Wpisy 1 120 705 – 1 120 804
20 września 2012 21:50 → 20 września 2012 22:11, 100 wpisów
scolls
Możesz miec problem, bo Księzyc wejdzie w znak Panny korzystny dla Byka i Koziorożca dopiero o 20.20 w sobotę
Możesz miec problem, bo Księzyc wejdzie w znak Panny korzystny dla Byka i Koziorożca dopiero o 20.20 w sobotę
Pasko..no nie wiem czy mi się podoba no nie wiem ikony na doleale wybaczam Ci w Twoje święto
pasko...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN. DUŻO ZDRÓWKA, DUŻO MIŁOŚC I DUŻO
wikingowie dołożyli mi 3 remisy
V.Frolunda X MoDo
Vaxjo X TimrĂĽ
Linkoping X LuleĂĽ
i tak kaśka urosła
2 Rosja + 3 Szwecja
każdy remis daje >>> 12 zet i tak
>>>60 zet na Jasia Wędrowniczka yes, yes, yes
i rym cym cym i tra la la
V.Frolunda X MoDo
Vaxjo X TimrĂĽ
Linkoping X LuleĂĽ
i tak kaśka urosła
2 Rosja + 3 Szwecja
każdy remis daje >>> 12 zet i tak
>>>60 zet na Jasia Wędrowniczka yes, yes, yes
i rym cym cym i tra la la
Pasko i jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Zmiana w okienku jest naprawdę , choć jak pierwszy raz otworzyłam je po zmianie to przeżyłam lekką konsternację czy coś się nie zepsuło
Zmiana w okienku jest naprawdę , choć jak pierwszy raz otworzyłam je po zmianie to przeżyłam lekką konsternację czy coś się nie zepsuło
Medea rano bym miala 140 zeta .
Dzis nadalam , ale cos bylo z maszyna , wiec chcialam to wszystko anulowac , bo nie wyjdzie.
na koniec wzielam lotto z plusem.
Dzis nadalam , ale cos bylo z maszyna , wiec chcialam to wszystko anulowac , bo nie wyjdzie.
na koniec wzielam lotto z plusem.
czat się wydlużył,emotki w parterze,Pasko niezła impreza musiała być
tadzia
A to szkoda, bo kolejny dobry okres na grę dopiero za jakiś czas
A to szkoda, bo kolejny dobry okres na grę dopiero za jakiś czas
lilcia,medea,michalinka,toja,tadzia,
pora na baranascolls,krzysio,senna,
może wkońcu nadejszła wielkopomna chwila na miliona z ts grilla
pora na baranascolls,krzysio,senna,
może wkońcu nadejszła wielkopomna chwila na miliona z ts grilla
michellex...sama kup Azulanlepsze jak te zasrane tabletkima zapach i smak rumianku i szybciej po tym przechodzi jak po antybiotykach,szkoda żołądka
Wiem, że trzeba się przyzwyczaić, ale z praktycznego punktu widzenia myślę, że jest lepiej
madea...mi w pierwszej chwili też coś tu niepasowałoale nie wiedziałam co właściwie
michellex i Lila
Azulan to małe miki w porównaniu z tym jak kiedyś lekarz nie wiedząc jak mi pomóc sięgnął do babcinego sposobu czyli płukania gardła wodą z jodyną oraz tym odkażającym fioletowym świństwem. Bałam się, że skończę jak Panna Celina z Nocy i Dni, ale o dziwo szybko pomogło
Azulan to małe miki w porównaniu z tym jak kiedyś lekarz nie wiedząc jak mi pomóc sięgnął do babcinego sposobu czyli płukania gardła wodą z jodyną oraz tym odkażającym fioletowym świństwem. Bałam się, że skończę jak Panna Celina z Nocy i Dni, ale o dziwo szybko pomogło
rustu
No dzisiaj Lwy i Baranki rządzą przynajmniej w astrologicznej teorii. Trzymam by i w realu
No dzisiaj Lwy i Baranki rządzą przynajmniej w astrologicznej teorii. Trzymam by i w realu
- Panie doktorze, do niedawna nie mogłem nic jeść, a teraz zjadam wszystko!
- Świetnie. A co ze stolcem?
- Też!
- Świetnie. A co ze stolcem?
- Też!
michellex...to kosztuje grosze,rozcieńczasz z wodą i płuczesz gardło 3 x dziennie
medea...to fiolerowe co się kiedys strupy farbowało albo gębę na afty to piochtanina a tfuuuu
Do eleganckiej restauracji wchodzi blond dama. Siada przy stoliku i zamawia kawę. Kelner w pokłonach przynosi tę kawę, stawia przed nią i odchodzi. Dama zaczyna pić zamówiony napój. Wtem mina jej rzednie. Zniesmaczona wzywa kelnera:
- Proszę pana! Ta kawa śmierdzi brudnym ch**m!
