Wpisy 113 406 – 113 506
23 maja 2010 12:03 → 23 maja 2010 22:34, 100 wpisów
jestescie super a wogule dantev to bylo dobre w kosciele byli maskotki nakarmili
Panie Pasko.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię.
Madziu77,dziwi mnie, że Dantev będąc zdrowym nie pomaga gdzieś przy budowie wałów.A nawet nie stać go,żeby zrobić dla mnie kupon na wysoki kurs,więc nie jest aż taki dobry jak myślisz w buchmaki.
koscielniak zjadl juz sniadanko.teraz poczekamy na dalszy rozwoj sytuacji.miejmy nadzieje ze balwanek opisze konsystencje tego co zrzuci.
Hipcio >>> idź sobie na forum tym samym nie będziesz nikomu tu przeszkadzał.
A wszystkim tym,którym Hipcio przeszkadza życzę aby nigdy nie byli tak samotni,schorowani jak on.
pozdrawiam
A wszystkim tym,którym Hipcio przeszkadza życzę aby nigdy nie byli tak samotni,schorowani jak on.
pozdrawiam
to jedz do hipcia i nie bedzie samotny,wymasuj go i bedzie zdrowy, no chyba ze to sprawy umysłowe no to nie masuj
pilka >>> jaki Ty curwa mądry jesteś,to Tobie przeszkadza Hipcio nie mi.
hipopotan żeby udowodnić jaki jesteś głupek do kwadratu i tylko szukający zaczepki, zacytuje ci to, co napisałem wczoraj na forum w temacie "SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY" o godzinie 20.01:
"Bardzo dobra seria dla mnie. Wspomogę powodzian. Jest czym się dzielić."
Więc jeśli chodzi o pomoc powodzianom, mogę Ci napisać wprost - ZAMKNIJ SWÓJ R*J
nara imbecylu
"Bardzo dobra seria dla mnie. Wspomogę powodzian. Jest czym się dzielić."
Więc jeśli chodzi o pomoc powodzianom, mogę Ci napisać wprost - ZAMKNIJ SWÓJ R*J
nara imbecylu
Witam Wszystkich:):) Pogoda wspaniała.. Miłej Niedzieli, wygranych:): hipcio:)))głowa do góry, powodzenia:)Madziu 77,Ty znasz hipcia dłużej i zapewne wiesz więcej na temat hipcia:)):))więc trzymaj tak jak teraz, pozdr.:)
Hipcio- w ciągu 11 miesięcy zamieściłeś 4560 wpisów, co daje średnią 14 na jeden dzień.
Witam Wszystkich.
Miłego Dnia... .
Miłego Dnia... .
A tak właśnie odnosnie ludzi poszkodowanych przez powódź,warto może by było tutaj coś na stronce zorganizować,wyszukać konkretne osoby (rodziny),które potrzebują pomocy ?
I pomóc.
Pasko co o tym myślisz?
pozdrawiam
I pomóc.
Pasko co o tym myślisz?
pozdrawiam
brawooo pani Madziu wystarczy ze admin otwozy konto i kazdy wplaci po 1 zl i bedzie 14000 dla powodzian
Przynajmniej gdyby wpłaciła 1/4 użytkowników po 10zł to już będzie coś.
Tylko pytanie czy komuś będzie się chciało coś takiego zorganizować logistycznie.
Tylko pytanie czy komuś będzie się chciało coś takiego zorganizować logistycznie.
Czy magda77 i madzia77 to te same osoby? Jak się wpisze w google: magda77 to możemy zobaczyć, że .... .
SMS "Pomagam" pod nr 72 902. Koszt sms-a to 2,44 zł (z VAT).
Można wysłać kilka.
Można wysłać kilka.
" 113407. status Janosik 2009 2010-05-23 (12:04)
Panie Pasko.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię."
A może wystarczy akceptacja na jego jeden wpis o treści religijno-moherowo-debilno-światopoglądowej , co trzeci dzień - przez rok?
Panie Pasko.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię."
A może wystarczy akceptacja na jego jeden wpis o treści religijno-moherowo-debilno-światopoglądowej , co trzeci dzień - przez rok?
kathy >>> jasne już wczoraj,jutro biorę się za pieczenie tego cuda :)
Wysłałam już sms'ów kilka (mam nadzieję,że mąż zrozumie moją potrzebę czynienia dobra,jak przyjdzie rachunek :PPPP )
Ale przecież to tak niewiele założyć konto - rzucić hasło na forum i czekać,aż zbierze się odpowiednia kwota i albo podarować kasę potrzebującym lub kupić coś za nią,co będzie najbardziej potrzebne.
