Wpisy 112 725 – 112 824
19 maja 2010 23:28 → 20 maja 2010 15:45, 100 wpisów
Doszedłem do wniosku,że czasem nawet wysłane liczby wcześniej mogą dać wygraną,tylko trzeba je jakoś szczęśliwie ułożyć,a ja na razie mam pecha.
Mag ,Tajemniczy Don Pedro,to znany deszczowiec,prawdopodobnie teraz skacze z radości.
Oto liczby które przyniosły mi dzisiaj pecha:8,25,26,41,48,49,54,62,65,67.Smutna godzina nadania:18.55.
A to moje liczby z wczoraj,na kuponie dużo cyferek o jeden obok:14,19,27,34,38,48,51,52,70,78.Czyli myślę przestawiając liczby w złym kierunku.
Większa część grochówki już w brzuszku hipcia.Polecam takie zupy Lily,są dobre dla wzmocnienia organizmu.
A chyba to było ze świętym Czesławem,że gdy Tatarzy oblegali miasto,on wyszedł na mury modląc się.I obce wojska ujrzały tajemnicze światło i włosy stanęły im dęba i uciekali przerażeni.
Dlaczego Lili je polecasz:)))
taki liczby podał "W. n." na jutro:01, 02, 10, 13, 16, 17, 19, 20, 22, 25, 32, 34, 37, 42, 44, 46!!!
taki liczby podał "W. n." na jutro:01, 02, 10, 13, 16, 17, 19, 20, 22, 25, 32, 34, 37, 42, 44, 46!!!
Dlatego Mag,że Lila lubi krzątać się po kuchni i gotować smakowite obiadki.A grochówka jak pisze znany zakonnik ojciec Grande,to ważny posiłek.
"Idź zbieraj, szukaj, dobieraj to z czego jesteś zbudowany, jako pożywienie twoje"
Mag- ?
Mag- nie wprowadzaj ludzi w błąd! Te liczby które ja podałem omija się z daleka!!! /Są to liczby które nie zostaną prawdopodobnie wylosowane./.
Robalku - wyraziłam się nieprecyzyjnie - jasne ,że mam na myśli piłkę kopaną ;)))
Hipciu: A ja mam w sobie domieszkę krwi tatarskiej ze strony pra,pra,pra dziadka i burzę włosów na głowie . Czyzby to wpływ genów uciekajacych Tatarów ;)))
Hipciu: A ja mam w sobie domieszkę krwi tatarskiej ze strony pra,pra,pra dziadka i burzę włosów na głowie . Czyzby to wpływ genów uciekajacych Tatarów ;)))
z drugiej strony.....(milczenie przerwane, celowo)!! tak hosieńko sio spać:))))
Mag.. Ja jeszcze posiedze z godzinę.
Mag.. .dlaczego nie śpisz? /ja nie śpię, bo wpadłem na ciekawy sposób typowania liczb. Muszę go wypróbować w przyszłym tygodniu/.
Mag.. . Już późno:) może czas na sen??? Miłej nocy życzę.
Witam Wszystkich.
szczery> Nikogo niema w domu ,a ja zaraz wychodzę.
pozdrawiam
pozdrawiam
Hello!
Jak juz meldunki o pogodzie,to w Szczecinie prawie bezchmurne niebo,co ostatnio z miąsiąc temu się zdarzyło.
Ale,jak to starzy eskimosi mówią - "nie chwal dnia,przed zachodem słońca",bo jakoś podejrzanie to wygląda.
Chciałbym,żeby już wszystkim,którym jest teraz tak potrzebne choć ta odrobina słonka się pokazała,albo chociaż niech już padać przestanio na dobre.
Jak juz meldunki o pogodzie,to w Szczecinie prawie bezchmurne niebo,co ostatnio z miąsiąc temu się zdarzyło.
Ale,jak to starzy eskimosi mówią - "nie chwal dnia,przed zachodem słońca",bo jakoś podejrzanie to wygląda.
Chciałbym,żeby już wszystkim,którym jest teraz tak potrzebne choć ta odrobina słonka się pokazała,albo chociaż niech już padać przestanio na dobre.
Ale tu dzis pusto zapewne kozystają wszyscy z ładnej pogody i niektórzy pracują od rana
Szczery- w USA czeka nagroda 1 000 000 dolarów dla tego , kto potrafi udowodnić, że może przewidzieć liczby w lotto.
Witam.Podaje na dziś swoje propozycje liczb do MM na zm."A".Oto one:64,61,45,17,55,59,18,37,6,40.Wczoraj około 23:30 pojechałem zobaczyć Wisłę,jak to wygląda z mostu Powstańców Śląskich,jadąc bardzo pomalutku przez ten most(byłem sam na drodze)widziałem ogrom i potęgę wody czyli faktycznie jest to wielki żywioł.Jednocześnie uświadomiłem sobie jaki człowiek jest malutki i bezradny w porównaniu z żywiołem.Nie powiem że będąc na moście miałem takiego lekkiego stracha, i jeszcze raz żywioł uczy nas pokory.Żal tylko tych ludzi którzy potracili cały dorobek życia,i to nie jest parę złotych na grę to cały majątek i to nie tylko materialny.Bardzo mi żal tych ludzi.Ta powódź przy najmniej ograniczyła tą durną kampanie wyborczą i można troche odpocząć od tej zas...ej polityki.Pozdrawiam i wszystkim słoneczka,i humoru,bo jak to nas opuści to widzę ciemność.
rencino bez honoru przeciez miales juz tu nie pisac ale jak zwykle pamiec zawodzi no coz tylko wspolczuc takim jak ty
brazil>>>>nie rozumiem dlaczego Ty wszystkim dyktujesz co mają robić,pomyliłeś chyba stronki.Każdy ma prawo tutaj pisać,nie tylko Ty.
