Wpisy 112 825 – 112 924
20 maja 2010 15:48 → 20 maja 2010 23:57, 100 wpisów
Zdradzę,że na kuponie jak podliczył mi bałwan,mam równowagę liczb parzystych i nieparzystych.
Kathy jak będziesz na spacerze,to nie zapomnij kupić karmy dla maskotki.
wreszcie jakieś konkrety ja wyliczam 2/3 do 3 los tak jak 37,38,39.14/2los 15/1los a pisałem że gram 3 los
Uwaga- znalazłem takie "coś". Jak się wpisze w google myklata pl to "program kosztuje 700pln". No i mamy oszusta.
Rafał coś dzisiaj kiepsko,bo nie widzę jeszcze wielu typowań i muszę oprzeć swoje liczby na bałwanie.
Masz racje W.n.
2010-03-09 (11:01)
zbyszeks
Data rejestracji: 2006-07-02
Ilość postów: 4375
2010-03-09 (11:01)
zbyszeks
Data rejestracji: 2006-07-02
Ilość postów: 4375
?! dziwne !? Mag/neptun to ta sama osoba!?
Witam.Moje typy na zm."B" do MM.Oto one:64,61,45,22,55,59,18,37,6,40.Ludzie w Nowej Hucie którym zalało domy,bardzo sobie chwalili współprace z policją,natomiast bardzo krytykowali tych kretynów ze straży miejskiej,dość że nic nie pomogli to jeszcze przemieszczali sie swoimi samochodami na sygnałach,nie pomagając w niczym,nawet nie wyszli z samochodów.Ale nie ma się co dziwić tym mutantom bo tylko potrafia zakładać blokady,przeganiać staruszki (nie gonią,bo staruszki są szybsze)oraz łapać w strefie ograniczonego ruchu wszystkich tych co mają obce rejestracje,czyli z innego województwa,i takim biedakom sypią mandaty za wjazd,zamiast pomóc,gdyż Kraków jak i inne miasta jest słabo oznakowany.Ale Kraków jest już bezpieczny teraz wszystko co w kierunku Gdańska jest zagrożone.Pozdrawiam i Idę w teren bo dziś nie pada.Temp. max dzisiaj to 13 stopni,a nie jak podają w prognozach 17 stopni.Pozdrawiam
kogut19 dzięki za newsy.To dobrze,że Kraków już bezpieczny.Teraz trzymajmy kciuki za Warszawę.Relacje pokazywane w TV a szczególnie obraz przekazywany z helikoptera lekkim przerażeniem napawa.Skala tego kataklizmu jest ogromna.
PS.Podobno po tego rocznym wyniku Legii w lidze ,nic gorszego stolicy nie mogło się na ten rok przydarzyć? - To tak dla rozładowania atmosfery...
PS.Podobno po tego rocznym wyniku Legii w lidze ,nic gorszego stolicy nie mogło się na ten rok przydarzyć? - To tak dla rozładowania atmosfery...
Kto chce poznać dobry sposób do typowania liczb w Multi-Multi za darmo to piszcie do mnie maila na myklata@inmail.pl Otrzymacie ode mnie arkusz w Excelu do wyznaczania temperatury liczb. Naprawdę warto to sprawdzić.
Około 25% ponad prawdopodobieństwo :). Statystyka daje dużo więcej niz czyste prawdopodobienstwo.
Około 25% ponad prawdopodobieństwo :). Statystyka daje dużo więcej niz czyste prawdopodobienstwo.
aca dobiera się do gaździny. W pewnym momencie gaździna mówi:
- Baco, gniewom się
- A o co się gniewocie gaździno?
- Ja nie mówię, że się gniewom ino ... ze się wom chXX gnie!
- I z czego się pan tak śmieje? Szczęka złamana, cztery żebra też, oko wybite?
Góral na to:
- Ja to nic, ale Jontek ma dzisiaj noc poślubną a ja mam jego jaja w kieszeni!
- Staro, obruciłabyś się ku mnie.
- Kces mnie, mój chłopecku?
- Nie, ino puscos bąki.
