Wpisy 1 121 970 – 1 122 072
21 września 2012 15:38 → 21 września 2012 18:50, 100 wpisów
marekg gratuluję wygranej
bo jak mowisz ze przestawienie i zmiana branzy Ci styknie to idz na programistke i zarobisz
multi multi plus 1984. Ale wczoraj poniosłem klęskę. Zero w Lotto
Dzisiaj odegram się na Jokerze. Tylko nie wiem jeszcze na jaki numerek postawić.
Dzisiaj odegram się na Jokerze. Tylko nie wiem jeszcze na jaki numerek postawić.
chcesz najprostszy pomysl islandorka ? zacznij robic schody ludziom
marekg ja mam 19
marzenia chyba każdego: http://www.youtube.com/watch?v=fgzs5DW2Vas
marekg ja w jokerze miałem w tym roku jokera oraz jokera + jedną liczbę i to na jednym kuponie i na jednym zakładzie wygrałem wtedy 57 złotych zagrałem wtedy na cały miesiąc
fabik96 marek miał 7/10 multi multi bez plusa
multi multi plus 1984 Ja kiedyś 19 obstawiałem w TSN i był taki okres, że przez bodajże 1,5 roku nie wchodziła. Za podpowiedź dzięki. Ale z 19 wyślę 29.
fabik 96. W multi
fabik 96. W multi
marekg ja proponuję liczbę 9 na jokera ona chodzi bardzo często jak na jedną liczbę w jokerze ale to tylko moje zdanie i propozycja dla ciebie
multi multi plus 1984 Ja obłowiłem się w TSN. W ostatnim losowaniu obstawiłem bodajże 34 i trafiłem kilka 2/4, 1/4 oraz te 34. Wygralem bodajże 8 stów.
Mam potwierdzenie od Lotto chęci chatu w przyszły wtorek o godzinie 15:00
marekg widzę że masz trochę szczęścia do ts-u
pasko ok to we wtorek o godzinie 15:00 25 września się spotykamy wciągnij mnie na wtorkową listę ok
czasem pisze daje send i czekam czekam czekaaaaaaaaaaaaam miliard lat
lottomat ja też mam tak nieraz system musi przyjąć twój wpis a nieraz troche to dłużej trwa nie ma się czym przejmować
lottomat o no to naprawdę
multi multi plus 1984. Troche szczęśćia- tak. Nie moge odżałować tej 5/6 w Lotto sprzed 2 lat, i mojej pani sprzed roku. Mogłem wysłać jeden zakład dodatkowy i by było 6/6. Ale do 3 razy sztuka.
wyobraz sobie teraz multi ze tak przed lottomatem czekasz 6h na kupon
pasko ok ale kiedyś pisałeś że nie każdy będzie mógł pisać bo padnie strona i trochę się zastanawiam jak to zrobisz żeby było wszystko ok
Pasko. I jak tu nie wierzyć w telepatię- przesunąłem wyjazd do P-nia na poniedziałek.
marekg to tak jak ja nie zbytnio myślałem nad liczbami w multi mutli plus przynajmniej pierwsze pięć liczb a ostatnią sobie myślę albo 38 albo 39 ja dałem 38 a było 39 i wtedy miałem 5/6 bez plusa i miałem 120 złotych a mogłem mieć 6/7 z plusem i wygrać 700 złotych ach życie życie jest nowelą ...
marekg dodam tylko że 39 była na dodatek plusem
>>> 1122014. multi multi plus 1984
pasko ok ale kiedyś pisałeś że nie każdy będzie mógł pisać bo padnie strona i trochę się zastanawiam jak to zrobisz żeby było wszystko ok
> Każdy będzie mógł pisać spokojnie. Dodatkowo dla Lotto udostępniam taką opcję cytowania, żeby było wiadome do którego wpisu się odnoszą, żeby uniknąć zamieszania...
marekg no widzisz i ja chyba jeszcze nie wiem do końca ale chyba będę też tam w poniedziałek
Robal.
To przecież jest fantastyczne.
To przecież jest fantastyczne.
pasko ok rozumiem czyli tak jak teraz a co z czatem na wizji też będzie
multi multi plus 1984. Pamiętaj, że zawsze pierwsza myśl jest najlepsza. Jeśli chcesz skreślić np 19, a po namyśle, czy analizach przychodzi -nie 19 lecz 20, to skreśl obie liczby.
Będziesz miał spokojne sumienie.
