Wpisy 1 130 535 – 1 130 634
26 września 2012 06:57 → 26 września 2012 08:52, 100 wpisów
.
.jol men
.
.jol men
.
siema bolek
a jak typujesz
panie dzis ?
.
a jak typujesz
panie dzis ?
.
Witam wszystkich z pięknego i jak zapowiadają ciepłego Dolnego Śląska
bolek mi szczególnie podobają się 8,11,24,33,67
bolek mi szczególnie podobają się 8,11,24,33,67
medea76
może taka 5/5 wejdzie
mogłem wstąpić przed pracą do kolektury,ale jakoś nie miałem natchnienia
może taka 5/5 wejdzie
mogłem wstąpić przed pracą do kolektury,ale jakoś nie miałem natchnienia
bolek
Wczoraj okazało się, że dniu mojego urodzenia księżyc był w Skorpionie, choć tak bliżej Strzelca. Jutro robię więc eksperyment na wieczór celem sprawdzenia czy pomysł kondi1 by kierować się położeniem księzyca w dniu urodzenia a nie wyłącznie na podstawie podstawowego znaku zodiaku ma sens w moim przypadku. Jeśli tak to dołączę do Raczków i Rybek w ich fartownych dniach
Wczoraj okazało się, że dniu mojego urodzenia księżyc był w Skorpionie, choć tak bliżej Strzelca. Jutro robię więc eksperyment na wieczór celem sprawdzenia czy pomysł kondi1 by kierować się położeniem księzyca w dniu urodzenia a nie wyłącznie na podstawie podstawowego znaku zodiaku ma sens w moim przypadku. Jeśli tak to dołączę do Raczków i Rybek w ich fartownych dniach
dzisiaj piękny dzień
medea76
jutro gram ostro, szczególnie wieczorem
medea76
jutro gram ostro, szczególnie wieczorem
gregorus
bolek
Ja też coś tam skreśliłam bo to fartowny dzień Bliźniaka, ale bez szaleństw. Wczoraj miałam taki młyn w pracy a potem po pracy, że sił nawet do moich obliczeń brakowało. Więc znowu zaufałam maszynie, bo skoro to ma być fartowny dzień to niezależnie jak ale powinnam wygrać , no i wyrzuciała mi coś takiego 14,16,17,20,33
bolek
Ja też coś tam skreśliłam bo to fartowny dzień Bliźniaka, ale bez szaleństw. Wczoraj miałam taki młyn w pracy a potem po pracy, że sił nawet do moich obliczeń brakowało. Więc znowu zaufałam maszynie, bo skoro to ma być fartowny dzień to niezależnie jak ale powinnam wygrać , no i wyrzuciała mi coś takiego 14,16,17,20,33
bolek
Ale z uwagi na to, że to dzień przejściowy to radzę szaleństwo z umiarem
Ale z uwagi na to, że to dzień przejściowy to radzę szaleństwo z umiarem
krysieńka
Co do zasady Rybka może grać w dni szczęśliwe dla Raków i Skorpionów, ale z umiarem bo choć to jedna rodzina to szczęście nie wszystkim jednako sprzyja
Najlepiej będzie wtedy gdy księżyc jest w Raku a to już niedługo Niestety w pracy nie mam dostępuj do mojego kalendarza księżycowego więc przypomnij mi wieczorem to ci te dni znajdę
Co do zasady Rybka może grać w dni szczęśliwe dla Raków i Skorpionów, ale z umiarem bo choć to jedna rodzina to szczęście nie wszystkim jednako sprzyja
Najlepiej będzie wtedy gdy księżyc jest w Raku a to już niedługo Niestety w pracy nie mam dostępuj do mojego kalendarza księżycowego więc przypomnij mi wieczorem to ci te dni znajdę
Witam wszystkich. Miłego dnia.
madea dobrze przypomnę wieczorkiem jak będę miała możliwość usiąść do kompa,bo wiesz przy małym dzieciątku mam troszkę zajęciaale może małżonek zajmie się nim przez jakiś czas
Krysieńka
Za jakie typowania ??
