensownie trafic dlatego trzeba zprubowac trafic bezsensownie moje typy na wieczor 9,19,29,39,49,59,69,79,
annamaria > możesz rozszerzyć swój wywód?
Interesuje mnie przede wszystkim jak się trafia "sensownie" a jak "bezsensownie"?
Czy mogłabyś mi to jakoś ZPRUBOWAC wytłumaczyć?
Interesuje mnie przede wszystkim jak się trafia "sensownie" a jak "bezsensownie"?
Czy mogłabyś mi to jakoś ZPRUBOWAC wytłumaczyć?
annamaria > wieczorem zobaczę Twój wywód? Ja go chcę tylko przeczytać.
dantev-ty to masz "stalowe nerwy"!
Laska obiecuje Ci "wieczorne pokazywanie" a Ty,zimny jak głaz.
Ja to z ciekawości co zobaczę to,już bym nogami przebierał.
I zimny pot z czoła ocierał.;)
Laska obiecuje Ci "wieczorne pokazywanie" a Ty,zimny jak głaz.
Ja to z ciekawości co zobaczę to,już bym nogami przebierał.
I zimny pot z czoła ocierał.;)
nie bede juz chyba spala a pan bedzie mogl zobaczy na tym losowaniu ze bezsens jest wielki
Monet > onaa chce tylko ZPRUBOWAC.
A ja chyba nie wyglądam na takiego, co prowadzi "jazdy próbne" :)
A ja chyba nie wyglądam na takiego, co prowadzi "jazdy próbne" :)
Ups...
Annamaria,ty nie jesteś pełnoletnia?
Kurde.A ja takie teksty wstawiam.
Sorrki.Zamazane.
Annamaria,ty nie jesteś pełnoletnia?
Kurde.A ja takie teksty wstawiam.
Sorrki.Zamazane.
No dziś 4/7 o 14 tej,normalnie szok-nie pamiętam kiedy coś w multi było...padły 2 pierwsze liczby i 2 ostatnie-chybił.
Lepiej byłoby choć 5/7 to już cieszy,a tyle to tylko nie ma straty...
Monet > mi też nie. Mój nick przywołuje zawsze złe duchy, żeby nie napisać czarownice.
Cześć hosia. Twojemu Aniołkowi jest coraz bardziej gorąco. Może by coś jeszcze ściągnęła ze siebie.
Oczywiście mam na myśli tylko kolczyki ;)
Oczywiście mam na myśli tylko kolczyki ;)
Jak ja się cieszę,że są stacje benzynowe.W taki dzień jak dzisiaj,to chociaż jest gdzie kupony wysłać.
Z tej wdzięczności na Statoil chyba cmoknę dystrybutor.
Z tej wdzięczności na Statoil chyba cmoknę dystrybutor.
Pasko : No słowo honoru "NIE MOGIE" !!!
Wchodzę w typowania ->nick-> np. dziesiątki i nie mogę zobaczyć historii -> poprzednie !
.... Przykro mi, ale podana strona nie istnieje. Ostatnio zmieniła się nieco nawigacja na multipasko, więc bardzo prawdopodobne, że strona której szukasz znajduje się teraz pod nieco innym adresem. Skorzystaj z menu po lewej stronie, aby znaleźć to czego szukasz lub skorzystaj z poniższej wyszukiwarki. Mam nadzieję, że się uda...
Pozdrawiam!
Mi jest też przykro, bo się nie udało ;(
i również pozdrawiam oczywista ;)))
Wchodzę w typowania ->nick-> np. dziesiątki i nie mogę zobaczyć historii -> poprzednie !
.... Przykro mi, ale podana strona nie istnieje. Ostatnio zmieniła się nieco nawigacja na multipasko, więc bardzo prawdopodobne, że strona której szukasz znajduje się teraz pod nieco innym adresem. Skorzystaj z menu po lewej stronie, aby znaleźć to czego szukasz lub skorzystaj z poniższej wyszukiwarki. Mam nadzieję, że się uda...
Pozdrawiam!
