Wpisy 1 116 825 – 1 116 924
18 września 2012 14:37 → 18 września 2012 17:12, 100 wpisów
Witam jak sie gra kevo ???
przemekm200
W keno nie w kevo identycznie jak w multi z tym ze keno to koszt 2 zl za zaklad a multi 2,5 i losowania masz co 5 min;ppp
W keno nie w kevo identycznie jak w multi z tym ze keno to koszt 2 zl za zaklad a multi 2,5 i losowania masz co 5 min;ppp
mialem puscic, ale lotto, tak z dnia na dzien generuje liczby i typuje w moim programie
ile jest najwiecej wygrana np: 20zł albo 100zł??
w keno za stawke 2 zl grajac na 10 liczb mozesz wygrac 100 000 zl
przemek
w keno losuja 20/70, więc, teoretycznie, troche większe szanse na wygrane niż w multi, gdzie jest 20/80
najwyższa możliwa wygrana: 1.000.000 (10/10x10)
w keno losuja 20/70, więc, teoretycznie, troche większe szanse na wygrane niż w multi, gdzie jest 20/80
najwyższa możliwa wygrana: 1.000.000 (10/10x10)
a jakby wygrał np 20zł bym chciał albo 100zł ?? jest jaka wieksza suma??
http://www.lotto.pl/keno/jak-grac-w-keno poczytaj sobie tam masz wszystkie odpowiedzi na nurtujace cie pytania
jakbym chciał od 1/7 to ile złoty musze płacić??
przerwa to jest losowanie wstecz kiedy liczba ostatni raz padla
angierski
jasne - prawie loteria - ale, żeby uniknąć takich sytuacji, i nie wypstrykać się na sucho - nie typuję, jak nie mam możliwości wysłać no, ale każdy inną ma od***ść
i pooowwwooooo
jasne - prawie loteria - ale, żeby uniknąć takich sytuacji, i nie wypstrykać się na sucho - nie typuję, jak nie mam możliwości wysłać no, ale każdy inną ma od***ść
i pooowwwooooo
medea76
wytypowalem w programie, na spiocha nie da rady bo nic sie nie sni
wytypowalem w programie, na spiocha nie da rady bo nic sie nie sni
przemek, minimalna stawka to 2zł, obojętnie ile liczb skreślisz
musisz trafić min. 3/7, za 1/7 nie ma wygranej
musisz trafić min. 3/7, za 1/7 nie ma wygranej
Robal_36 no jakby ustrzelic cos wiekszego to czlowiek by sie troche zirytowal, na szczescie / nieszczescie szansa takiej wygranej jest mala
agatkaa wybierasz liczby z 7 przerwy, te ktore do tej pory nie padly, potem z 6, 5 itd oczywiscie po 1,2 liczby zeby do 1 losowania wyszlo 10
ale rowniez jest wiele metod typowania niektore lepsze niektore gorsze
ahaaa
najlepsze sa przerwy te nizsze bo tam najwiecej liczb pada, ale czasami z wiekszej ilosci trzeba wybrac
angierski
tak, ale prędzej, czy później może się takie właśnie typowanie przytrafić i - następna - miejska legenda, albo inna jakaś
teoria
medea
a inaczej /chyba - też/ zimne
powodzonka
tak, ale prędzej, czy później może się takie właśnie typowanie przytrafić i - następna - miejska legenda, albo inna jakaś
teoria
medea
a inaczej /chyba - też/ zimne
powodzonka
angierski
Ja też tak kiedyś grałam dopóki działała strona expertlotto gdzie taką analizę w formie słupków robili na bierząco, potem przeszłam na metody bardziej "magiczne"
Ja też tak kiedyś grałam dopóki działała strona expertlotto gdzie taką analizę w formie słupków robili na bierząco, potem przeszłam na metody bardziej "magiczne"
medea76 ja tez czasami tam zagladalem, ale chyba jakos doszedlem do wniosku ze i tak trzeba w to gleboko wchodzic
lottomat z przerw nie, ale z tych przerw bierzesz typujesz liczby w oparciu o statystyke wystapien
jest jedna zaleznosc widoczna golym okiem zwykle jedna liczba czasami wiecej wchodzi z poprzedniego losowania
angierski
Ależ masz rację, że najpierw to trzeba swoje sny pamiętać Mi na ten przykład śniły się jakieś głupoty z arbuzem w roli głównej. Wedrowiec podpowiedział, że mogą to być liczby 22/45/26 mi wychodziły 1,9,23,37,22,71,73 jak widać jedna weszła o 14-stej. Wiec może powinnam postawić w lotto ?
