Wpisy 1 113 746 – 1 113 845
16 września 2012 22:51 → 16 września 2012 23:24, 100 wpisów
Jedzie dwóch Rosjan do Władywostoku koleją. Jadą dzień, drugi, trzeci nagle jeden do drugiego :
Misza ty niedwiedia uże jebał ?
Sasza szto ty durak ?!
No ja tolka dla podtrimania razgawora
Misza ty niedwiedia uże jebał ?
Sasza szto ty durak ?!
No ja tolka dla podtrimania razgawora
Lila ..bo to jest tak ..taki ***a joker wejdzie tu wyrazi swoje zdanie namiesza ...napisze ze max to lila tamto i jaki on jest nie zadowolony z tej strony i juz idzie stąd bo tu jest tak a nie inaczej ....ale nie ***a bedzie sidział dalej i bedzie docinał ..a jutro wejdzie na swoim nicku i napisze hej lilianko maxiu zimne piwko ...
medea..Rosyjskiego się uczyłam przez rok,aż roknie pamietam nic a nic
13max...jak się komuś nie podoba to nawet Pasko ostatnio pisał.Nie podoba się to nie musi tu wchodzić,niech idzie gdzie indziej
13max....własnie o to chodzi a potem się dziwią że jakaś klika trzyma się razem i nie dopuszcza do siebie innych.Nie dopuszcza bo klika się zna już bardzo dobrze i nie chce już powtórki z eozrywki to co było,wiesz z kim
Jak komuś sie nie podoba nich sie nie odzywa do nas i niech sie produkuje co chce ..czy jak komus sie wpierniczam w parade jak napisze jaka dzisiaj jest pogoda ..mam na to wyjebane ....rozmawiam z tymi co rozmawiają z maxem ...i koniec ...czy do kogoś cos napisałem ze mi się nie podoba jego gadka ...jak ktos rozmawia o zdrapkach czy jaka słatkę dzisiaj zrobił ..co mnie to
Lila
ja się uczyłam przez siedem lat : 3 lata w podstawówce a potem 4 w liceum. Nawet maturę zdawałam z niego. Jedyny plus jest taki, że teraz ich telewizje państwową mogę oglądać, bo mówią tam takim pięknym literackim rosyjskim. No i mogę czytać klasyków rosyjskich w oryginale
ja się uczyłam przez siedem lat : 3 lata w podstawówce a potem 4 w liceum. Nawet maturę zdawałam z niego. Jedyny plus jest taki, że teraz ich telewizje państwową mogę oglądać, bo mówią tam takim pięknym literackim rosyjskim. No i mogę czytać klasyków rosyjskich w oryginale
13max....chyba jesteśmy tak interesujący że,zawsze się do nas ktoś dopieprzy
spijcie dobrze , padało troche idę na grzyby , jutro jest dobry dzien dla grających oby dla nas też ,powodzenia
Lila i max
Ja dołączyłam niedawno i jakoś nigdy nie czułam się jakbym wcinała między wódkę i zakąskę, choć czasami jestem z trochę innej bajki niż wy
Ja dołączyłam niedawno i jakoś nigdy nie czułam się jakbym wcinała między wódkę i zakąskę, choć czasami jestem z trochę innej bajki niż wy
13max...ja też się nikomu nie wpieprzam w paradę.Każdy niech robi co chce i wkurza mnie że,jak się trochę pożartuje to wiecznie to komuś przeszkadzaPrzeca nie trzeba wiecznie ***olić o liczbach bo ileż można
Agatko ...jestem spokojny ...jak Ty jestes jestem spokojny tak na mnie działasz uspokajająco
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 80 000 złotych
scolls..każdy jest grzeczny i ułożony ale do czasunawet podobno ja ale jak się w***ię to
medusia ...no i co rozmawiasz z nami my z Tobą ale na poczatku bylismy nie ufni a teraz jest git jestes w rodzinie
13maxa..jestem wszystko połowy kulturalny ..praawda albo nie prawda albo zarty albo powazny..jak wy wszyscy są diablica tez chcecie robią kłamca kazdy ludzie
13max..gdyby pewna osoba tutaj nie odpieprzyła tego co odpieprzyła to bylibyśmy bardziej ufnija rozmawiałam z kilkoma osobami przez telefon i całkiem super osoby a jak się komuś nie podoba to won
Lila ..my sobie zartujemy ..a co mnie to że ktoś to czyta ..a wiesz ile ludzi sie śmieje z tego co my tu wypisujemy to jest lepsze jak kabaret
scolls...nie pyskata tylko nie pozwolę sobie na pewne rzeczy.Nie wyobrażam sobie żeby ktoś po mnie jeździł nie znając mnie,żeby mnie obrażał a ja się będę temu jeszcze może spokojnie przyglądać?O nie,to nie ja.Jestem grzeczna ale do czasu
13maxa..no widzisz ..
