Wpisy 1 133 476 – 1 133 575
27 września 2012 20:30 → 27 września 2012 21:33, 100 wpisów
medea76
Jak wychodziłam z pracy to o mało co sobie zębów na schodach nie wybiłam jak mieszkająca na stojącym obok biurowca dębie wiewiórka postanowiła sobie pozwiedzać okolicę i dosłownie wpadła mi pod nogi. No to idąc za ciosem czyt. wyżej opisanym casusem słupa oparłam zakłady na wiewiórce czyli ciągu 595596921 czyli 59,55,9,69,21 sumie cyfr czyli 51 oraz liczbom wynikającym z kolejnych etapów dodawania cyferek ciągu czyli 14,19,24,33,39,48,50,51. Do tego moje ukochane 78,63 oraz dwójka 5,20 podprowadzona kondi1 no i teraz czekamy na losowanie
ja mam z osiem 50-tek na zakładzie i na drugim tyle samo 70-tek
lottomat
.czesc wiesiek , medea , lottomat albin i reszta
1 , 2 ? Moze byc
.
.
lottomat w tym szaleństwie jest metoda
A na poważnie nawet jeśli to nie zadziała to czym się różni od losowego zakładu CH/T
A na poważnie nawet jeśli to nie zadziała to czym się różni od losowego zakładu CH/T
franek sprzedawca firanek
tesa
.24 , 26 , 27 , 65 , 79
.
.
.
.
czesc tesa
.
.
.
.
tesa
Tylko dziewczyno nie szalej. Ja ostatnim razem kiedy w dwóch losowaniach pod rząd zgarnęłam 5/6 oraz 7/10 to dostałam takiej wiary w siebie, że niedługo potem TS odbił sobie stratę i to z nawiązką
Tylko dziewczyno nie szalej. Ja ostatnim razem kiedy w dwóch losowaniach pod rząd zgarnęłam 5/6 oraz 7/10 to dostałam takiej wiary w siebie, że niedługo potem TS odbił sobie stratę i to z nawiązką
.
.czesc wiesiek i dzikus
.czesc wiesiek i dzikus
.
.czesc monet
.
.czesc monet
.
Użytkownik klonek dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
.
A moze i 1 , 2 niebedzie a moze 2 , 3 ? Hmm
A moze i 1 , 2 niebedzie a moze 2 , 3 ? Hmm
teraz gosciu moze jaki wiezowiec postawi na wsi jaki 4 pietrowy
Użytkownik klonek dodał nowy komentarz w temacie:
.tesa karzdy tak u mnie ma z zasiegiem
spowodowane to jest wybuchami na sloncu
no i zbliza sie 21 grudnia 2012 %3b)
spowodowane to jest wybuchami na sloncu
no i zbliza sie 21 grudnia 2012 %3b)
.kataklizmy , ciul wie
.
.
franek
Spokojnie wiadomości o grudniowej apokalipsie są mocno przesadzone
Spokojnie wiadomości o grudniowej apokalipsie są mocno przesadzone
.ano ja tego niewiem , ale z tymi wybuchami na sloncu cos jest zaklucaja prace elektroniki tu na ziemi
Naukowcy jak się okazuje jak zwykle byli pewni na 100 % a teraz po jakimś czasie okazuje się, że owe 100 % to patykiem na wodzie pisane, bo odczytując pismo coś tam pomerdali.
chociaż to co teraz się dzieje w świecie to czort wie co nas czeka
witaj bolek
.
.powiem ci tak dzis niepuszczalem a ty
.
.
.
.powiem ci tak dzis niepuszczalem a ty
.
.
bolek31
Czy ja wiem ? Mini to moja pięta achillesowa. Jedyne 3/5 to miałam gdzieś w marcu
Czy ja wiem ? Mini to moja pięta achillesowa. Jedyne 3/5 to miałam gdzieś w marcu
Witam wszystkich na kilka chwil
bolek31 pozdrów bydgoszcz od mnie moja to bydgoszczanka mamy tam dużo rodziny
bolek zaszalales ... Ano jak juz isc to na calosc ...
.
.
medea76
bolek31
Niby racja, ale w tych moich wyliczankach częściej trafiam 3/6 i 4/6 w lotto niż mini
Niby racja, ale w tych moich wyliczankach częściej trafiam 3/6 i 4/6 w lotto niż mini
franek zaszalałem za sugestią medei,
podobno dzisiaj farta mają raczki
podobno dzisiaj farta mają raczki
medea76 jak tam cyferki wpadło coś?
i znikam..
no to powodzenia bolek
reszcie tez
.
reszcie tez
.
medea76 to prawda też tak mam a już szczególnie teraz kiedy są dwa losowania w lotto
krzysio744ty pewnie znowu u korna
multi...nie ide do korna...tylko zaglądam rózne www ..
bolek31
Naprawdę. Kiedy z moich wyliczeń numerologicznych wychodzi średnio 20 liczb dla każdej z gier to wśród nich prawie zawsze jest 3/6 a czasami nawet 5/6 a raz to było nawet 6/6. A w liczbach do mini jak jest 3/5 to sukces.
Naprawdę. Kiedy z moich wyliczeń numerologicznych wychodzi średnio 20 liczb dla każdej z gier to wśród nich prawie zawsze jest 3/6 a czasami nawet 5/6 a raz to było nawet 6/6. A w liczbach do mini jak jest 3/5 to sukces.
krzysio744 tylko nie www.xxx.pl
multi..zobacz w profilu ..jeden raz na suchoo 3/3
miee xxx ..tylko zaglądom www i znikam...
miee xxx ..tylko zaglądom www i znikam...
medea76 ja w mini lotto miałem raz wygraną i tylko 3/5 a w lotto już kilka razy 3/6 a kiedyś nawet 4/6
tesa życzę powodzenia i dobranoc
krzysio744 gratuluję za 3/3 54 złote piechotą nie chodzi zawsze coś
ale śledzików przybyło a przed chwilą cisza była
bolek
No właśnie nie, bo nie potrafię zejść do mniej niż 20 liczb przy tej metodzie. A na system z takiej ilości liczb po prostu nie mam odwagi zaryzykować.
No właśnie nie, bo nie potrafię zejść do mniej niż 20 liczb przy tej metodzie. A na system z takiej ilości liczb po prostu nie mam odwagi zaryzykować.
multi multi plus 1984 3/6 w lotto to 1 do 57 a w mini to 1 do 128 jak by nie patrzyc to jednak trduniej ta 3 trafic w mini np 6/10 w mm to 1 do 87
Lila
albinlotto
lila
lila