Wpisy 112 867 – 112 966
20 maja 2010 21:06 → 21 maja 2010 13:21, 100 wpisów
kogucik19>>> tu nie chodzi o mnie tylko albo używamy nazwisk albo ogólnie politycy. Zresztą i tak oleją jak zwykle wszystkich a martwić będą się tylko o swoje stołki i żaden prawdy nie powie że debilami są Ci którzy mieszkając na terenach zalewowych nie ubezpieczają się od powodzi.
Ciekawe,czy rozliczeni zostaną ci,co olali raporty NIKu po kontroli zabezpieczeń przeciw powodziowych,które nie pozostawiały najmniejszych złudzeń,że nie jest wcale lepiej a w wielu miejscach ,nawet gorzej niż przed ostatnią wielką powodzią.
W tym kraju dopóty dobrze nie będzie,dopóki ludzie mający pod opieką wspólne dobro narodowe,zamiast rzetelności w swoich działaniach,w wyniku prywaty,zaniechania, niechlujstwa,czy niekompetencji to dobro na straty lub zniszczenie narażając,nie będą personalnie wobec prawa odpowiadać.
W tym kraju dopóty dobrze nie będzie,dopóki ludzie mający pod opieką wspólne dobro narodowe,zamiast rzetelności w swoich działaniach,w wyniku prywaty,zaniechania, niechlujstwa,czy niekompetencji to dobro na straty lub zniszczenie narażając,nie będą personalnie wobec prawa odpowiadać.
Rafał godzina nadania na razie musi pozostać tajemnicą.Hosiu nie myśl o krokodylach,ale nie zgub maskotki hipcio w wodzie.
hipo.chodzi mi o
warunki:średnie
ale chodzi o warunki kobiety
czy warunki pogodowe
warunki:średnie
ale chodzi o warunki kobiety
czy warunki pogodowe
Masz racje że nie powinienem nazwisk używać tylko ogólnie,ale tylko dziś tego gangstera widziałem,reszta mafii chyba chce przeczekać i jak już będzie dobrze to będą krytykować innych za opieszałość.Uwagę przyjmuje z pokorą.Pozdrawiam
Niestety hipcio ma słabe umiejętności unoszenia się na wodzie,ale słyszałem,że Hosia chodząca często na basen to znakomity pływak.Więc chyba w razie czego nie pozwoli zginąć maskotce.
hipo,czy po grochówce
umiejętnośc unoszenia sie na
wodzie wzrasta czy maleje :)
a giermka huncwota od niedzieli niema ?
wszak to niesłychane żeby szlachcic sam
osobiscie ze swoją świtą stąpał do kolektury :)
umiejętnośc unoszenia sie na
wodzie wzrasta czy maleje :)
a giermka huncwota od niedzieli niema ?
wszak to niesłychane żeby szlachcic sam
osobiscie ze swoją świtą stąpał do kolektury :)
Lila piesek w Twoim profilu to maleństwo,ale maskotka hipcio to maleństwo 100krotnie mniejsze i wymagające większej troskliwości i opieki.
Xelom po grochówce wzrasta bojowość,a giermka niestety wywiało,może ma blokadę.Hultaj był niezle zawiany,a nowi kandydaci na razie się nie zgłaszają.
lotto:
4,9,24,25,39,40
4,9,24,25,39,40
Witam,no ta reklama powyżej jest realna "lottosecret" .Fakt,na początek troszkę strat,ale trafiłem na 2 losowanie czwórkę,także nie jest najgorzej...
Dulcyneo z Toboso,znów okrutny czarnoksiężnik nie pozwolił mi wygrać.W związku z tym brakuje pieniążków,nawet na papier na listy miłosne.Ukochana,udaję się do komnaty by chociaż pamięć o twojej osobie ukoiła smutki.Całuję rączki.Bałwan.
Smutna godzina nadania zakładu:18.09.Liczby które przyniosły klęskę:17,21,26,27,28,29,48,49,54,80.
hipcio...dzięki
a co do doradcy to mówiłam, wsadź gamonia na dwa dni do lodówki to mu się pomysłowość odświeży
a co do doradcy to mówiłam, wsadź gamonia na dwa dni do lodówki to mu się pomysłowość odświeży
witam tak jak mówiłem w lotto kulka z nr 8 na urlopie i podtrzymuję że nikt nie trafił 6/6
Witam wszystkich.