Za jakie typowania ??
Medea
Bolek
Trisetum
Bolek
Trisetum
Dzien dobry
Krysiu kalendarz ksiezycowy
http://czary.pl/kalendarzksiezycowy/kalendarz_ksiezycowy.php
Krysiu kalendarz ksiezycowy
http://czary.pl/kalendarzksiezycowy/kalendarz_ksiezycowy.php
krysieńka
Twój czas to 7-9 października, ale najlepszy będzie 8 bo nie dzielony z znakami z innej rodzinki księzycowej
Twój czas to 7-9 października, ale najlepszy będzie 8 bo nie dzielony z znakami z innej rodzinki księzycowej
witajcie
no i co moja wróżko bliżnięta i wagi dały...ciała...
masakra totalna nic zero null pustki
no i co moja wróżko bliżnięta i wagi dały...ciała...
masakra totalna nic zero null pustki
bolek
krysia, a co ci krzysiek powiedział???
cyferki to ja tez chce, krzysiu napisałam sen w obróbce...
emerytka to było chyba wczoraj czy przedwczoraj ostatnio szybko mijają mi dni
krysia niech i tak będzie...
ja dzisiaj nie pamiętam snualbo przypomni mi się później i będzie po ptokach
Dzien dobry wszystkim
Islandorko juz wchodze na forum
Islandorko juz wchodze na forum
medea
mnie zawodzi wszystko dookoła...
mnie zawodzi wszystko dookoła...
krzysiek tylko dobrze analizuj sen islandorki bo am ochotę na zgapienie cyferek
medea ale kasa się po mału wyczerpuje a widoków nie ma zbytnich...
islandorka
Dzisiaj będę miała trochę więcej czasu popołudniu to ci sprawdzę tę rozspiskę z horoskopu. Może tam jest przyczyna
Dzisiaj będę miała trochę więcej czasu popołudniu to ci sprawdzę tę rozspiskę z horoskopu. Może tam jest przyczyna
medea ty sobie pracujesz, a ja nie...
medea
mój horoskop nigdy nie bedzie idealny bo nie znam godziny narodzin..każa wpisywac 12.00...
mój horoskop nigdy nie bedzie idealny bo nie znam godziny narodzin..każa wpisywac 12.00...
krysia nie chciałabys wiedziec ile mam debetu do spłacenia i tylko odsetki odemnie ciągną bo nie ma widoków na spłacenie zaległości...
medea
patrząc na moje życie i cały jego sens to na pewno w nocy...choć nie wiem...może się jakoś dowiem...kiedys...
patrząc na moje życie i cały jego sens to na pewno w nocy...choć nie wiem...może się jakoś dowiem...kiedys...
ja też siedzę w domku już prawie rok ale to z wiadomych przyczyn
islandorka chyba nie chcę wiedzieć bo moja głowa jest słaba i przykro mi jest gdy ktoś jest na minusie a tacy co mogliby się podzielić opływają w luksusach
zaraz zajrze na obróbke zobacze co krzys wymyslił...
islandorka
A nie możesz kogoś z krewnych zapytać ? Uważaj na siebie. Ja tylko raz dłużej byłam bez pracy, ale pamiętam jak doszłam do takiego psychicznego rowu mariańskiego, że rodzina zaczęła się o mnie normalnie bać. Kiedy straciłam nadzieję znalazłam dzięki rekomendacji znajomych pracę. Może niezbyt dobrze płatną, ale stałą. Ale z doła to jeszcze długo wychodziłam. Najgorsze było to uczucie bezsensu i braku celu no i te cholerne czarne myśli co będzie jutro jak skończą się pieniądze.
krysieńka to weź sobie wylicz horoskop urodzinowy. Ostatnio rozmawiałam z kondi1 i on mi zwrócił uwagę, że w jego przypadku szczęście sprzyja mu w dni gdy ksieżyc jest w tym samym znaku co w dniu urodzenia. Chcę tę zależność przetestować i zobaczymy czy wyjdzie lepiej niż przy typowaniu w oparciu o zwykłe znaki zodiaku.
