Wpisy 1 130 735 – 1 130 834
26 września 2012 10:45 → 26 września 2012 11:49, 100 wpisów
Kocio.. .
-----------------
-----------------
Monet
A najlepsze, że w czasie gdy staliśmy za rąbanką w kolejkach dzieci i wnuki tych magików-zbawców kończyły dobre zagraniczne uczelnie i pracowały za prawdziwe pieniądze a sami magicy jakoś tak przez przypadek dorabiali się majątków, choć gołodupstwo było oficjalnie obowiązkiem obywateli wymuszanym w bandycki nieraz sposówb. A teraz wychodzi taka wnuczka sekretarza wiadomej partii w moim powiecie i opowiada publicznie jak to swój olbrzymi majątek odziedziczyła po owym dziadku, który dorobił się go ciężką pracą. No i jeszcze plecie duby smalone o tym, że każdy mógł się dorobić jeśli chciał
A najlepsze, że w czasie gdy staliśmy za rąbanką w kolejkach dzieci i wnuki tych magików-zbawców kończyły dobre zagraniczne uczelnie i pracowały za prawdziwe pieniądze a sami magicy jakoś tak przez przypadek dorabiali się majątków, choć gołodupstwo było oficjalnie obowiązkiem obywateli wymuszanym w bandycki nieraz sposówb. A teraz wychodzi taka wnuczka sekretarza wiadomej partii w moim powiecie i opowiada publicznie jak to swój olbrzymi majątek odziedziczyła po owym dziadku, który dorobił się go ciężką pracą. No i jeszcze plecie duby smalone o tym, że każdy mógł się dorobić jeśli chciał
kondi1
Jak dojdę do Twojego poziomu intuicji w grach to powiem wszystkim, że mi to wszystko Lotto
Jak dojdę do Twojego poziomu intuicji w grach to powiem wszystkim, że mi to wszystko Lotto
Prawda jest taka,że w przeciągu kilku dni powstała u Nas nowa profesja- BIZNESMAN
mozna od tego zgłupieć, ale po przeytaniu wykladni mojego radixu już nic mnie nie zdziwi, nawet śmierć od pioruna
Jak sobie poczytałem o spółce TS, o działach itp, to jakbym się ziół nawąchał
.
Lekarz przegląda opis choroby pacjentki i mówi:
- Oj, nie podoba mi się pani, nie podoba...
- Pan, panie doktorze też nie należy do najprzystojniejszych...
.
Lekarz przegląda opis choroby pacjentki i mówi:
- Oj, nie podoba mi się pani, nie podoba...
- Pan, panie doktorze też nie należy do najprzystojniejszych...
.
ja na dzisiaj parkami gram [1,61] i [19,44], poza tym stawiam na 46,36,5 i być może na 52,54 i 30,32
kondi1
Nic dziwnego, że tyle luda jak my poważni ludzie świrujemy pawiana toczać dysputy o horoskopach plus komentarze o spiskowej teorii dziejów
Nic dziwnego, że tyle luda jak my poważni ludzie świrujemy pawiana toczać dysputy o horoskopach plus komentarze o spiskowej teorii dziejów
kondi
1,61 oraz 19,44 pozwoliłam sobie pożyczyć. No całkiem na wariata z tej mojej rozpiski na 16 piątek wg starego kuponu obstawiłam uzupełnienia "żelaznych"trójek, dwójek no i czwórek. Powstała 2 sympatyczne dziesiątki
4,13,16,19,30,31,46,49,61,66
1,16,33,49,63,65,66,67,78,80
no i gdy je puszczałam razem z jeszcze trzema zakładami poprosiłam o 5/5 z CH/T dla równego rachunku no i mi wyrzuciło :
14,16,17,20,33
1,61 oraz 19,44 pozwoliłam sobie pożyczyć. No całkiem na wariata z tej mojej rozpiski na 16 piątek wg starego kuponu obstawiłam uzupełnienia "żelaznych"trójek, dwójek no i czwórek. Powstała 2 sympatyczne dziesiątki
4,13,16,19,30,31,46,49,61,66
1,16,33,49,63,65,66,67,78,80
no i gdy je puszczałam razem z jeszcze trzema zakładami poprosiłam o 5/5 z CH/T dla równego rachunku no i mi wyrzuciło :
14,16,17,20,33
witam
medea76 dzisiaj nie typuje zostawiam na jutro siły na lotto
medea76 dzisiaj nie typuje zostawiam na jutro siły na lotto
ja dzisiaj tylko 10 PLN z wczorajszego SŁONIKA wymieniam dla małej na 10 zdrapek
a jak wam podoba się pomysł TS z lotto plus to waszym zdaniem jest na plus czy raczej na minus?
