Wpisy 1 130 335 – 1 130 434
26 września 2012 00:00 → 26 września 2012 02:10, 100 wpisów
lottomat czemu szkoda gadac wiecej trafiam w multi niz w duzego
zakon13: może taki zrobimy... są osoby zainteresowane. Ponadto inni mogliby tylko dzwonić bez wizji ... albo nawet dzwonić na moją komórkę i ja bym ich na żywo wpuszczał "na wizję"
tylko jak grasz na dyche a nie trafisz 9/10 albo 10/10 to po czasie jestes na minusie zawsze
Pasko tylko czy TS sie zgodzi na taka forme tzn bez dzwonienia do Ciebie tylko na zywo
lottomat wiele tazy trafilem 7/10 czy 7/9 jednak zawsze brakuje kropki nad i
lottomat tylko jeden zestaw swoj gram na 10 reszte to od 3 zaczynam
jak sie gra na 1 zestaw to sie chyba bardzo nie chce trafic tej dychy
skoro ciagle krytykujesz gre w lotto to po c*** na czacie siedzisz ?? jaki masz w tym cel ?
Ogarnij sie kolezko i nie mi po c*** bo po c*** to sie w wodzie stoi
tak swietnie mowisz ze znasz sie na liczbach to przedstaw swoje wyniki
po prostu najpierw porownales 5/5 w mini to 5 w duzym ze nie trafiles pozniej ze znasz szanse i nie wiesz po co grac w DL a sam grasz w MM na 10 ... ciezko sie nie przyczepic
7/10 pewno co miesiac nie trafiasz zeby Ci sie 20 nastepnych losowan na czysto co najmniej wrocilo
czegos chyby nie rozumiesz albo nie czytasz ze zrozumieniem nie gram w mini a w duzego gram tylko przy duzych kumulacjach skupiam sie na multi nie wiem jestes najebany to poprostu idz spac i tyle w temacie mysle ze jestes jakims desperatem ktory mysli ze jest najmadrzejszy na czacie a tu tez sa ludzie ktorzy siedza i maja duzo wiekrze osiagniecia i sie tym nie chwala i tyle w temacie jestej zalosny spij dobrze
pomylilem sie i poprawilem a tak pisac to sobie mozesz w domku pionku zza klawiatury
pinkiem jestes i byles siedzac calymi dniami na czacie nie majac innego zajecia
a co niektorzy to Cie jeszcze powiedza jakim pionkiem jestem zebys sie nie zdziwil
tak to jest jak trzeba wiekszosc dnia dogladac interesu i czekac na ludzi zeby sie rozliczyc, a teraz grzecznie idz w swoja strone i wiecej do mnie nie pisz
ktos kto zaczyna gadke od hasel typu "po c***" "jestes najebany" "jestes zalosny" to najwyzej moze mi szambo czyscic bo pasuja do siebie
skoro piszesz zebym nie pisal do Ciebie to po c*** pijesz do mnie zalosny jestes po raz kolejny
poniżej jest podane jakoby jakiś "wieśniak"trafił w lotto.pewnie z nim nie pogadamy
na ulicy jak CI ktos podejdzie i powie "po c***" to dostanie w dziob i na tym sie skonczy
ale ale tu tu 2 osoby takie same chwali jak diablicy w ziemie takie sam kłótne ..dobra teraz ite i spać koniec kropka .nie psze wiecej nobranoc panstwuu..
ja sie wogole niczym nie chwalilem stwierdzilem ze ze wszystkich gier lotto na mm najszybciej mozna stracic umia ri najszybciej sie bedzie w plecy nawet grajac tylko po to zeby wygrywac male sumki
lottomat
był dzisiaj czat z kimś z lotto?dopiero wskoczyłem i nic nie wiem
był dzisiaj czat z kimś z lotto?dopiero wskoczyłem i nic nie wiem
Ksings-ze mną też już nie pogadasz już żegnam:KsingsLottomatZakon
ministrowie to potrafią.dużo mówią a prawdy nie powiedzą
gonzaga
gonzaga
ja tam sobie prace usprawniam pisze skrypty w pythonie co mi ultawia nie wchodzenie na strone tutaj P
w 2 linijkach kodu w pythonie mozna oddac typy losowania na multipasko
------
23 osoby na czacie Multipasko.. .
----------------------------
----------------------------
O! Lottomat nie spi.. .
------------------------
------------------------
Lottomat.. .
Teraz siedzę i słucham Radiowej Jedynki.. .
--------------------------------------
Teraz siedzę i słucham Radiowej Jedynki.. .
--------------------------------------
+ 10. Może być.. .
---------------------
---------------------
nic nie powiedzial ciekawego, nic nowego nie powiedzial, ciekawsze pytania olal bez odpowiedzi
Był czat z TS, ale.....
1. Kto oglądał, to nic nie zyskał.. .
2. Kto nie oglądał, to nic nie stracił.. .
--------------------------
1. Kto oglądał, to nic nie zyskał.. .
2. Kto nie oglądał, to nic nie stracił.. .
--------------------------
wn ja nie moglem byc... mozna powiedziec, ze wtedy akurat podrozowalem...
perelki z jego wypowiedzi to np:
podnieslismy cene zakladow zeby wieksze kumulacje byly bo mniej osob zagra pokrywajac mniej szostek ...
podnieslismy cene zakladow zeby wieksze kumulacje byly bo mniej osob zagra pokrywajac mniej szostek ...
"po co w studiu lotto zegarek skoro tvp info podaje godzine i napis na zywo"
"losy mozna nadawac do 22:05 zeby przez nastepne 10 minut mozna bylo wycofac kupon i na to trzeba czas"
Happy.. .
Jedyna rozsądna odpowiedż była taka, że lotto nie podrożeje, a co gorsza ...taniej nie będzie.. .
--------------------------------------------
Jedyna rozsądna odpowiedż była taka, że lotto nie podrożeje, a co gorsza ...taniej nie będzie.. .
--------------------------------------------