Turysta zachodzi w deszczu do bacówki, baca gościnnie częstuje go gorącą strawą, turysta zajadając spostrzega że do talerza leci mu z góry woda...
- Baco dach ci przecieka.
- Wim...
- To dlaczego nie naprawisz??
- Ni mogę, przecież dysc pada.
- To dlaczego nie naprawisz kiedy nie pada??
- A bo wtedy nie cieknie...
Baca z gaździną jadą w pole:
- Słuchojcie no baco - zagaduje gaździna - coś mi się wydaje, ze nasa Maryś jest w ciązy.... tylko jak to mozliwe? Chłopaka ni mo, na potancówki nie chodzi, w nocy śpi z nomi...
- A bo z womi tak zowse - zdenerwował się baca - w nocy się porozkrywata, dupy
powypinata i po ciemku poznaj która cyja...
- Baco, gniewom się
- A o co się gniewocie gaździno?
- Ja nie mówię, że się gniewom ino ... ze się wom chXX gnie!
- I z czego się pan tak śmieje? Szczęka złamana, cztery żebra też, oko wybite?
Góral na to:
- Ja to nic, ale Jontek ma dzisiaj noc poślubną a ja mam jego jaja w kieszeni!
- Staro, obruciłabyś się ku mnie.
- Kces mnie, mój chłopecku?
- Nie, ino puscos bąki.
Turysta zachodzi w deszczu do bacówki, baca gościnnie częstuje go gorącą strawą, turysta zajadając spostrzega że do talerza leci mu z góry woda...
- Baco dach ci przecieka.
- Wim...
- To dlaczego nie naprawisz??
- Ni mogę, przecież dysc pada.
- To dlaczego nie naprawisz kiedy nie pada??
- A bo wtedy nie cieknie...
Baca z gaździną jadą w pole:
- Słuchojcie no baco - zagaduje gaździna - coś mi się wydaje, ze nasa Maryś jest w ciązy.... tylko jak to mozliwe? Chłopaka ni mo, na potancówki nie chodzi, w nocy śpi z nomi...
- A bo z womi tak zowse - zdenerwował się baca - w nocy się porozkrywata, dupy
powypinata i po ciemku poznaj która cyja...
Witam.Tak tylko informacyjne to w Krakowie leje deszcz niestety.Cały dzień wytrzymało.Szkoda bo to nie pomaga niżej położonym miastom.To tyle jako niemiłą niestety informacje przekazuje.Pozdrawiam
angierski ty lepiej moje wpisy poczytaj a nie namawiaj tu ludzi oszuscie jebany
Widzę że ja ze swoimi wpisami jestem "pikuś" w porównaniu z innymi :)
Witam All cieplutko ;)
Hipciu: W Wawce obawiamy się o Saską Kępę, ZOO i Łomianki . W czasie ostatniej powodzi Zoo dzieliły już tylko metry.Najgorzej ma być jutro w nocy ;(
Monti : Jasne,że nic a nic się nie zmieniłam ;D Przez ostatni rok nie posunęłam się ani ociupinki - wiekowo oczywiście ;))P
Hipciu: W Wawce obawiamy się o Saską Kępę, ZOO i Łomianki . W czasie ostatniej powodzi Zoo dzieliły już tylko metry.Najgorzej ma być jutro w nocy ;(
Monti : Jasne,że nic a nic się nie zmieniłam ;D Przez ostatni rok nie posunęłam się ani ociupinki - wiekowo oczywiście ;))P
hosia > jak tak patrzę na Twojego Walecznego Anioła to........ dochodzę
.........oczywiście do pewnych wniosków :)
.........oczywiście do pewnych wniosków :)
I słusznie Pani Hosiu.Jak coś jest OK,to po co zmieniać,no nie?
