Wpisy 1 125 947 – 1 126 046
23 września 2012 19:26 → 23 września 2012 20:59, 100 wpisów
T.S ba ostatniej kumulacji zarobił na czysto ponad 100 milionów złotych
moja teoria jest taka, że TS to jest niejawne źródło finansowania albo wywiadu albo innych służb polskich
torsan
Bo to jest typ do lotto, ale każdy może sobie jeszcze policzyć liczby indywidualne dla siebie w generatorze opartym jak piszą na zasadach numerologii. Coś w nim jest bo już kilka razy miałam 3/4 a raz nawet miałabym 4/4 gdyby pewna osoba nie zapomniała puścic mi zakladu
Bo to jest typ do lotto, ale każdy może sobie jeszcze policzyć liczby indywidualne dla siebie w generatorze opartym jak piszą na zasadach numerologii. Coś w nim jest bo już kilka razy miałam 3/4 a raz nawet miałabym 4/4 gdyby pewna osoba nie zapomniała puścic mi zakladu
i jakie przekręty musiały być z tym przeznaczaniem procentów na sport, kulturę zdrowie
torsan
Z tych 6 liczb prawie zawsze mozna trafic 3/6 z liczb dla dwóch znaków mających miec farta. Niestety to prawie robi dużą różnicę. Teraz czekam na wypłatę i swój fartowny dzień by wziąc te 12 liczb i popełnic jakiś fajny system 3/3
Z tych 6 liczb prawie zawsze mozna trafic 3/6 z liczb dla dwóch znaków mających miec farta. Niestety to prawie robi dużą różnicę. Teraz czekam na wypłatę i swój fartowny dzień by wziąc te 12 liczb i popełnic jakiś fajny system 3/3
Rozsądny czyli taki do 8 zakładów by jakby co to te 30 złotych zwrotu było No a że dośc często z tych liczb można miec 4/6 lub nawet 5/6 więc kto wie
ja sobie z nimi porozmawiam,
podczas najbliższego czata na multipasko
podczas najbliższego czata na multipasko
mnie trochę dziwi, że na stronie Lotto jest tak mało na temat TS w aspekcie prawnym i historycznym
Ja tam lotto spytam co jest powodem wzrostu cen kuponow na przestrzeni tych lat i dlaczego adekwatnie nie zwiekszono wygranych
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie:
Spotkanie na chacie z Totalizatorem Sportowym !
Spotkanie na chacie z Totalizatorem Sportowym !
lottomat bardzo dobre pytanie, ja bym je uzupełnił o to: ile% dochodów TS jest przeznaczana ja obsługe firmy, na nieruchomości, maszyny, energie, media? wątpie żeby na nie odpowiedzieli
ciekawe, dlaczego Pana Gawron nie będzie na czacie tylko kierownik? Może to i nawet lepiej, bo rzecznik nie musi się znać na takich szczegółach
http://www.totalizator.pl/__data/assets/file/0017/31940/Raport_Lotto_Radosc_Wygrywania.pdf
wybrane informacje finansowe - strona 63
że zawsze można trochę inaczej księgować - to jasne...
A rzecznikiem /od jakiegoś czasu/ nie jest p Piotr, tylko p Agnieszka Libor
dobrego wieczoru
wybrane informacje finansowe - strona 63
że zawsze można trochę inaczej księgować - to jasne...
A rzecznikiem /od jakiegoś czasu/ nie jest p Piotr, tylko p Agnieszka Libor
dobrego wieczoru
witajcie pare godzin temu zajrzalem tu tylko na chwile, ale wydaje mi sie, ze ktos napisal, ze w krzyzowce padla ostatnia glowna wygrana... czy jest ktos, kto moglby to potwierdzic?
unhappy
o wygranej napisał greggor
na stronie ta wygrana nie jest jeszcze wprowadzona ...
o wygranej napisał greggor
na stronie ta wygrana nie jest jeszcze wprowadzona ...
pasko, cos sie zepsulo w rankingach... wszyscy maja >400 poza piatkami, za to piatki sa zle podsumowane za ostatnie 30 typowan
unhappy
greggor - nie podawał lokalizacji, a ja - nie wnikałem ...
greggor - nie podawał lokalizacji, a ja - nie wnikałem ...
ja jestem za tym zeby dawac takie pytania lotto w ktorych nie wprost by pisali ze zalezy im tylko na zyskach
Witam i pytam kto zgadnie gdzie szczęsliwiec z mafijnego układu zawarł zakład warty prawie 30 melonów .