Kelner podnosi filiżankę wącha ze wszstykich stron. Po chwili stwierdza:
- Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę.
- Proszę pana! Ta kawa śmierdzi brudnym ch**m!
Kelner podnosi filiżankę wącha ze wszstykich stron. Po chwili stwierdza:
- Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę.
toja...ja ślepa babucha jestem jak to krzysio pisze i nic nie widzę
madea...niektóre takie "stare" sposoby pomagają, ale niektóre to przerażają
złoty: http://www.youtube.com/watch?v=L13QzHgxqhw
Tylko przewiń tam z 5 minut
Tylko przewiń tam z 5 minut
ostatnio jak byłem w Ciechu 7-16 września znajomy mnie spotyka
-Ty znowu w Ciechu
-idę do lekarza
- a co jest lekarzowi
hi,hi,hi
-Ty znowu w Ciechu
-idę do lekarza
- a co jest lekarzowi
hi,hi,hi
medea76 mozesz dac namiar skad Ty wiesz kiedy jaka faza ksiezyca jest dobra dla danego znaku
Lila: przynajmniej widać, że jestem człowiekiem z krwi i kości... a nie jak niektórzy zarzucali, że np. kobietą
Lila
W ogóle konowały to człowieka szprycują chemią przez kilka tygodni by jak okaże bezskuteczna to wtedy i każą ci korzystac z doświadczeń przodków.
Na przykład kapitalnie i szybko można się postawic na nogi biorąc na noc 1000 mg witaminy C ( pod ręką trzeba miec zmiane pościeli i piżamkę bo poci się czlowiek nieziemsko) a w katarze ekstra efekt daje moczenie nóg w gorącej (tak jak tylko da sie wytrzymac bez oparzeń ) wodze z taką maścią z Herbapolu śmierdzącej jak palący się sosnowy las
W ogóle konowały to człowieka szprycują chemią przez kilka tygodni by jak okaże bezskuteczna to wtedy i każą ci korzystac z doświadczeń przodków.
Na przykład kapitalnie i szybko można się postawic na nogi biorąc na noc 1000 mg witaminy C ( pod ręką trzeba miec zmiane pościeli i piżamkę bo poci się czlowiek nieziemsko) a w katarze ekstra efekt daje moczenie nóg w gorącej (tak jak tylko da sie wytrzymac bez oparzeń ) wodze z taką maścią z Herbapolu śmierdzącej jak palący się sosnowy las
Pako to czy jestes kobieta to do konca nie jest pewnenie takie numery juz na tym swiecie byly
scolls
U mnie na profilu w ksiedze gości jest wpis z stosowną rozpiską dla wszystkich znaków a poniżej co tydzień daję rozpiskę dla wszystkich znaków kto w danym tygodniu i kiedy powinien grac. A dalej niż tydzień to sprawdzam w tym kalendarzu, który mi poleciłeś
U mnie na profilu w ksiedze gości jest wpis z stosowną rozpiską dla wszystkich znaków a poniżej co tydzień daję rozpiskę dla wszystkich znaków kto w danym tygodniu i kiedy powinien grac. A dalej niż tydzień to sprawdzam w tym kalendarzu, który mi poleciłeś
Pasko..ta co napisałą że jesteś kobietą to nieźle musiała się nachlac Ty kobietą ja podobno mężczyzną i gitarapieprzyć to
Pani od polskiego kazała napisać dzieciom wypracowanie o zimie. Następnego dnia dzieci przychodzą na polski i Pani pyta:
- Kto chce przeczytać wypracowanie?
Zgłasza sie Małgosia i czyta:
- Zimą jest pięknie,zimą pada śnieg itp.
Następny czyta Marek:
- Zimą jest zimno, zimą pada śnieg itp.
Następny czyta Jasiu:
- Zimą jest pięknie, zimą pada śnieg, zimą jest zimno, zimą stawy zamarzają, a na lodzie wilki się pier**lą.
Pani:
- Jasiu źle!!!
Jasiu:
- No pewnie że źle, bo im się łapy ślizgają
- Kto chce przeczytać wypracowanie?
Zgłasza sie Małgosia i czyta:
- Zimą jest pięknie,zimą pada śnieg itp.
Następny czyta Marek:
- Zimą jest zimno, zimą pada śnieg itp.
Następny czyta Jasiu:
- Zimą jest pięknie, zimą pada śnieg, zimą jest zimno, zimą stawy zamarzają, a na lodzie wilki się pier**lą.
Pani:
- Jasiu źle!!!