Będziesz miał spokojne sumienie.
pasko jeszcze mam jedno pytanie czy ludzie z totalizatora też będą mieli swoje profile tak jak my
oczywiscie i niech typuja bedzie spisywac liczby od nich albo je wykluczac
multi multi plus 1984. Z naszych ustaleń wynika, że w Jokerze padnie 9,19,29. I co tu wybrać. Obstawiam wszystkie trzy.
marekg dokładnie nieraz już tak miałem raz nawet bym miał 9/10 ale miałem 7/10 to było w 2001 roku chyba jak jeszcze były stare stawki nie było plus a muli lotek bo tak się wtedy nazywał kosztował 1,20 ach to były czasy
marekg tylko nie zawsze tak można grać wiadomo chodzi o kasę a najbardziej o brak pewności i tak jak mówisz "mądry polak po szkodzie" bo nieraz na tym człowiek porządnie traci nie raz się boję że nie wyczuję tych liczb i zmienię w nie właściwym czasie liczby a na poprzednich będzie 10/10 ale jak na razie takiego przypadku jeżeli chodzi o 10/10 jeszcze nie miałem
marekg nie wiem co tobie mam radzić ja pisałem o liczbie 9 bo bazuję na moich spostrzeżeniach
marekg tak jak piszesz raz nie zawsze daj trzy zakłady i obstaw 9,19 oraz 29 i będzie git
no dobra zaraz się zwijam
marekg ale i tak jestem zadowolony z gry szczególnie w multi multi plus bo kilka razy już miałem 7/10 raz nawet z plusem i dwa razy 8/10 bez plusa
no dobra to na mnie już czas życzę wszystkim grającym o 22:15 wysokich wygranych cześćdo poklikania.
multi multi plus 1984. Najgorszą rzeczą w tym wszystkim jest to, że każda altermatywa w grach liczbowych wymaga nakładu finansowego. Im więcej masz pomysłów, tym więcej musisz wydać. Najlepiej to wyłączyć na kilka dni internet i zapomnieć o TS.
Ale, człowiek jest ułomny i ulega pokusom. A tak na marginesie. Wygrane przychodzą wtedy, kiedy się ich nie spodziewasz. Można w Jokerze obstawić wszystkie liczby i wysłać 36 zakładów. Jokera masz murowanego, ale gołego a w innym zakładzie padnie np. 2/4 bez Jokera i d... blada.
Ja w śp. TSN raz miałem 3/4 z numerkiem za 1200 zł. To było z 5-6 lat temu. Wysłałem 4 zakłady na chybił trafił będąc w P-niu. W domu wysłałem bodajże 5 zakładów z murowaną 19. Taka jest przewrotność losu. Nic na siłę. Za godzinę pójdę wysłać 9,19,29. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
Ale, człowiek jest ułomny i ulega pokusom. A tak na marginesie. Wygrane przychodzą wtedy, kiedy się ich nie spodziewasz. Można w Jokerze obstawić wszystkie liczby i wysłać 36 zakładów. Jokera masz murowanego, ale gołego a w innym zakładzie padnie np. 2/4 bez Jokera i d... blada.
Ja w śp. TSN raz miałem 3/4 z numerkiem za 1200 zł. To było z 5-6 lat temu. Wysłałem 4 zakłady na chybił trafił będąc w P-niu. W domu wysłałem bodajże 5 zakładów z murowaną 19. Taka jest przewrotność losu. Nic na siłę. Za godzinę pójdę wysłać 9,19,29. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
marekg a na jakiej ulicy wysłałeś wtedy tego jokera
Ja też muszę kończyć, bo czeka mnie napisanie pisma procesowego do sądu na jutro, a wszystko leży. Miłego popołudnia.
marekg to prawda tak jak piszesz ale trzeba grać nie dużo ale grać bo co się ma z tego życia i człowiek nigdy nie zna ani dnia ani godzinny
marekg też tam grałem i uważam ją za bardzo dobra kolekturę
marekg powodzenia życzę wysokich wygranych i miłego dnia cześć
dobra teraz już naprawdę uciekam cześć wszystkim do poklikania.
Na stronie multipasko zostanie dziś założony specjalny profil Lotto, Totalizatora Sportowego. Zostanie on wykorzystany w oficjalnym chacie z Totalizatorem Sportowym.
Chat przewidziany jest na najbliższy wtorek 25 września o godzinie 15:00
Chat przewidziany jest na najbliższy wtorek 25 września o godzinie 15:00
------
---------------------
---------------------
Pasko a jaki nik bedzie mail TS
Wędrowca netowy
Albin.. .
-------------------
-------------------
Dostałem zamówienie na stworzenie dwóch póki co: LOTTO - Maciek i LOTTO - Bogdan
scolls
jesteś ? co to, u licha, było ?
1120942. scolls 2012-09-20 (22:46) Londyn
7 "szóstek" w lotto plus ale dali jednak wygrac
...
???
jesteś ? co to, u licha, było ?
1120942. scolls 2012-09-20 (22:46) Londyn
7 "szóstek" w lotto plus ale dali jednak wygrac
...
???
Nikogo nie ma, to znikam.. .