A nie możesz kogoś z krewnych zapytać ? Uważaj na siebie. Ja tylko raz dłużej byłam bez pracy, ale pamiętam jak doszłam do takiego psychicznego rowu mariańskiego, że rodzina zaczęła się o mnie normalnie bać. Kiedy straciłam nadzieję znalazłam dzięki rekomendacji znajomych pracę. Może niezbyt dobrze płatną, ale stałą. Ale z doła to jeszcze długo wychodziłam. Najgorsze było to uczucie bezsensu i braku celu no i te cholerne czarne myśli co będzie jutro jak skończą się pieniądze.
krysieńka to weź sobie wylicz horoskop urodzinowy. Ostatnio rozmawiałam z kondi1 i on mi zwrócił uwagę, że w jego przypadku szczęście sprzyja mu w dni gdy ksieżyc jest w tym samym znaku co w dniu urodzenia. Chcę tę zależność przetestować i zobaczymy czy wyjdzie lepiej niż przy typowaniu w oparciu o zwykłe znaki zodiaku.
Kocio.. ..
Gdzie Ty byłeś, jak Ciebie tu nie było.. .
-------------------------
Gdzie Ty byłeś, jak Ciebie tu nie było.. .
-------------------------
Wędrusiu a gdzie ty sie ukrywasz??? masz coś ze snu???
mój dom dzis w nocy opanowali ludzie, najemnicy sezonowi i co ty Wędrusiu na to???
mój dom dzis w nocy opanowali ludzie, najemnicy sezonowi i co ty Wędrusiu na to???
Panie Pawle
------
-----------------------------
-----------------------------
Islandorka.. .
------------------------------------
Wedrusiu
czekam na jakąs cyferke !!!
czekam na jakąs cyferke !!!
madea a jak mam obliczyć swój horoskop???Bo jeśli chodzi o moją cyfre to jestem 1 ką podobnie mój małżonek
Krysienka.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
Węrowco dziękuję za ale ostatnio piję tylko herbatki dla kobiet karmiących
madea a może coś z daty urodzenia mojego malutkiego synka???czy to też tak można ???
Krysieńka.. .
Herbatkę ...z owoców maliny to chyba możesz pić.. .
Herbatkę ...z owoców maliny to chyba możesz pić.. .
a tu i ówdzie zrobilem przerwe od multipasko i prawie niegrałem mam nadzieję ze "odzyskalem"przewidywanie do typowań dziś pierwszy test po przerwie parka na dwa losowanie w mm 35,72 jako pewniak 35
Mr.Paweł
Krysieńka
Dzieki uprzejmości kondi1 mam już program do wykreślania horoskopów, więc nie jest problem znając datę, miejsce i godzinę urodzenia wyliczenia w jakim znaku był księżyc. Niestety program jest po angielsku a mój podręcznik do astrologii to spora książka więc ja na razie to tylko tyle mogę z tych horoskopów wyciągnąć. A zapomniałabym mogę jeszcze podać co położenie jakiejś w planety w konkretnym domu horoskopu może przynieść w życiu
Krysieńka
Dzieki uprzejmości kondi1 mam już program do wykreślania horoskopów, więc nie jest problem znając datę, miejsce i godzinę urodzenia wyliczenia w jakim znaku był księżyc. Niestety program jest po angielsku a mój podręcznik do astrologii to spora książka więc ja na razie to tylko tyle mogę z tych horoskopów wyciągnąć. A zapomniałabym mogę jeszcze podać co położenie jakiejś w planety w konkretnym domu horoskopu może przynieść w życiu
krysieńka
Nie bardzo chcę podawać e-maila na głównej stronie chatu, ale jakby co to islandorka ma do mnie namiary
Nie bardzo chcę podawać e-maila na głównej stronie chatu, ale jakby co to islandorka ma do mnie namiary
Islandorka.. .
Mozesz jeszcze coś napisać o swoim śnie, bo to troche za mało.. .
---------------------------------
Mozesz jeszcze coś napisać o swoim śnie, bo to troche za mało.. .
---------------------------------