Jak na razie Zorganizowana Grupa Uwłaszczeniowych Pasożytów z piramidy finansowej AMBER LOTTO nie moze się zdecydować na umiejscowienie miejscowości w której ponoć nadano zakład.
Ano czekają na wytyczne i kto kupi kupon do wyprania uwłaszczonej kasy. Jak widać na forum udziela się tutaj Chasbarowski klakier lub nawiedzony truteń oszołom marzący o wygranej
Jak na razie Zorganizowana Grupa Uwłaszczeniowych Pasożytów z piramidy finansowej AMBER LOTTO nie moze się zdecydować na umiejscowienie miejscowości w której ponoć nadano zakład.
Ano czekają na wytyczne i kto kupi kupon do wyprania uwłaszczonej kasy. Jak widać na forum udziela się tutaj Chasbarowski klakier lub nawiedzony truteń oszołom marzący o wygranej
ja im takich pytan zadawac nie musze... dawno temu stwierdzilem, ze ts totalnie olewa interes graczy i dba wylacznie o swoj interes... czemu wybitnie sprzyja powolywanie do zarzadu takich ludzi jak dudzinski...
ale najlepsze kwalifikacje ma chyba szpil... skonczyl akademie sztuk pieknych
co myślicie na temat zawierania zakładów na stacjach benzynowych albo w punktach, w których sa kamery!!!!
No jak widać są tu osoby dobrze poinformowane o kwalfikacjach pracowników w piramidzie AMBER LOTTO.
Ludzik nie wiem no wydaje mi sie ze 3 minuty myslenia powinny CI pomoc samemu odpowiedziec na to pytanie
lottomat, czy obsługa lottomatu widzi czas, w którym został zawarty wygrany kupon?
no więc nie ma problemu, wystarczy obejrzec nagranie kto był przy kasie w godzienie X
no jak to co? to on podwyzszyl cene zakladu dl/lotto i lobbowal w interesie G-Techa... ten czlowiek byl wybitnie niekometentny... zapasc finansow ts-a na ok. 2 lata to jego dzielo... poczytaj sobie na stronach sejmu stenogramy z posiedzen komisji, w ktorych bral udzial, a przekonasz sie, jaki to szpec
Dudzinski to karierowicz widac to po jego profilu na linkedzie
Ludzik Ty się nie martw o monitoring na stacjach paliwowych. Monitoring zostaje wykasowany przez agenta z S.S.aby nikt nie rozpoznał turysty z piramidy finansowej AMBR LOTTO.
żeby wiedzieć kto wygrał szóstkę przy moim stanowisku hipotetycznie
ludzik ty wygrales te ponad 29mln?
koles ma zero wiedzy o grach losowych itp wiec raczej wystepuje jako pionek na czyjes zyczenie i nim steruja
różni są ludzie, wiedza na temat zwyciezcy moze byc kryminogenna!
przyszedl z branzy informatycznej, wiec nic dziwnego, ze interesowala go bardzo wspolpraca z g-techem i tak ukladal oferte, by ts i g-tech na tym zarabial, bez wzgledu na to, ze ta oferta byla znacznie gorsza dla graczy... zastapienie tns jokerem tez przeciez odbylo sie za jego kadencji...
po prostu lotto nachalnie przez swoje denne suche plytkie reklamy i c***owe hasla namawia jawnie ludzi ze zagrajcie w lotto moze wygracie, podwyzki w przypadku lotto to jawne lecenie na zyski : zyski dla ts jak i panstwa a przecietny czlowiek o tym nie duma, widac ze gtech ma tutaj duzy wplyw bo te jebane c***e decyduja o kosztach obslug maszyn i losowan .... no ale kto kaze ts korzystac z zachodniego scierwa jakby sami nie mogli tego obsluzyc
Lila
w Polsce wiekszosc ludzi wzoruje ceny najpierw na zachodzie a pozniej mysli po polsku a 3 zl to tak ladnie sie zbliza do dolara
mi raczej chodziło o monopol TS. czemu nie ma więcej takich firm w Polsce?
Lila wyslana na wieczor????
ludzik, tez nie do konca to rozumiem... wiem, ze gry losowe to dojna krowa dla budzetu panstwa, ale utrzymanie monopolu jednej firmy jest dla mnie absolutnie bezzasadne... panstwo i tak na swoje wyjdzie ustalajac takie a nie inne podatki...
No i jestem z powrotem
Lila
albin
unhappy i jeszcze 2x tylko mi emotikonek nie przyjęło
Lila
albin
unhappy i jeszcze 2x tylko mi emotikonek nie przyjęło