13max..tak,my razem aż do śmiercipewnie że,lepsze niż kabaretprzecież nie będe przez 3 godziny wpisywała tylko liczb bo nimi też się już porzygać można.Człowiek siedzi nad nimi godzinami i jeszcze na czacie to trochę za dużo
brawo Lilka,ale uwielbiam jak cos powiesz do smiechu to boki
zrywam
zrywam
Dobra.
Koniec tego dobrego.
Max jesteś prymitywnym zakochanym sobie egocentrykiem
a śmieją się owszem. Ale z was.
Koniec tego dobrego.
Max jesteś prymitywnym zakochanym sobie egocentrykiem
a śmieją się owszem. Ale z was.
agatko...ja sama czasami spadam z fotela jak coś napiszęnie wiem skąd mi się to bierze
Słuchajcie no bo jak tu nie być nieufnym., gdy człowiek sobie przyjaźnie rozmawia o dolnej części ciała Maryny a tu ktoś go od tyłu i podstępnie wali w łeb aż mu się nos od klawiatury odbija
joker ..pokończyłes szkoły pieknie się rozpisujesz i c*** wiielki z tego masz bo nie zansz prawdziwego życia
scolls..mąż do mnie zawsze mówi,jak ten twój ekran wyglądano cóż czasami się kichnie czasami zaśmieje i wygląda jak wygląda,zawsze mu mówię ciesz się że,to nie twoja twarz
max znam takiego jednego co to ma tyle pokonczonych szkol ze dyplomy nie mieszcza sie na jednej scianie w pokju i co z tego jak w wieku 30 paru lat siedzi na garnuszku u mamusi
scolls..też znam takichdo żadnej pracy się nie kwapią bo to za mało płacą albo nie widzi się w niej i siedzi taki chłop jak dąb u rodziców i żebrze o każdą złotówkę masakra,współczuję przyszłej żonie takie męża co nie umie utrzymac rodziny
Lila
No mnie nikt jeszcze tak naprawdę nie zaatakował, choć próby były. Niemniej takie sytuacje były bardzo nieprzyjemne, bo nikt nie lubi być obiektem czyichś szyderstw. A u mnie było jak na razie tak, ze starałam się z każdym pogadać aż tu nagle ktoś znienacka zaczynał zachowywać się jak burak pastewny.
No mnie nikt jeszcze tak naprawdę nie zaatakował, choć próby były. Niemniej takie sytuacje były bardzo nieprzyjemne, bo nikt nie lubi być obiektem czyichś szyderstw. A u mnie było jak na razie tak, ze starałam się z każdym pogadać aż tu nagle ktoś znienacka zaczynał zachowywać się jak burak pastewny.
