Wpisy 113 542 – 113 641
24 maja 2010 08:40 → 24 maja 2010 15:23, 100 wpisów
pikpok111 >>> no jest chory.
lea >>> Hipcio też jest graczem,tyle że następną jego "miłością" jest wiara.
I zdaje się,że próbuje nawrócić zagubione dusze (mi raczej już nikt nie pomoże :PPP)z lepszym lub gorszym skutkiem.
lea >>> Hipcio też jest graczem,tyle że następną jego "miłością" jest wiara.
I zdaje się,że próbuje nawrócić zagubione dusze (mi raczej już nikt nie pomoże :PPP)z lepszym lub gorszym skutkiem.
pozdrowienia dla hipcio niech żyje jak mu pasuje bo mamy tutaj jedno życie i aby tego niemarnowac na jakies tam wypisywania sie nawzajem a ten to robi zle a ten to pozro
oki >>> nic się już nie udzielam,bo zaraz zjawią się kulkomaniaki,pampersy i mi się jeszcze oberwie.
http://www.youtube.com/watch?v=KK0wz89lZ6I
miłego dnia wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=KK0wz89lZ6I
miłego dnia wszystkim
Wielokrotnie już była zwracana "hipopotanowi" uwaga na to , że jest to czat forum o ściśle określonej tematyce poświęconej grom.
Specyfika tego forum , w którym - będąc ewenementem w skali całego Internetu - czat zajmuje centralne miejsce strony a nie stanowi w pełni świadomie wybieranej z menu opcji i powoduje po wejściu na www.multipasko.pl wymuszenie natrafienia na czat , a w nim na seryjne produkowanie się osobnika o nicku "hipopotana".
Regulaminy wielu normalnych portali i for zawierają informację o wymogu wobec swoich użytkowników zakazu prezentowania przez nich treści o charakterze religijnym i światopoglądowym.
Po wielokroć "hipopotan" był proszony o to , aby oddzielił swój tu udział jako typujący i grający uczestnik - od traktowania tego czata jako swój prywatny blog.
Wobec postulowanej mu możliwości założenia swojego wątku na forum i pisania DLA TYM ZAINTERESOWANYCH czytelników , swoich głębokich przemyśleń natury: komunikaty pogodowe , płeć obsługi kolektury , poziom ich obsługi , impresje z lektury żywotów świętych itd. - brak na to reakcji ze strony "hipopotana" i dalej trwające zaśmiecanie przez niego w/w treściami tego czatu , należy traktować jako zachowanie prowakacyjne i złośliwe wobec innych użytkowników.
Nikt nie odbiera mu prawa do kontynuowania tej - tak rażącej wiele osób - jego obsesji pisania w zakresie wybiegającym poza tematykę gier , ale może robić to na forum w swoim własnym wątku , już świadomie przez chętnych odwiedzanym.
Proszę więc administrację o podjęcie działań , które przywołają użytkownika o nicku "hipopotan" do zaprzestania lokowania na czacie treści , które rażą innych.
Temu może służyć wątek pod tytułem np. " Hipopotan - i WSZYSTKO JASNE... "
Pzdr.
edi8
Specyfika tego forum , w którym - będąc ewenementem w skali całego Internetu - czat zajmuje centralne miejsce strony a nie stanowi w pełni świadomie wybieranej z menu opcji i powoduje po wejściu na www.multipasko.pl wymuszenie natrafienia na czat , a w nim na seryjne produkowanie się osobnika o nicku "hipopotana".
Regulaminy wielu normalnych portali i for zawierają informację o wymogu wobec swoich użytkowników zakazu prezentowania przez nich treści o charakterze religijnym i światopoglądowym.
Po wielokroć "hipopotan" był proszony o to , aby oddzielił swój tu udział jako typujący i grający uczestnik - od traktowania tego czata jako swój prywatny blog.
