Wpisy 1 133 376 – 1 133 475
27 września 2012 18:43 → 27 września 2012 20:30, 100 wpisów
Po odpowiedziach Maćka z T.S wiadomo, że firma którą reprezentuje jest bardzo uczciwa i dba o swoich klientów.
Więcej nic dodać nic ująć,
Jedno co można powiedzieć to na pewno nie wina T.S, że gracze (prawie wszyscy) są "utopieni" na ich szlachetnych grach
Więcej nic dodać nic ująć,
Jedno co można powiedzieć to na pewno nie wina T.S, że gracze (prawie wszyscy) są "utopieni" na ich szlachetnych grach
------
----------------------
Dobry wieczór.. .
----------------------
Dobry wieczór.. .
Nikogo nie ma. Znikam.. .
--------------------------------
--------------------------------
Wędrowca netowy
czesc ... Jakie typy na wieczur ? M.IN, MINI ? ...
wedrowco ktorej magii urzywasz do znikania
napewno juz bylo i to nie raz ze padly 2 szostki co najmniej na ch/t w jednym losowniu
czyli w sumie mozna poprostu skreslac przez lottomat albo swoje liczby typowac generatorem na jedno wychodzi
ale tez przy innych kumulacjach na pewno były czasami nawet było że 1 sam a 2 z ch/tr
angierski nie chcę skłamac ale chyba było 3 mln kumulacja nie pamiętam już
ale te nowe kumulacje jakos nie daja puli zwyciezcow tylko w tym roku chyba po jednym
HARTGE tak bywa jak wejda liczby ktore ludzie schematycznie skreslaja
było - ot, choćby w Warszawie - przy kumulacji - dwie
obie na Pradze / kto nie wie - to dzielnica / - kilka ulic od siebie
obie na Pradze / kto nie wie - to dzielnica / - kilka ulic od siebie
ja juz nie gram w wielkie kumulacje, wole mm sobie puscic niz w lotto
duzo szybciej sie trafi 10/10 bez plusa niz 6 w lotto
znowu 7/8 jest łatwiejsze do trafienia niz 8/10
7/10+ jest np trudniejsze do trfienia niz 4/6 w lotto
ale jak oni to robia
HARTGE ja tylko 3/6 w lotto, puszczalem raz na jakis czas ale od dawna
ja miałem 5/6 ...
6/6 - jeszcze nie miałem
dobra idę zobaczyć, jaka średnia wieku w żb {{zdrowie}
6/6 - jeszcze nie miałem
dobra idę zobaczyć, jaka średnia wieku w żb {{zdrowie}
.milego wieczoru prezesy
.
.
Robal_36 bardzo blisko byles
wiesiek77
Witam multipaskową ferajnę wieczorem
wiesiek
albin
hartge
franek
wiesiek
albin
hartge
franek
Z anegdotek z życia gracza stosującego metody nietypowe.
Rozmawialiśmy sobie rano o moich kombinacjach alpejskich przy użyciu kart no i numerologii.Tłumaczyłam, że czasami jak mnie jakiś przedmiot, rzecz, cecha wyglądu, zdarzenie zafascynuje to sobie zapisuję i potem przeliczam na liczby do gry. W pewnym momencie islandorka napisała, że kiedyś wpadła na słup bo miała odwróconą głowę. No to ja przeliczyłam ten słup na cyferki robiac z powodu liczenia bez patrzenia do rozpiskę alfabetu robiąc błąd czyli 13,39 zamiast 13,37 no i o czternastej jak wiadomo 13,39 wpadł. Życie jest zabawne
Rozmawialiśmy sobie rano o moich kombinacjach alpejskich przy użyciu kart no i numerologii.Tłumaczyłam, że czasami jak mnie jakiś przedmiot, rzecz, cecha wyglądu, zdarzenie zafascynuje to sobie zapisuję i potem przeliczam na liczby do gry. W pewnym momencie islandorka napisała, że kiedyś wpadła na słup bo miała odwróconą głowę. No to ja przeliczyłam ten słup na cyferki robiac z powodu liczenia bez patrzenia do rozpiskę alfabetu robiąc błąd czyli 13,39 zamiast 13,37 no i o czternastej jak wiadomo 13,39 wpadł. Życie jest zabawne
wiesiek
Ja pisałam a jak piszę to nie czytam tekstu stąd opóźnienie w reakcji na przywitanie lottomata
Ja pisałam a jak piszę to nie czytam tekstu stąd opóźnienie w reakcji na przywitanie lottomata
wiesiek
Rozszalałam się dzisiaj jak wierzby płaczące w czasie halnego Puściłam się aż za 20 złotych na fali optymizmu czyt. nowego zlecenia
Wzięłam mm oraz mini. Do lotto nie miałam jakoś przekonania więc sobie dzisiaj odpuściłam
Rozszalałam się dzisiaj jak wierzby płaczące w czasie halnego Puściłam się aż za 20 złotych na fali optymizmu czyt. nowego zlecenia
Wzięłam mm oraz mini. Do lotto nie miałam jakoś przekonania więc sobie dzisiaj odpuściłam