Dobranoc.. .
kathy bywa i tak ja mam swie trafione w lotto w mini nic w mm też nic
kocio... u mnie w lotto 2 kupony, na każdym dwójka, w mini 2 kupony, na jednym 2 na drugim zero
Proszę,przed snem maskotkę hipcio nakarmić i przykryć wełnianym kocem.
kocio... w mini gram od grudnia kiedy to zobaczyłam, że moje cyferki też czasem losują (padło 5)
w lotto zdecydowanie dłużej, chociaż z przerwami i o ile kiedyś często mi się zdarzało mieć czwórki, średnio raz na miesiąc to teraz lipa
jeszcze w mm mi się udaje czasem
w lotto zdecydowanie dłużej, chociaż z przerwami i o ile kiedyś często mi się zdarzało mieć czwórki, średnio raz na miesiąc to teraz lipa
jeszcze w mm mi się udaje czasem
kathy ja gram w lotto od dawna jeszcze jak do podstawówki chodziłem to zaczęłem grać w mini od kilku lat a w mm to trochę grałem potem długa przerwa i od niedawna gram i oczywiście uwzględnic trzeba poprzednie nazyw tych gier
w lotto dawno czwórki nie trafilem tylko trójki w mini w tym roku nawet trójki nie mniałem a co do mm to na plusie jestem a joker to narazie "świeża" gra
kocio... jak ty taki prorok jesteś to przepowiedz jeszcze cyferki na sobotę, nawet gotowa jestem w system zaiwestowac
Znane są słowa ojca Pio:Nigdy nie kładz ograniczeń na moc Boga,zawsze proś o wielką łaskę.
kathy chciałbym he a co do kumulacji to jest już fakt a co do sumy jaką za oferują to jeszcze się okaże
Jeżeli człowiek nie zostanie oczyszczony na ziemi,to będzie musiał przejść przez ogień w czyścu.Tam za każdy grzeszek trzeba będzie odpokutować.
Jest udowodnione,że kto modli się za dusze czyścowe,jest przez nie wspomagany na ziemi.Dusze te potrafią wyjednać ratunek u Boga od nieszczęść,a zawsze okazują wdzięczność.
kocio... jak taka kumulacja to pewnie się uzbiera te 17 melonów, chociaż mi taki 1 mln by wystarczył w zupełności
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
Jako ciekawostkę powiem,że widziałem w jednej kolekturze wystawiony pokarm.Tylko był za twardy na ząbki hipcia.
Dzisiaj kupon miałem nadany nie w żabkojadzie,a w tradycyjnej kolekturze.
A na forum widzę,że obok Lily pojawił się Kombo.Czyli ona musi dokarmiać już dwóch łasuchów:Vento i Kombo.W związku z tym dla maskotki hipcio może już zabraknąć pokarmu.
A dlaczego znikła Hosia,bo ciekawi mnie co tam u niej,czy musi ratować hipcia,czy spokojnie.
Ricardos,bo skoro już nie grasz w kolekturze,to i tak musisz przewidzieć dobrze liczby,tylko,że teraz masz łatwiej,ale musisz więcej inwestować.
Hipo.Póki co jak policzyłem mam większe zyski w ciągu 5 dni niż gra w kolekturze:)
witam wszystkich
pyta dziennikarz.jak sie państwu powodzi ?
... no nie przelewa sie,odpowiadają mieszkańcy
witaj kocio
pyta dziennikarz.jak sie państwu powodzi ?
... no nie przelewa sie,odpowiadają mieszkańcy
witaj kocio
Witam.
emeryt> Tylko bez dowcipów o Jasiu.[no może jeden]
Pozdrawiam ,,,Jasiu
emeryt> Tylko bez dowcipów o Jasiu.[no może jeden]
Pozdrawiam ,,,Jasiu
Na forum , w wątku z moim nickiem w tytule:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
zamieściłem matrycę uniwersalnego systemu ( zarówno do gier losowych i do zakładów bukmacherskich ) na 27 zakładów.