W profilu "Totalizator Sportowy" Pan Maciej odpowiada na wczorajsze pytania... widzę, że padło już wiele odpowiedzi, mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni
medea, tak n awariata, jak Ty to mówisz, z programu co ci poleciłem wschody i zachody Słońca dla m. Varsovia:
01.01.2012: 08:52 i 16:26=8+5+2+1+6+2+6=30=3[weszła].Obie godziny dają 6[weszło]
02.01.2012: 08:52 i 16:27=8+5+2+1+6+2+7=31=4[weszla]
03.01.2012: 08:52 i 16:28=8+5+2+1+6+2+8=32=5[weszla]
01.01.2012: 08:52 i 16:26=8+5+2+1+6+2+6=30=3[weszła].Obie godziny dają 6[weszło]
02.01.2012: 08:52 i 16:27=8+5+2+1+6+2+7=31=4[weszla]
03.01.2012: 08:52 i 16:28=8+5+2+1+6+2+8=32=5[weszla]
marek33
Dobrze robisz, bo cyfry w lotto coraz ciekawsze. Jak coś wyliczę to wrzucę na forum. Może uda się wam waszymi metodami coś z tych liczb wybrać
kondi1
Dzień teoretycznie szczęśliwy, wypłata póki co jeszcze na koncie bo rachunki nie spłynęły to kiedy szaleć jak nie dziś
Dobrze robisz, bo cyfry w lotto coraz ciekawsze. Jak coś wyliczę to wrzucę na forum. Może uda się wam waszymi metodami coś z tych liczb wybrać
kondi1
Dzień teoretycznie szczęśliwy, wypłata póki co jeszcze na koncie bo rachunki nie spłynęły to kiedy szaleć jak nie dziś
kond1
No to trzeba robić obliczenia dla siedziby TS
Zrobię ich mu horoskop i zobaczymy kiedy ma najgorszy możliwy dla kasy układ gwiazd i zagram
No to trzeba robić obliczenia dla siedziby TS
Zrobię ich mu horoskop i zobaczymy kiedy ma najgorszy możliwy dla kasy układ gwiazd i zagram
Odpowiedzi nadal się widzę pojawiają... dla zainteresowanych należy śledzić profil "Totalizator Sportowy", gdzie w tym momencie Pan Maciej dodaje całą masę odpowiedzi...
Szczególnie P.Maciek rozwalił mnie tym iż ludzie przyzwyczaili się do godz22,15
kondi1
Z takimi liczbami "magicznymi" to jest taki problem, że lubią wpadać ich lustrzane odbicia czyli w tym przypadku 13 oraz różnice czyli 2 a także iloczyn cyfr czyli 3
No i bądź tu mądry i skreśl coś z sensem
Z takimi liczbami "magicznymi" to jest taki problem, że lubią wpadać ich lustrzane odbicia czyli w tym przypadku 13 oraz różnice czyli 2 a także iloczyn cyfr czyli 3
No i bądź tu mądry i skreśl coś z sensem
dotam
Mnie też to stwierdzenie zdziwiło. Dla mnie ta pora jest wkurzająca, bo jeśli chcę grać na 14-stą to liczby muszę skreślić wieczorem i rano przed pracą wysłać. A tak jak się kończy losowanie to jestem padnięta o rozbitym wieczorze nie wspomnę
Mnie też to stwierdzenie zdziwiło. Dla mnie ta pora jest wkurzająca, bo jeśli chcę grać na 14-stą to liczby muszę skreślić wieczorem i rano przed pracą wysłać. A tak jak się kończy losowanie to jestem padnięta o rozbitym wieczorze nie wspomnę
wpis nr 40 Pana Macieja w profilu "Totalizator Sportowy":
"Infolinia i poprawna polszczyzna - nie spotkałem się jeszcze z tym zarzutem, ale przekażę go osobom odpowiedzialnym za infolinię. Analogicznie - uwagi dot. stroju prowadzących, w tym krótszych sukienek, przekażę osobom odpowiedzialnym za Studio Lotto."