Mi jest też przykro, bo się nie udało ;(
i również pozdrawiam oczywista ;)))
hosia > normalnie nie mogę, jak czytam że Ty też już nie możesz :)
"Houston mamy problem"
James(Jim)Arthur Lovell
"Houston mamy problem"
James(Jim)Arthur Lovell
Vitaj Dante;) ja go/tego mojego Anioła/ właśnie nieco okryłam , bo strach jaki jest w oryginale "UPADŁY" ;)))
A ja codziennie "prubuje" trafić bezsensownie i prawie codziennie -BINGO :D
http://www.youtube.com/watch?v=ffKB_z4pTkQ&feature=topvideos
walka chłopca z walk bandyckich w stodole spod Rawy Mazowieckiej /Biała Rawska/ z zawodowywcem MMA
no comment
walka chłopca z walk bandyckich w stodole spod Rawy Mazowieckiej /Biała Rawska/ z zawodowywcem MMA
no comment
6,26,37,64,68,73
Moja szóstka ale nie wysłana bo mi się nie chciało na stacje iść i ciekawe czy lenistwo się opłaciło czy straciłem okazje do zarobku. Zaraz wszystko będzie jasne :)
Moja szóstka ale nie wysłana bo mi się nie chciało na stacje iść i ciekawe czy lenistwo się opłaciło czy straciłem okazje do zarobku. Zaraz wszystko będzie jasne :)
113421. madzia77 2010-05-23 (12:31) Miasto Zielonego Dębu
A tak właśnie odnosnie ludzi poszkodowanych przez powódź,warto może by było tutaj coś na stronce zorganizować,wyszukać konkretne osoby (rodziny),które potrzebują pomocy ?
NO TO WORECZKI Z PIASKIEM NA PLECKI I DO ROBOTY A NIE CYCAMI DO GÓRY
A tak właśnie odnosnie ludzi poszkodowanych przez powódź,warto może by było tutaj coś na stronce zorganizować,wyszukać konkretne osoby (rodziny),które potrzebują pomocy ?
NO TO WORECZKI Z PIASKIEM NA PLECKI I DO ROBOTY A NIE CYCAMI DO GÓRY
od jutra nie gram
nic nie idzie trafić
a gdzie HIPO zalało go
czy zalany :)?????
nic nie idzie trafić
a gdzie HIPO zalało go
czy zalany :)?????
Annamaria- Twoją szczęśliwa liczbą jest liczba 36.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
hosia: no niestety nie udało mi się powtórzyć Twojego błędu. Może napisz krok po kroku w punktach jak to robisz, albo podaj dokładny link, gdy pisze, że strona nie istnieje...
A już widzę :) za kilka minut naprawię. Dzięki hosia za informację.
Hipcio słabiutko w typowaniach,ale pewniak trafiony.Teraz pozostaje odpoczywać w nocy.Tradycyjnie napić się dobrej herbaty z cytrynką.Tylko ostatnio ktoś nadsyła mi złe sny.Podejrzewam hipnotyzera.
Teraz już nie zagram na ósemkę,bo to była domena Ricardosa,hipcio musi stawiać siódemki.
Do niejakiego janosika,klona podam,że jestem już blisko 5000 wpisów.Niech to odnotuje,bo pogubi się w zapiskach.
Niedawno przeczytałem ciekawą książkę jak pomagają dusze czyścowe.Kto się za nie modlił,często doświadczał ratunku w niebezpieczeństwach,różnej pomocy.
Ogień czyścowy podobny jest do piekielnego,jedynie wyjątek ten,że męka ta ma swój koniec.
Sprawa zbawienia jest ważna,bo Jezus powiedział:co pomoże człowiekowi choćby zyskał cały świat,a na duszy poniósł szkodę.
A do świętej Faustyny powiedział,że miłosierdzie Jego to ostatnia szansa ratunku,kto to odrzuci spotka się z Jego surową sprawiedliwością.
Hipopotan> tak generalnie to nic do Ciebie nie mam.Do Twojego bałwana ,smoczków i ołtarzyka ,czy innych gadżetow -też nie,chociaż niekoniecznie rozumiem.Tak lubisz-tak się baw.Ale,czy seryjne produkowanie dogmatów (powyżej poczwórny ciąg) wiary która wyznajesz jest właściwe na forum o zgoła innym profilu i tematyce? Jeśli czujesz w sobie nieodpartą potrzebę wcielanie się w rolę Mesjasza,bądż Apostoła głoszącego pośród grzesznych słowo Boże,to jest wiele miejsc ,gdzie Twoje powołanie znajdzie więcej zrozumienia i będzie bardziej pożyteczne.
