Wpisy 1 130 935 – 1 131 034
26 września 2012 13:06 → 26 września 2012 13:48, 100 wpisów
kondziu,..taaa srajtaśme to Ty sobie załóż .Zrób sobie z niej korone a berło wiesz gdzie masz
KOCIO...meble? Okz miłą chęcią.Jakbym zrobiła mebel to na pniu by się sprzedał za kupę siana
tak meble pracuje przy produkcji mebli głównym odbiorcą jest ikea
kondziu...bo spokojna ale teściowa potrafi mi podnieść ciśnienie,chyba tylko ona to potrafi
oj wiem to lila. Mojej żonie nikt tak nie podnosi oleum do głowy
majwoj..paski pionowe kolorowe się na monitorze pojawiają a jak nacisnę listwę nad F6 lub F8 to znikają i właśnie c***e się pojawiały i ledwo wizę co piszę
lila m.dorotka
lila - bo komputera się nie pizga o ścianę , tylko za okno
za okno, a ja już tam mknę
wszystkim pooooooowodzenia
okrutnie wielkiego
lila - bo komputera się nie pizga o ścianę , tylko za okno
za okno, a ja już tam mknę
wszystkim pooooooowodzenia
okrutnie wielkiego
chyba muszę HAUS Verboten dać mojej teściowej bo to wszystko przez nią
lila, ja na twoim miejscu już tego bejsbola bym polerował. wtedy po takim ubytku złych emocji na 100% cyferki zaczęłyby wchodzić, jak ta lala
kondziu...dobrze że,nie mieszkam z teściami bo basebola na kogo innego bym polerowała
m.dorotka
No ja tam w tematach sprzętu się nie wypowiadam. Raz w życiu "naprawiłam" Kasprzaka przy pomocy pętelki z kordonka (gumkę recepturkę gwizdnęłam trochę wcześniej, bo to stan wojenny był i gumki do włosów za cholerę się nie udało się kupić). No i okazało się, że kordonek kółko i napędzający je silniczek to nie jest to co sprzęt grający lubi najbardziej. Magnetofon zaliczył zgon, mój tyłek kontakt pierwszego stopnia z laczkiem ojca a rodzinka na stałe odsunęła mnie od czegokolwiek co się podłącza do prądu
No ja tam w tematach sprzętu się nie wypowiadam. Raz w życiu "naprawiłam" Kasprzaka przy pomocy pętelki z kordonka (gumkę recepturkę gwizdnęłam trochę wcześniej, bo to stan wojenny był i gumki do włosów za cholerę się nie udało się kupić). No i okazało się, że kordonek kółko i napędzający je silniczek to nie jest to co sprzęt grający lubi najbardziej. Magnetofon zaliczył zgon, mój tyłek kontakt pierwszego stopnia z laczkiem ojca a rodzinka na stałe odsunęła mnie od czegokolwiek co się podłącza do prądu
dorotko..ja jak kiedyś sobie naprawiałam zmachol to kabelkami dotknęłam do palca i dobrze że korki wyskoczyły bo pewnie bym już była w królestwie niebieskim
lila
jedno z lepszych moich osiągnięć to że nie mieszkam z teściami
jedno z lepszych moich osiągnięć to że nie mieszkam z teściami
oderwalem dzis listewki zeby posprzatac za nimi a tam 4 5 zl ***a
senna..ja miała przyjemność być na wakacjach u teściów jak jeszcze mieszkałam w szkopach a po tygodniu uciekłam
ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
16 kuponow MINI w prezencie !!!!!
16 kuponow MINI w prezencie !!!!!
senna....wierzękurde za dużo chcą się w***alać w nie swoje sprawy.Mieli swoje 5 minut więc niech teraz siedzą na dupie i nie trują innym Moja teściowa wie jak daleko może się posunąć bo jak już widzi że mówię lekko podniesionym głosem to szykuje się zjebka wtedy mówi że się spieszy do domu
siemanko