No to się porobiło
"Infolinia i poprawna polszczyzna - nie spotkałem się jeszcze z tym zarzutem, ale przekażę go osobom odpowiedzialnym za infolinię. Analogicznie - uwagi dot. stroju prowadzących, w tym krótszych sukienek, przekażę osobom odpowiedzialnym za Studio Lotto."
No to się porobiło
wątpię, widać, ze ma jakiś fajny sposób i bije po paluchach aż puchną
kondziu..wiesz,każdy ma jakiś sposób.Gdyby nie nasze oboki zboki to już mielibyśmy po dwadzieścia kilka pewniaków
Kocio...dzisiaj na wieczór gram systemem i niech się dzieje co się chce
senna, u mnie to samo, ale staram się tymi spuchniętymi paluchami odwrócić kartę
senna....czasami tak jest.Ja np jak mam przeczucie że będzie dupa zimna to tak jesta jak że będzie dobrze to jest dobrze.Ostatnio jakoś miałam nerwowy czas i nie mogłam się skupić nad liczbami
Kocio..czy ja wiem czy szaleję? Z mężem dzisiaj pomyslimy.Co dwie głowy to nie jedna
u mnie najczęściej jest z deszczu pod rynnę, ale na szczęście w obie strony, więc jak teraz jest do bani to czekam na kopniaka up! najlepiej 7up!
Lila wyslana juz?
kondziu....szukaj tylko muchomorów nie zbieraj,no chyba że,dla teściowej
u nas medea w pracy, dzyby za oknem rosną - wczoraj 5 rydzów na patelni do obiadku na szybkiego przygotowałem, pyyyycha
medea76 ty tez juz wyslana >?
kondi1
A to masz fajną miejscówkę. Ja to co najwyżej mogę cegłę klinkierową lub torbę żwirku buchnąć z sąsiedniego placu budowy
albin
Puściłam się dzisiaj jak to po wypłacie na niespotykaną skalę czyli całe 25 złotych i jestem szampańskim nastroju powodującym, że pewnie jeszcze jakieś zdrapki popełnię. Martwić zacznę się jutro
A to masz fajną miejscówkę. Ja to co najwyżej mogę cegłę klinkierową lub torbę żwirku buchnąć z sąsiedniego placu budowy
albin
Puściłam się dzisiaj jak to po wypłacie na niespotykaną skalę czyli całe 25 złotych i jestem szampańskim nastroju powodującym, że pewnie jeszcze jakieś zdrapki popełnię. Martwić zacznę się jutro
medea76 ja sie zastanwaiam czy wyslac czy nie za 25 zl to juz ladnie wyslaals
Mam za to po drodze do domu super zapuszczony park miejski z pięknymi starymi drzewami i w jednym takim rzadko odwiedzanym miejscu jak trafi mi się jakaś większa wygrana zaszczepię sobie pod nimi grzybki jadalne
albin
Z moich doświadczeń wynika, że jak masz wątpliwości to lepiej sobie odpuścić
Z moich doświadczeń wynika, że jak masz wątpliwości to lepiej sobie odpuścić
medea76 u mnie z nowu odwronie jak nie trzeba to wysylam a jak by sie duzo ugralo to nie wysylam