Wpisy 1 116 173 – 1 116 272
18 września 2012 00:35 → 18 września 2012 08:05, 100 wpisów
kupon kosztowal 1 zl teraz 3 wyplacili 5 baniek a zgarneli ponad 20 to jest jak firma
dali 20 baniek na jutro a w sobote zarobili ponad 16 o to chodzi
nie do soboty tylko w sobote wyplacili 5 a ilosc zawartych byla 7 mln x 3 to ile?
zreszta co za roznica czy od piatku do soboty czy w niedziele wyplacili
no to policz ile bylo zawartych zakladow od poczatu powstania kumulacji a ile wyplacili do jutrzejszej kumulacji
jak masz i twierdzisz ze masz racje to naslij na nich inspekcje
wejdz w wygrane i masz ilosc zawartych zakladow a kwote wyplacona
ale co sie zgadza ze wyplacili 5 mln a zawartych bylo 7 mln x 3 zl co Ci sie tu zgadza
ale wylpacili 5 mln a zagarneli 21 mln przy 15 mln kumulacji czyli 21-5= 16 malo kto zarabia tyle w tak krotkim czasie
3 zl kupon , 25 % idzie z tego na kulture sport bla bla czyli zostaje 2.25 tak ? z tego 51 dla lotto czyli na wygrane zostaje okolo 1,11 teraz 7 318 580 * 1,11 masz 8 123 624 na wygrane wyplac 5 016 448 zl zł dodaj do poprzedniej kumulacji i bedzie kolo 20 na dzis
i pamietaj ze ta liczna zakladow jest szacowana przyblizona ale nie dokladnie
wiec sobie przekalkuluj i znajdziesz dlaczego taka kumulacja jest
no ale nikt w przyblizonej nie machnie sie o banke a co do sportu i kulture to bym polemizowal w takiej machinie finansowaj
przeciez w sobote juz na czysto powinno byc 20 mln po losowaniu a gdzie ta reszta co posla ludzie do wtorku ?
nikt charytatywnie nie prowadzi takich gier szczegolnie ze panstwo ma na to monopol wiec musi sie oplacac i to nie sa grosze
musze ta strukture gdzies znalezc jak sie rozkladaja pieniadze
dobra zmykam trzymaj sie i wysokich TS i tak robi swoje i nie wierze w uczciwosc ich postepowania dobranoc
mapy fajnie wygladaja dopoki nie trzeba rozkminiam nad poziomem wyzej ))
------
Dzien dobry.. .
----------------
Dzien dobry.. .
----------------
Witam wszystkich w słoneczny poranek
Dzisiaj wchodzę sobie z samego ranka do kolektury by wysłać skromny zakładzik za wczorajsze 4/5 a tu maszyna wyrzuca, że to jednak było 4/5. Nie wiem co mnie wczoraj trafiło, że źle sprawdziłam No żeśmy zainwestowali niespodziewane środki a teraz niech się dzieje wola nieba
Dzisiaj wchodzę sobie z samego ranka do kolektury by wysłać skromny zakładzik za wczorajsze 4/5 a tu maszyna wyrzuca, że to jednak było 4/5. Nie wiem co mnie wczoraj trafiło, że źle sprawdziłam No żeśmy zainwestowali niespodziewane środki a teraz niech się dzieje wola nieba
Majwoj.. .
------------
Drapek.. .
--------------------
Zelus.. .
----------------------------------
------------
Drapek.. .
--------------------
Zelus.. .
----------------------------------
wedrowiec
Mam pytanie czy w Twoim prywatnym senniku arbuz ma jakieś znaczenie, bo mnie we śnie dzisiaj prześladował ?
pafty
majwoj
Mam pytanie czy w Twoim prywatnym senniku arbuz ma jakieś znaczenie, bo mnie we śnie dzisiaj prześladował ?
pafty
majwoj
Medea.. .
-----------------------------
-----------------------------
Medea.. .
Opisz sen, to może coś liczbowego znajdę.. .
------------------------------
Opisz sen, to może coś liczbowego znajdę.. .
------------------------------
http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/09/17/embarrassing-nightclub-picturesshameful-gallery-excess_n_1889261.html#slide=1529864
Mirnam.. .
------------------
------------------
+ 12. Zimno, ale jest...
--------------------
--------------------
Wędrowca netowy
Robal_36
medea76
pafty
drapek
i reszta ekipy ...........
Robal_36
medea76
pafty
drapek
i reszta ekipy ...........
mirnam
wedrowiec
Problem w tym, że sen był trudny do zapamiętania, chodziłam po swoim mieszkaniu rozmawiałam z kimś a w centralnym miejscu na stole olbrzymi arbuz no i ten ktoś za wszelką cenę chciał bym go zabrała najśmieszniejsze, że z tego pamiętam to we śnie wiedziałam po jakiego grzyba jest mi on potrzebny
wedrowiec
Problem w tym, że sen był trudny do zapamiętania, chodziłam po swoim mieszkaniu rozmawiałam z kimś a w centralnym miejscu na stole olbrzymi arbuz no i ten ktoś za wszelką cenę chciał bym go zabrała najśmieszniejsze, że z tego pamiętam to we śnie wiedziałam po jakiego grzyba jest mi on potrzebny
Medea.. .
Taki opis snu wystarczy.. .
----------------------
Taki opis snu wystarczy.. .
----------------------
Mi się w tamtym tygodniu śniło jak łowiłem zwłoki z rzeki. W netowym senniku oznacza to szczęście na loterii. Narazie sen sie nie sprawdził.
medea
drapek, majwoj, wn
pozostali - bardziej nieśmiali, czy mniej wymowni
Załatwiliście już TO w swoim banku ? jest miejsce na koncie ? radzę POważnie rozważyć opcję plus
drapek, majwoj, wn
pozostali - bardziej nieśmiali, czy mniej wymowni
Załatwiliście już TO w swoim banku ? jest miejsce na koncie ? radzę POważnie rozważyć opcję plus
Ja już kończę Żubra (nie lubię tego piwa ale co zrobic, darmowe bylo)...suszy mnie jak cholera. Wczoraj żegnałem kolegę bo wyjeżdża do Anglii. Bylo fajnie a o 5 rano do pracy musiałem wstać. Dobrze że szefa nie ma to se spokojnie piwkuję. Taaa...głowa dynia - w gębie pustynia
Medea.. .
Liczby z Twojego snu - 22, 45, 26.
-------------------------------
Liczby z Twojego snu - 22, 45, 26.
-------------------------------