Wpisy 1 133 576 – 1 133 675
27 września 2012 21:34 → 27 września 2012 22:06, 100 wpisów
albinlotto choć statystyki statystykami a ja patrzę na siebie i myślę kiedy dobrze jest zagrać mam na myśli czas oraz miejsce
bolek31
marekg
lila..
bolek31
multi multi plus 1984
Marku w poniedziałek 24 września także trafiłem jokera liczbę 19 mam typy w swoim profilu
Lila
Tak zaszalałam sobie za całe 20 złotych świętując zawczasu pewne długie i dośc dobrze płatne zlecenie jakie dzisiaj dostałam
Tak zaszalałam sobie za całe 20 złotych świętując zawczasu pewne długie i dośc dobrze płatne zlecenie jakie dzisiaj dostałam
http://www.youtube.com/watch?v=LIDwgpBh0Aw
Ja w zdrapkach rodem z Rzeszowa miałem w ekstra pensji 3x 5 złociszów i w lotku 1 zł= 16. Ulokowałem je w bonach skarbowych Lotto+
lila...nic nie wiem 13maxa..ja nic nie otwierałem na gg ..jestem drugi kompy
multi multi plus 1984 / czy mogę dalej używać nazwy własnej mm+/ dla wygody/ Ja tez wyslalem 19 ale na 10 zakładów miałem tylko tego jokera i 10x 0/10
Marku może niedużo ale zawsze coś tym bardziej że były wygrane i trzymam kciuki aby się pomnożyła wygrana w lotto +
Marku pisz jak chcesz ja się nie obrażę
robal 36
senna
mm+ i robal 36. Ja dzisiaj liczę na sowity skalp ze względu na obecność lili i medei. One przynoszą szczęście.
senna
Marek życzę tobie abyś dziś wygrał
jackwar
Marku a co do jokera myślę że ster należy skierować teraz na liczbę 26 niedługo ona będzie jokerem tak myślę
jackwar
robalusiak...
Marku a teraz ostatnio grałeś w P-u na autobusowym
niestety , koniec 4 miesięcznej laby . Od poniedziałku do pracy idę . a tak nie lubię TVNu
mm+ Twoje przewidywania co do jokera 19 były w 100 trafne. Wczoraj liczyłem że znowu bedzoe powtórka. Ale 22 nie należy do mojego zestawu. W Poznaniu mam trochę nie po drodze, gdyż pojawiam sie przy Mylnej , Dąbrowskiego
zaraz śmigam na telewizyjne losowania
Lila , mam nadzieję że nie , ale w poprzedniej pracy pare razy byłem w TV
Ja w telewizji oglądałem reklamy, aż tu nagle pojawił się film. I dla odmiany jestem na czacie.
oczywiście przez przypadek przechodziłem lub stałem jak ktoś udzielał wywiadu
Marku ale kiedyś spróbuj dać 10 liczb na chybił trafił w multi multi z plusem na tydzień na 99 % będziesz miał choć 7/10 bez plusa choć do niczego ciebie nie namawiam
Jak mawiali już starożytni o gustach się nie dyskutuje, bo one są jak dupa każdy ma swoją
ma ktoś superhipermaxi hd ? możecie popaczeć na zegarek prowadzącego ? ciekawe, czy przestawili
marekg , nie , ale będę tam pracował i mam nadzieję że popracuję . nie lubię zmieniać pracy a że chcieli mnie tam przyjąć to nie odmówiłem
tvn24 ok , też lubiłem jak mi w pracy leciał , chyba że były jakieś transmisje sportowe
Marku mówię tu o autobusowym tam nadal szczęście jest choć nie zapeszam
marekg , dzięki , zobaczymy jak mi się będzie pracowało . Mam nadzieję że dobrze
jackwar no i trzymam by ci praca odpowiadała a angaż był jak najdłuższy
jackwar powodzenia w pracy
senna ja także