Wpisy 1 116 073 – 1 116 172
17 września 2012 23:15 → 18 września 2012 00:33, 100 wpisów
agatkaa a jak ilosc liczb bys chciala trafic w jakiej ilosci skreslen?
jocia
agatkaa 10z 10 bez plusa na stawce 25 zl?
agatka ...no to powiem Ci zaczęłaś dobrze ...wszytko przed Toba
miszell...to dachowce są ...nie mogę ich trzymać w domu bo mam dwa psy ..ale mam je u siebie w firmie ...tam mają cieplutko i głodne nie sa ...teraz łapie mamusię i do weterynarza na zabieg ..koniec z wychodzieniem na kawalerów ,,,
agatka...poprostu trafic 10/10a im większy bedzie wtedy bonusik tym lepiej
agatka ..Ty przyciagaj pozytywy a nie negatywy ....jak wygrasz jedziemy do Ciebie na imprezę będę tańczył całą noc
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
michellex spokojnie niech jescze rosnie
maksio zadnych trunkow nie pije bo nie lubie tylko kawe po turecku
agatka ...teraz nie trafiaj bonusa ..proszę jest cieniutki na waciki tylko będzie
albin...ok. możemy poczekać jeszcze pare losowańbyle go ktoś nam nie zap...
maksio i michellex oraz jocia wspolnymi silami kto wie
a bonusik jeszcze urosnie i mamy fure
a bonusik jeszcze urosnie i mamy fure
michellex strate bonusika odrobimy plusem
jutro ktos ma szanse w lotto
13max33
michellex
jocia
jocia trafilas cos ostnio powyzej standardu?
Tragiczna godzina nadania zakładów:18.53 sekund 11,pogoda:ciemno,brak słońca,przyjmujacy:kobieta wiek średni,waga poniżej średniej,obsługa w normie:
Ja odnosze wrazenie ze trzeba grac na swoje wlasne obstawione liczby i z cierpliwoscia czekac moze na ten jeden dzien
jocia tak to jest z tymi wygranymi powyzej snandardu strsznie ich malo jak na lekrstwo
ja gram stalym zestawem od poltora roku na kazde losowanie jak wejdzie 10/10 to wkleje w profilu za 250 tys mnie nie porwa
dzisiaj sobie z glowy przed wyjsciem zapisalem 1,2,80 ale skusilo mnie na 7 skreslen inne liczby i jest tego efekt
zdjecie takiej 10z 10 to juz cos
dobrze by bylo jakis porzadny bonusik przy tym zlapac z plusem to juz bym nie wkleil
zakon13 250 k + bonus
albin multimulti mowi wszystkim milosnikom gier TS dobranoc i przy okazji zyczy wysokich wygranych
35, 66, 5, 10, 72, 17, 20, 27, 31 z tych mam jak do tej pory : 35,66,20,31 ale jeszcze nie skończyłam
TS spokojnie policzy i tak zrobi swoje zawsze jakas zamieni zeby pokazac kto rzadzi
ja tam do konca totalizatorowi nie ufam bo tam gdzie pieniadze to zawsze ich malo wiec kto ich wie ...
losowa to moze byla w latach 70-80 jak nie mogli policzyc 10 min przed losowaniem
krecili ale nie takie kiedys nie bylo kumulacji 20 mln co 1.5 miesiaca
no ale kupon kosztowal zlotowke, losowania mialy inny charakter wiec to normalne ze kumulacji nie bylo