Wpisy 1 122 073 – 1 122 172
21 września 2012 18:55 → 21 września 2012 20:06, 100 wpisów
agatkaa
andromeda
HARTGE na malych kwotach nigdy sie nie bdzie do pszodu
andromeda a co ty sama ze soba sie witasz
Albin a pomyśl że za 500 grają przecież jak trafi tą nawet 4 to nie ma zwrotu
HARTGE i za wiecej
HARTGE niby tak jest ale nigdy nie wiadomo ile naprawd wyslala osoba zakladow ktora trafila 6 w loto bo niby powiedza ze na 1 na chybil ale to tylko ten jeden zakald a moze wyslal duzo wiecej
Oficjalne konto Totalizatora Sportowego na stronie:
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
Albin niby tak bo mógł wziąsc 10 pojedyńczych no ale tak czy siak
Lodz to chyba biedne miasto i tam ludzie nie maja na kupony ;p
HARTGE jak gram w multi to zawsze wsylam 1 zaklad na jednym kuponie jak che stawke wieksza to nie zanazczam x2 tylko wysylam dwa kupony
Żelka
HARTGE jezeli sie trafi np 8/10 x5 to tylko oddzial i jescze podatek od tego a jak sie rozpisze na 5 kuponow to te 520 bez problemowo wybierze sie w kolektorach i bez podatku
albin też tak robię że wysyłam po jednym kuponie z pojedyńczą stawką.
***player*** w kolektorze mi kiedys moj znojomy tak doradzil bo mailem kiedys 8/10 x 3 i byl juz problem z wyplata a jak bym mial 3 po 8/10 to bez prolblemu by bylo
No ja pisze na jednym kuponie i mu tylko powiem żeby 5 razy przepuścił
***player*** ta
***player*** tak najlepiej
ale ostatnio gram st x 1 bo nic nie wchodzi
lottomat spokojnie nie grozi nam taka wygrana
lottomat to bedzie 10 po 2,5 mln
drobniakami US sobie glowy nie zawraca jak wygracie duza kwote na 10 czy 100 kuponach to mozecie okazyjnie wpasc
lottomat US nie ma nic do wygranych z TS
styka ze wygracie 2000 zl x 10 kuponow przelejecie do banku i juz moze US zapytac skad to
Chyba że nie wpłacimy do banku a auto kupimy na kogo innego, Myślę że jak plichta sobie poradził z milionami to takie 20 tys. nawet nikt nie zauważy
lottomat 20 k na takie grosze nie zwracja uwagi
lottomat jak bys kupil dom za 1mln a wykazal bys dochd 1 tys zl to by sie w tedy zainteresowali
nie wiem jaka to kwota ale cos kolo 10-15 tys euro jest monitorowane
i tak sie zdarza
US musi sie interesowac duzymi kwotami ze wzgledu na to czy nie pochadza z kradziezy, przestepstw itp
ja tylko ciekawy jestem jak wyglada odbior takiej kwoty 20 mln
lotto wie, us wie, bank wie ... hmm nie wiem jak tajemnicy dochowac
tajemnicy nie da sie dochowac... o wiekszej wygranej moze wiedziec kilkadziesiat osob zanim jeszcze trafi na wasze konto
HARTGE wiekszosc graczy takiego problemu nie bedzie miala nigdy
lottomat przeczytałam twój wpis wyzej
jak się ma start pewny jak ty to można sie wymądrzac...
z rodzicami otworzyliśmy zrobilismy, mi nikt nie dał i nie da musze zaczynac od podstaw i sama...więc fajnie się mądrzy jak się miało podane na tacy...to tyle nie oczekuje odpowiedzi...
jak się ma start pewny jak ty to można sie wymądrzac...
z rodzicami otworzyliśmy zrobilismy, mi nikt nie dał i nie da musze zaczynac od podstaw i sama...więc fajnie się mądrzy jak się miało podane na tacy...to tyle nie oczekuje odpowiedzi...
ts rejestruje wasze dane przy wygranych powyzej 20 tys. - kto ma to tego dostep, nikt nie wie
pozniej o wygranej dowiaduje sie generalny inspektor informacji finansowej, ktorym jest wiceminister finansow, bo zawsze dowiaduje sie o kazdym przelewie powyzej 15 tys. euro
oprocz niego o przelewie wie bardzo wielu pracownikow banku, a z praktyki wiem, ze i pracownicy podmiotow zewnetrznych z bankami wspolpracujacych... nie moga tej informacji formalnie wykorzystac, ale poznac czesto moga... bo banki roznie podchodza do kwestii zabezpieczenia danych klientow w takich przypadkach
pozniej moze sie dowiedziec us, jesli ktos go poinformuje o tym, ze nagle zaczeliscie zyc na wyzszej stopie... wtedy trzeba do nich isc i pokazac papier z ts-u lub potwierdzenie przelewu
pozniej o wygranej dowiaduje sie generalny inspektor informacji finansowej, ktorym jest wiceminister finansow, bo zawsze dowiaduje sie o kazdym przelewie powyzej 15 tys. euro
oprocz niego o przelewie wie bardzo wielu pracownikow banku, a z praktyki wiem, ze i pracownicy podmiotow zewnetrznych z bankami wspolpracujacych... nie moga tej informacji formalnie wykorzystac, ale poznac czesto moga... bo banki roznie podchodza do kwestii zabezpieczenia danych klientow w takich przypadkach
pozniej moze sie dowiedziec us, jesli ktos go poinformuje o tym, ze nagle zaczeliscie zyc na wyzszej stopie... wtedy trzeba do nich isc i pokazac papier z ts-u lub potwierdzenie przelewu
Islandorka nie miej do mnie pretensji jak o szczegolow nie znasz
Wymagasz pomyslu na biznes zeby CI ktos pomogl w czym najwiecej zarobic a twierdzisz ze raz dwa sie na wsyztsko przestawisz
bo jestes kobieta i dasz rade ...
Ja Ci mowie ze to za malo i nie dasz rady bo na to trzeba czasu
Ja Ci mowie ze to za malo i nie dasz rady bo na to trzeba czasu
Nie mialem startu pewnego bo wydzierzawilem lokal i tak zaczalem bo sam sie na tym znalem od zawsze
e
e
Pytam sie co umiesz a Ty mi odpowiasz ze to nie wazne bo specjalizacje mozna zawsze zmienic ... bez sensu zaczynasz i masz zal do swiata
Ja Ci z otoczenia moge 10 pomyslow przekazac tylko pytanie co z tym zrobisz ?
Sam znam kolesia ktory wlasnymi rekoma z ojcem budowal swoja klinike dentystyczna po tym jak walnal robote protetyka dentystycznego dla prywaciarza a od ojca pozyczal taczke i auto bo nie mial na to kasy ... a dzis to koles jest kosmicznie dziany
Hartge nie, mam sklep rowerowy, sklep z czesciami do aut i myjnie samochodowa
Jak ktos chce i faktycznie sam tyra dla siebie i robi postepy to zawsze cos z tego bedzie mial
Dobry wieczor wszystkim
Żela jestem tak jak chcialas a teraz Ty zbokolko wylaz
Żela jestem tak jak chcialas a teraz Ty zbokolko wylaz