System umożliwia podstawianie po 3 różnych liczb lub 3 parek bądź np. 3 różnych dokładnych wyników i trafienie 1z3 w każdej z linii daje gwarantowane wygrane.
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
zamieściłem matrycę uniwersalnego systemu ( zarówno do gier losowych i do zakładów bukmacherskich ) na 27 zakładów.
System umożliwia podstawianie po 3 różnych liczb lub 3 parek bądź np. 3 różnych dokładnych wyników i trafienie 1z3 w każdej z linii daje gwarantowane wygrane.
Pzdr.
edi8
kocio... idę zaraz zainwestować moje 5/8
a ty poprorokuj trochę cyferki na jutro :-)))
a ty poprorokuj trochę cyferki na jutro :-)))
kathy no raczej nie trzeba prorokować cyferek he jutro też nikt nie trafi 6/6 w lotto
halo to niebyło przekleństwo tylko jedno z danie tak prawidłowo się pisze a tu gwiazdki sie pojawiły
Może kogoś zainteresuje takie niekonwencjonalne podejście do gier , jak przedstawione na forum tego portalu http://sekretwpraktyce.pl
w tym wątku
http://sekretwpraktyce.pl/forum/viewtopic.php?t=243
Pzdr.
edi8
w tym wątku
http://sekretwpraktyce.pl/forum/viewtopic.php?t=243
Pzdr.
edi8
Witam
edi8 coś podobnego jest opisane w książce Josepha Murphy'ego Potęga Podświadomości http://www.scribd.com/doc/2072937/Joseph-Murphy-Potga-podwiadomoci
Pozdrawiam
edi8 coś podobnego jest opisane w książce Josepha Murphy'ego Potęga Podświadomości http://www.scribd.com/doc/2072937/Joseph-Murphy-Potga-podwiadomoci
Pozdrawiam
Witam.
Mam ciekawy sposób na typowanie liczb w multi-multi :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę mu przesłać arkusz w Excelu. Skuteczność jest duża. myklata@inmail.pl
Mam ciekawy sposób na typowanie liczb w multi-multi :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę mu przesłać arkusz w Excelu. Skuteczność jest duża. myklata@inmail.pl
Angierski- masz okazję udowodnić "cudowność" swojego systemu. Wytypuj na jutro w lotto 20/20 . Wtedy ci uwierzę.
Jeśli osiągasz 25% to trafiasz:
1/4.
2/8
3/12
4/16
5/20 powodzenia:) .
1/4.
2/8
3/12
4/16
5/20 powodzenia:) .
Panie Pasko!
Broń swoją stronę przed oszustami.
Broń swoją stronę przed oszustami.
WN to ma być 25% WIĘCEJ !!! ;) Czyli co? Statystycznie już mamy 25% + 25% angierskiego razem 50. Fiu,fiu. Za każdym razem 5/10 ;)))Eldorado . Żeby tylko nam się nie... przelało ;)P
Taka ciekawostka.
Kocio- wiesz, że o Tobie istnieje piosenka? Śpiewa ją Halina Kunicka.
Kocio- wiesz, że o Tobie istnieje piosenka? Śpiewa ją Halina Kunicka.
Kocio- mały cytat.
"kocio, kocio ma cudowne... ."
Tyle wystarczy, aby znaleźć całą piosenkę.
"kocio, kocio ma cudowne... ."
Tyle wystarczy, aby znaleźć całą piosenkę.
W Szczecinie warunki biometeo idealne,aby ducha wyzionąć.Co zapewne niebawem uczynię. :-(((
Pozdrowienia dla tych,którym sucho i tym,którym może się przelać.
Pozdrowienia dla tych,którym sucho i tym,którym może się przelać.
Hosia- policz ile to jest: 15/16. Wynik podaj w %. To moje wczorajsze typowanie./wiem ile to jest, ale chce żeby to ktoś inny policzył/.
Nikt nie chce policzyć, to policze ja.
((15:16)x100%)=93.75% >>moja skuteczność typowania w %.
((15:16)x100%)=93.75% >>moja skuteczność typowania w %.
Witam.Zobaczyłem w internecie zdjęcie hipopotama w zoo,a przed nim worki z piaskiem.Chyba więc jestem bezpieczny,to na pewno zasługa Hosi.