Wpisy 1 126 901 – 1 127 000
24 września 2012 13:05 → 24 września 2012 13:28, 100 wpisów
nie po to sie klade zeby byle ziemskie *** zmusilo mnie to wstania z niego
co za denny dzien jedyna przyjmenosc dalo mi wynitkowanie i umycie zebow ...
ja tam dzisiaj taką nitką moreno jajka podwiążę jak nie wylosuje całuśnej parki
ja mialem wyslac kupon ale jak tylko wpadnie 5 albo 10 z moich liczb to c*** ***ole rozbieram sie do naga i ide na osiedle krzyczec ze glupi c*** ze mnie
lila spokojnie bo od tego też może cos w plecach strzelić i znowu jakiegoś biednego konia będą musieli ubić, abyś maść miała
kondi1
Coś się na tego biedaka uwziął przecież losowanie ma poprowadzić jeśli się nie mylę jedna z pań zdaje się, że p. Agata
Coś się na tego biedaka uwziął przecież losowanie ma poprowadzić jeśli się nie mylę jedna z pań zdaje się, że p. Agata
co jest gorsze od napadu chichawy? powstrzymywanie sie od niejw miejscu publicznym
medea, bo to mój imiennik, a takie zwody zawsze mi odpala, że normalnie... tylko zęby wynitkować
kondziu...ja jak sie muszę powstrzymywać w miejscu publicznym to dopiero mnie głupawa łapiemam taki atak smiechu że płaczę a inni się smieją ze mnie
33 34
43 50
57 58
62 64
73 75
43 50
57 58
62 64
73 75
czesc wszystkim
Może coś z poezji np. bycie ogrodnikiem podlewającym mocno wysuszony ogród albo pgrzebaczem podżegającym płomienie w kominku namiętności
.witaj Lila
jakbym z zoną o nurkowaniu zaczął gadać, to zanim doszlibyśmy do sedna to juz ranek by był
kondi1
A to spisać trzeba i wydać jako poradnik "Nurkowanie w pościeli nie tylko dla orłów"
A to spisać trzeba i wydać jako poradnik "Nurkowanie w pościeli nie tylko dla orłów"
jeszcze nie dawno było mi zimno i po zupkę biegałem, a teraz mnie rozbiera
.
.
.witaj medea
.
.witaj medea
kondi1
W chińskiej poezji to oni piszą o gromadzących się chmurach, których starcie kończy albo wiosennym deszczem albo tropikalną burzą
W chińskiej poezji to oni piszą o gromadzących się chmurach, których starcie kończy albo wiosennym deszczem albo tropikalną burzą
Jakby ktoś chciał sobie poczytać jak kulturalnie świntuszyć polecam "Kwiat śliwy w złotym wazonie" czyli taki chiński przodek ***la
kuźwa, idę! może się z nim pomieszczę, choć jak dwaj nasi reprezentanci się w łazience spotkali to się pobili
kondi1
Przesłać instrukcję jak z kartki zrobić kubeczek origami
Przesłać instrukcję jak z kartki zrobić kubeczek origami
kuxwa tak sie rechotałem że trafiłem wszędzie tylko nie do muszli
jakby mi się taki smierdzący potem mąż do łóżka połozył to bym się chyba na niego wyrzygała
Lila a co Ty na to ?
http://www.klopsik.pl/images/articles/kreator/P2009621162032_16Dani.jpg
http://www.klopsik.pl/images/articles/kreator/P2009621162032_16Dani.jpg
Trochę się jednak od czasów starożytnych zmieniło. Dzisiaj nikt od gości walczących na ringu nie kupuje potu w flaszeczkach by się spryskać jako afrodyzjakiem