Wpisy 1 126 001 – 1 126 100
23 września 2012 20:43 → 23 września 2012 21:08, 100 wpisów
No jak widać są tu osoby dobrze poinformowane o kwalfikacjach pracowników w piramidzie AMBER LOTTO.
Ludzik nie wiem no wydaje mi sie ze 3 minuty myslenia powinny CI pomoc samemu odpowiedziec na to pytanie
lottomat, czy obsługa lottomatu widzi czas, w którym został zawarty wygrany kupon?
no więc nie ma problemu, wystarczy obejrzec nagranie kto był przy kasie w godzienie X
no jak to co? to on podwyzszyl cene zakladu dl/lotto i lobbowal w interesie G-Techa... ten czlowiek byl wybitnie niekometentny... zapasc finansow ts-a na ok. 2 lata to jego dzielo... poczytaj sobie na stronach sejmu stenogramy z posiedzen komisji, w ktorych bral udzial, a przekonasz sie, jaki to szpec
Dudzinski to karierowicz widac to po jego profilu na linkedzie
Ludzik Ty się nie martw o monitoring na stacjach paliwowych. Monitoring zostaje wykasowany przez agenta z S.S.aby nikt nie rozpoznał turysty z piramidy finansowej AMBR LOTTO.
żeby wiedzieć kto wygrał szóstkę przy moim stanowisku hipotetycznie
ludzik ty wygrales te ponad 29mln?
koles ma zero wiedzy o grach losowych itp wiec raczej wystepuje jako pionek na czyjes zyczenie i nim steruja
różni są ludzie, wiedza na temat zwyciezcy moze byc kryminogenna!
przyszedl z branzy informatycznej, wiec nic dziwnego, ze interesowala go bardzo wspolpraca z g-techem i tak ukladal oferte, by ts i g-tech na tym zarabial, bez wzgledu na to, ze ta oferta byla znacznie gorsza dla graczy... zastapienie tns jokerem tez przeciez odbylo sie za jego kadencji...
po prostu lotto nachalnie przez swoje denne suche plytkie reklamy i c***owe hasla namawia jawnie ludzi ze zagrajcie w lotto moze wygracie, podwyzki w przypadku lotto to jawne lecenie na zyski : zyski dla ts jak i panstwa a przecietny czlowiek o tym nie duma, widac ze gtech ma tutaj duzy wplyw bo te jebane c***e decyduja o kosztach obslug maszyn i losowan .... no ale kto kaze ts korzystac z zachodniego scierwa jakby sami nie mogli tego obsluzyc
Lila
w Polsce wiekszosc ludzi wzoruje ceny najpierw na zachodzie a pozniej mysli po polsku a 3 zl to tak ladnie sie zbliza do dolara
mi raczej chodziło o monopol TS. czemu nie ma więcej takich firm w Polsce?
Lila wyslana na wieczor????
ludzik, tez nie do konca to rozumiem... wiem, ze gry losowe to dojna krowa dla budzetu panstwa, ale utrzymanie monopolu jednej firmy jest dla mnie absolutnie bezzasadne... panstwo i tak na swoje wyjdzie ustalajac takie a nie inne podatki...
No i jestem z powrotem
Lila
albin
unhappy i jeszcze 2x tylko mi emotikonek nie przyjęło
Lila
albin
unhappy i jeszcze 2x tylko mi emotikonek nie przyjęło
czy wiadomo, gdzie rozbito wczorajsza kumulacje? znow trojmiasto?
no wlasnie takie pytanie zadam we wtorek - czy TS nie mialoby nic przeciwko zlikwidowania monopolu - napisze to w bardziej powaznej formie
medea czekałem na tę parkę z trójki 3,18,33 od jutra, a ta cholera już dzisiaj się pojawiła
Ludzik nie wiem czemu nie 2,79? Zapytaj w wtorek Pasko będzie w niebo wzięty
medea76
Lila
torsan, tutaj chodzi o wartosc oczekiwaną - mialem dzis wieczorem to policzyc - policzyc ostatnie wyniki w lotto, czy słusznie zagralem
Lila
Może i dobrze, bo w dni Panien to ja naprawdę nie mam szczęscia nawet jak im cyferki zawinę . Na 14-stą puściłam za 20 złotych na "pożyczonych" liczbach odzyskałam 6 złotych
Może i dobrze, bo w dni Panien to ja naprawdę nie mam szczęscia nawet jak im cyferki zawinę . Na 14-stą puściłam za 20 złotych na "pożyczonych" liczbach odzyskałam 6 złotych
lilia mala dostała od dziadków kinder niespodziankę i taki fajoski motor był w środku, że normalnie musiałem od niej go wycyganić
lottomat prywatne gry takiego typu byly by jescze gorsze tam to by dopiero krecili
kondi1
A co ja mam powiedziec jak mi ostatnio moje 48,63,78 przeszło koło nosa, bo też myślałam,że będzie później
A co ja mam powiedziec jak mi ostatnio moje 48,63,78 przeszło koło nosa, bo też myślałam,że będzie później
medea, ja dzisiaj 2 razy od drzwi kolektury się odbiłem więc potraktowałem to jako znak, aby dać sobie siana
Lila 3 i 6 ?