Jasiu:
- No pewnie że źle, bo im się łapy ślizgają
medea76 no wlasnie wcielo mi gdzies link i myslalem ze masz jakąś inna stronke
medea..ja wtedy całej serii antybiotyków nie wzięłam,nie faszeruję się lekami,własnie doprowadziłam sie do porządku dziennego tym azulanem.Nie pamiętam kiedy ostatnio zażywałam jakąkolwiek tabletkę,chyba z 6 lat temu
scolls
Ja mam wszędzie pozapisywany ten adres bo to świetny kalendarz i dokładniejszy nawet od dotychczas stosowanej przeze mnie rozpiski z gazety Gwiazdy Mówią dla maniaków ezoteryki
Ja mam wszędzie pozapisywany ten adres bo to świetny kalendarz i dokładniejszy nawet od dotychczas stosowanej przeze mnie rozpiski z gazety Gwiazdy Mówią dla maniaków ezoteryki
Przy podpisywaniu umowy kredytowej:
- Wykształcenie?
- Wyższe.
- Stan cywilny?
- Czy ja muszę odpowiadać na to pytanie?
- Niestety umowa tego wymaga.
Bondynka nachyla się i szeptem mówi:
- Dziewica...
- Wykształcenie?
- Wyższe.
- Stan cywilny?
- Czy ja muszę odpowiadać na to pytanie?
- Niestety umowa tego wymaga.
Bondynka nachyla się i szeptem mówi:
- Dziewica...
Pasko i reszta multusi to apropo czy Pasko jest mezczyzna czy kobieta
http://www.youtube.com/watch?v=2bHWvvTvaD8
http://www.youtube.com/watch?v=2bHWvvTvaD8
a propos starych sprawdzonych kawałów :
Na ławce w parku siedzi młoda para. Dziewczyna droczy się z chłopakiem
Szyja mnie mnie boli, ale jak pocałujesz do przestanie,
Po chwili :
Za uchem mnie boli, ale jak pocałujesz to przestanie
i tak dalej w ten deseń
Nagle podchodzi do nich staruszek z sąsiedniej ławki :
Przepraszam bardzo nie chciałbym byc niegrzeczny, ale czy hemoroidy tez pan leczy ?
Na ławce w parku siedzi młoda para. Dziewczyna droczy się z chłopakiem
Szyja mnie mnie boli, ale jak pocałujesz do przestanie,
Po chwili :
Za uchem mnie boli, ale jak pocałujesz to przestanie
i tak dalej w ten deseń
Nagle podchodzi do nich staruszek z sąsiedniej ławki :
Przepraszam bardzo nie chciałbym byc niegrzeczny, ale czy hemoroidy tez pan leczy ?
Biegnie myszka po lesie i spotyka łosia. Podbiega do niego od tyłu, patrzy i szepcze:
- Niesamowite!
Podbiega z przodu, patrzy i szepcze:
- Niepojęte!
Znowu obiega łosia, patrzy od tyłu i szepcze:
- Niesamowite!
I ponownie biegiem dookoła łosia. Patrzy od przodu i szepcze:
- Niepojęte!
I tak kilka razy. Łoś zdziwiony pyta myszkę:
- O co Ci chodzi myszko?
- Patrzę na Ciebie łosiu i nijak nie mogę zrozumieć: z takimi jajcami, a takie rogi?!
- Niesamowite!
Podbiega z przodu, patrzy i szepcze:
- Niepojęte!
Znowu obiega łosia, patrzy od tyłu i szepcze:
- Niesamowite!
I ponownie biegiem dookoła łosia. Patrzy od przodu i szepcze:
- Niepojęte!
I tak kilka razy. Łoś zdziwiony pyta myszkę:
- O co Ci chodzi myszko?
- Patrzę na Ciebie łosiu i nijak nie mogę zrozumieć: z takimi jajcami, a takie rogi?!
Na przejściu granicznym w Hrebennem zajeżdża czarny Mercedes 600.
Wysiada młody facet w czarnym garniturze i otwiera bagażnik. Podchodzi do niego celnik i zaczyna klasyczne pytania:
- Narkotyki?, broń?, dewizy?
- Oczywiście - odpowiada kierowca i otwiera walizki.
Celnik z niedowierzaniem patrzy na zawartość waliz.
Pierwsza wypełniona po wierzch foliowymi torebeczkami z białym proszkiem, druga pełna kałachów, w trzeciej równo poukładane paczki 100 dolarowych banknotów.
- To wszystko pana?
- Nie - odpowiada młody człowiek - to jest Pana, moje jest w tamtym tirze
Wysiada młody facet w czarnym garniturze i otwiera bagażnik. Podchodzi do niego celnik i zaczyna klasyczne pytania:
- Narkotyki?, broń?, dewizy?
- Oczywiście - odpowiada kierowca i otwiera walizki.
Celnik z niedowierzaniem patrzy na zawartość waliz.
Pierwsza wypełniona po wierzch foliowymi torebeczkami z białym proszkiem, druga pełna kałachów, w trzeciej równo poukładane paczki 100 dolarowych banknotów.
- To wszystko pana?
- Nie - odpowiada młody człowiek - to jest Pana, moje jest w tamtym tirze
***a na odwrut zylki 150m zalozylem na kolowrotek no ja pier,,,dole