Wobec postulowanej mu możliwości założenia swojego wątku na forum i pisania DLA TYM ZAINTERESOWANYCH czytelników , swoich głębokich przemyśleń natury: komunikaty pogodowe , płeć obsługi kolektury , poziom ich obsługi , impresje z lektury żywotów świętych itd. - brak na to reakcji ze strony "hipopotana" i dalej trwające zaśmiecanie przez niego w/w treściami tego czatu , należy traktować jako zachowanie prowakacyjne i złośliwe wobec innych użytkowników.
Nikt nie odbiera mu prawa do kontynuowania tej - tak rażącej wiele osób - jego obsesji pisania w zakresie wybiegającym poza tematykę gier , ale może robić to na forum w swoim własnym wątku , już świadomie przez chętnych odwiedzanym.
Proszę więc administrację o podjęcie działań , które przywołają użytkownika o nicku "hipopotan" do zaprzestania lokowania na czacie treści , które rażą innych.
Temu może służyć wątek pod tytułem np. " Hipopotan - i WSZYSTKO JASNE... "
Pzdr.
edi8
witam .wychodzi na to
ze nasz HIPO jest
katolickim hazardzistą
mnie hipa wpisy nie przeszkadzają
dajcie jakieś typki na dziś :)
tylko nie pewniaki bo ich nie ma :)
ze nasz HIPO jest
katolickim hazardzistą
mnie hipa wpisy nie przeszkadzają
dajcie jakieś typki na dziś :)
tylko nie pewniaki bo ich nie ma :)
Witam Wszystkich.
Dajcie już spokój temu Hipciowi.
Bo sami zamiast podać jakieś typy to tylko piszecie o Nim.
Obłęd!!!
Bo sami zamiast podać jakieś typy to tylko piszecie o Nim.
Obłęd!!!
RafSaw30 >>> właśnie po to piszemy , aby ten OBŁĘD nie był tu już kontynuowany....
Lotto- test.
01, 05, 06, 09, 10, 12, 22, 25, 31, 32, 34, 35, 39, 41, 42, 44 i 46.
01, 05, 06, 09, 10, 12, 22, 25, 31, 32, 34, 35, 39, 41, 42, 44 i 46.
halo, houston
mamy problem
na ile cyferek dziś zagrać
i jaką metodą
help :)
mamy problem
na ile cyferek dziś zagrać
i jaką metodą
help :)
Mag.. . Jesteś tam?
Witam
Ale żeś edi9 pojechał z tym tytułem.
Wszak "I wszystko jasne..." już jest - autor kogicik19.
Pzdr
SirMavins
Ale żeś edi9 pojechał z tym tytułem.
Wszak "I wszystko jasne..." już jest - autor kogicik19.
Pzdr
SirMavins
Nikogo tu nie ma.
Do jutra... .
Do jutra... .
Witam wszystkich.
Na Śląsku znowu pada :(
madzia77>>> kawałek (One Republic)jest boski
Pozdrawiam :)
Na Śląsku znowu pada :(
madzia77>>> kawałek (One Republic)jest boski
Pozdrawiam :)
Smutno mi doprawdy,że tak niewielu zrozumiało sens tego co chciałem przekazać.
pikpok111> kulawa ta Twoja demokracja wg.której hipopotan może pisać co chce a mnie masz za złe że wyrażam swoją bezaprobatę,wobec jego mnożących się wpisów-kazań.
pikpok111> kulawa ta Twoja demokracja wg.której hipopotan może pisać co chce a mnie masz za złe że wyrażam swoją bezaprobatę,wobec jego mnożących się wpisów-kazań.
Monet >>> to nie kwestia zrozumienia,raczej akceptacji i podporządkowania się.
Nie my decydujemy co ma być na tej stronce,a co nie.
Mi jego wpisy nie przeszkadzają,bo zdaję sobie sprawę,że on jest chory i samotny pewnie.
Ale w związku z tym,że innym przeszkadzają jego wpisy mógłby otworzyć swój watek i tam podawać swoje liczby i pisać swoje przemyślenia co zresztą zasugerowałam.