Cóż zobaczymy co na to powie nasz Admin jak się pojawi ;)
pozdrawiam
Wysłałam już sms'ów kilka (mam nadzieję,że mąż zrozumie moją potrzebę czynienia dobra,jak przyjdzie rachunek :PPPP )
Ale przecież to tak niewiele założyć konto - rzucić hasło na forum i czekać,aż zbierze się odpowiednia kwota i albo podarować kasę potrzebującym lub kupić coś za nią,co będzie najbardziej potrzebne.
Cóż zobaczymy co na to powie nasz Admin jak się pojawi ;)
pozdrawiam
Witam Wszystkich :)
Kathy>>> wczoraj nic ciekawego nie trafiłem :)
Pozdrawiam :)
Kathy>>> wczoraj nic ciekawego nie trafiłem :)
Pozdrawiam :)
Zwróćcie uwagę na;
1). Miało nie być powodzi w tym roku! - jest powódź.
2). Samolot rządowy był sprawny- rozbił się.
3). Zapora ma wytrzymać?- to się okaże po godz. 21.
1). Miało nie być powodzi w tym roku! - jest powódź.
2). Samolot rządowy był sprawny- rozbił się.
3). Zapora ma wytrzymać?- to się okaże po godz. 21.
Witam wszystkich.
Nareszcie na Śląsku słoneczko :)
Ciepłych promyków życzę wszystkim multipasko :)
Nareszcie na Śląsku słoneczko :)
Ciepłych promyków życzę wszystkim multipasko :)
>>>hipcio, żarcik dla Ciebie, uśmiechnij się
Leży sobie hipopotam w błocie i odpoczywa, a obok jeździ na rowerku jego malutki synek. Hipopotam leży na lewym boczku pierwszy tydzień - synek jeździ, hipopotam leży na prawym boczku drugi tydzień, a synek wciąż jeździ. Trzeci tydzień, hipopotam leży na plecach, podchodzi do niego zmartwiony synek i nieśmiało mówi:
- Tatusiu, rowerek mi się popsuł, napraw mi go.
Hipopotam westchnął ciężko i poirytowany mówi:
- No tak, weź teraz kurde, rzuć wszystko i napraw mu rowerek!!!
Leży sobie hipopotam w błocie i odpoczywa, a obok jeździ na rowerku jego malutki synek. Hipopotam leży na lewym boczku pierwszy tydzień - synek jeździ, hipopotam leży na prawym boczku drugi tydzień, a synek wciąż jeździ. Trzeci tydzień, hipopotam leży na plecach, podchodzi do niego zmartwiony synek i nieśmiało mówi:
- Tatusiu, rowerek mi się popsuł, napraw mi go.
Hipopotam westchnął ciężko i poirytowany mówi:
- No tak, weź teraz kurde, rzuć wszystko i napraw mu rowerek!!!
nie powiedzieli gdzie padła 6 kurde no ile to wiemy kto wygrał ale gdzie padło nas interesuje !!
hipopotan >>> Mnie w typowaniach 0/10 prześladuje 3/10 i nic więcej :)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
W grze trzeba liczyć na jakieś szczęście,bo jak widziałem ktoś trafił 22000zeta,a grał około godziny dziewiątej.Taki kuponik widziałem niedawno za szybką,co pisałem wcześniej.
A wielka woda jest straszna,bo żaden człowiek nie ma władzy nad żywiołami.Jedynie Pan Bóg może to zmienić.
hipopotan>>>> widzę, że u Ciebie w typowaniach same "zerówki" tak jeszcze nie miałeś ? :)
No nie tylko Was, chyba wiekszośc z nas bo ja też znowu nic
i nawet moj pewniak poległ a niech to...
Miłej reszty dnia życzę
i nawet moj pewniak poległ a niech to...