Bo jak ktoś dba,to ma.Tak mówią.;)
Bo jak ktoś dba,to ma.Tak mówią.;)
Witam.To co zobaczyłem w FAKTACH i chyba nie tylko ja woła o pomstę do nieba ,bo wychodzą teraz wszystkie mankamenty i zaniedbania polityków i wszystkich odpowiedzialnych za bezpieczeństwo narodowe.Jak tylko minie powódź to wszyscy kandydaci na prezydenta powinni w pierwszej kolejności wybudować domy tuż za wałami i wtedy będąc bezpośrednio zainteresowani pilnowali by aby wały były wybudowane,z należytego materiału,i na należytą wysokość.Taki dramat dla ludzi przy szykowali przez swoją nieudolność i brak przewidywania.Tyle zwierzyny sie potopiło,my nie będąc zagrożonym nie mamy pojęcia o tych dramatach.Płakać sie chce.Tyle lat zmarnowano po tamtej powodzi nic tych polityków to nie nauczyło,a oni dziś konferencje wyborcze urządzają,jakim prawem tak postępują tu dramat ludzki a oni pod krawatami program wyborczy prezentują.Gdzie ja żyje,żaden z tych bandytów nie ma prawa ubiegać sie na prezydenta,bo oni już pokazali że los ludzki jest im obojętny.Poprzednich powodzi nie widziałem bo byłem,na północy gdzie w tym czasie była susza,ale teraz widzę na własne oczy ten dramat który wtedy do mnie nie docierał.I nadal teraz leje w Krakowie ulewa okropna.To tyle.Proszę o wybaczenie tego wpisu,ale gdzieś musiałem sie wy żołądkować.Pozdrawiam
Wydaje mi się Koguciku , że właśnie teraz, tuż przed wyborami będą stawać na głowie, żeby pokazać się od najlepszej strony. Ta powódź to zbawienie dla platformy. Zobacz co robią , żeby zjednać wyborców. Wypłaty odszkodowań w trybie natychmiastowym niezależnie czy ktoś był ubezpieczony czy nie.
Dante: Oj, żebyś tylko nie zaszedł za daleko ....i nie wyciągnął....zbyt pochopnych wniosków ;DDD
Dante: Oj, żebyś tylko nie zaszedł za daleko ....i nie wyciągnął....zbyt pochopnych wniosków ;DDD
hosia > Ty mnie nie zmuszaj żebym ja coś tutaj wyciągał :) :) :) :)
HOSIU droga nie da sie zrekompensować takiego nieszczęścia jakie dotknęło tych ludzi.Zaniedbali całą infrastrukturę przez 7-10 lat i teraz chcą kasą to załatwić.Jaka kasa zrekompensuje Utratę pamiątek rodzinnych,kochanego psa,czy cierpienia tej zwierzyny.Nie chce mi sie więcej pisać bo cisną mi się takie słowa na tych bandytów.Teraz są dobrzy,Napieralski i reszta tych bandyckich krawatów zamiast siedzieć to na wały worki ładować a nie robić spęd na Wiejskiej Rady Ocalenia Narodowego, co kur..bedą ocalać,kogo ocalać,nad czym teraz dyskutować,banda oszołomów i krętaczy karierowiczów.Palować tą bandę na wałach na krótkich łańcuchach i czekać kiedy woda im pod jaja podejdzie.Jezu wybacz,bo chyba nie wiem co pisze tak mną rzuca.Pozdrawiam
kogucik19>>> dlaczego z nazwiska wymieniasz tylko Napieralskiego? Z tego co ja się orientuje to on jeszcze nie pełnił takiego stanowiska które miało wpływ na sprawę zabezpieczenia przeciwpowodziowego. Trochę obiektywizmu.
pzdr
pzdr
Witam.Widziałem,że w jednej biedronce ludzie wykupili wszystką wodę mineralną i chlebek,a w dwóch piekarniach też kupili wszystko pieczywo.Hosiu pilnuj,żeby w zoo w Warszawie nie utopił się hipopotam.