Nudny i monotonny jak brazilijskie seriale.
A Ty kogut zlewaj gościa i jak masz z Krakowa jakieś newsy to pisz.
A Ty kogut zlewaj gościa i jak masz z Krakowa jakieś newsy to pisz.
niewiem czy dziś napisac jakie typuje bo ostatnio jak ujawniałem to albo 1/2 lub 0/2 w mm a co do lotto to kulka z nr 8nadal ma wolne
brazil ty pewnie pracujesz na stacji benzynowej bo masz łeb jak dystrybutor
A może "brazil" to automat zaprogramowany przez Pasko i reagujący wpisem losowo wybranego szblonu (tzw."gotowca",co tłumaczyłoby momotematyczność),ze zwłoką czasową na każdy wpis kogucika 19? ;)
KOCIO tego o czym piszesz i ja doświadczam,ale dałm sobie czas do końca tygodnia,żeby nabrać pewności.Ale,tak nędznego okresu jeśli o typowanie chodzi,to już nie pamiętam. :(
witam po raz 1
gdzie spojrzeć dokoła woda, woda
wczoraj w tv pokazali
zalaną kolekture
aż sie łezka w oku zakręciła. nawet totalizator
liczy straty :) :)
gdzie spojrzeć dokoła woda, woda
wczoraj w tv pokazali
zalaną kolekture
aż sie łezka w oku zakręciła. nawet totalizator
liczy straty :) :)
kocio... kolektura zaliczona?
ja mam nadzieje, że ja trafię więc nie prorokuj tak źle
ja mam nadzieje, że ja trafię więc nie prorokuj tak źle
Cześć, dzień dobry, witam
czy dziś liczba, bila, kula, czy jak tam zwał, z nadrukiem
"8"
nadal tkwić będzie w
c****j d***e, w efekcie tunelowym, poczekalni, na wakacjach, czy jak tam zwał ?
------------------
proszę nie zważać na moją logikę i nie brać mnie zbyt poważnie
----------
pozdrawiam
czy dziś liczba, bila, kula, czy jak tam zwał, z nadrukiem
"8"
nadal tkwić będzie w
c****j d***e, w efekcie tunelowym, poczekalni, na wakacjach, czy jak tam zwał ?
------------------
proszę nie zważać na moją logikę i nie brać mnie zbyt poważnie
----------
pozdrawiam
Mag... . Witaj.
" Kiedy dzień za nocą goni"
Pozdrawiam i życzę 100x3/3 w dzisiejszym losowaniu MM.
Pozdrawiam... .
" Kiedy dzień za nocą goni"
Pozdrawiam i życzę 100x3/3 w dzisiejszym losowaniu MM.
Pozdrawiam... .
U mnie pewniaczek, parka i trójeczka. I po raz pierwszy, choć pewnie na chwilę, jestem pierwszy w którymś z rankingów. Pozdrawiam.
Witam.Dla osób trzymających maskotki w domu,przypominam aby zrobić zapas wody,bo gdyby zakręcono kurki,trzeba mieć wodę do pojenia maskotek i kąpieli.
Gratuluję Elwer za3z3,ja przydusiłem bałwana i dał tylko2z3na 1400.Koszmar.
Przeczytałem,że chyba w Warszawie wojsko ma pomagać przy budowaniu wału.Zagrożone chyba ma być zoo,a tam przecież mieszka mój kuzyn,hipopotam.
Witaj Xelom,do mnie jeszcze wielka woda nie dotarła,podobna fala nadejdzie jutro wieczorem.Pozdrawiam.
Wieczorem będzie lepiej. Ja jeszcze zagrałem za max staweczkę. Więc buzia się cieszy. Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z kulkami.
Witam wszystkich marzycieli.
Zgodnie z sugestią hipopotana robię zapasy wody.
Pozdr.
Specjalne pozdrowionka dla "mojego" Bałwana ( a jednak ciągle...)
Zgodnie z sugestią hipopotana robię zapasy wody.
Pozdr.
Specjalne pozdrowionka dla "mojego" Bałwana ( a jednak ciągle...)
Właśnie przeczytałem,że ludzie masowo wykupują wodę mineralną w sklepach.
Mag czy nie jesteś przypadkiem w szponach hazardu,bo znów widzę,mnóstwo zakładów?
Ile razy znajdę klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie się jakiś dupek co zdąży zmienić zamek!
Hipo nie wiem czy wiesz ale jak była powódź u mnie w Opolu w 1997 to hipopotama znaleziono martwego przy szkole 2km od zoo.
Witaj Ricardos,to smutna wiadomość.Zastanawiające jest czy wody będzie teraz tyle samo czy mniej.
A jak czytam najświeższe informacje o sytuacji powodziowej,to widać że jest niedobrze.
Zerknijcie jak zgodność w trafnie dobranych typach.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2228
Pozdrawiam,,,,
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2228
Pozdrawiam,,,,
Hipo moje mieszkanie w Opolu znajduje się w górnej części miasta a więc nie jest źle.Najgorzej mają Ci najbliżej dworca,zoo,amfiteatru i osiedli przy Odrze.
było...nie typuje już,więc trochę przycisk backspace popracował.
Muszę jeszcze zdążyć nadać zakład nim nadejdzie wielka woda.Tylko nie wyślę w dalekiej kolekturze,bo może już tam na drodze mokradła.
znam niezłą metodę wyboru/typowania liczb ;)
jeśli ktoś chce się dowiedzieć niech da znać.
jeśli ktoś chce się dowiedzieć niech da znać.
jestem chętna na metode ale i tak w nia nie wierze patrzac na twoje wyniki