Wpisy 1 126 701 – 1 126 800
24 września 2012 10:57 → 24 września 2012 11:57, 100 wpisów
Nowy 837. Lottomilioner, który ze swoim wynikiem uplasował się na trzeciej pozycji rankingu najwyższych wygranych w Lotto, sam wybrał sześć liczb, które przyniosły mu fortunę. Kupił łącznie trzy zakłady za 9 złotych. tym razem nie na chybil
od dziś drapka drzewko szczęścia-- w mojej ocenie prawie lipa, ale można kupić raz na jakiś czas
mała
i mykami
mała
i mykami
mala1438
albin- wczoraj kolektorka mnie oszukała, twierdząc że ta wygrana była z cht- tak słyszała w jakimś radiu
drapek dziś kupiłam dwie zdrapki i w jednej były dwa drzewka po 1 zł
albinlotto
albinlotto
Witam ponownie.. .
Kumulacaj trwa ..nadal, tylko ze w Lotto,de.
Nie było szóstki w sobotę i do wygrania jest...7 0o0 0o0 Euro.. .
--------------------------------------------
Kumulacaj trwa ..nadal, tylko ze w Lotto,de.
Nie było szóstki w sobotę i do wygrania jest...7 0o0 0o0 Euro.. .
--------------------------------------------
Nie warto jest grać w lotto.pl
------------------------
Za zwykłą 5 w Lotto.de można wygrac... 3 442,50 Euro, to w zaokrągleniu...13 000 pln.. .
"Precz z TS'.
Wiecej na www.lotto.de
-----------------------
------------------------
Za zwykłą 5 w Lotto.de można wygrac... 3 442,50 Euro, to w zaokrągleniu...13 000 pln.. .
"Precz z TS'.
Wiecej na www.lotto.de
-----------------------
Dziśiaj z mojego snu wyszła liczba...45.. .
---------------------------------
Drapek.. .
Grasz dziśiaj na liczbe...45 ???
--------------------------------
Grasz dziśiaj na liczbe...45 ???
--------------------------------
Wedrowco mialam jak zwylke glupi sen otoz moja corka nie majac
prawka bierze samochod i jedzie ja biegne za nia,potem spotykam
kolege,ktory mowi,ze w policji pracuje jego kumpel wiec z kolezanka
idziemy przez rynek do policjanta,ktory pyta czy zrobic protokol
wedrowco co to znaczy
prawka bierze samochod i jedzie ja biegne za nia,potem spotykam
kolege,ktory mowi,ze w policji pracuje jego kumpel wiec z kolezanka
idziemy przez rynek do policjanta,ktory pyta czy zrobic protokol
wedrowco co to znaczy
Agatka.. .
albin i za zwłokę, ale obowiązki służbowe w godzianach pracy przede wszystkim
Lila
czyli tradycyjnie Tobie wychodzi na nie 3,13 a mi się tak bardzo podobało, że dałam na kupon. Pożyjemy zobaczymy kto miał rację
czyli tradycyjnie Tobie wychodzi na nie 3,13 a mi się tak bardzo podobało, że dałam na kupon. Pożyjemy zobaczymy kto miał rację
lila, one są na dzisiaj, więc żabko będziesz musiała na swojego królewicza jeszcze poczekać jak wejdą
Agatka.. .
Może coś będzie... . >> 28, 13, 19.
----------------------------
Może coś będzie... . >> 28, 13, 19.