Ale on tak nie chce i żadna siła go do tego nie zmusi,a Admin go nie zablokuje (mogę się mylić) bo on swoimi wpisami tak naprawdę nikogo nie obraża ani nikomu krzywdy nie robi.
slawetna74 >>> cieszę się,że się podoba - mi też :)
pozdrawiam
Nie my decydujemy co ma być na tej stronce,a co nie.
Mi jego wpisy nie przeszkadzają,bo zdaję sobie sprawę,że on jest chory i samotny pewnie.
Ale w związku z tym,że innym przeszkadzają jego wpisy mógłby otworzyć swój watek i tam podawać swoje liczby i pisać swoje przemyślenia co zresztą zasugerowałam.
Ale on tak nie chce i żadna siła go do tego nie zmusi,a Admin go nie zablokuje (mogę się mylić) bo on swoimi wpisami tak naprawdę nikogo nie obraża ani nikomu krzywdy nie robi.
slawetna74 >>> cieszę się,że się podoba - mi też :)
pozdrawiam
SirMavins >>> mój nick to edi8 a nie edi9....
Ponadto nic mi nie wiadomo , aby fraza " I wszystko jasne " była chroniona prawem autorskim - a to że stanowi fragment tytułu wątku "KOGUCIK- I WSZYSTKO JASNE-PROBLEMY,POMYSLY" nie daje jeszcze żadnego tytułu do traktowania jej w kategorii wyłączności.
Sam zaś ew. tytuł wątku na forum "Hipopotan - I WSZYSTKO JASNE" był tylko przykładowym , bo poprzedzony skrótem: np.
Pzdr.
edi8
Ponadto nic mi nie wiadomo , aby fraza " I wszystko jasne " była chroniona prawem autorskim - a to że stanowi fragment tytułu wątku "KOGUCIK- I WSZYSTKO JASNE-PROBLEMY,POMYSLY" nie daje jeszcze żadnego tytułu do traktowania jej w kategorii wyłączności.
Sam zaś ew. tytuł wątku na forum "Hipopotan - I WSZYSTKO JASNE" był tylko przykładowym , bo poprzedzony skrótem: np.
Pzdr.
edi8
Witam
Na przekór przesądom, i...
żeby członkowie (wejdzie ten wyraz ?)komórki obserwacyjnej z ramienia...
ch-t na 14
5,9,25,31,44,48,54,57,68,77
pozdrowienia
Na przekór przesądom, i...
żeby członkowie (wejdzie ten wyraz ?)komórki obserwacyjnej z ramienia...
ch-t na 14
5,9,25,31,44,48,54,57,68,77
pozdrowienia
Przeczytałem czat od A do Z z kilku dni i w żadnym wpisie nikt nie napisał, że przeszkadza mu podawanie liczb przez hipopotana jak tutaj sugeruje autorka wpisu 113567. Jak ktoś chce, to niech broni czy staje w obronie cennych "przemyśleń" hipopotana ale niech nie pisze, że komukolwiek przeszkadza podawanie liczb przez wspomnianą osobę.
Przeszkadzało mi i będzie mi przeszkadzać pisanie co tydzień w niedzielę, że trzeba iść do kościoła (każdego prywatna sprawa), że trzeba zrobić siku, pogłaskać siebie, czyli bałwana oraz zeżreć czekoladę czy też sugerowanie, że molestowanie dzieci przez księży to fikcja.
Ale OK. Widzę że wielu jednak chce pogłębiać swoją wiarę katolicką na czacie strony o hazardzie, niech więc tak pozostanie. W sumie technologie idą do przodu więc polecam jeszcze zorganizowanie codziennej wirtualnej Mszy Św pod przewodnictwem k.Hipopotana o jak najlepsze wybranie liczb przez bałwana przed godz.14 i 22. Jak widać wszystko można doprowadzić do absurdu, nawet wiarę.
Ps. Myślę że nie obrażę nikogo uczuć jeśli pożegnam się stwierdzeniem - No to cześć.
Przeszkadzało mi i będzie mi przeszkadzać pisanie co tydzień w niedzielę, że trzeba iść do kościoła (każdego prywatna sprawa), że trzeba zrobić siku, pogłaskać siebie, czyli bałwana oraz zeżreć czekoladę czy też sugerowanie, że molestowanie dzieci przez księży to fikcja.