Miłej reszty dnia życzę
Hipciu mozesz powiedzieć dlaczego akurat te liczby są pewniakiem?
hipcio >>> jeżeli masz problem z zalogowaniem się na forum i oddaniem wpisu i nie wiesz jak się zakłada własny wątek to poproś Pasko o pomoc.
pozd
pozd
Również witam ;) Pasko, dlaczego nie można obejrzeć poprzednich typowań poszczególnych graczy ? ;( Mam nadzieję, że to tylko przejściowe trudności ;(
Pozdrawiam cieplutko całą " paskową" społecznosć :)
Pozdrawiam cieplutko całą " paskową" społecznosć :)
będąc dziś w kolekturze
przeczytałem taką informacje
> wyprzedaż zdrapek <
o szczegóły nie pytałem
bo w zdrapki nie gram !
przeczytałem taką informacje
> wyprzedaż zdrapek <
o szczegóły nie pytałem
bo w zdrapki nie gram !
wyprzedaz zdrapek to chyba kolektura sie konczy i bedziesz musial niedlugo chodzic do innej
przed chwilą na tefałenie
pokazywali przerwany wał koło
płocka. a na wale dwa spacerujące pieski
uciekajcie pieski, bo przyjedzie POLICJA
i wam wlepi wysokie mandaty??? :) :)
pokazywali przerwany wał koło
płocka. a na wale dwa spacerujące pieski
uciekajcie pieski, bo przyjedzie POLICJA
i wam wlepi wysokie mandaty??? :) :)
Pasko,ja do Ciebie kieruję zapytanie,czy istnieje możliwość,aby ten bajerek w który wpisuje się dziesiątki w typowaniach tak poprawić,żeby w razie jakiejkolwiek omyłki została zasygnalizowana konieczność korekty a nie tak jak jest obecnie,potwierdzenie przyjęcia z automatycznym odrzuceniem typowania?
Przez durny przecinek,znowu poza 400 wypadnę. :(
Przez durny przecinek,znowu poza 400 wypadnę. :(
Dzięki monet> Kawałem mam do pokonania nie wiem czy warto i tak pewnie pudło będzie i darmowe chodzenie :)
Potraktuj to jako spacerek dla zdrowia.
Ale,skoro z góry zakładasz,że pudło,to może faktycznie lepiej odpuścić sobie?
Ja tam ,zawsze przed losowaniem mam te wygrywające. :)
Ale,skoro z góry zakładasz,że pudło,to może faktycznie lepiej odpuścić sobie?
Ja tam ,zawsze przed losowaniem mam te wygrywające. :)
17 maja przed południem,pierwszy raz na czacie podałem parę.Weszła i w południe i wieczorem.Ja od tej pory,to mam problem cokolwiek sensownego trafić.
Może to śmieszne,może nawet głupie ,ale to fakt! :)
Może to śmieszne,może nawet głupie ,ale to fakt! :)
zgadza sie fakty sa straszne jesli nie mozna sensownie trafic dlatego trzeba zprubowac trafic bezsensownie moje typy na wieczor 9,19,29,39,49,59,69,79,
annamaria > możesz rozszerzyć swój wywód?
Interesuje mnie przede wszystkim jak się trafia "sensownie" a jak "bezsensownie"?
Czy mogłabyś mi to jakoś ZPRUBOWAC wytłumaczyć?
Interesuje mnie przede wszystkim jak się trafia "sensownie" a jak "bezsensownie"?
Czy mogłabyś mi to jakoś ZPRUBOWAC wytłumaczyć?
annamaria > wieczorem zobaczę Twój wywód? Ja go chcę tylko przeczytać.
dantev-ty to masz "stalowe nerwy"!
Laska obiecuje Ci "wieczorne pokazywanie" a Ty,zimny jak głaz.
Ja to z ciekawości co zobaczę to,już bym nogami przebierał.
I zimny pot z czoła ocierał.;)
Laska obiecuje Ci "wieczorne pokazywanie" a Ty,zimny jak głaz.
Ja to z ciekawości co zobaczę to,już bym nogami przebierał.
I zimny pot z czoła ocierał.;)
nie bede juz chyba spala a pan bedzie mogl zobaczy na tym losowaniu ze bezsens jest wielki
Monet > onaa chce tylko ZPRUBOWAC.
A ja chyba nie wyglądam na takiego, co prowadzi "jazdy próbne" :)
A ja chyba nie wyglądam na takiego, co prowadzi "jazdy próbne" :)
Ups...
Annamaria,ty nie jesteś pełnoletnia?
Kurde.A ja takie teksty wstawiam.
Sorrki.Zamazane.
Annamaria,ty nie jesteś pełnoletnia?
Kurde.A ja takie teksty wstawiam.
Sorrki.Zamazane.
