Wpisy 1 120 505 – 1 120 604
20 września 2012 20:49 → 20 września 2012 21:22, 100 wpisów
mam tylko taki monitor na ktorym ogladam to co chce ale kablowce wstep wzbroniony !!!
ulala
w tym kłopot mają moje kochane dziewczynki.
portki sam piorę koszulę uprasuję,a jak któraś chce mi wyprać firanki,lub(co gorsza)naczynia umyć-wyganiam.
w tym kłopot mają moje kochane dziewczynki.
portki sam piorę koszulę uprasuję,a jak któraś chce mi wyprać firanki,lub(co gorsza)naczynia umyć-wyganiam.
Dzis puscilem 1 zaklad w swojej ulubionej kolekturze, zobaczymy co to da
jak mowie ze puszczam tylko gdy zagwarantuej ze wygram to zmieniaja zdanie
witam medea, mam pytanie odnośnie tego pustego biegu Księżyca...
medea76
wprawdzie w mieście mieszkam,kosiarkę mam,ale kosę też(na wszelki wypadek)wiem co mówię.sam uprawiam swój
wprawdzie w mieście mieszkam,kosiarkę mam,ale kosę też(na wszelki wypadek)wiem co mówię.sam uprawiam swój
lottomat
Nie ma sprawy bo waciki mi się kończą jakbyś był taki miły to mogę podac numer konta
Nie ma sprawy bo waciki mi się kończą jakbyś był taki miły to mogę podac numer konta
lottomat
Ano pusty i to od 15.11 do 18.35 czyli zakłady z tego okresu to dopiero loteria
toja
Twój mąż to miał nosa rano
Ano pusty i to od 15.11 do 18.35 czyli zakłady z tego okresu to dopiero loteria
toja
Twój mąż to miał nosa rano
madea no prawda miał
wstawiłam skan 7/10 ale miał jeszcze 8/10 a ogólnie na 13 cyferek miał 9 trafnych
wstawiłam skan 7/10 ale miał jeszcze 8/10 a ogólnie na 13 cyferek miał 9 trafnych
czy jak sie człowiek z zoną pokłóci w pustym biegu to szybciej przejdzie?
obstawiacie rozwalenei kumulacji czy jakies 33 mln na sobote ?
kondi
Chodzi ci o pusty kurs ksieżyca. Chodzi generalnie o to, że nowe sprawy zaczęte w tym czasie ciągną się jak guma do żucia i często nienajlepiej kończą
Chodzi ci o pusty kurs ksieżyca. Chodzi generalnie o to, że nowe sprawy zaczęte w tym czasie ciągną się jak guma do żucia i często nienajlepiej kończą
toja patrze w Twoje typowania mam 4 liczby Twoje na swoim kuponie
medea76
ten kurs księżyca nie jest pusty.nie dla większości znaków
ten kurs księżyca nie jest pusty.nie dla większości znaków
senna
toja
Nawet nie wiesz jak się ciesze z Twojego szczęścia. Jesteście dowodem, że magia działa
toja
Nawet nie wiesz jak się ciesze z Twojego szczęścia. Jesteście dowodem, że magia działa
ulala tylko 10-tkę mąż typował resztę ja zobaczymy co z tego będzie.ogólnie znowu mu 13 liczb wyszło
toja
A najlepsze, ze dzisiaj teraz Twojego znaku fartowny czas i to do jutra
A najlepsze, ze dzisiaj teraz Twojego znaku fartowny czas i to do jutra
toja mam ochotę napisać do Ciebie jak to jest po tej drugiej stronie
toja
A wiesz, że w dni gdy zmieniają się znaki to wszystkie cztery jak zauważyłam mogą miec szczęście, a że u was reprezentujecie z swoją połówką obie rodzinki znaków to dobrze, że typowaliście obydwoje
A wiesz, że w dni gdy zmieniają się znaki to wszystkie cztery jak zauważyłam mogą miec szczęście, a że u was reprezentujecie z swoją połówką obie rodzinki znaków to dobrze, że typowaliście obydwoje
toja
Ksieżyc jest w Strzelcu do soboty do godziny 20.20 czyli jutro cały dzień i jeszcze w sobotę o 14, ale w sobotę to bym nie szalała
Ksieżyc jest w Strzelcu do soboty do godziny 20.20 czyli jutro cały dzień i jeszcze w sobotę o 14, ale w sobotę to bym nie szalała
toja
Dorwij jeszcze jakiegoś Lwa, bo tak jakoś jest, że zawsze są dwa znaki bo przezorny zawsze ubezpieczony. Tutaj to chyba albin jest z tego znaku
Dorwij jeszcze jakiegoś Lwa, bo tak jakoś jest, że zawsze są dwa znaki bo przezorny zawsze ubezpieczony. Tutaj to chyba albin jest z tego znaku
senna i agatkaa
I co ciekawe toja i jej małżonek to przykład, że magia działa On Ryby a ona Baranek czyli dwa znaki co dzisiaj powinny mieć szczęście
I co ciekawe toja i jej małżonek to przykład, że magia działa On Ryby a ona Baranek czyli dwa znaki co dzisiaj powinny mieć szczęście