Wpisy 1 119 176 – 1 119 275
19 września 2012 22:06 → 19 września 2012 22:23, 100 wpisów
Lila
Bo jeśli dobrze pamiętam to jesteś w księżycowej rodzince z Koziorożcem i Bykiem. Księżyc w tym pierwszym jest lepszy a w tym drugim tak jakby mniej. Koziorożcem jest w naszej ferajnie scolls czyli chyba dobrze
Bo jeśli dobrze pamiętam to jesteś w księżycowej rodzince z Koziorożcem i Bykiem. Księżyc w tym pierwszym jest lepszy a w tym drugim tak jakby mniej. Koziorożcem jest w naszej ferajnie scolls czyli chyba dobrze
medea..Byka to ja mam na co dzień,zodiakalnego oczywiściemój mąż jest spod znaku byka
Micheli....sorci musialam byc gdzie indziej bo jak moglam Cie gdzies zagubic..na Mpusiostwie..ajajaj..hmm
michellex jeszcze sobie niechcący typując na 14 zaznaczylam że na dwa losowania i nie mogłam zatypować na 22
lila...ty nie ma co skąd wie 13maxa ..a masz twój mąz tez to samo zachowuje jak 13maxa
marek33
Jestem prawie pewna, ze jak już wyliczę liczby to powinien je wybierać do grania w realu osoba z odpowiedniego znaku zodiaku dla danego dnia
Jestem prawie pewna, ze jak już wyliczę liczby to powinien je wybierać do grania w realu osoba z odpowiedniego znaku zodiaku dla danego dnia
tadzia
Liczb małżeńskich nie ma. Co najwyżej horoskopy partnerskie zarówno zodiakalne jak i numerologiczne
Liczb małżeńskich nie ma. Co najwyżej horoskopy partnerskie zarówno zodiakalne jak i numerologiczne
medea..poważnie czy jaja sobie robisz?A upatya menda że czasami jakbym wzięła coś cięzkiego to
Lila
To zależy od żywiołu jaki danym znakom patronuje. Panna i Byk to żywioł Ziemi czyli rozsądek i racjonalność, ale i upór i niechęć do kompromisów. Wyobraź sobie jakby żywioł Ziemi miał się dogadać z żywiołem Powietrza, które ma takie metafizyczne ADHD
To zależy od żywiołu jaki danym znakom patronuje. Panna i Byk to żywioł Ziemi czyli rozsądek i racjonalność, ale i upór i niechęć do kompromisów. Wyobraź sobie jakby żywioł Ziemi miał się dogadać z żywiołem Powietrza, które ma takie metafizyczne ADHD
jeszcze nie ma losowanka..to zdaze zapodac spokojna miuzke ktora wczoraj w radiu byla..starsza ale jaka..hmm no coz niech kazdy dopasuje do siebie..co chcialby..z niej wycisnac..
http://www.youtube.com/watch?v=BLGdXqXaV1A
..czy zycie nie dotyczy..ciszy..(obojetnie,partner,dziecko,przyjaciel,hmmm)
http://www.youtube.com/watch?v=BLGdXqXaV1A
..czy zycie nie dotyczy..ciszy..(obojetnie,partner,dziecko,przyjaciel,hmmm)
tadzia
A to musiałabyś sobie w takim horoskopie sprawdzic, bo to że na przykład oboje jesteście z tego samej liczby urodzeniowej to niekoniecznie oznacza, że będziecie mieli związek jak z romansu
A to musiałabyś sobie w takim horoskopie sprawdzic, bo to że na przykład oboje jesteście z tego samej liczby urodzeniowej to niekoniecznie oznacza, że będziecie mieli związek jak z romansu
sambiana...ja kiedyś jak zatypowałam tylko 10/10 i wdusiłam enter i na tym moje typowanie się zakończyło
juz gotowe na zywo ..pózniej bedzie koszmar
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
06,12,17,18,23,26,31,32,35,40,41,43,44,46,47,50,64,68,72,75
Plusem jest liczba: 31
06,12,17,18,23,26,31,32,35,40,41,43,44,46,47,50,64,68,72,75
Plusem jest liczba: 31
Użytkownik keramg1 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 06, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,29,30,44
Wylosowany Joker to: 06, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,29,30,44
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 04,06,07,10,11,12,13,16,18,21,22,24