HERBIE1976 masz racje,że nie jestem obiektywny,ale jego konferencje widziałem w telewizji i to nazwisko utkwiło mi w pamięci.I naprawdę nie potrafie być wobec tego całego ogromu nieszczęścia obiektywnym.I przyznaje sie do tego.Jeżeli moim wpisem Cie uraziłem lub w jakiś sposób naruszyłem twoje prywatne zdanie o tym lub innym polityku to nie było to moim celem.Pozdrawiam
Kupon wysłany.Warunki:pogoda średnia.Osoba przyjmująca zakład:kobieta.Warunki:średnie.Przy okazji licho skusiło na jedną zdrapkę:mistrzostwa i pech nadszedł.
parę wpisów z forum portalu TVN24:
3 majcie się Warszawioki :)
Niech wam się nie przelewa :)
~Poznaniok :)
Uważajcie na krokodyle z warszawskiego ZOO.
Jeżeli woda zaleje ZOO to nie radzę latem kapać się w Wiśle.
jesteśmy z wami [2]
Dacie radę. U nas było nerowo. Krakusy są z wami.
Sejm jest na skarpie [1]
szkoda.
A niech ta warszawke troche przytopi na otrzezwienie
3 majcie się Warszawioki :)
Niech wam się nie przelewa :)
~Poznaniok :)
Uważajcie na krokodyle z warszawskiego ZOO.
Jeżeli woda zaleje ZOO to nie radzę latem kapać się w Wiśle.
jesteśmy z wami [2]
Dacie radę. U nas było nerowo. Krakusy są z wami.
Sejm jest na skarpie [1]
szkoda.
A niech ta warszawke troche przytopi na otrzezwienie
kogucik19>>> tu nie chodzi o mnie tylko albo używamy nazwisk albo ogólnie politycy. Zresztą i tak oleją jak zwykle wszystkich a martwić będą się tylko o swoje stołki i żaden prawdy nie powie że debilami są Ci którzy mieszkając na terenach zalewowych nie ubezpieczają się od powodzi.
Ciekawe,czy rozliczeni zostaną ci,co olali raporty NIKu po kontroli zabezpieczeń przeciw powodziowych,które nie pozostawiały najmniejszych złudzeń,że nie jest wcale lepiej a w wielu miejscach ,nawet gorzej niż przed ostatnią wielką powodzią.
W tym kraju dopóty dobrze nie będzie,dopóki ludzie mający pod opieką wspólne dobro narodowe,zamiast rzetelności w swoich działaniach,w wyniku prywaty,zaniechania, niechlujstwa,czy niekompetencji to dobro na straty lub zniszczenie narażając,nie będą personalnie wobec prawa odpowiadać.
W tym kraju dopóty dobrze nie będzie,dopóki ludzie mający pod opieką wspólne dobro narodowe,zamiast rzetelności w swoich działaniach,w wyniku prywaty,zaniechania, niechlujstwa,czy niekompetencji to dobro na straty lub zniszczenie narażając,nie będą personalnie wobec prawa odpowiadać.
Rafał godzina nadania na razie musi pozostać tajemnicą.Hosiu nie myśl o krokodylach,ale nie zgub maskotki hipcio w wodzie.
hipo.chodzi mi o
warunki:średnie
ale chodzi o warunki kobiety
czy warunki pogodowe
warunki:średnie
ale chodzi o warunki kobiety
czy warunki pogodowe
Masz racje że nie powinienem nazwisk używać tylko ogólnie,ale tylko dziś tego gangstera widziałem,reszta mafii chyba chce przeczekać i jak już będzie dobrze to będą krytykować innych za opieszałość.Uwagę przyjmuje z pokorą.Pozdrawiam
Niestety hipcio ma słabe umiejętności unoszenia się na wodzie,ale słyszałem,że Hosia chodząca często na basen to znakomity pływak.Więc chyba w razie czego nie pozwoli zginąć maskotce.
hipo,czy po grochówce
umiejętnośc unoszenia sie na
wodzie wzrasta czy maleje :)
a giermka huncwota od niedzieli niema ?
wszak to niesłychane żeby szlachcic sam
osobiscie ze swoją świtą stąpał do kolektury :)
umiejętnośc unoszenia sie na
wodzie wzrasta czy maleje :)
a giermka huncwota od niedzieli niema ?
wszak to niesłychane żeby szlachcic sam
osobiscie ze swoją świtą stąpał do kolektury :)
Lila piesek w Twoim profilu to maleństwo,ale maskotka hipcio to maleństwo 100krotnie mniejsze i wymagające większej troskliwości i opieki.