Lila ale jak wejdziesz w gatke to nie porozmawiasz bo wszystko wie najlepiej i nie dorastasz mu do piet na szczescie tylko teoretycznie
lila..no trudno ciezko zyć..ale tu tu w polsce wielka krzywda nieumylsny
scolls..ciekawe co taka dupa a nie chłop umie zrobić? Już Ci piszę.***a nic bo teoretycznie to ja mam w dupie,mnie praktyka interesi.
scolls
To tak jak w życiu. W środowisku gdzie się obracam czyli urzędnicy i okolice to wręcz przypadłość zawodowa
To tak jak w życiu. W środowisku gdzie się obracam czyli urzędnicy i okolice to wręcz przypadłość zawodowa
medea..no jeszcze by tego brakowało żeby Cię ktoś zaatakował.Jak ja będe to będzie wojnaa mnie atakowali już tyle razy że,nie robi to na mnie wrażenia
Lila nie powiem bo tytulow ma tak jak napisalem tylko co z tego jesli nie potrafi tego wykorzystac w zyciu
Rozumiem ze facet ktory nie moze utrzymac rodziny to dupa nie facet i bez wyjatkow ?
scolls..mój szwagier też taki jest.Napisał kilka książek o tematyce wojennej a nigdy w wojsku nie był i c***a wie ale wygadany s***iel że cho cho,ciota nawet nie umie gwoździa przybić.Tfuuuuuuuu
wysłałem wczoraj MM.nie pamiętam cyferek,właściwie moja kobieta wysłała to co namalowałem.nie chce teraz przynieść kuponu.
czuję niepokój
czuję niepokój
lottomat no bo zdazaja sie tacy madrale jak ten co znam ze on do pracy za 1000 pln nie pojdzie bo nie po to sie uczyl to sa jego slowa a ze pracy za 5000pln nie moze znalesc to siedzi u mamy i pasozytuje ,do łopaty tez nawet za 5000pln nie pojdzie i kolo sie zamyka
emeryt
No i gdzieś ty się podziewał gdy cię nie było
Dobrze, że już jesteś, bo ekipa w komplecie czyli wakacje się kończą
No i gdzieś ty się podziewał gdy cię nie było
Dobrze, że już jesteś, bo ekipa w komplecie czyli wakacje się kończą
Ale to jest w sumie dobre podejscie ze za 1000 zl nie pojdzie do pracy
dzięki Liluś.jak miło.
było by ciekawe.stracić kasę i dziewczykę zrazem
było by ciekawe.stracić kasę i dziewczykę zrazem
Jeden pojdzie do pracy za 1000 zl , drugi pojdzie za tysiac , tysieczny pojdzie za tysiac i tak sie robi ta minimalna krajowa i smieciowe traktowanie pracownikow
scols ..tam zagranicy dają wiecej płaca ...tu mniej ..taka sama robota np obrywa tam dobrze płaca ..a tu śmieszne
lottomat ale on wogole nie pracuje od lat,utrzymuje go matka raz po raz gdzies tam zarobi dorobi lekkim sposobem pare zloty i to wszystko
lottomat..a co lepiej? Iść za tysiąc i mieć co zjeść czy siedzieć w domu i nie mieć co do gara włożyć?
scolls
Najgorsze, że rodzice jeszcze takich ludzi wspierają w takim podejściu do życia. Na przykład kombinują jak koń pod górę by taki ambitny ludź brał kasę od państwa lub ZUS ile się tylko da. Idzie do szkoły więc renta lub pomoc na kontynuowanie nauki się należy. Na zajęcia nie chodzi bo po kiego grzyba. Po semestrze go wykreślają. ZUS lub PCPR wstrzymuje kasę no to szukamy młodemu kolejnej szkoły dla dorosłych i zabawa zaczyna się od nowa
Najgorsze, że rodzice jeszcze takich ludzi wspierają w takim podejściu do życia. Na przykład kombinują jak koń pod górę by taki ambitny ludź brał kasę od państwa lub ZUS ile się tylko da. Idzie do szkoły więc renta lub pomoc na kontynuowanie nauki się należy. Na zajęcia nie chodzi bo po kiego grzyba. Po semestrze go wykreślają. ZUS lub PCPR wstrzymuje kasę no to szukamy młodemu kolejnej szkoły dla dorosłych i zabawa zaczyna się od nowa
Jak masz łeb i c*** to kombinuj ..ja jak zaczynałem zarabiałem 400 zł miesiecznie i nie płakałem ...
Lila on ma bo jego matka to emerytka i ma w miare duza emeryture to po co ma isc do pracy za 1000