Wpisy 1 130 835 – 1 130 934
26 września 2012 11:50 → 26 września 2012 13:06, 100 wpisów
Lila
No to ja mam za oknem żyłę złota, bo ten plac budowy otacza rozpadający się mur z takiej pięknej czerwonej jeszcze niemieckiej cegły w świetnym stanie
Niestety konkurencja nie śpi. Przynajmniej już wiem dlaczego od pół roku mur sukcesywnie znika
No to ja mam za oknem żyłę złota, bo ten plac budowy otacza rozpadający się mur z takiej pięknej czerwonej jeszcze niemieckiej cegły w świetnym stanie
Niestety konkurencja nie śpi. Przynajmniej już wiem dlaczego od pół roku mur sukcesywnie znika
żeby losowania były wiarygodne że,sa na żywo niech za bębnami postawią dużą plazmę a w niej wiadomości TVN24 na ten przykład a nie zegarek jakiś smieszny.Wtedy może im uwierzę
Lila jesli chodzi od maciusia z ts to w ksiedze gosci odpowiada moim zdaneim to lepsze niz tan czat tutaj tam ma duzo czasu na odpowiedzi a tutaj przciez kazdemu nie darady odpisac
albin
Mi chodziło o wątpliwości. Gdy je mam to puszczony zakład na 99,99 Jak w ogóle nie mam ochoty i rezygnuję to wpada na ten przykład 8/10 z liczb z mojego zakładu. A jak mam hazardowe ADHD i ciemną nocą z wywieszonym ozorem, nieuczesana, w domowych japonkach i rozciągniętym dresie biegnę do kolektury to jest wielkie null mimo dobrych przeczuć
Mi chodziło o wątpliwości. Gdy je mam to puszczony zakład na 99,99 Jak w ogóle nie mam ochoty i rezygnuję to wpada na ten przykład 8/10 z liczb z mojego zakładu. A jak mam hazardowe ADHD i ciemną nocą z wywieszonym ozorem, nieuczesana, w domowych japonkach i rozciągniętym dresie biegnę do kolektury to jest wielkie null mimo dobrych przeczuć
medea76
Pasko..ja kurna mam zawsze ciekawe pomysły przynajmniej można by uwierzyć że,losowanie jest na zywo.Włączasz w domu TVN24 i patrzysz czy masz takie same wiadomości i gra gitara a tak to sobie mogą do bólu gadać że na żywo a ja jakoś nie wierzę
a ja mam inny pomysł na losowanie powinien ktoś losować wyjmując te kuleczki i plus pomysł lili
lila ja z natury jestem podejrzliwy a jak jeszcze chodzi o kasę to dopiero jestem podejrzliwy
Lila
Ja się nie znam, ale kolega z pracy budowlaniec twierdzi, że to pierwszorzędny klinkier co prawda poniemiecki, ale w świetnym stanie i diabeł wie po kiego grzyba ktoś z niego zrobił mur. To znaczy podejrzenie jest takie, że jak budowali nowy szpital to rozbierali stary poniemiecki i uzyskany materiał częściowo rozkradziono ( jak oryginalną kostkę brukową z starej części miasta i rynku, które gustownie pokryto asfaltem i płytami granitowymi, na których można się było zabić w czasie roztopów) a z części dla alibi ***yknięto ten mur udający pruski styl urzędowy podobny do oryginało jaki ocalał w ogrodzeniu naszego sądu.
Ja się nie znam, ale kolega z pracy budowlaniec twierdzi, że to pierwszorzędny klinkier co prawda poniemiecki, ale w świetnym stanie i diabeł wie po kiego grzyba ktoś z niego zrobił mur. To znaczy podejrzenie jest takie, że jak budowali nowy szpital to rozbierali stary poniemiecki i uzyskany materiał częściowo rozkradziono ( jak oryginalną kostkę brukową z starej części miasta i rynku, które gustownie pokryto asfaltem i płytami granitowymi, na których można się było zabić w czasie roztopów) a z części dla alibi ***yknięto ten mur udający pruski styl urzędowy podobny do oryginało jaki ocalał w ogrodzeniu naszego sądu.