Ale OK. Widzę że wielu jednak chce pogłębiać swoją wiarę katolicką na czacie strony o hazardzie, niech więc tak pozostanie. W sumie technologie idą do przodu więc polecam jeszcze zorganizowanie codziennej wirtualnej Mszy Św pod przewodnictwem k.Hipopotana o jak najlepsze wybranie liczb przez bałwana przed godz.14 i 22. Jak widać wszystko można doprowadzić do absurdu, nawet wiarę.
Ps. Myślę że nie obrażę nikogo uczuć jeśli pożegnam się stwierdzeniem - No to cześć.
Zapraszam na forum do wątku kolegi "simada" pt." SPOSÓB NA BUKIEGO - TYPY-SUGESTIE-PORADY" , ponieważ będzie tam możliwość wzięcia udziału w bukmacherskim konkursie typerskim o nazwie "Podwojenie" związanej z celem , jakim jest podwojenie przydzielonego każdemu startowego budżetu.
Szczegóły tamże.
Pzdr.
edi8
Szczegóły tamże.
Pzdr.
edi8
danteV >>> no i czemu się złościsz?
Napisałam tylko,że dobrze by było gdyby otworzył swój watek i tam pisał,a tym samym nikogo nie będzie drażnił swoim pisaniem.
Słusznie stwierdził edi8,że Hipcio mając swój wątek nie będzie nikogo skazywał na swoje wpisy.
Każdy kto będzie chciał go poczytać będzie mógł wejść do jego tematu i tam go czytać.
Jej nie wiedziałam,że tak bardzo Cię wnerwię swoim wpisem i bardzo za to przepraszam - obiecuję,że to się już nie powtórzy.
Mam nadzieję,że przyjmiesz moje przeprosiny.
pozdrawiam
Napisałam tylko,że dobrze by było gdyby otworzył swój watek i tam pisał,a tym samym nikogo nie będzie drażnił swoim pisaniem.
Słusznie stwierdził edi8,że Hipcio mając swój wątek nie będzie nikogo skazywał na swoje wpisy.
Każdy kto będzie chciał go poczytać będzie mógł wejść do jego tematu i tam go czytać.
Jej nie wiedziałam,że tak bardzo Cię wnerwię swoim wpisem i bardzo za to przepraszam - obiecuję,że to się już nie powtórzy.
Mam nadzieję,że przyjmiesz moje przeprosiny.
pozdrawiam
Annamaria lub onaa a gdzie wpis "brawo pani Madziu brawo jaka pani mądra"?
madzia77> Monet >>> to nie kwestia zrozumienia,raczej akceptacji i podporządkowania się.
----------------
Kto i co ma akceptować i czemu się podporządkować?
------------------------------
"Nie my decydujemy co ma być na tej stronce,a co nie"
Jasne,że nie my.Zadecydował o tym założyciel
portalu www.multipasko.pl z motywem przewodnim "Najlepsza stronka o tematyce Lotto",czyż nie?
--------------
"Mi jego wpisy nie przeszkadzają,bo zdaję sobie sprawę,że on jest chory i samotny pewnie"
Bo Ty dobra kobieta jesteś,pewnie.
Ja zły,bo pomimo,ze współczuję mu w jego chorobie i samotności,to jż całkowicie brak mi empatii w odniesieniu do jego wpisów o podłożu religijnym.
A wiesz dlaczego?
Bo,też nie jestem ateistą.
Jestem w miarę inteligentny.
Znam dogmaty wiary katolickiej
Wydaje mi się,że potrafię odnaleść różnicę w życiu zgodnym z dekalogiem a próbą "dogdania się" z Panem Bogiem.
A w tym przypadku tak to wygląda.
Niestety.
Zapewne teraz posypią sie na mnie gromy.
Ja nie sprowokowany już tematu nie podejmę.
Pozdr.
----------------
Kto i co ma akceptować i czemu się podporządkować?