Na razie znikam wszystkich obecnych żegnam do wieczora
Ależ masz rację, że najpierw to trzeba swoje sny pamiętać Mi na ten przykład śniły się jakieś głupoty z arbuzem w roli głównej. Wedrowiec podpowiedział, że mogą to być liczby 22/45/26 mi wychodziły 1,9,23,37,22,71,73 jak widać jedna weszła o 14-stej. Wiec może powinnam postawić w lotto ?
Na razie znikam wszystkich obecnych żegnam do wieczora
angierski
No to zanim zniknę za program, bo ja mi się wydaje ułatwi mi życie
A teraz to już na serio znikam
No to zanim zniknę za program, bo ja mi się wydaje ułatwi mi życie
A teraz to już na serio znikam
Pisze z komorki wiec sorry za bledy
agatkaa weszlam na strone angierskiego i poczytalam jak dziala. W pracy nie wolno mi montowac programow,ale w domu go sobie scibo wyglada interesujaco
agatkaa weszlam na strone angierskiego i poczytalam jak dziala. W pracy nie wolno mi montowac programow,ale w domu go sobie scibo wyglada interesujaco
lottomat ja z programem sobie nie poradze bo ja nie informatyk
dlatego patrze w mapki
dlatego patrze w mapki
zacznij od bycia w rankingu pewniakow i juz mozesz wrozyc dalej
czasami nawet ta jedna liczbe ludzie nie trafiaja przez 20 losowan
no masz racje ale nigdy sie tym nie interesowala a teraz proboje
patrze w mapy
patrze w mapy
agatkaa
możesz wziąć przykład z pavulonka, też jest początkujący a
jest liderem w pewniakach
możesz wziąć przykład z pavulonka, też jest początkujący a
jest liderem w pewniakach
-
Witaj! Serdecznie gratuluję!
Potwierdzamy ważność Twojego kuponu na LoteriaKuponowa.pl
Sprawdź i wybierz, która z 55 jeszcze dostępnych nagród może należeć do Ciebie.
Prosimy o weryfikację zgłoszenia teraz:http://LoteriaKuponowa.pl/ LuckyUser: ****************************** w tym miejscu - Twój ADRES
Czekamy do 17 września 2012 r.
---------------------------------------------------
..............................................
początek kodu - HM4... ?
a nie - każdego inaczej /na inny/ 'poczebny' początek kodu może przenosic...
http://www.loteriakuponowa.pl/v7/index.php
http://www.loteriakuponowa.pl/v7/index.php
siema
mam pytanie
ma ktoś namiary do grubas67 lub wie gdzie można je zdobyć?
------
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Pasko ale jak wejść na jego profil tutaj
Robal.
Tam była fajna nagroda"bujaczek"
Taką sobie wybrałam.
Tam była fajna nagroda"bujaczek"
Taką sobie wybrałam.
Malutki kawałek lotto testu na....sobotę
06, 11, 28, 40, 42, 45.
-----------------------------------
Następne liczby bedą...jutro.. .
-----------------
06, 11, 28, 40, 42, 45.
-----------------------------------
Następne liczby bedą...jutro.. .
-----------------
Chciałbym się dowiedzieć o co w tym chodzi czy ktoś mógłby wytłumaczyć prościej i czy to nadal jest aktualne:
Ja patrzę na liczbę która nie wpadła 10 losowań czyli np. liczba 67 - i cofię sie do losowania w którym ostatni raz wpadła i patrzę którą liczbą była liczba 67 { o której mowa} i potem patrze przez kolejne 10 losowań którą kolejną liczbą była 67.
Wyjasniam : wtedy kiedy ostatni raz wpadla byla ona liczba 18 - tą w kolejnosci. potem w nast. los. bylo tych liczb mniej o te co sie powtórzyly i 67 bylo liczba 11 - tą . w nastepnym byla 9 - ta liczbą i kolejno - 8-mą , 5-tą , 2-gą , 2 - gą , 2-gą , 2-gą , i w 10 losowaniu czyli przedwczoraj znowu 2 - gą .
I tak wyglądają pozycje w kolejnych losowaniach liczby 67.
I po 10-ciu losowaniach zaczynam grać na liczbę która jest na tych pozycjach co była liczba 67 czyli wzoraj na pozycji 18-tej byla liczba 70 która wpadla od razu wczoraj czyli w pierwszym losowaniu.