No dziś 4/7 o 14 tej,normalnie szok-nie pamiętam kiedy coś w multi było...padły 2 pierwsze liczby i 2 ostatnie-chybił.
Lepiej byłoby choć 5/7 to już cieszy,a tyle to tylko nie ma straty...
Monet > mi też nie. Mój nick przywołuje zawsze złe duchy, żeby nie napisać czarownice.
Cześć hosia. Twojemu Aniołkowi jest coraz bardziej gorąco. Może by coś jeszcze ściągnęła ze siebie.
Oczywiście mam na myśli tylko kolczyki ;)
Oczywiście mam na myśli tylko kolczyki ;)
Jak ja się cieszę,że są stacje benzynowe.W taki dzień jak dzisiaj,to chociaż jest gdzie kupony wysłać.
Z tej wdzięczności na Statoil chyba cmoknę dystrybutor.
Z tej wdzięczności na Statoil chyba cmoknę dystrybutor.
Pasko : No słowo honoru "NIE MOGIE" !!!
Wchodzę w typowania ->nick-> np. dziesiątki i nie mogę zobaczyć historii -> poprzednie !
.... Przykro mi, ale podana strona nie istnieje. Ostatnio zmieniła się nieco nawigacja na multipasko, więc bardzo prawdopodobne, że strona której szukasz znajduje się teraz pod nieco innym adresem. Skorzystaj z menu po lewej stronie, aby znaleźć to czego szukasz lub skorzystaj z poniższej wyszukiwarki. Mam nadzieję, że się uda...
Pozdrawiam!
Mi jest też przykro, bo się nie udało ;(
i również pozdrawiam oczywista ;)))
Wchodzę w typowania ->nick-> np. dziesiątki i nie mogę zobaczyć historii -> poprzednie !
.... Przykro mi, ale podana strona nie istnieje. Ostatnio zmieniła się nieco nawigacja na multipasko, więc bardzo prawdopodobne, że strona której szukasz znajduje się teraz pod nieco innym adresem. Skorzystaj z menu po lewej stronie, aby znaleźć to czego szukasz lub skorzystaj z poniższej wyszukiwarki. Mam nadzieję, że się uda...
Pozdrawiam!
Mi jest też przykro, bo się nie udało ;(
i również pozdrawiam oczywista ;)))
hosia > normalnie nie mogę, jak czytam że Ty też już nie możesz :)
"Houston mamy problem"
James(Jim)Arthur Lovell
"Houston mamy problem"
James(Jim)Arthur Lovell
Vitaj Dante;) ja go/tego mojego Anioła/ właśnie nieco okryłam , bo strach jaki jest w oryginale "UPADŁY" ;)))
A ja codziennie "prubuje" trafić bezsensownie i prawie codziennie -BINGO :D
http://www.youtube.com/watch?v=ffKB_z4pTkQ&feature=topvideos
walka chłopca z walk bandyckich w stodole spod Rawy Mazowieckiej /Biała Rawska/ z zawodowywcem MMA
no comment
walka chłopca z walk bandyckich w stodole spod Rawy Mazowieckiej /Biała Rawska/ z zawodowywcem MMA
no comment
6,26,37,64,68,73
Moja szóstka ale nie wysłana bo mi się nie chciało na stacje iść i ciekawe czy lenistwo się opłaciło czy straciłem okazje do zarobku. Zaraz wszystko będzie jasne :)
Moja szóstka ale nie wysłana bo mi się nie chciało na stacje iść i ciekawe czy lenistwo się opłaciło czy straciłem okazje do zarobku. Zaraz wszystko będzie jasne :)
113421. madzia77 2010-05-23 (12:31) Miasto Zielonego Dębu
A tak właśnie odnosnie ludzi poszkodowanych przez powódź,warto może by było tutaj coś na stronce zorganizować,wyszukać konkretne osoby (rodziny),które potrzebują pomocy ?
NO TO WORECZKI Z PIASKIEM NA PLECKI I DO ROBOTY A NIE CYCAMI DO GÓRY
NO TO WORECZKI Z PIASKIEM NA PLECKI I DO ROBOTY A NIE CYCAMI DO GÓRY
od jutra nie gram
nic nie idzie trafić
a gdzie HIPO zalało go
czy zalany :)?????
nic nie idzie trafić
a gdzie HIPO zalało go
czy zalany :)?????
Annamaria- Twoją szczęśliwa liczbą jest liczba 36.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.