Wpisy 1 119 276 – 1 119 375
19 września 2012 22:24 → 19 września 2012 22:41, 100 wpisów
No to w tych moich kombinacjach alpejskich 11 liczb wytypowałam
medea76
z Twoich wczorajszych liczb dla mnie Wodnika
w losowaniu o 14.oo 3/10
o 22.oo 1/10
z Twoich wczorajszych liczb dla mnie Wodnika
w losowaniu o 14.oo 3/10
o 22.oo 1/10
Lilus ee tam..zebym takie miala problemy,to kopalabym sie pod sama p**e..aa chcialabym..alaej
Nieładnie ts,nieładnie tak robić,prowadząca powinna być czerwona jak burak ze wstydu:
-----
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/gimnazjum-salezjanskie-lubin-dziewczynki-zlizywaly-bita-smietane-z-ksiedza-gimnazjum-oswiadczenie-ml_279977.html
-----
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/gimnazjum-salezjanskie-lubin-dziewczynki-zlizywaly-bita-smietane-z-ksiedza-gimnazjum-oswiadczenie-ml_279977.html
-----
emeryt , ale w tym jest pewien haczyk. Dzisiaj był dzień Raków i Ryb. Wodnik musi trochę poczekac na swoje dni podobnie jak my bliźnięta
lila jak tam
No to teraz poczekamy na liczby na horoskopfree na jutro i idąc za ciosem zrobimy kombinacje alpejskie na jutrzejsze losowania mm
Lila cos napewno ci wpadlo tragedi pewnie nie ma
Lila
michellex...już nie widzę ale widziałam.Przed nr wpisów były białe punkty
michellex byly biale kulki obok nr wpisu pewnie pako cos kreci
miszel...lila zepsute oczy widzi inaczej kolor kulki
pasko
krzysio..przestań pieprzyć,wiem co widziałam pijana nie jestem naćpana tym bardziej
Monet..białych myszek jeszcze nie widujęa białe kulki pewnie koło ogonka ma ale PAN mysz
Tragiczna godzina nadania kupona:18.25sekund5,przyjmujaca zakład:kobieta,waga 78kilo,włosy blond,biust duży,bez dekolta,obsluga w normie,warunki pogodowe,chłód,ciemno:
Lila...też mi sie tak zrobiło, odświeżyła sie stronka i białe kulki jak przy sondzie sie pojawiły przed ne wpisu
Witam. Nie wiem czy wiecie ale chciałbym przeprowadzić testowy chat o czym wspominałem. Chciałbym wypróbować możliwość cytowania wpisów...
ale to dziwne, że coś Wam się pojawiło... ktoś nadal widzi te kulki?
Pasko smiało kulki biale byly mam nawet zrzut ekranu zrobiony
Muszę się ewakuować jakby ktoś chciał to liczby dla Lwów i Baranów na jutro pojawią się u mnie jako wpis w księdze gości albo po północy albo już rano jak nie dam rady i
Wszystkim życzę kolorowych snów
Wszystkim życzę kolorowych snów
scolls witam przyszlych i juz obennych milionerow
lila...
Lila
michellex
sambiana
medea
Pasko
hipcio
albin
i wszytkich ktorych nie wymienilem
michellex
sambiana
medea
Pasko
hipcio
albin
i wszytkich ktorych nie wymienilem
Witam
Tak sa nadal widoczne ale nie przy ostatnich 10ciu tylko wczesniejszych,mozna zaznaczyc dany wpis
Tak sa nadal widoczne ale nie przy ostatnich 10ciu tylko wczesniejszych,mozna zaznaczyc dany wpis
michellex...lilka spostrzegawcza jak cholera widzi tylko to co chce widzieć a to co inni chcą żeby zobaczyła to tego nie widzi
sambiana
Dziękuję przyjmuje awansem, bo jeszcze chwilę tu zabawię
Dziękuję przyjmuje awansem, bo jeszcze chwilę tu zabawię
scolls wcale bys sie nie zdziwil
bliźnięta to często zdradzają, mają ku temu skłonności
Medea76
oczywiście te trafne z twoich liczb to palcem po wodzie
oczywiście
kaśka idzie przecież z bukmacherki
Medea76
oczywiście te trafne z twoich liczb to palcem po wodzie
oczywiście