Moja jedna z metod :
jesli zbadamy jakas liczbe ktora 10 losowan nie wpadla i przesledzimy jej pozycje w kolejnych losowaniach od jej ostatniego wpadniecia czyli10 losowan wstecz i potem zaczniemy grac na liczbe która wystepuje na tych pozycjach to jest mało prawdopodobne ze znów ta nowa liczba nie wpadniena tych pozycjach.
to bedzie raczej w kazdym losowaniu inna liczba ale na tej pozycji !
Mysle ze zalapales !!!
a skoro nasza liczba czyli 70 wpadla wczoraj to szukam nastepnej liczby która juz 10 losowan nie wpadla i taką liczbą jest 15-tka.
Wiec prześledzilem jej pozycje przez 10 losowan do tylu i wygladaja tak:
dzis jest to 4-ta liczba ktora wpadla wczoraj a potem 3-cia , potem przez 6 losowan 2 liczba i w 9 - tym i 10 - tym losowaniu jest to liczba 1 - sza
Ja patrzę na liczbę która nie wpadła 10 losowań czyli np. liczba 67 - i cofię sie do losowania w którym ostatni raz wpadła i patrzę którą liczbą była liczba 67 { o której mowa} i potem patrze przez kolejne 10 losowań którą kolejną liczbą była 67.
Wyjasniam : wtedy kiedy ostatni raz wpadla byla ona liczba 18 - tą w kolejnosci. potem w nast. los. bylo tych liczb mniej o te co sie powtórzyly i 67 bylo liczba 11 - tą . w nastepnym byla 9 - ta liczbą i kolejno - 8-mą , 5-tą , 2-gą , 2 - gą , 2-gą , 2-gą , i w 10 losowaniu czyli przedwczoraj znowu 2 - gą .
I tak wyglądają pozycje w kolejnych losowaniach liczby 67.
I po 10-ciu losowaniach zaczynam grać na liczbę która jest na tych pozycjach co była liczba 67 czyli wzoraj na pozycji 18-tej byla liczba 70 która wpadla od razu wczoraj czyli w pierwszym losowaniu.
Moja jedna z metod :
jesli zbadamy jakas liczbe ktora 10 losowan nie wpadla i przesledzimy jej pozycje w kolejnych losowaniach od jej ostatniego wpadniecia czyli10 losowan wstecz i potem zaczniemy grac na liczbe która wystepuje na tych pozycjach to jest mało prawdopodobne ze znów ta nowa liczba nie wpadniena tych pozycjach.
to bedzie raczej w kazdym losowaniu inna liczba ale na tej pozycji !
Mysle ze zalapales !!!
a skoro nasza liczba czyli 70 wpadla wczoraj to szukam nastepnej liczby która juz 10 losowan nie wpadla i taką liczbą jest 15-tka.
Wiec prześledzilem jej pozycje przez 10 losowan do tylu i wygladaja tak:
dzis jest to 4-ta liczba ktora wpadla wczoraj a potem 3-cia , potem przez 6 losowan 2 liczba i w 9 - tym i 10 - tym losowaniu jest to liczba 1 - sza
możesz wejść do TYPOWANIA -> Typujący i wpisać jego nick i kliknąć na "OK", aby przejść do jego profilu. Nic Ci to raczej jednak nie da, bo nic tam nie podał. Rejestrował się również gdy nie był wymagany e-mail, więc takiej informacji również nie posiadam.
a znacie jakiś inny kontakt do niego np gg
a może ktoś rozumie te słowa
mariusz.
Taki adres wojtusgrubas@op.pl
Tylko nie wiem czy jeszcze aktualny.
Taki adres wojtusgrubas@op.pl
Tylko nie wiem czy jeszcze aktualny.
Thalyss.
Nie pomyliłam się.Podawali,że będzie losowała p.Mergiel.
A dlaczego losował p.Laskowski,tego nie wiem.
Moż p.Mergiel poszla na L-4.
Nie pomyliłam się.Podawali,że będzie losowała p.Mergiel.
A dlaczego losował p.Laskowski,tego nie wiem.
Moż p.Mergiel poszla na L-4.
Wszystko możliwe.
emerytka bardzo ci dziękuje już posłałem maila z pytaniami :p
a wy może znacie jakieś prawie 100%-owe metody na pewniaki, parki lub trójki??
Pasko.. .
Można prosić o ...ikonkę gołebia lub ikonkę koperty ???
----------------------------
Ikonka taka by znaczyła, że została wysłana wiadomość na gg lub gmail.. .
Można prosić o ...ikonkę gołebia lub ikonkę koperty ???
----------------------------
Ikonka taka by znaczyła, że została wysłana wiadomość na gg lub gmail.. .