----------------------------
agatkaa
Sensu nie wyjaśnię, ale sen daje takie liczby : 29,12,79,15,1,51,11,74,6,46,76,5,39,31,11,52,62,63
Sensu nie wyjaśnię, ale sen daje takie liczby : 29,12,79,15,1,51,11,74,6,46,76,5,39,31,11,52,62,63
kondi1 i lila
Spokojnie bo ktoś z pewną taką nieśmiałością może zawiadomić o akcji całus wasze połówki
Spokojnie bo ktoś z pewną taką nieśmiałością może zawiadomić o akcji całus wasze połówki
taaa, życzliwości na tym świecie nie brakuje, to prawda
dzień dobry
dzień dobry
wedrowco bardzo dziekuje a jaki jest sens tego snu
tak poznochdze spac,by szybko spac zeby zadne pieprzoy sie nie snily
tak poznochdze spac,by szybko spac zeby zadne pieprzoy sie nie snily
agatko..wczoraj jak pizłam w laptopa z piąchy to już się nie chciał odpalić
lila, dostałem sms z numeru 7372: "To niewiarygodne!.Ciężko bedzie ci w to uwierzyc, ale tarot juz 4 razy pokazuje to samo. czeka cie nowy zwiazek! Z kim? Pisz ZWIAZEK na 7372". o kierwa
Agatka.. .
---------------------
Ten sen wygląda na ostrzeżenie.. .
---------------------
Ten sen wygląda na ostrzeżenie.. .
kondziu...do mnie też czasami takie durnoty przychodzą,namawiają nas kondziu do bigamii
kondi1
Czekam na test
Lila
Wiesz niektórzy mają takie niespełnione marzenia bycia bezwględnym pogromcą wszelkiego wiarołomstwa i kupę wolnego czasu by się bawić w detektywa
Czekam na test
Lila
Wiesz niektórzy mają takie niespełnione marzenia bycia bezwględnym pogromcą wszelkiego wiarołomstwa i kupę wolnego czasu by się bawić w detektywa
lila, dzisiaj kupilem m&msy i było ich w paczce [w czasie liczenia] 17! a wczorajsze obiadowe 34 weszło o 22:15
raz napisałam do tej wróżki co ktoś dał namiary i teraz cały czasmi wysyła maile że wiedziała ale nie wiem co
kondziu...a 27 mi jumnąłeś na wieczór ty gadzino.Dzisiaj mam 7 w grupie
Lila
Mnie w ten sposób to ściga pewien doradca finansowy nijak nie mogący zrozumieć, że by odłożyć te kilka milionów na starość to jeszcze trzeba na tę miesiączną wpłatę te kilkaset wolnych złotych mieć
nawi77
No to skoro już się przyznali, że nasze forum lubią to pewnie już 17 odpowiednio zmotywowali by z bębna nie wylazła
Mnie w ten sposób to ściga pewien doradca finansowy nijak nie mogący zrozumieć, że by odłożyć te kilka milionów na starość to jeszcze trzeba na tę miesiączną wpłatę te kilkaset wolnych złotych mieć
nawi77
No to skoro już się przyznali, że nasze forum lubią to pewnie już 17 odpowiednio zmotywowali by z bębna nie wylazła
senna..Tobie się zawiesza ,mnie jakieś ***a paski kolorowe się pokazują ,nic tylko roztrzaskać w trzy dupy te całe sprzęty
Lila
No mnie jak się takie pasy zaczęły pokazywac to kilka dni później mój Pavulonik zaliczył zgon zasilacza
nawi77
A to ja się przyłączam
No mnie jak się takie pasy zaczęły pokazywac to kilka dni później mój Pavulonik zaliczył zgon zasilacza
nawi77
A to ja się przyłączam
Znikam.. .
--------------------
--------------------
nawi...a Ty kobieta jesteś czy facet bo nie wiem jak mam pisała.Miałaś czy miałeś?
lila
u mnie tepasków nie ma, tylko sam net jestwolny i bez odświeżania co chwila nie działa
u mnie tepasków nie ma, tylko sam net jestwolny i bez odświeżania co chwila nie działa
Lila
Ja tam się nie znam, ale zanim wysiadł to najpier takie kolorowe paski latały co jakiś czas przez chwilę a tuż przed awarią to nawet co drugi dzień po każdym dłuższym niż dwie-trzy godziny działaniu laptopa
Ja tam się nie znam, ale zanim wysiadł to najpier takie kolorowe paski latały co jakiś czas przez chwilę a tuż przed awarią to nawet co drugi dzień po każdym dłuższym niż dwie-trzy godziny działaniu laptopa
senna..ja nie wysłałam lotto bo mnie wkurzyło i mam wyjechane na niego