Wpisy 1 126 801 – 1 126 900
24 września 2012 11:57 → 24 września 2012 13:05, 100 wpisów
cholercia medea, zapomniałem - już wysyłam a poszło, ale błąd jest malutki
lila atak propo to polecam moje liczby wejdz na moj profil i zobacz pa... pa..pa...
jakiś czas temu w telefonie nokia też na całym wyświetlaczu kolorowe paski wyskoczyły, okazało że to filtry ekranowe i telefon do śmieci bo nie opłacało się naprawiać
senna...no też właśnie,naprawa matrycy od 500 do 1000 więc mam olane na naprawę jesli to faktycznie ona jest do naprawy.Dołoże kilkaset zeta i mam nowego kompa a jak tylko ta taśma to koszy jest nieduży.Paski się pojawiają jak naciskam palcami na f6 f8,może ta taśma nie łączy menda jedna
muszę przyznać że,wcale bym się nie zdziwiła że,coś by tam nie łączyło bo jakoś obchodzę się z nim ostatnio bardzo ostro
kondziu...no w sumie mogłabym wsiąść w auto i sama pojechać ale on i tak jechał jeszcze teściowej kaskadę wysłac no i moje wziął przy okazji.A co ma się słuchać
lila, po prostu emotikonek tych za dużo używasz i wreszcei ci minitor rozpintoliły
lila, widzę że w grupie przyjęłaś pewniaczka większości tego czatu
kondi1
A wiesz, że to naprawdę ciekawe. Muszę sobie pogłówkować w domu Ja muszę sobie jeszcze przypomnieć jak się odczytuje te wszystkie układy planet w horoskopie, bo znalazłam niedawno taki malutki poradnik jak je numerologicznie wykorzystać w grach. Kurczę tylko czasu nie mam by nad tym usiąść tak porządnie a nie z doskoku
A wiesz, że to naprawdę ciekawe. Muszę sobie pogłówkować w domu Ja muszę sobie jeszcze przypomnieć jak się odczytuje te wszystkie układy planet w horoskopie, bo znalazłam niedawno taki malutki poradnik jak je numerologicznie wykorzystać w grach. Kurczę tylko czasu nie mam by nad tym usiąść tak porządnie a nie z doskoku
medea, to prześlij mi ten poradnik to w wolnej chwili też przysiądę
niehc się dzieje co chce, aby tylko 29 weszło i jedna z całuśnych parek
kondi to książka papierowa jest , ale jak znajdę szybki skaner to spróbuję zrobić choć bryk
ciekawe bardzo obszerne streszczenie takiego podręcznika znalazłam wczoraj w archiwum jednego z forów na gazeta.pl. Link mam w domowym laptopie więc wieczorem ci prześlę.
ciekawe bardzo obszerne streszczenie takiego podręcznika znalazłam wczoraj w archiwum jednego z forów na gazeta.pl. Link mam w domowym laptopie więc wieczorem ci prześlę.
widzę,że ulala zaczyna odczuać presję lidera, bo miesza z pewniaczkami
lila zastanawiam się nad jednym...Ty taka wysoka, a ja niższy...jak to zrobimy?
kondi, takie szaleństwo tylko na 14- zobaczę czy układ gwiazd jest korzystny; mam 2x 6/6 i 9/9+ i 10/10+; jak nic nie będzie to na wieczór zagram skromnie
dlatego agatko nie lubię grać na 14, choć,...wtedy statystycznie idzie mi lepiej
kondziu....no jakoś musimy sobie dać radę,w takim razie jak nie chcesz na taboret to ja usiądę
wtedy jak się będę nachylał to potknę się o Twoje kolana i ...polecimy na Twoje plecy. No ja pintole, to by było
kondziu..jak się potkniesz to niekoniecznie polecisz na moje plecy.Ja polecę na plecy a ty?
i ta Twoja maść końska do czegoś się przyda - oby tylko jaja po niej końskie nie były
kondziu..jakbyś sobie tą maścia posmarował obolałe jajeczka to ugotowałyby Ci się chyba na twardo
nawet sie wyspac nie moge od 5 rano ***a z cierpliwoscia sluchalem jak przeciag na[ierdala drzwiami w futrynie i co jebane ***a 10 sekund JEB JEB wstalem o 10 i myslalem czy nie przy***olci noga w te drzwi
lila, mój znajomy dał namówić się na mała papryczkę! Nie żałował jak mu jęzor paliło, ale pożałował, jak poszedł sie odsikać