KOCIO..ja też mi trzeba udowodnić bo na ładne oczy nikomu nie wierzę
lila kup nowego laptopika ja mam w planie kupuić sobie tv samsunga
KOCIO..ten jest prawie nowy ale kiedyś się wkurzyłam i go z pięći trzasłam i chyba mu się styki poluzowały
Kocio i Lila
Ja też miałam fajną propozycję swego czasu dla TS. Taki sympatyczny reality schow "Wyciągnij sobie wygraną", lecz nikt z TS nie zgłosił się do mnie po zakup praw autorskich
Ja też miałam fajną propozycję swego czasu dla TS. Taki sympatyczny reality schow "Wyciągnij sobie wygraną", lecz nikt z TS nie zgłosił się do mnie po zakup praw autorskich
medea...a pamiętasz losy w kiosku RUCHu? A numery wisiały na szybie
Lila
Oczywiście, że pamiętam. Tą całą ceremonię wypełniania i wysyłania. To szukanie w czasie wczasów kolektury bo miały być super Zakłady Specjalne uff czasami myślę, że za dużo pamiętam
Oczywiście, że pamiętam. Tą całą ceremonię wypełniania i wysyłania. To szukanie w czasie wczasów kolektury bo miały być super Zakłady Specjalne uff czasami myślę, że za dużo pamiętam
albo jak dwie starsze siostry panny umówiły się na randki w tym samym dniu?
Wraca jedna, a druga - no szybko, dawaj te zęby. Cmok cmok językiem po "zębach" i mowi "o, buraczki były?"
Wraca jedna, a druga - no szybko, dawaj te zęby. Cmok cmok językiem po "zębach" i mowi "o, buraczki były?"
Wchodzi facet do sklepu zoologicznego i mówi:
- Chciałbym kupić tego żółwia z wystawy, który stepuje.
- Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku
- Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku
Zwierzęta - Humor zoologiczny - dowcipy i kawały o zwierzętach
Spotykają się dwa korniki w serze:
- Co, też problemy z ząbkami?
Wyślij dowcip | Ocena: 3.0 | Oceń! 5 4 3 2 1
Wąż mówi do węża:
- Sssłuchaj, czy my jesssteśmy jadowite?
- No, chyba tak.
- Kurde, bo sssię w język ugryzłem.
Wyślij dowcip | Ocena: 3.2 | Oceń! 5 4 3 2 1
- Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku!
Wyślij dowcip | Ocena: 4.2 | Oceń! 5 4 3 2 1
Zima. Legowisko niedźwiedzi. Mały niedźwiadek budzi starego siwego misia:
- Dziadku! Dziadku, opowiedz mi bajkę!
- Śpij! - mruczy dziadek - ...nie czas na bajki...
- Ale dziadku! No to pokaż teatrzyk! Ja chcę teatrzyk! - krzyczy mały.
- No dooobrze... - sapie dziadek gramoląc się pod łóżko i wyciągając stamtąd dwie ludzkie czaszki. Wkłada w nie łapy i wyciągajc je przed siebie mówi:
- Docencie Nowak, a co tak hałasuje w zaroślach?
- To na pewno świstaki, panie profesorze...
Spotykają się dwa korniki w serze:
- Co, też problemy z ząbkami?
Wyślij dowcip | Ocena: 3.0 | Oceń! 5 4 3 2 1
Wąż mówi do węża:
- Sssłuchaj, czy my jesssteśmy jadowite?
- No, chyba tak.
- Kurde, bo sssię w język ugryzłem.
Wyślij dowcip | Ocena: 3.2 | Oceń! 5 4 3 2 1
- Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku!
Wyślij dowcip | Ocena: 4.2 | Oceń! 5 4 3 2 1
Zima. Legowisko niedźwiedzi. Mały niedźwiadek budzi starego siwego misia:
- Dziadku! Dziadku, opowiedz mi bajkę!
- Śpij! - mruczy dziadek - ...nie czas na bajki...
- Ale dziadku! No to pokaż teatrzyk! Ja chcę teatrzyk! - krzyczy mały.
- No dooobrze... - sapie dziadek gramoląc się pod łóżko i wyciągając stamtąd dwie ludzkie czaszki. Wkłada w nie łapy i wyciągajc je przed siebie mówi:
- Docencie Nowak, a co tak hałasuje w zaroślach?