Xelom po grochówce wzrasta bojowość,a giermka niestety wywiało,może ma blokadę.Hultaj był niezle zawiany,a nowi kandydaci na razie się nie zgłaszają.
lotto:
4,9,24,25,39,40
4,9,24,25,39,40
Witam,no ta reklama powyżej jest realna "lottosecret" .Fakt,na początek troszkę strat,ale trafiłem na 2 losowanie czwórkę,także nie jest najgorzej...
Dulcyneo z Toboso,znów okrutny czarnoksiężnik nie pozwolił mi wygrać.W związku z tym brakuje pieniążków,nawet na papier na listy miłosne.Ukochana,udaję się do komnaty by chociaż pamięć o twojej osobie ukoiła smutki.Całuję rączki.Bałwan.
Smutna godzina nadania zakładu:18.09.Liczby które przyniosły klęskę:17,21,26,27,28,29,48,49,54,80.
hipcio...dzięki
a co do doradcy to mówiłam, wsadź gamonia na dwa dni do lodówki to mu się pomysłowość odświeży
a co do doradcy to mówiłam, wsadź gamonia na dwa dni do lodówki to mu się pomysłowość odświeży
witam tak jak mówiłem w lotto kulka z nr 8 na urlopie i podtrzymuję że nikt nie trafił 6/6
Witam wszystkich.
Dobranoc.. .
kathy bywa i tak ja mam swie trafione w lotto w mini nic w mm też nic
kocio... u mnie w lotto 2 kupony, na każdym dwójka, w mini 2 kupony, na jednym 2 na drugim zero
Proszę,przed snem maskotkę hipcio nakarmić i przykryć wełnianym kocem.
kocio... w mini gram od grudnia kiedy to zobaczyłam, że moje cyferki też czasem losują (padło 5)
w lotto zdecydowanie dłużej, chociaż z przerwami i o ile kiedyś często mi się zdarzało mieć czwórki, średnio raz na miesiąc to teraz lipa
jeszcze w mm mi się udaje czasem
w lotto zdecydowanie dłużej, chociaż z przerwami i o ile kiedyś często mi się zdarzało mieć czwórki, średnio raz na miesiąc to teraz lipa
jeszcze w mm mi się udaje czasem
kathy ja gram w lotto od dawna jeszcze jak do podstawówki chodziłem to zaczęłem grać w mini od kilku lat a w mm to trochę grałem potem długa przerwa i od niedawna gram i oczywiście uwzględnic trzeba poprzednie nazyw tych gier
w lotto dawno czwórki nie trafilem tylko trójki w mini w tym roku nawet trójki nie mniałem a co do mm to na plusie jestem a joker to narazie "świeża" gra
kocio... jak ty taki prorok jesteś to przepowiedz jeszcze cyferki na sobotę, nawet gotowa jestem w system zaiwestowac
Znane są słowa ojca Pio:Nigdy nie kładz ograniczeń na moc Boga,zawsze proś o wielką łaskę.
kathy chciałbym he a co do kumulacji to jest już fakt a co do sumy jaką za oferują to jeszcze się okaże
Jeżeli człowiek nie zostanie oczyszczony na ziemi,to będzie musiał przejść przez ogień w czyścu.Tam za każdy grzeszek trzeba będzie odpokutować.
Jest udowodnione,że kto modli się za dusze czyścowe,jest przez nie wspomagany na ziemi.Dusze te potrafią wyjednać ratunek u Boga od nieszczęść,a zawsze okazują wdzięczność.
kocio... jak taka kumulacja to pewnie się uzbiera te 17 melonów, chociaż mi taki 1 mln by wystarczył w zupełności
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
Jako ciekawostkę powiem,że widziałem w jednej kolekturze wystawiony pokarm.Tylko był za twardy na ząbki hipcia.
Dzisiaj kupon miałem nadany nie w żabkojadzie,a w tradycyjnej kolekturze.