Wpisy 1 120 605 – 1 120 704
20 września 2012 21:22 → 20 września 2012 21:50, 100 wpisów
senna
Niestety czas dla Ryb kończył się dzisiaj po popołudniu, więc szczęśliwe dla nich było losowanie o 14-stej. Teraz Lwy i Baranki rządzą
Niestety czas dla Ryb kończył się dzisiaj po popołudniu, więc szczęśliwe dla nich było losowanie o 14-stej. Teraz Lwy i Baranki rządzą
ulala ..zapytaj u ciebie wie co to ..P..
dobra znikam..
dobra znikam..
senna
Powiedzmy tak. To nie jest fizyka. Jak masz wygrac to wygrasz nawet gdyby ksieżyc był w nieodpowiednim znaku.Ale skoro grając w pewne dni mozesz przynajmniej w teorii swoje szanse zwiększyc to czemu nie spróbowac
Powiedzmy tak. To nie jest fizyka. Jak masz wygrac to wygrasz nawet gdyby ksieżyc był w nieodpowiednim znaku.Ale skoro grając w pewne dni mozesz przynajmniej w teorii swoje szanse zwiększyc to czemu nie spróbowac
scolls
Jakbym miała kasę to dzięki cichemu wspólnikowi naszej spółdzielni mężowi toja oraz niej miałabym 6/10
Scolls cała nadzieja w Tobie jak przyjdzie czas na koziorożce czyli ... muszę sprawdzić
Jakbym miała kasę to dzięki cichemu wspólnikowi naszej spółdzielni mężowi toja oraz niej miałabym 6/10
Scolls cała nadzieja w Tobie jak przyjdzie czas na koziorożce czyli ... muszę sprawdzić
senna
Ja też gram niezależnie od jego położenia tylko sprytnie wybieram liczby szczęśliwe dla odpowiedniego znaku zodiaku
Ja też gram niezależnie od jego położenia tylko sprytnie wybieram liczby szczęśliwe dla odpowiedniego znaku zodiaku
scols ..a ty ile chcesz tu podrywać wiele cyc
ja juz nie chce i teraz ide po kawy
ja juz nie chce i teraz ide po kawy
agatkaa
Jeszcze takiego układu nie było od kiedy prowadzę obserwacje, ale taki układ jest możliwy.Sprawdzę w kalendarzu ksieżycowym
Jeszcze takiego układu nie było od kiedy prowadzę obserwacje, ale taki układ jest możliwy.Sprawdzę w kalendarzu ksieżycowym
pintol a co sie stalo ze nie chcesz rurka calkiem odmowila posluszenstwa
lila ..za co ty znowu mnie bijesz
lila..ahh.ok.. i co jeszcze pytać
Agatkaa
Wodniki powinny zagrac w okresie 4-6 października a potem 7 października Ryby. Czyli 6-7 możecie typowac razem
Wodniki powinny zagrac w okresie 4-6 października a potem 7 października Ryby. Czyli 6-7 możecie typowac razem
scolls...nic mi nie mów w sobote mówiłam, że mnie gardło boli, w niedz. byłam połamana, w pon-wt troche lepiej, a dzisiaj gardło kaput totalniejestem na antybiotykach
dobra ide juz po kawy
scols..ale ty masz mokre koncuwki rur ..ty dobrze wiesz
scols..ale ty masz mokre koncuwki rur ..ty dobrze wiesz
scolls
Zasadniczo możesz zacząć już w wieczornym losowaniu w sobotę a potem jeszcze w niedzielę, ale w tym okresie większe szanse ma Byk. Lepszy będzie 2-3 października
Zasadniczo możesz zacząć już w wieczornym losowaniu w sobotę a potem jeszcze w niedzielę, ale w tym okresie większe szanse ma Byk. Lepszy będzie 2-3 października
michellex znam to cholerstwo z doświadczenia. Niby sie od tego nie umiera, ale zyc to się na 99,99 % odechciewa
lila...lepsze suuche ..nie wole wiecej koniom pintol nie pisze wiecej i znikam..
michellex...jak miałam to samo to łykałam takie wielkie tablety,wyglądały jak czopki,a może to czopki były a ja nie tam gdzie trzeba pchałam a poważnie to śliny łykać nie mogłam a takie wielkie antybiotyki mi lekarz przepisał
Lila....przerypane jak na psa nawet krzyknać nie idziedzisiaj jak rozrabiał to siora była na skype i go wyzwała bys widziała jakie go z***o wzieło
michellex dogadaj sie z chlopakiem niech przeplukarano bedzie jak reka odjął
senna..ja zdrowa jestemchyba że z deklem coś nie tegeswstałam dopiero bo jak się po obiedzie rąbnęłam to mi się przysnęło
Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najpierw sie czyta gdzie trzeba pchac
Lila...może faktycznie to były duze czopkimi przepisała 3 tabletki za 4 dychyale jak to mówia nie liczy się ilość ale jakość
michellex..mi wtedy też głos całkiem odebrało,znajomi przyjechali z nienacka i widziałam ich ale nie mogłam się podnieść i jak zaczęłam charczeć to mąż znajomej,wpadł do środka bo myślał że to jakiś menel się włamał i cos charczy a to ja ich wołałam żeby weszli bo otwarte
scols..ale co pchać czyli dziur pip jak chcesz ty chcesz
medea76 ale kiedy dokladnie ten ksiezyc bedzie w dobrej pozycji bo ja zawsze wysylam kuponiki gdzies tak o 15 w sobote wiec moze zaczekac do np.19
michellex..no bez przesady.odróżniam czopki od tabletekale miałam w takim sreberku te tabletki wielkie jak nie wiem co,połknięcie to ył ból jak nie wiem jak nawet śliny nie mogłam przełknąć
Lila...dokładnienie idzie mówić, a jak już to się charczy i to z bólem
Witam. Jak widać chat lekko zmieniłem. Po 30 sekundach, czyli jak ktoś faktycznie pozostanie na stronie chata, zostaje on powiększony o 50%. Ponadto po sugestii jednego z multipaskowiczów, aby przenieś okienko do wpisywania tekstu nieco wyżej, a przenieść ikonki niżej, również wprowadziłem tą zmianę. Dzięki temu pisząc lepiej widać co się dzieje na chacie na bieżąco.
Mam nadzieję że się podoba
Mam nadzieję że się podoba