- To na pewno świstaki, panie profesorze...
No ja w takich sytuacjach to mówię, że jestem niespotykanie spokojny człowiek, ale jak się we mnie mój wewnętrzny tygrys obudzi to nie będzie zmiłuj
no tam też muszą być spokojni ludzie, co tylko raz na ruski roks ię zestresują ..
kondi1
Ja jestem miks choleryka (tatuś) i flegmatyka (mamusia) i to jest dopiero koktail mołotowa
Ja jestem miks choleryka (tatuś) i flegmatyka (mamusia) i to jest dopiero koktail mołotowa
medea..u mnie mama miała temperamencik tatuś ma do dzisiaja ja własnie spokojna jestem,i zawsze wesoła ale jak już się porządnie w kierwię to przy***olić też potrafię
Lila
U mnie to wygląda tak, że można po mnie jak po flegmatyku jeździć czołgiem i mnie to nie rusza, ale od czasu do czasu mam epizody przy których największe świry amerykańskiej kinomatografii klasy od B do Z wysiadają
U mnie to wygląda tak, że można po mnie jak po flegmatyku jeździć czołgiem i mnie to nie rusza, ale od czasu do czasu mam epizody przy których największe świry amerykańskiej kinomatografii klasy od B do Z wysiadają
medea...mnie jak nerwy puszczą to używam takich bluzg że w życiu bym nie przypuszczała że,takie znam ale to już muszę prawie wyjść z siebie
Lila
w nickach musisz wpisać totlaizator sportowy,
pod nim jest pan maciek
w nickach musisz wpisać totlaizator sportowy,
pod nim jest pan maciek
wie ktoś czy w najbliższym czasie ts wprowadzi możliwość grania przez neta?
KOCIO
Niestety może się nam nie podobać, ale wskazane przez p.Maćka z TS przepisy rzeczywiście nie pozwalają im na prowadzenie gier liczbowych za pośrednictwem internetu. Czyli w najbliższym czasie jak nie zmienią przepisów to szanse są żadne dla tego rozwiązania. Za to coś mi mówi, że jak dziura budżetowa się zwiększy to Ministerstwo Finansów samo wystąpi o zmianę tych przepisów
Niestety może się nam nie podobać, ale wskazane przez p.Maćka z TS przepisy rzeczywiście nie pozwalają im na prowadzenie gier liczbowych za pośrednictwem internetu. Czyli w najbliższym czasie jak nie zmienią przepisów to szanse są żadne dla tego rozwiązania. Za to coś mi mówi, że jak dziura budżetowa się zwiększy to Ministerstwo Finansów samo wystąpi o zmianę tych przepisów
ja myślałem że genialny rząd już to zmienił i teraz tylko ts si ociąga
2 koleżanki siedzą w kawiarni przy ulicy i widzą swoją znajomą, też koleżankę
- popatrz jak Ania się zestarzała
- tak, az milo popatrzeć
- popatrz jak Ania się zestarzała
- tak, az milo popatrzeć
i znikówaa
lila...
lila..rób tak jak maxwelka do konca zycia ok
lila...
lila ..ty ty czemu tak zmieniłaś za wscześniej typuje w profilu ..ja wiem dobrze myśle ze ty słabo uwazasz trafi ..nic nie ma czym chwali wyobrazasz tutu
Lila
No to sądząc po Twoich liczbach na nie w moim porannym szaleństwie nie było skutecznej metody. Trudno spróbujemy kiedy indziej
No to sądząc po Twoich liczbach na nie w moim porannym szaleństwie nie było skutecznej metody. Trudno spróbujemy kiedy indziej
dobra juz wychodzę i dam 1..1/1 ..dzis nie bede typuje w profilu i znikówa..
krzysio..wcześnie typuję bo komp szwankuje i potem mogę nie zdążyć
krzysio..Ty nie lukaj tyle xxx bo jak rura na amen zmięknie to kaplica
kondziu...wczoraj chciałam kupic nowy ale kumpel powiedział że tylko jest taśma do wymiany więc niech wymienia