Czy pomyślałeś,że zamieszczając te swoje odnoszące się do wiary katolickiej wpisy na forum do tego nie przeznaczonym możesz urażać uczucia religijne wyznających inną wiarę?
Myślę,że odrobina dobrej woli i zrozumienia z Twojej strony wystarczy.
Bo,naprawdę odnoszę wrażenie,że dotychczasowe Twoje "misyjne" poczynania w sposób- mam nadzieję,że zupełnie niezamierzony (chociaż zaczynam wątpić) przez Ciebie prowokują i denerwują innych użytkowników tego czata.
Apeluję do Ciebie-przemyśl to co Ci napisałem,bo każdy nowy wpis o podobnej treści może być odbierany już,jako zwykła złośliwość a liczba Twoich antagonistów tutaj lawinowo rośnie.
Pozdr.
Czy pomyślałeś,że zamieszczając te swoje odnoszące się do wiary katolickiej wpisy na forum do tego nie przeznaczonym możesz urażać uczucia religijne wyznających inną wiarę?
Myślę,że odrobina dobrej woli i zrozumienia z Twojej strony wystarczy.
Bo,naprawdę odnoszę wrażenie,że dotychczasowe Twoje "misyjne" poczynania w sposób- mam nadzieję,że zupełnie niezamierzony (chociaż zaczynam wątpić) przez Ciebie prowokują i denerwują innych użytkowników tego czata.
Apeluję do Ciebie-przemyśl to co Ci napisałem,bo każdy nowy wpis o podobnej treści może być odbierany już,jako zwykła złośliwość a liczba Twoich antagonistów tutaj lawinowo rośnie.
Pozdr.
co ty napisales wlasnie to jest to ze hipcio moze sobie pisac gdzie chce i o czym chce ma do tego zupełne prawo,a ty możesz się z tym akurat niezgadzac twój wybór pozdro
to nie czytaj monet,widze że masz nieodpartą chęć czytania wpisów hipcia pozdro
pikpok111 > to wejdź sobie na stronę katolicką i zacznij pisać o hazardzie. Po godzinie się przekonasz czy masz do tego prawo, pisania akurat tam.
no dobra to poco to czytasz chcesz wpłynąć na niego ażeby niepisał
pikpok111 > bo jak chcę na stronie o hazardzie, poczytać o hazardzie, to muszę przewijać godzinami katolickie dyrdymały hipopotana. Czy Ty nie rozumiesz, że ta strona nie jest od tego? Jeszcze raz Ciebie proszę abyś poszedł na pierwsze lepsze forum katolickie i zaczął pisać o hazardzie. Daje Ci godzinę i masz bana bez możliwości ponownego wpisu.
dantev
wyluzuj przecież niemamy się złoscic bo po co zatypuj dobrą parke i będzie git
wyluzuj przecież niemamy się złoscic bo po co zatypuj dobrą parke i będzie git
ale napisz czy do niebyło dobre cytuje xeloma w kośćiele byli,maskotki nakarmili genialne pozdro
Równie dobrze - można powiedzieć,ze nie jest to strona odnosząca się do polityki,humoru,kłótni,muzyki itp.
a wszystko jakimś cudem się tu przewija :PPPP
Chociaż fakt,że Hipcio powinien trochę przystopować z tematem wiary,bo nie wszystkim może się to podobać w takich ilościach.
pozdrawiam
a wszystko jakimś cudem się tu przewija :PPPP
Chociaż fakt,że Hipcio powinien trochę przystopować z tematem wiary,bo nie wszystkim może się to podobać w takich ilościach.
pozdrawiam
Do "hipcia" - proszę przeczytać książkę "Bóg urojony" Richarda Dawkinsa lub "Historię Chrześcijaństwa ".Ta strona jest dla graczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli masz w tym cel to męcz się dalej.
Jeśli masz w tym cel to męcz się dalej.