Wpisy 1 119 076 – 1 119 175
19 września 2012 21:43 → 19 września 2012 22:06, 100 wpisów
medea76 kumulacja rozbicie fajnie brzmi
michellex
Medea to jako Rak nie mam juz szans jek tylko do jutra rana . A w te dni co gralam jak szalona nic nie wyszlo
kolego jaki dyplom chcesz kupić za 10 funtów jest drogi są tańsze
michellex
tadzia to nie jest nauka ścisła, nawet w fartowny dzień musisz miec szczęście
tadzia to nie jest nauka ścisła, nawet w fartowny dzień musisz miec szczęście
tadzia
Spokojnie zaraz ci powiem kiedy masz następny fartowny dzień i sobie sprawdzisz czy rzeczywiście idzie ci wtedy lepiej ?
Spokojnie zaraz ci powiem kiedy masz następny fartowny dzień i sobie sprawdzisz czy rzeczywiście idzie ci wtedy lepiej ?
senna
tadzia
Niestety najbardziej fartowne dni z ksieżycem w Skorpionie to dopiero 16-17 października, możesz też grac w dni z ksieżycem w Rybach, ale lepiej nie szalec bo to nie to samo takie dni to 24-25 października oraz 27-28 września
senna Dobranoc
Niestety najbardziej fartowne dni z ksieżycem w Skorpionie to dopiero 16-17 października, możesz też grac w dni z ksieżycem w Rybach, ale lepiej nie szalec bo to nie to samo takie dni to 24-25 października oraz 27-28 września
senna Dobranoc
lila..rób tak krzysiaki..
marek33
Ja też dojrzewam powoli do tego by ograniczyc się tylko do szczęsliwych dla Bliźniaków dni mój budżet domowy na pewno będzie mi za to wdzieczny
Ja też dojrzewam powoli do tego by ograniczyc się tylko do szczęsliwych dla Bliźniaków dni mój budżet domowy na pewno będzie mi za to wdzieczny
lila..ok ..
pani miszel..
pani miszel..
lila...ja nic nie boję 13maxa ..zawsze siedzi cichutkooo ..podobne nie lubi tu MP rozmawia
marek 33
Jesteś z Rakiem i Skorpionem w jednej rodzinie księzycowej, ale księżyc w tym pierwszym bardziej ci sprzyja. Najbliższe takie dni to 7-8 października pod warunkiem, że nie bedzie wtedy pustego kursu księżyca bo ten powoduje, że pech prześladuje we wszystkich dziedzinach życia w tym w grach
Jesteś z Rakiem i Skorpionem w jednej rodzinie księzycowej, ale księżyc w tym pierwszym bardziej ci sprzyja. Najbliższe takie dni to 7-8 października pod warunkiem, że nie bedzie wtedy pustego kursu księżyca bo ten powoduje, że pech prześladuje we wszystkich dziedzinach życia w tym w grach
michellex nie, gralam na 14 ale z marnym skutkiem dzis nie jest moj dzien
lila..13maxa ma dziewczyny ..podobne juz starczy podrywadlatego juz wybraza
marek33
U mnie to jeszcze bardziej pokićkane, bo jak komuś liczę cyferki to on czasami trafia no a czasami niestety nie. A jak sobie wyliczę to najczęściej nic nie wychodzi
U mnie to jeszcze bardziej pokićkane, bo jak komuś liczę cyferki to on czasami trafia no a czasami niestety nie. A jak sobie wyliczę to najczęściej nic nie wychodzi
ja 56 i 52 ..2/2 ..
lila ..jak widzisz sama 13maxa jest w domu ..czemu tu nie chce
sambiana
Lilus ach jak trudno jest nie smutowac..
sorry ze sciaglam bezczelniasko twoje liczby-ale mi sie podobaja i juz
sorry ze sciaglam bezczelniasko twoje liczby-ale mi sie podobaja i juz