------------------------------
"Nie my decydujemy co ma być na tej stronce,a co nie"
Jasne,że nie my.Zadecydował o tym założyciel
portalu www.multipasko.pl z motywem przewodnim "Najlepsza stronka o tematyce Lotto",czyż nie?
--------------
"Mi jego wpisy nie przeszkadzają,bo zdaję sobie sprawę,że on jest chory i samotny pewnie"
Bo Ty dobra kobieta jesteś,pewnie.
Ja zły,bo pomimo,ze współczuję mu w jego chorobie i samotności,to jż całkowicie brak mi empatii w odniesieniu do jego wpisów o podłożu religijnym.
A wiesz dlaczego?
Bo,też nie jestem ateistą.
Jestem w miarę inteligentny.
Znam dogmaty wiary katolickiej
Wydaje mi się,że potrafię odnaleść różnicę w życiu zgodnym z dekalogiem a próbą "dogdania się" z Panem Bogiem.
A w tym przypadku tak to wygląda.
Niestety.
Zapewne teraz posypią sie na mnie gromy.
Ja nie sprowokowany już tematu nie podejmę.
Pozdr.
kulkomaniak >>> jak chcesz się bawić w detektywa to rób to przynajmniej porządnie a "nie na odwal" a jeżeli nie masz predyspozycji do tego typu działań - to zamknij ten swój głupi dziób,a swoje teorie wsadź między książki.
ps. i jak tam znalazłeś moja kartotekę przy Broniewskiego?
Czubku
ps. i jak tam znalazłeś moja kartotekę przy Broniewskiego?
Czubku
Monet >>> z mojej strony nie posypie się nic,bo każdy ma prawo do swoich poglądów.
Wyraziłeś je i tyle.
Mi osobiście przeszkadza kulkomaniak jego głupie docinki i co?
Muszę się z nimi pogodzić i zrozumieć,że istnieją tacy jak on.
pozdrawiam
Wyraziłeś je i tyle.
Mi osobiście przeszkadza kulkomaniak jego głupie docinki i co?
Muszę się z nimi pogodzić i zrozumieć,że istnieją tacy jak on.
pozdrawiam
Monet >>> o sekundy wyprzedziłeś mój wpis , do zamieszczenia którego się właśnie brałem:
Należy umieć rozróżnić prawdziwą , głęboką wiarę od próby dilu z Bogiem... Dilu wywołanego doraźnymi okolicznościami.
Pzdr.
edi8
Należy umieć rozróżnić prawdziwą , głęboką wiarę od próby dilu z Bogiem... Dilu wywołanego doraźnymi okolicznościami.
Pzdr.
edi8
kathy>>
moratorium na karę śmierci ...
to przyjmę to z " godnościom i siłom osobistom"
PS
Przepraszam za FJN - nazwa mi się niezmiernie podoba
moratorium na karę śmierci ...
to przyjmę to z " godnościom i siłom osobistom"
PS
Przepraszam za FJN - nazwa mi się niezmiernie podoba
Robal 36... dla mnie to możesz pisać i FJN i inne... :-)
ja jestem wyjątkowo tolerancyjna, tylko czasami mnie ponosi
ja jestem wyjątkowo tolerancyjna, tylko czasami mnie ponosi
kathy>>
Oj! ostrożnie, bo były jeszcze partie, których nazwy mogą wzbudzać kontrowersje, nawet po latach... Takie hasło było "Kobieto! Polska! tu_ta_nazwa Cię wzywa!" ;):)
Oj! ostrożnie, bo były jeszcze partie, których nazwy mogą wzbudzać kontrowersje, nawet po latach... Takie hasło było "Kobieto! Polska! tu_ta_nazwa Cię wzywa!" ;):)
Witam ponownie.
Czy jest takie miejsce w Polsce gdzie nie pada teraz deszcz???
33- ta liczba może być dziś wylosowana /lub nie/ o godz. 14.
Czy jest takie miejsce w Polsce gdzie nie pada teraz deszcz???