------
-----------------
Nazwa " Totalizator " wzięła się od dwóch słów.
Totalny - Zator.. . >>
Za 2 lata można będzie powiedziec tak o ts - " Było pięknie , a zdechło ".
--------------------------
-----------------
Nazwa " Totalizator " wzięła się od dwóch słów.
Totalny - Zator.. . >>
Za 2 lata można będzie powiedziec tak o ts - " Było pięknie , a zdechło ".
--------------------------
Wędrowca netowy
raz ze panstwo tego nie upilnuje
dwa ze beda ogromne walki i korupcje
dwa ze beda ogromne walki i korupcje
no czasem medea tak jest, ale od jutra jeszcze choć raz parka z tej trójki powinna zawitać
co to znaczy krecili? jestem pewien że firma konkurencyjna dla TS wybudowalaby studio nawet z sopli lodu, ale najlepiej ze szkla i nadawala te losowania przy publicznosci
ahoj
albin, a skad ta teza? ja uwazam, ze wrecz przeciwnie... konkurencja spowodowalaby, ze gracze poszliby tam, gdzie mieliby lepsza oferte... gdyby padly podejrzenia o oszustwa, poszliby do konkurencji... a teraz podejrzenia o oszustwa ts-a tez czesto sa formulowane, ale nie ma alternatywy
kondi1
A mnie się kartę kilka razy odrzucił bankomat a ja sierota się uparłam i ... 14 złotych w plecy
A mnie się kartę kilka razy odrzucił bankomat a ja sierota się uparłam i ... 14 złotych w plecy
Lila ja niemogę się doczekać wtorkowych pytań, pewnie będą mocne
Albin.. .
-------------------------------
-------------------------------
ludzik, wartosc oczekiwana wyplaty w ostatnim losowaniu wynosila ok. -0,18 zl
bo wiecie jak patrze na te nowe studio ujecia itd itd to wyglada to jak wiecie co ? jakby to by automatycznie bylo montowane wedle stalej kolejnosci i zasad
kondi1, niby dlaczego? co szkodzi wejsce na polski rynek hazardowy gier liczbowych jakiejs firmy amerykanskiej lub chinskiej?
jak chcesz grać u chamerykanów lub chińczyków to jedź do USA lub chin
sa fabatycy, ktorzy by zmienili miejsce zamieszkania na "pod studiem" i z balkonu sami by nagrywali filmiki z losowania
kondi, niekoniecznie... ktos tu napisal, ze bukmacherzy zadawalaja sie prowizja rzedu 12%... ts zawsze zabiera niemal polowe na czysto
kondi
Mój anioł stróż to chyba na dwa fronty gra, bo zawsze mnie przekonuje do nie grania właśnie wtedy gdy padają moje liczby Ciekawe czy Szef czyta skargi i wnioski osobiście czy święty Piotruś lub których z archaniołów robi selekcję
Mój anioł stróż to chyba na dwa fronty gra, bo zawsze mnie przekonuje do nie grania właśnie wtedy gdy padają moje liczby Ciekawe czy Szef czyta skargi i wnioski osobiście czy święty Piotruś lub których z archaniołów robi selekcję
kondi a mnie interesuje wygrana, nie wazne czy firma jest japonska, izraelska, polska czy krzyżacka
sluchajcie dla mnie losowania lotto powinny byc o 12 albo 18 tak zeby chetni ludzie mogli tam ogladac te losowanie na zywo
kondi, wszystko jest zreszta kwestia dostosowania parametrow gry do liczby potencjalnych chetnych
robia ze studia ***a cyrk kolorowo ze hej a publicznosci nie puszczaja ...