Wpisy 1 130 435 – 1 130 534
26 września 2012 02:11 → 26 września 2012 06:51, 100 wpisów
no i lotto moze rozwazy konkurs wiedzy o TS na zasadzie kto pierwszy ten lepszy
nie wiem, ale nic nie wskazuje na to, by znal sie na tym, czym sie zajmuje ani kompetencji nie ma, ani praktyki
Dzieki wypowiedzi tego pana, moje hasło jest i będzie aktualne aż do ...upadku TS.
" Precz z TS "
----------------------------------
" Precz z TS "
18 osób na czacie.. .
-----------------------
-----------------------
ja tam jeszcze w mini bede gral i czasem moze w Dl przy wiekszej kumulacji reszta gier jest spalona u mnie
ja tez wydaje grosze... bardzo sie pod tym wzgledem pilnuje nie mam zamiaru bardziej tuczyc tak nieprzejrzystej firmy
Ja grałem w lotto i multi, ale po podwyżsce na 3 pln...przestałem grać.. .
----------------------------------------
----------------------------------------
wn, ale wypowiadal sie o cenie wszystkich gier, czy tylko lotto? zreszta w sumie takie deklaracje mozna sobie miedzy bajki wlozyc... od trzecioligowych pracownikow akurat to w ogole nie zalezy
dzis prawie znowu trojke bym mial w mini a 4 za 1500 zl byla ... czaisz ?
sluchaj unhappy pytali sie go czemu podrozaly ceny zakladow on mowi ze kumulacje wieksze ... a ja sie pytam jego a w mini czy mm tez sa kumulacje a on ale wieksze wygrane sa .. a ja pytam o ile ? o tyle co kot naplakal ?
faktycznie wysokie wygrane za 3/5 i 4/5... po prostu kombinacja nietypowa, malo osob obstawialo... najgorzej jest, gdy padna jakies pod rzad, albo typu 4,8,12
Happy.. .Nie bedzie żadnych podwyżek w TS.
--------------------------
--------------------------
ale ja w ogole nie gralem... nie mialem czasu... a z plusem nie bede gral przy kumulacji ponizej 10 mln
bo widze, ze wczoraj na plusa wyslano ok. 1 mln zakladow... czyli przy zalozeniu, ze nie bylo powtorek, pokryto 1/14 ~ 7% kombinacji... to juz w kaskadzie jest to 2-3 razy wiecej pod wzgledem odsetka, zestawy sie nie powtarzaja, a wygrane padaja raz w tygodniu
przy wysokich kumulacjach mozna, tylko pytanie, czy jest sens, skoro wtedy wysyla sie po to, by wygrac kilkanascie, kilkadziesiat milionow, a nie jeden chociaz... jako nagrode pocieszenia mozna to wtedy traktowac... ale nie przy niskich kumulacjach
Jak powiedział ten niedouczony pan, Kaskada to loteria, gdzie są mniejsze podatki, to wygrane sa...WIĘKSZE.. .
tak, tak... wygrane sa wieksze... zamiast 50 proc. puli na wygrane idzie cale 56 proc. jesli dobrze pamietam polowa na czysto i tak idzie dla ts-a
jesli to robi az taka roznice, to niech z lotto tez zrobia loterie? kto im broni? typowac nie bedzie mozna, beda sprzedawali tylko ch-t od 1,2,3,4,5,6 do 44,45,46,47,48,49... ciekawe, kto im w to bedzie gral ja sposob na wyzsze wygrane widze w poskromieniu apetytu ts-a, a nie w zmianie typu gry...
TS powinien wprowadzić nową grę o nazwie ...Sknerus.
Cena za jeden zakład ...50 groszy, a wygrana ...100 000.
---------------------------------
Cena za jeden zakład ...50 groszy, a wygrana ...100 000.
---------------------------------
ts musi miec bardzo wysokie koszty, bo ma niska rentownosc sprzedazy... w wiekszosci sa to koszty stale niestety... wiec zamiast miec parcie na zwiekszenie sprzedazy/obrotu, ktore kosztow im nie podwyzszy, a zwiekszy przychody, oni podejmuja decyzje, ktore sprzedaz im zmniejszaja
a te prawie 13 tys. bud trzeba z czegos utrzymac... wiem, ze wiekszosc jest na umowie agencyjnej, ale dziwie sie, dlaczego tych umow nie wypowiadaja... poza najlepszymi lokalizacjami to raczej zaden biznes
wczoraj zawarto ok. 2,7 mln zakladow, czyli srednio na bude przypadlo 210 zakladow dl, czyli 70-100 dziennie... w tym pewnie w warszawie kilka razy tyle, a w jakiejs pipidowie mniej... 630 zl, z czego buda ma podobno kilka proc. niech bedzie 30-60 zl utargu za 2-3 dni
Teraz nawet ...mała podwyżka może doprowadzić ts do 'bamkructwa'. /Tak pisze Hipcio/.
-------------------------------
-------------------------------
w sumie jedna z odpowiedzi znam, dlaczego umow nie wypowiadaja... sytuacje ratuja kumulacje
w kaskadzie codziennie jest nowa... tak przynajmniej wynikaloby to z regulaminu... i kazdy ma unikalne zestawy, wlasnie po to, by mogli to nazywac loteria
Ja po godz.20 wyłączyłem 'komputra'.. .
---------------------------
---------------------------
Juz 3 godzina, to czas zniknąć do rana.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
wn
lottomat, zajrzyj do regulaminu, albo do starego artykulu na tej stronie poswieconego wprowadzeniu kaskady... tam ten regulamin byl walkowany... nie pamietam, jak to jest, bo w kaskade prawie nie gram
lottomat, zajrzyj do regulaminu, albo do starego artykulu na tej stronie poswieconego wprowadzeniu kaskady... tam ten regulamin byl walkowany... nie pamietam, jak to jest, bo w kaskade prawie nie gram
to i tak lepiej niz w zdrapkach, gdzie np. w ekstra pensji masz 4,5 mln losow i 200 wygranych 1000 zl cena: 5 zl
a to najbardziej "oplacalna" zdrapka w sensie wartosci wygranej I st. oraz ilosci wygranych w ogole...
kacper, zajrzyj tutaj: http://clublotto.pl/skan-kuponu,147/ oni wyslali zaklad za 3700 zl, a trafili 1/12 w lotto i 2/12 w lotto+ a ty sie martwisz, ze ci nie idzie... zapewniam cie, ze nie jestes sam...
.bolek jestes ?
.
.
.
.
.majwoj witaj
.
.
.
.
bolo kolo ...
.PAKTOFONIKA ' W MOICH KREGACH '