Wpisy 1 130 235 – 1 130 334
25 września 2012 23:01 → 25 września 2012 23:59, 100 wpisów
Pasko
dłużej - od dziś zdecydowanie mniej się dokładam
panie Maćku
dłużej - od dziś zdecydowanie mniej się dokładam
panie Maćku
Dopisano wygrane lotto plus
przerazaja mnie dzisiejsze liczby w lotto latwe do trafienai byly
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto
.GONZAGA witaj trochem opuznionym bo zakreconym ... Witam
.
.
.jol
.
.
.jol
ciągła kumulacja swiadczy o tym, że grasz ale i tak nie wygrasza jakby 2 banieczki padaly co 2-3 dni, to jest większa szansa i nadzieja
no pięknie płacone za 4/5 w Mini Lotto aczkolwiek nie jest to rekord. Raczej 5-te miejsce
anzu
- no, prezes poleciał, jest na kogo zwalić, to nie poleciał tym tekstem - "celem było uatrakcyjnienie", tylko otwartym - "podwyżka, pokrycie kombinacji..., chęć budowania wyższych kumulacji" - niby wiedziałem, bez podpowiedzi, ale ...
niech buduję
na zdrowie
ja wysiadam
- no, prezes poleciał, jest na kogo zwalić, to nie poleciał tym tekstem - "celem było uatrakcyjnienie", tylko otwartym - "podwyżka, pokrycie kombinacji..., chęć budowania wyższych kumulacji" - niby wiedziałem, bez podpowiedzi, ale ...
niech buduję
na zdrowie
ja wysiadam
już kiedyś pisałem - minimum i maximum - w różnych stopniach mogło by wisieć gdzieś z boku
...........
michellex
spokojnej
wszystkim
...........
michellex
spokojnej
wszystkim
Pawcio: http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/26-04-2006/
co do 3/5 w Mini, to tylko jeden raz zarejestrowałem więcej:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/26-11-2003/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/26-11-2003/
Mniej osób ?
może zależy w co ? bo, co ciekawe - te rekordy płatności są przed podwyżkami i w tym i w tym, jak mi się zdaje
spokojnej
może zależy w co ? bo, co ciekawe - te rekordy płatności są przed podwyżkami i w tym i w tym, jak mi się zdaje
spokojnej
to taki system naczyń połączonych poniekąd - zobacz
Pawcio
- ilości trójek wtedy i teraz
zepsucie jednego spowodowało psucie pozostałych
i dalej psują
aż piasku zabraknie
Pawcio
- ilości trójek wtedy i teraz
zepsucie jednego spowodowało psucie pozostałych
i dalej psują
aż piasku zabraknie
podwyzszylismy na 3 zl zeby byly wyzsze kumulacje no popatrzcie jaki ***a madry
cepy z lotto mysla tak, mniej osob bedzie gralo na poczatku kumulacje beda rosly a jak dojdzie do 30 mln to i tak te biedaki pozniej dolacza i wtedy zarobimy hehe
uzasadniał to, że więcej szcześliwiec trafiający 6, może wygrać. Czy sie różni wygrana 20 od 30 mln>
ja patrze w mapy,tylko nic juz nie widze i spadam moze rano
bedzie lepiej
bedzie lepiej
a dlaczego by tak nizszych stopni nie wzmocnic ?
czemu np nie 50 zl za trojke 500 zl za czworke 10 tys za 5 ?
czemu np nie 50 zl za trojke 500 zl za czworke 10 tys za 5 ?
tym sie rozni ze jesli lotto kreci lody i waly to jest to na reke lotto zeby wiecej kasy kosic
cala europa siedzi na loterii a on wmawia ze go lotto w portugalii nie obchodzi
to jak bedzie wpadka w polskim lotto to co ? tez sie nic nie stanie ?
ostatnio czytalem o tym systemie wysylania liczb przez lottomat i wydawaniu kuponu graczowi ze to trwa max 5s zanim liczby trafia do systemu i gracz odbierze kupon ale i tak jest ze nie mozna grac 10 min przed losowaniem i ta wymowka ze gracz moze zrezygnowac z zakladu
ja zadałem pytanie odnośnie chybił trafił i nie otrzymałem odpowiedzi
Jeśli wciąż macie pytania i czujecie się zignorowani, zachęcam jednak co napisania pytania ponownie w profilu Totalizatora Sportowego. Zapewne zadane tam pytania nie pozostaną bez odpowiedzi.
ubogie statystyki na stronie Lotto sprawiają wrażenie, że TS ma grających za idiotów
kenny pan Paciej nie odpowiedzial czemu o 14 tego czasu nie potrzebuja ; D
najlepsza to jest ustawa hazardowa ktora zabrania grania przez internet ale zaloze sie ze gdybysmy mieli grac przez neta to cena bylaby ta sama a moze nawet i wieksza
Pasko pomysl dobry z czatem z TS ale i tak uwazam ze lipa to wszystko przez chwile poczytalem odpowiedzi bez zadnych konkretow lipa ogolnie mysle ze nie ma co organizowac takich spotkan bo zainteresowanie tez bylo marne
tak maja nas za idiotow bo zawsze sie sprawdzi metoda ze jest kumulacja 20-30 mln i przecietny polak sobie zagra za 3 zł i takich polakow bedzie z 10 mln i prosty rachunek, przekladamy kumulacje na 40 mln i znowu to samo i tak w kolko az nagle fikcyjny wygrany gdzies tam na wiosce albo w stolicy
zakon13: jak nie będzie zapotrzebowania to nie będę ponownie organizował takich specjalnych spotkań...
kenny sluchaj osobiscie znam osobe ktora jednak wygrala malo ale wygrala bo bylo to prawie 4 mln
a druga podejrzewam bo zawsze grala systemami po 12 bo jest bardzo bogata osoba
tylko jak cos to ladnie ukrywa a podejrzewam tylko dlatego ze jego corka troche raz za duzo powiedziala
rozumiem wiec taki kulczyk moze sobie obstawic wszystkie kombiinacje 12 liczb
wiec ludzie wygrywaja ale nie wiem jak jest z tymi duzymi kwotami aka 30 mln
Pasko mysle ze wieksza skutecznosc mialby czat on line wtedy mozna by bylo ocenic intencje i zaskoczenie wypowiadajacych sie osob
obstawic za 60 tys przy kumulacji 40 mln? kto bogatemu zabroni?
gdybys znal chociaz 1 pewna liczbe i mial duzo kasy przy kumulacji 30 mln to mozna by bylo grac pewnie systemem
my to sie bawimy i ciezko nam trafic 12 liczb ba trafia sie po 3,4/12 liczb a co dopiero za 2777zl zaklad
zreszta mln kuponow nie pusci sie przez 2 dni dlatego sie systemy no i to lotto grupowe to nawet fajny pomysl
z reszta nie wiem czy dobre obliczenia mam bo z glowy licze jak to jest jak sie zna 1 liczbe juz
takze dobrze wiedzieli co robili podnoszac stawki zakladow i tak juz bedzie niestety nic tylko grac w uk euro milionos i uk lotto
gdyby mnie bylo stac puszczalbym w miesiacu lotto 8 zakladow na 10 losowan z plusem razem 320 złotych i liczyl na farta nie pale nie pije takze nalog lotto
z takim podejsciem TS jak tutaj dzisiaj widzialem w stosunku do graczy to raczej czarno widze jego przyszlosc
imo za duzo dla siebie biora a i tak placza ze im zyski spadaja ***a
to chca wiekszych kumulacji bo mniej osob bedzie gralo i ciezej obstawic kombinacje a placza ze za pol roku maja mniej niz kiedys