Wpisy 1 116 725 – 1 116 824
18 września 2012 14:00 → 18 września 2012 14:36, 100 wpisów
KOMUNIKAT
Chciałbym poinformować, że oficjalny chat z przedstawicielami Totalizatora Sportowego odbędzie się prawdopodobnie dnia 25.09.2012 (we wtorek za tydzień) około godziny 15:00.
Prawdopodobnie, ponieważ głównie zależy to od tego, czy uda mi się szybko zakończyć modyfikację chatu, do formy w której taki chat będzie miał sens.
Już jutro natomiast chciałbym zorganizować taki testowy, specjalny chat ze mną. Myślę, że w tym wypadku będzie to około godziny 22:30. W zależności od tego jak to "wypali" i jak będzie mi oraz Wam odpowiadać, będę podejmował kolejne kroki. Być może będzie to już ustalenie oficjalnego terminu i komunikatu odnośnie tego chatu z Lotto.
KONIEC KOMUNIKATU
Pozdrawiam
Chciałbym poinformować, że oficjalny chat z przedstawicielami Totalizatora Sportowego odbędzie się prawdopodobnie dnia 25.09.2012 (we wtorek za tydzień) około godziny 15:00.
Prawdopodobnie, ponieważ głównie zależy to od tego, czy uda mi się szybko zakończyć modyfikację chatu, do formy w której taki chat będzie miał sens.
Już jutro natomiast chciałbym zorganizować taki testowy, specjalny chat ze mną. Myślę, że w tym wypadku będzie to około godziny 22:30. W zależności od tego jak to "wypali" i jak będzie mi oraz Wam odpowiadać, będę podejmował kolejne kroki. Być może będzie to już ustalenie oficjalnego terminu i komunikatu odnośnie tego chatu z Lotto.
KONIEC KOMUNIKATU
Pozdrawiam
Dżesus Krajst
Zaczynam robic konfetti z zakładów. Ktoś się przyłącza
Zaczynam robic konfetti z zakładów. Ktoś się przyłącza
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
13,14,15,17,18,27,29,30,36,41,44,49,52,53,57,60,65,71,76,80
Plusem jest liczba: 15
13,14,15,17,18,27,29,30,36,41,44,49,52,53,57,60,65,71,76,80
Plusem jest liczba: 15
cholera, maiła być ambrożko a nie ten wieprzyk
tylko 2/4 x 2
a u was?
tylko 2/4 x 2
a u was?
łysa pałka
Mówilem ze 13 oprocz tego z tych szesciu co podalem padło jeszcze 49 i 80. A w typowaniach dałem pewniak 39 zawsze przed losowaniem mam takie przeczucia.
6/10 x4 6/8x4 4/5x4
taaa
lila
tak mozna wnioskować
tomcio
grasz w lotto z plusem ?
lila
tak mozna wnioskować
tomcio
grasz w lotto z plusem ?
drapek dzięki
szkoda że 58 nie weszło
liluś
ulala
Gratuluje wygranym
szkoda że 58 nie weszło
liluś
ulala
Gratuluje wygranym
No tak włożyliśmy 25 złotych wygraliśmy 8 zł. Dobrze, że będzie za co się puścić wieczorkiem
vanilla
drapek
masz jeszcze na wieczór - krrrraaaaa krrrrrrrraaa krrrrraaaaaa
drapek
masz jeszcze na wieczór - krrrraaaaa krrrrrrrraaa krrrrraaaaaa
michellex
KOMUNIKAT
KONIEC KOMUNIKATU
Pozdrawiam
KONIEC KOMUNIKATU
Pozdrawiam
ej, ludzie, czy mi sie wydawało czy nie było słynnego tekstu: "informuje państwa że trwa sprzedaż zdrapki..." ?
drapek
istotnie dokładam - krrrraaaaa krrrrrrrraaa krrrrraaaaaa
istotnie dokładam - krrrraaaaa krrrrrrrraaa krrrrraaaaaa
mogliby powiedzieć "informuję Państwa, że trwa liga typujących na multipasko..."
ok. ja znikamdo wieczorkaŻycze wszystkim miłego dnia i oczywiście dużych wygranych
medea
5,6,19,21,79- wieśka autorstwa- wydaje mi się niewiarygodna dlatego wysyłam, może od lili dołożę 66 i jako 6/6
5,6,19,21,79- wieśka autorstwa- wydaje mi się niewiarygodna dlatego wysyłam, może od lili dołożę 66 i jako 6/6
witam medea rano z twoich cyfr wybrałem 13-17-29-65-76- niepotrzebnie dopisałem inne tak mi wyszło z wahadełka
marek33
Miło mi, że komuś się przydały moje zabawy z kalkulatorem i intyucją
Miło mi, że komuś się przydały moje zabawy z kalkulatorem i intyucją
Dopisano wygrane multi multi
ja wiem jak robia ! Jak spie to kombinuja ze mna tzn bawia sie moja maszyna