33- ta liczba może być dziś wylosowana /lub nie/ o godz. 14.
witam. takie numery z ich maszynki
8,18,26,33,47,51,61,64,76,80
W.N w kaliszu nie pada
pozdr
8,18,26,33,47,51,61,64,76,80
W.N w kaliszu nie pada
pozdr
ciongi liczb ktore proponuje na 14 9.19,29,39,49,59,69,79 oraz 4,14,24,34,44,54,64,74 pozdrawiam
Maleństwo hipcio ma w typowaniach na 1400,5z10 i jest na pozycji 100.Teraz rozmowa z bałwanem nad strategią na wieczór.A prezenterka śmieszka,wygląda bardzo ładnie i ciągle wesolutka.
Przed losowaniem dla poprawienia formy ułożyłem sobie trójki,i wyszło mi tylko 2razy 2z3i 2razy1z3.
A widzę,że tradycyjnie dwóch osobników,zamiast zająć się buchmakami lub pomagać przy powodzi,sypie piaskiem w oczy hipcia.
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/mistrz-olimpijski-kolejnym-rywalem-pudziana,1,3229975,wiadomosc.html
Ostatnio widziałem napisane w kościele słowa księdza Jerzego Popiełuszki:Przemoc jest oznaką słabości.
Na wieczór wyślę jedną siódemkę,liczb nie napiszę,bo są osoby które lubią zapeszać hipciowi grę.
Dla łasuchów podam do wiadomości,że wczoraj zjadłem lody śmietankowe.
Rafał czy wysyłasz kupon na wieczór,bo podobno będą złe warunki pogodowe.
Hipcio>>> Wybieram się po gazetę więc pewno wyślę:)
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
Są osoby które chciałyby mnie skłócić z doradcą.Ale ja nie dam się w to wrobić.Bałwan,bocian i hipcio to dobrzy przyjaciele.
RafSaw30>>> jestem :)
U Mnie typowania kiepściutko, ale jestem pełna wiary na lepsze wyniki, a jak u Ciebie ?
Pozdrawiam.
Hipcio >>> A Ja wolę malagę :)
Pozdrawiam.
U Mnie typowania kiepściutko, ale jestem pełna wiary na lepsze wyniki, a jak u Ciebie ?
Pozdrawiam.
Hipcio >>> A Ja wolę malagę :)
Pozdrawiam.
Na śląsku słoneczko, ale duszno jak "pieron" :) zapewne będzie burza.
Zdradzę ci Rafał,że postawiłem na liczby parzyste,mam ich na kuponie cztery.
* Autor: Marian Hemar
Płynie! Płynie! Hipopotam!
Jaki duży! Widać go tam!
Wygląda jak krowa, której w jakąś dziurkę
Ktoś niegrzeczny wetknął rurkę
I nadmuchał nadmuchał nadmuchał.
Mówili mu: przestań dmuchać!
Ale on nie posłuchał.
Płynie! Płynie! Hipopotam!
Jaki duży! Widać go tam!
Wygląda jak krowa, której w jakąś dziurkę
Ktoś niegrzeczny wetknął rurkę
I nadmuchał nadmuchał nadmuchał.
Mówili mu: przestań dmuchać!
Ale on nie posłuchał.
"Ja się nigdy nie poddaję! -powiedział po walce z Sylvią Pudzianowski"
A powiedział. po walce w której na początku drugiej rundy się poddał.
W tym przypadku powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" zyskuje na znaczeniu.
A powiedział. po walce w której na początku drugiej rundy się poddał.
W tym przypadku powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" zyskuje na znaczeniu.
Hipcio typuje liczby i wysyła kupony i nie wchodzi nikomu w wątki na forum.Jest spokojnym zwierzątkiem.
Pięknaja klawy wierszyk...
Hipo,piszę jako "osobnik"
Umiar we wszystkim jest wskazany.
Hipo,piszę jako "osobnik"
Umiar we wszystkim jest wskazany.
Rafał ja nie mogę grać na lottomat,bo wysyłam tylko jeden zakład.
Zgadzam się z tym zdaniem kolego Monet.Przede wszystkim umiar w hazardzie,który trzeba traktować jak rozrywkę.Pozdrawiam.
Właśnie na jednym forum katolickim napisałem, że na stronie o hazardzie i grach liczbowych jest osoba która oczekuje wsparcia duchowego. Dla zobaczenia jak będzie reakcja moderacji podałem też 10 liczb na wieczorne losowanie MM.
Przed chwilą otrzymałem takiego maila:
"Szanowny Forumowiczu. W związku ze złamaniem naszego regulaminu, Twoje konto zostało usunięte. Złamałeś punkt regulaminu : Użytkownicy są zobowiązani do dokonywania wpisów zgodnie z tematem w jakim piszą.
Nasze forum nie posiada tematów związanych z hazardem oraz grami liczbowymi, dlatego, że uważamy uczestniczenie w tego typu przedsięwzięciach za grzech."
W końcu się dowiedziałem dlaczego i jak hipopotan trafił tutaj. No bo tutaj można grzeszyć. Z innych for już pewnie dawno wyleciał na zbity pysk.
Przed chwilą otrzymałem takiego maila:
"Szanowny Forumowiczu. W związku ze złamaniem naszego regulaminu, Twoje konto zostało usunięte. Złamałeś punkt regulaminu : Użytkownicy są zobowiązani do dokonywania wpisów zgodnie z tematem w jakim piszą.
Nasze forum nie posiada tematów związanych z hazardem oraz grami liczbowymi, dlatego, że uważamy uczestniczenie w tego typu przedsięwzięciach za grzech."
W końcu się dowiedziałem dlaczego i jak hipopotan trafił tutaj. No bo tutaj można grzeszyć. Z innych for już pewnie dawno wyleciał na zbity pysk.
xelom > NIE. Chciałem się tylko przekonać, czy na stronie o wierze można pisać o grach liczbowych - NIE MOŻNA (automatyczny ban)
Czy na stronie o grach liczbowych i hazardzie można pisać o wierze, namawiać do chodzenia do kościoła itd. - MOŻNA
Chciałem tylko sprawdzić dla własnej satysfakcji, czy wcześniej miałem ja i kilku innych użytkowników tej strony rację prosząc hipopotana żeby trzymał się ram tej strony, bo o wierze są inne do tego przeznaczone fora.
Czy na stronie o grach liczbowych i hazardzie można pisać o wierze, namawiać do chodzenia do kościoła itd. - MOŻNA
Chciałem tylko sprawdzić dla własnej satysfakcji, czy wcześniej miałem ja i kilku innych użytkowników tej strony rację prosząc hipopotana żeby trzymał się ram tej strony, bo o wierze są inne do tego przeznaczone fora.
Rafał już niedługo czeka mnie wędrówka do kolektury,muszę tylko obrać dobry kierunek.Bo liczby mam nadzieję,że postawiłem dobre.Pozdrawiam i życzę wygranej.
Życz mi DanteV wysokiej wygranej,bo muszę kupić wiele smakołyków dla bałwana.Pozdrawiam.
danteV > no popatrz co za niewdzięcznicy!
Zamiast podziękować za podany za free zestaw i podjąć dyskusję np. o wyższości liczb parzystych nad nieparzystymi ,to Ciebie forum pogonili?
Zamiast podziękować za podany za free zestaw i podjąć dyskusję np. o wyższości liczb parzystych nad nieparzystymi ,to Ciebie forum pogonili?
Widzę, że tu dalej wesoło - a Hipcio w centrum zainteresowania... i jaki jest tego efekt, że każdy choćby z ciekawości czyta jego wpisy! A on swój cel osiąga.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
danteV ci ludzie jacyś nawiedzeni czy co.a wcześniejszy wpis troszkę nie taki problem z klawiaturą
slawetna74 nie każdy czyta ja po paru jego wpisach mam swoje zdanie na jego temat i dziwi mnie to że tu nawija o tym w kółko a to nie jest związane z tematyką tej stronki.
O godzinie 14 nie było liczby 33. {/ przenoszę ją na jutro do -testu liczb lotto-/}.